Ruski psiholog: Odgojili smo generaciju kurvi
Page 5 of 7
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Ruski psiholog: Odgojili smo generaciju kurvi
na zapadu nisi nužno za novac mogao kupiti ministra, u socijalizmu si mogao kupiti za novac bilo koga, svatko je bio potencijalno koruptivan jer ako si na zapadu htio nešto kupio si to nešto, u socijalizmu nisi mogao izravno kupit to nešto nego si moro podmitit ministra ili gradonačelnika da ti to dodijeli
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Regoč wrote:Možeš ju varati, a ona ti svaki put oprosti? Predivno!epikur37 wrote:Inace sam ozenio dalmatinku iz konzervativne patrijarhalne obitelji....prezadovoljan.
Niposto, sto trazim to i nudim. Prevara nula bodova ja sam tradicionalist.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
I u praksi, gomila se toga mogla dobiti jeftino ili besplatno, podupirale su se razne udruge s puno više novca nego sada. Znam, znam, zato je privrjeda i propala.marcellus wrote:Regoč wrote:U komunizmu je važna dobrobit zajednice, novac je važan u kapitalizmu.marcellus wrote:Sora wrote:Te tvoje zene iz ex komunizma imaju između 5 banki i 7 banki . Dakle u tvojoj dobnoj kategoriji.marcellus wrote:Pa dobro ruskinje jesu kurve, to je općepoznato, isto tako ukrajinke, poljakinje i općenito žene iz ex komunizma
siromaštvo i moralno rasulo
E te se jebu svaki dan ko štuke.
Sta bi drugo radile . .
govorim o moralnom naslijeđu koje je ostavio komunizam, u kojem je jedino novac važan i u kojem se za novac može dobiti sve
deklarativno, u stvarnosti je u socijalizmu novac bio jedino važan, najviše zato jer ga je bila nestašica.
i žensku pod burku.Regoč wrote:Osnova svega. Dvie osobe koje nisu samožive posvetit će se jedna drugoj i djeci. Egoizam će upropastiti brak i obitelj, dovoljna je jadna takva osoba u braku.
današnji svijet nema potrebe za brakom. djecu napraviš, ostaviš im do imovine.
kaj bum ili ona mene gledala cijeli život?
2014-12-30
hehehehehe, da.epikur37 wrote: Prevara nula bodova ja sam tradicionalist.
2014-12-30
Pitam, čul sam da svaki put oproste. Ima ih na forumu njekoliko, što vi, forumske Dalmatinke, kažete na tu predrasudu o vama, da svaki put oprostite nevjeru?epikur37 wrote:Regoč wrote:Možeš ju varati, a ona ti svaki put oprosti? Predivno!epikur37 wrote:Inace sam ozenio dalmatinku iz konzervativne patrijarhalne obitelji....prezadovoljan.
Niposto, sto trazim to i nudim. Prevara nula bodova ja sam tradicionalist.
veber wrote:sam sebe si opisao.epikur37 wrote:veber wrote:pa mentalitet vam je isti. da si oženio zagrepčanku to bi bilo čudo.epikur37 wrote:Inace sam ozenio dalmatinku iz konzervativne patrijarhalne obitelji....prezadovoljan.
ovako bosanac oženio dalmatinku isti drek.
Naravno, sa purgericama nikako....gnjavaza, malogradjanstina i nepouzdanost.
hoćeš da ti na pp pošaljem slikicu njujorčanke? crnkinja.
Potonji opis nam uopce ne pristaje. Aj daj :)
2015-08-06
ali nesmiješ drkat na slikicu.epikur37 wrote: Aj daj :)
2014-12-30
Čemu ženu pod burku? Koji si ti jednouman tip! Zajednički život ne znači zatvaranje u kuću i izolaciju od svieta, zajednički život znači zajedničke aktivnosti.veber wrote:i žensku pod burku.Regoč wrote:Osnova svega. Dvie osobe koje nisu samožive posvetit će se jedna drugoj i djeci. Egoizam će upropastiti brak i obitelj, dovoljna je jadna takva osoba u braku.
današnji svijet nema potrebe za brakom. djecu napraviš, ostaviš im do imovine.
kaj bum ili ona mene gledala cijeli život?
zato ja mijenjam žene češće od autiju. ne da mi se zajebavat sa zajedničkim aktivnostima.Regoč wrote:Čemu ženu pod burku? Koji si ti jednouman tip! Zajednički život ne znači zatvaranje u kuću i izolaciju od svieta, zajednički život znači zajedničke aktivnosti.
seks me zanima, ponekad ručak.
odlazak u polje i sl. ne prakticiram.
2014-12-30
i opet u nishta Marc..o kojem moralnom nasljedju ti pricas..Pa jos u Komjunizmu je postojao stanoviti broj cura i zena koje su davale picke da dobiju posao ili slicne benefite..TO u Kapitalizmu postoji jos od prve toljage..Lik je imao Kapital..Toljagu,i time je nametnuo svoju vlast i dijelio po tintari neposlusnima a zene prisvajao vrlo lako..marcellus wrote:Sora wrote:Te tvoje zene iz ex komunizma imaju između 5 banki i 7 banki . Dakle u tvojoj dobnoj kategoriji.marcellus wrote:Pa dobro ruskinje jesu kurve, to je općepoznato, isto tako ukrajinke, poljakinje i općenito žene iz ex komunizma
siromaštvo i moralno rasulo
E te se jebu svaki dan ko štuke.
