Ruski psiholog: Odgojili smo generaciju kurvi
Page 3 of 7
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Ruski psiholog: Odgojili smo generaciju kurvi
ahhahahahaAlfaOmega wrote:Svi lipi muškarci su ostali u Rusiji. Onih ružnih su se rišili devedesetih kad su isti masovno odlazili u jedan bliskoistočni entitet.Yehudim wrote:
Po čemu su to " ružni i pijani " ?
Pogledaj oko sebe malo krezave mladiće po RH
Ti svoju sliku ( o bilo čemu ) stvaraš na osnovi holivudskih prikaza i stereotipa. Griješiš debelo
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
što se tiče dalmatinki, tu su stereotipovi u pravi.. to su u prosjeku zgodnije cure nego ostatak RH(dosta zgodne u odnosu na ostatak europe), ali su sve ono "ćaćine princeze", ono vole šefovati i filozofirati i dosta su razmažene, zapravo primjetio sam da su ove dalmatinke iz vlaške razmaženije nego ove iz obitelji koje potječu s mora...
ko kazeAssadNaPodmornici wrote:što se tiče dalmatinki, tu su stereotipovi u pravi.. to su u prosjeku zgodnije cure nego ostatak RH(dosta zgodne u odnosu na ostatak europe), ali su sve ono "ćaćine princeze", ono vole šefovati i filozofirati i dosta su razmažene, zapravo primjetio sam da su ove dalmatinke iz vlaške razmaženije nego ove iz obitelji koje potječu s mora...
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Good morning Rusija !
Ovu rečenicu će shvatiti oni koji su gledali određeni USA film - jedino je ime države drugačije !
Ovu rečenicu će shvatiti oni koji su gledali određeni USA film - jedino je ime države drugačije !
Guest- Guest
Krajnje patetično od žena ići to sve relativizirati i opravdavati. Bolje šuti, časno i pošteno nosi titulu nego srati na sva usta da bi se ego i samopouzdanje nahranilo. Prihvatiš cijenu toga i to je to.Hektorović wrote:PSIHOLOG Platon Besedin, kolumnist jednih moskovskih novina, napisao je tekst u kojem se zgražava zbog ponašanja Ruskinja tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva.
"Ponašaju se kao kurve, nemaju ni malo društvene odgovornosti", napisao je on, dodajući da možda nisu sve takve, no da one koje jesu sramote cijelu naciju.
"One koje su pametne barem stave oglase na stranice za upoznavanje. Jasno je da ih većina to radi zbog novca, a ostale se žele udati za strance. Eskort servisi su digli cijene, a neke od njih sa strancima spavaju besplatno, samo zato što su došli iz inozemstva", nastavio je on.
Ruskinje je proglasio "nemoralnima" i "besramnima", što je upotpunio riječima: "Odgojili smo generaciju kurvi, spremnih da rašire noge čim čuju da netko govori stranim jezikom".
Dio koji je osobito razbjesnio rusku javnost je onaj u kojem navodi da bi se trebali boriti protiv takvog ponašanja, piše Daily Mail.
"Ako ne želimo da se slika Rusije poveže s vulgarnošću i kurvanjem, moramo odmah djelovati. Kao što imamo prilike vidjeti tijekom Svjetskog prvenstva, do sad smo već izgubili puno vremena", napisao je on.
Ne treba posebno napominjati da su se žene u Rusiji nemalo razljutile nad njegovim tekstom, a novinarka ruskog izdanja Cosmopolitana, Snezhana Gribatskaya je pokrenula peticiju u kojoj traži ispriku novina koje su objavile taj tekst zbog "vrijeđanja ruskih žena".
"Nije mi jasno zašto žene ne bi mogle same izabrati s kim se žele seksati", "Možda se Ruskinje zaljubljuju u strance jer se ponašaju kao muškarci", "Svaka žena ima pravo odlučiti što će činiti sa svojim tijelom", bili su samo neki od komentara ljutitih žena.
Čuj, u Rusiji je tako... Ista stvar je i u Ukrajini, Srbiji i svim tzv. pravoslavnim zemljama. Ništa drugačije nije ni kod nas u Hrvatskoj. Sve je to isto samo razina pohote, perverznosti i sklonosti svakakvim akcijama varira na jugoistoku i istoku Europe u odnosu na središnji, sjeverni, zapadni, južni i jugozapadni dio Europe i da ne idem još u obje Amerike gdje je to odavno totalka ili Daleki istok.
