ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Svjetsko prvenstvo u nogometu!

Page 24 of 50 Previous  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 37 ... 50  Next

Go down

Svjetsko prvenstvo u nogometu! - Page 24 Empty Re: Svjetsko prvenstvo u nogometu!

Post by marcellus 12/7/2018, 09:32

dzango wrote:
kic wrote:
ja se sjećam da si dzango pisao kako trebamo sačekati utakmicu kad nam krene po krivu, da gubimo i onda da se vadimo kao što se vama desilo, a evo već tri put, bude li sreće i četvrti..
Ја sam rekao da se tako testira ekipa. Lako je biti dobar posle autogolova i glupih penala. HR je očigledno prošla pošto se nije raspala posle šoka u 5. minutu.

to je bila najgora osobina jugo nogometa i to je najveći napredak koji je ova reprezentacija ostvarila otkad više nema juge. Nemaju više onaj luzerski mentalitet "a kaj mi tu možemo".

osamdesetih kad bi juga primila prvi gol zavukli bi se u mišju rupu, branili se tri metra od gola i onda bi spušili još dva.

Last edited by marcellus on 12/7/2018, 09:33; edited 1 time in total

marcellus

2014-04-16

Back to top Go down

Svjetsko prvenstvo u nogometu! - Page 24 Empty Re: Svjetsko prvenstvo u nogometu!

Post by kaya 12/7/2018, 09:33

dzango wrote:
newuser wrote:
kaja wrote:
kofein wrote:
kic wrote:
ja se sjećam da si dzango pisao kako trebamo sačekati utakmicu kad nam krene po krivu, da gubimo i onda da se vadimo kao što se vama desilo, a evo već tri put, bude li sreće i četvrti..

Da je njima sudio Turčin, a nama Nemac....bila bi druga pesma.
Mah, ti suci uvijek guraju te velike zemlje i to je to. Turčin je sve dao od sebe da nam Englezi daju jos jedan ..
Ne slažem se čak je imao malih grešaka na našu stranu, ništa strašno ali opet jeste. Čak sam se pobojao onog gola Perišića da ne poništi zbog opasnog igranja... tako da nije Turčin sudio na našu štetu niti malo.
Prvo je sudio za Engleze, drugo za Hrvate.
Ma za Engleze je sudio, a u drugom nije mogao ništa. Osim sto je skoro produžio utakmicu za jos jedno 50 minuta..eto ja sam mislila da ce jos produžiti, dok Englezi ne daju gol
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by kaya 12/7/2018, 09:33

dzango wrote:
kaja wrote:
dzango wrote:
kic wrote:
Ја sam rekao da se tako testira ekipa. Lako je biti dobar posle autogolova i glupih penala. HR je očigledno prošla pošto se nije raspala posle šoka u 5. minutu.
Je, ono je zbilja bio sok. Bar za mene. Al nije za njih sva sreća :)
Oni malo čudno igraju zbilja, kao da pola sata igraju pa pola ne, pa onda pola polomljeni  opet igraju ko ludi.
Ја nisam ni video gol. Šetao kuče. Jebe se njoj što je Mundijal.
:) sila je sila
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by vuksadinare 12/7/2018, 09:35

...spanjolski mediji...imati modrica u mocadi an sredini terena...ne treba vam nitko drugi...vele nije bio jucer junak..ali definitivno drzao kontrolu sredine terena i englezi mu nista nisu mogli..ni oni prije engleza...ovovijeki di stefano..komplemetirali su modricu spanjolci...uspoređujuci ga mozda sa najvecim veznjakom svijeta omalenim kao i modric argentincem di stefanom koji ej igrao za real madrid i donio mu nekoliko titola pravaka europe u ono vrijeme kad ej igrao
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by kic 12/7/2018, 09:36

najveći krimosi Modrara i Lovren stupovi momčadi..

stvarno su reprezentativni :D
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by kaya 12/7/2018, 09:36

marcellus wrote:
dzango wrote:
kic wrote:

to je bila najgora osobina jugo nogometa i to je najveći napredak koji je ova reprezentacija ostvarila otkad više nema juge. Nemaju više onaj luzerski mentalitet "a kaj mi tu možemo".

osamdesetih kad bi juga primila prvi gol zavukli bi se u mišju rupu, branili se tri metra od gola i onda bi spušili još dva.
opet juga i komunisti
Majko moja..
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by newuser 12/7/2018, 09:43

dzango wrote:
newuser wrote:
kaja wrote:
kofein wrote:
kic wrote:

Mah, ti suci uvijek guraju te velike zemlje i to je to. Turčin je sve dao od sebe da nam Englezi daju jos jedan ..
Ne slažem se čak je imao malih grešaka na našu stranu, ništa strašno ali opet jeste. Čak sam se pobojao onog gola Perišića da ne poništi zbog opasnog igranja... tako da nije Turčin sudio na našu štetu niti malo.
Dobar je sudac bio, jedan aut i korner nije sudio za Engleze neke sumnjive startove je sudio kao faule za engleze i tu je taman to ni za koga nije bilo...
newuser

2015-09-09

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou 12/7/2018, 09:48

vuksadinare wrote:stavite pred kaju dvije lopte sa hravtskim i francuskim grbom pa na koju krene ti pobjeđuju lol!
lol!
Šandor Winnetou
Šandor Winnetou