Sta bi drugo radile . .
govorim o moralnom naslijeđu koje je ostavio komunizam, u kojem je jedino novac važan i u kojem se za novac može dobiti sve
I da,u Komjunizmu Novac nije nije bio jedino vazan,to je prije postulat brutalnog Kapitalizma,za koji jesam,ali treba biti posten i reci sto je sto..
u Komjunizmu su djeca na ulici bila sigurna,u Kapitalizmu su vec vrlo dugo roba za profit..
istina jest da je to podjednako i u kapitalizmu i komjunizmu,a razlog nije politicki i ekonomski faktor,nego cisto nivo materijalnog statusa...
ostavi zenu bez love,i nakon izvjesnog vremena ce ti jesti iz ruku,kad je kupis za sitnis..komunizam ili kapitalizam..nebitno
Guest- Guest
I kurvanje je zajednička aktivnost.veber wrote:zato ja mijenjam žene češće od autiju. ne da mi se zajebavat sa zajedničkim aktivnostima.Regoč wrote:Čemu ženu pod burku? Koji si ti jednouman tip! Zajednički život ne znači zatvaranje u kuću i izolaciju od svieta, zajednički život znači zajedničke aktivnosti.
nijeRegoč wrote:I kurvanje je zajednička aktivnost.veber wrote:zato ja mijenjam žene češće od autiju. ne da mi se zajebavat sa zajedničkim aktivnostima.Regoč wrote:Čemu ženu pod burku? Koji si ti jednouman tip! Zajednički život ne znači zatvaranje u kuću i izolaciju od svieta, zajednički život znači zajedničke aktivnosti.
2014-12-30
veber wrote:zato ja mijenjam žene češće od autiju.Regoč wrote:Čemu ženu pod burku? Koji si ti jednouman tip! Zajednički život ne znači zatvaranje u kuću i izolaciju od svieta, zajednički život znači zajedničke aktivnosti.
Znaci svakih 10 godina ;)
2015-08-06
epikur37 wrote:veber wrote:sam sebe si opisao.epikur37 wrote:veber wrote:pa mentalitet vam je isti. da si oženio zagrepčanku to bi bilo čudo.epikur37 wrote:Inace sam ozenio dalmatinku iz konzervativne patrijarhalne obitelji....prezadovoljan.
vid ovog što se grebe za free stuff opet
Kurvaš se sam sa sobom? Zanimljivo!veber wrote:nijeRegoč wrote:I kurvanje je zajednička aktivnost.veber wrote:zato ja mijenjam žene češće od autiju. ne da mi se zajebavat sa zajedničkim aktivnostima.Regoč wrote:Čemu ženu pod burku? Koji si ti jednouman tip! Zajednički život ne znači zatvaranje u kuću i izolaciju od svieta, zajednički život znači zajedničke aktivnosti.
ma epi mi je frend, ali zbog njegovog bračnog stanja ne postam mu fotkekic wrote:epikur37 wrote:veber wrote:sam sebe si opisao.epikur37 wrote:veber wrote:
pa mentalitet vam je isti. da si oženio zagrepčanku to bi bilo čudo.
vid ovog što se grebe za free stuff opet
2014-12-30
kurvanje je usluga. i eventualno s frendom odeš kurvat se.Regoč wrote:Kurvaš se sam sa sobom? Zanimljivo!veber wrote:nijeRegoč wrote:I kurvanje je zajednička aktivnost.veber wrote:zato ja mijenjam žene češće od autiju. ne da mi se zajebavat sa zajedničkim aktivnostima.Regoč wrote:Čemu ženu pod burku? Koji si ti jednouman tip! Zajednički život ne znači zatvaranje u kuću i izolaciju od svieta, zajednički život znači zajedničke aktivnosti.
ja radije platim večeru, cugu, sobu da bi se pojebali.
to više ide kao kompenzacija.
2014-12-30
Očito miešaš kurvanje i prostituciju.veber wrote:kurvanje je usluga. i eventualno s frendom odeš kurvat se.Regoč wrote:Kurvaš se sam sa sobom? Zanimljivo!veber wrote:nijeRegoč wrote:I kurvanje je zajednička aktivnost.veber wrote:
zato ja mijenjam žene češće od autiju. ne da mi se zajebavat sa zajedničkim aktivnostima.
ja radije platim večeru, cugu, sobu da bi se pojebali.
to više ide kao kompenzacija.
ti si očito teoretičar.Regoč wrote:Očito miešaš kurvanje i prostituciju.
2014-12-30
Jesam, nit se kurvam, nit se prostituiram. Ti se hvališ da si vrstan u obje aktivnosti?veber wrote:ti si očito teoretičar.Regoč wrote:Očito miešaš kurvanje i prostituciju.
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Proizveli smo uškopljenu generaciju mladih
» Misa Grof porucio da ustaskoj kurvi nista od Vidojinog nasljedstva.Sve je njegovo.
» Stefanović najavljuje novu generaciju borbenih vozila
» PSIHOLOG.'Krajnji desničari nisu manje inteligentni,oni imaju emocionalne probleme'
» Psiholog : ‘Cijepljenje je najveći civilizacijski doseg 20. stoljeća, ali tu poruku je teško prenijeti ljudima‘ (VIDEO)
» Misa Grof porucio da ustaskoj kurvi nista od Vidojinog nasljedstva.Sve je njegovo.
» Stefanović najavljuje novu generaciju borbenih vozila
» PSIHOLOG.'Krajnji desničari nisu manje inteligentni,oni imaju emocionalne probleme'
» Psiholog : ‘Cijepljenje je najveći civilizacijski doseg 20. stoljeća, ali tu poruku je teško prenijeti ljudima‘ (VIDEO)
Page 5 of 7