Onako je kako ljudi žele i ne vidim razlog zašto bi se žalili, opravdavali ili još osjećali uvrijeđenima... Pluralizam je.
Guest- Guest
kako znaš da su zgodnije ako nisi nigdje bio izvan Dalmacije?AssadNaPodmornici wrote:što se tiče dalmatinki, tu su stereotipovi u pravi.. to su u prosjeku zgodnije cure nego ostatak RH(dosta zgodne u odnosu na ostatak europe), ali su sve ono "ćaćine princeze", ono vole šefovati i filozofirati i dosta su razmažene, zapravo primjetio sam da su ove dalmatinke iz vlaške razmaženije nego ove iz obitelji koje potječu s mora...
Kermit-
2014-04-17
kako neznam.. sićam se kada sam otiša u zagreb.. sija u neku menzu kao student jest.. ono promatramo te ženske.. od njih nekoliko destaka koje su došle uzeti hranu, samo dvije bile zgodne.. na kraju te dvije bile splićanke.. isto tako ono što sam vidio turistički.. bio u njemačkoj.. ajme ženske.. slovenke lošije isto tako.. a turistički što sam vidio, vidio sam pičiće iz cijelog svijeta.. skandinavke su zgodnije, ruskinje isto ... srpkinje na razini, bosanke su OK, ...Kermit wrote:kako znaš da su zgodnije ako nisi nigdje bio izvan Dalmacije?AssadNaPodmornici wrote:što se tiče dalmatinki, tu su stereotipovi u pravi.. to su u prosjeku zgodnije cure nego ostatak RH(dosta zgodne u odnosu na ostatak europe), ali su sve ono "ćaćine princeze", ono vole šefovati i filozofirati i dosta su razmažene, zapravo primjetio sam da su ove dalmatinke iz vlaške razmaženije nego ove iz obitelji koje potječu s mora...
2018-06-14
Yehudim wrote:AssadNaPodmornici wrote:ma da, 90% tih irkinja i britanki nebih taka izoliranim štapom.. ruskinje su zgodne ženske i šteta što daju picu tako lako, svaćam da ove "rafe" lako šire noge, ali sa ruskinjama je to problem.. vjerojatno nemaju neku veliku "vjeru" u ruske muškarce..
čast izuzecima ali ruski muškarci su fizički dosta ružni, skloni alkoholu itd..
Po čemu su to " ružni i pijani " ?
Pogledaj oko sebe malo krezave mladiće po RH
Ti svoju sliku ( o bilo čemu ) stvaraš na osnovi holivudskih prikaza i stereotipa. Griješiš debelo
istina ....
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
Bio si jednom u menzi u Zagrebu hehehe Đoda da te ne volim sada bi čuoAssadNaPodmornici wrote:kako neznam.. sićam se kada sam otiša u zagreb.. sija u neku menzu kao student jest.. ono promatramo te ženske.. od njih nekoliko destaka koje su došle uzeti hranu, samo dvije bile zgodne.. na kraju te dvije bile splićanke.. isto tako ono što sam vidio turistički.. bio u njemačkoj.. ajme ženske.. slovenke lošije isto tako.. a turistički što sam vidio, vidio sam pičiće iz cijelog svijeta.. skandinavke su zgodnije, ruskinje isto ... srpkinje na razini, bosanke su OK, ...Kermit wrote:kako znaš da su zgodnije ako nisi nigdje bio izvan Dalmacije?AssadNaPodmornici wrote:što se tiče dalmatinki, tu su stereotipovi u pravi.. to su u prosjeku zgodnije cure nego ostatak RH(dosta zgodne u odnosu na ostatak europe), ali su sve ono "ćaćine princeze", ono vole šefovati i filozofirati i dosta su razmažene, zapravo primjetio sam da su ove dalmatinke iz vlaške razmaženije nego ove iz obitelji koje potječu s mora...
Kermit-
2014-04-17
AssadNaPodmornici wrote:ruski muškarci poprilično fizički gadni, a ženske su im zgodne...
Guest- Guest
OOOOOOO KAKO JADNO OD TEBE
PRVI POST PA MUĆAK
PRVI POST PA MUĆAK
Yakuti, burjati, kalmikiji, tuvati...Šojgu je Tuvaselektor wrote:AssadNaPodmornici wrote:ruski muškarci poprilično fizički gadni, a ženske su im zgodne...
Kermit-
2014-04-17
čisti ektomorf.. čisti ektomorf.. usput ovo nije eugenika, nego godina dana rada u teretani i disciplinirana ishrana, zapravo totalni amater sa ulice ovo može postići uz 6mj-12mj disciplineselektor wrote:
bez eugenike nema napretka
2018-06-14
Menza u zagrebu hehehe dojdi sa Kicom na jesen/zimuAssadNaPodmornici wrote:čisti ektomorf.. čisti ektomorf.. usput ovo nije eugenika, nego godina dana rada u teretani i disciplinirana ishrana, zapravo totalni amater sa ulice ovo može postići uz 6mj-12mj disciplineselektor wrote:
bez eugenike nema napretka
Kermit-
2014-04-17
Pa dobro ruskinje jesu kurve, to je općepoznato, isto tako ukrajinke, poljakinje i općenito žene iz ex komunizma
siromaštvo i moralno rasulo
u prosjeku se ne razlikuju od svih istocno i juznoeuropskih naroda..ono..slavenska fizionomija..Rus ce ti proci i kao Madjar i kao Hrvat i kao Poljak..osim toga zene sire noge na nes drugo,a najmanje na izgled.. uci Yoda,uci...AssadNaPodmornici wrote:s obzirom da su ruski muškarci poprilično fizički gadni, a ženske su im zgodne.. normalno da će širiti noge na strance..
naravno ne daju ruskinje svakom strancu picu, nego europljanima, neće se one tek tako prašiti sa azijatima, muslimanima, aj koja će se sa crncima ali ne tako
kazes da s iobdaren,sve ostalo postaje nebitno..
Guest- Guest
tja..prilicno kriva perspektiva...kurve su nastale nakon sto je Bog stvorio zene,i u svakoj drzavi ih ima poprilicno,samo je pitanje prikrivanja...cure u u juznoj Europi tu znatno vode../nemoj da mi nana cuje..jel/marcellus wrote:Pa dobro ruskinje jesu kurve, to je općepoznato, isto tako ukrajinke, poljakinje i općenito žene iz ex komunizma
Guest- Guest
Te tvoje zene iz ex komunizma imaju između 5 banki i 7 banki . Dakle u tvojoj dobnoj kategoriji.marcellus wrote:Pa dobro ruskinje jesu kurve, to je općepoznato, isto tako ukrajinke, poljakinje i općenito žene iz ex komunizma
E te se jebu svaki dan ko štuke.
Sta bi drugo radile . .
Sora wrote:Te tvoje zene iz ex komunizma imaju između 5 banki i 7 banki . Dakle u tvojoj dobnoj kategoriji.marcellus wrote:Pa dobro ruskinje jesu kurve, to je općepoznato, isto tako ukrajinke, poljakinje i općenito žene iz ex komunizma
E te se jebu svaki dan ko štuke.
Sta bi drugo radile . .
govorim o moralnom naslijeđu koje je ostavio komunizam, u kojem je jedino novac važan i u kojem se za novac može dobiti sve
Similar topics
» Proizveli smo uškopljenu generaciju mladih
» Misa Grof porucio da ustaskoj kurvi nista od Vidojinog nasljedstva.Sve je njegovo.
» Stefanović najavljuje novu generaciju borbenih vozila
» PSIHOLOG.'Krajnji desničari nisu manje inteligentni,oni imaju emocionalne probleme'
» Psiholog : ‘Cijepljenje je najveći civilizacijski doseg 20. stoljeća, ali tu poruku je teško prenijeti ljudima‘ (VIDEO)
» Misa Grof porucio da ustaskoj kurvi nista od Vidojinog nasljedstva.Sve je njegovo.
» Stefanović najavljuje novu generaciju borbenih vozila
» PSIHOLOG.'Krajnji desničari nisu manje inteligentni,oni imaju emocionalne probleme'
» Psiholog : ‘Cijepljenje je najveći civilizacijski doseg 20. stoljeća, ali tu poruku je teško prenijeti ljudima‘ (VIDEO)
Page 3 of 7