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by Guest 12/7/2018, 09:49

"Gledam igrače, gledaju oni mene. Nitko neće da izađe iz igre! Nitko ne traži zamjenu. Nevjerovatno! Fascinirali su me igrači, nisam znao što da radim! (smijeh). Kada sam došao ovdje, prvog dana sam ja gurao igrače, ali sada oni guraju mene. Došli smo do finala, napravili senzaciju".
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kaya 12/7/2018, 09:50

tre wrote:
vuksadinare wrote:stavite pred kaju dvije lopte sa hravtskim i francuskim grbom pa na koju krene ti pobjeđuju lol!
lol!
Pa na hrvatsku Idem onda 
Samo da vuk do kraja pise da su gotovi..
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by kic 12/7/2018, 09:51

http://www.abc.net.au/news/2018-07-12/croatia-players-crash-into-photographer-kiss-him-madly-in-win/9983956

ubili novinara u proslavi i onda ga izljubili, pa đe to ima
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by vuksadinare 12/7/2018, 09:58

kaja wrote:
tre wrote:
lol!
Pa na hrvatsku Idem onda 
pa gotovi su..prvaci :D
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou 12/7/2018, 10:00

kaja wrote:
dzango wrote:
newuser wrote:
kaja wrote:
kofein wrote:

Ma za Engleze je sudio, a u drugom nije mogao ništa. Osim sto je skoro produžio utakmicu za jos jedno 50 minuta..eto ja sam mislila da ce jos produžiti, dok Englezi ne daju gol
4 minute se rijetko daju i nakon 90 minuta igre, poslje 15 minuta produžetaka dati 4 minute( preko 20% od minutaže) je suludo i na kraju prekine utakmicu kad je naš istrčao sam pred engleskog golmana koji je stojao na sredini terena. Pokušao je pomoći englezima ali ih onda spasio od točke na I. Puno ljepše zvuči 2:1 nakon 120 minuta nego 3:1. Dakle poslje trećih produžetaka zaredom spizdiš fizički ekipu koja je daleko mlađa i koja se daleko manje trošila na dosadašnjem turniru i sudac ih spasi još od dodatne sramote

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou 12/7/2018, 10:02

kaja wrote:
tre wrote:
lol!
Pa na hrvatsku Idem onda 
slažem se, bez vukovih malera i ashtar divizije nikada ne bi bili tu gdje jesmo :)))
Šandor Winnetou
Šandor Winnetou

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by vuksadinare 12/7/2018, 10:05

evo koje smo 'slabe' momcadi prosli kako neki pisu..

1.Nigerija-jedna od najboljih ako ne i najbolja africka momcad(2-0)

2.Argenitina-jedna od najvecih reprezentacija svijeta sa messijom na celu i drugim zvijezdama

3.Island-neugodna momcad(2-1)

4.Danska-sto reci za reprezentacuiju koja nije izgubila dvadesetak utakmica u nizu,vrlo dobra ekipa sa jednim od ponajboljih veznjaka na svijetu

5.Rusija-domacin sto dovoljno govori bez obzira sto danas ne posjeduju vrhunsku kvalitetu ali su bili domacini i dodatno motivirani

6.engleska-vrlo talentirana reprezentacija sa mladim igracima koji su predvodili mozda i ponajbolju englesku reprezentaciju zadnjih dvadesetak i vise godina
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest 12/7/2018, 10:06

Noor wrote:
claire wrote:
T. wrote:
claire wrote:Igrali su produžetke i penale protiv Urugvaja, a mi protiv Danske i Rusije.
Bolje se informiraj, kajo, lijenčino. Basketball
da, nema pojma, a obećava neko skidanje grudnjaka i tome sl. ... :hem
Ma samo glumi da nešto zna i ulaguje se..pusti je, prozirna je..o ređipetu da i ne govorimo..makar se ne biste usrećili (ubit će me sad) pirat
:^0
usput, trebala sam prijevod za ređipet  :D

:^0      koje sve riječi mi imamo...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 12/7/2018, 10:07

kofein wrote:"Gledam igrače, gledaju oni mene. Nitko neće da izađe iz igre! Nitko ne traži zamjenu. Nevjerovatno! Fascinirali su me igrači, nisam znao što da radim! (smijeh). Kada sam došao ovdje, prvog dana sam ja gurao igrače, ali sada oni guraju mene. Došli smo do finala, napravili senzaciju".

:jupi    :jupi   :jupi
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 12/7/2018, 10:12

Ronaldo lijepo odgovorio na novinarsko pitanje koga ej ocekivao u finalu...rekao je pa koga drugog nego prijatelja modrica ako tko zasluzuje finale to je on
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou 12/7/2018, 10:25

vuksadinare wrote:Ronaldo lijepo odgovorio na novinarsko pitanje koga ej ocekivao u finalu...rekao je pa koga drugog nego prijatelja modrica ako tko zasluzuje finale to je on
bilježim +
deboto tuži me međunarodnom sudu u hagu za krađu autorskih prava(kad prestaneš oplakivati engleze) :P
Šandor Winnetou
Šandor Winnetou

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by vuksadinare 12/7/2018, 10:34

dalica mi citirao na drugi nacin i usporedio njegovu izjavu kad je rekao da nitko nije htio biti zamjenjen..i d aje to karakter..rekao bi vojnciki blago onom zapovjedniku kad mu se ratnici hoce svi boriti..
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou 12/7/2018, 10:36

Svjetsko prvenstvo u nogometu! - Page 24 Img-5811

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 24 of 50 Previous  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 37 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics