Ruski psiholog: Odgojili smo generaciju kurvi
Page 2 of 7
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Ruski psiholog: Odgojili smo generaciju kurvi
suteca zenska ko bezalkoholna rakija, pa ko to voli...kic wrote:Kermit wrote:Bio bas u šibeniku, žene ljepe medutim ja nisam nikoga razumio a žene skarliču i afektiraju dok pričaju tako da ne znam tko bi to htio jebati jedino da šute ali...AssadNaPodmornici wrote:meni je kada sam išao na ruski , profesorica ruskog rekla sljedeće
ruskinje su zgodne ženske, međutim rusi su toliko gadni muškarci , iako sam tamo bila godinama , morala sam se udati u dalmaciji
fizički ružni, dodaj još alkohol, nasilje, i dodaj još da je muških dosta manje od ženskih(pa se one zgodne ruskinje moraju "boriti" oko gadnih muških) onda logično je da malo lakše šire noge na strance..
sa druge strane, u stranci kukaju da baš u dalmaciji izađu vanka i nemogu jebati domaće..
zene da sute nda :D
Guest- Guest
alapače ahahaKermit wrote:Bio bas u šibeniku, žene ljepe medutim ja nisam nikoga razumio a žene skarliču i afektiraju dok pričaju tako da ne znam tko bi to htio jebati jedino da šute ali...
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Da se ponovno ženim birao bi nižu, povučeniju i šutljiviju, B kategorijom i nebitnom školskom spremom, samo da ne bude tuka. Dalmatinku ne bi uzeo osim neku normalnu koja ne skarliče ikavicu i ne cereka se ko na spidukic wrote:Kermit wrote:Bio bas u šibeniku, žene ljepe medutim ja nisam nikoga razumio a žene skarliču i afektiraju dok pričaju tako da ne znam tko bi to htio jebati jedino da šute ali...AssadNaPodmornici wrote:meni je kada sam išao na ruski , profesorica ruskog rekla sljedeće
ruskinje su zgodne ženske, međutim rusi su toliko gadni muškarci , iako sam tamo bila godinama , morala sam se udati u dalmaciji
fizički ružni, dodaj još alkohol, nasilje, i dodaj još da je muških dosta manje od ženskih(pa se one zgodne ruskinje moraju "boriti" oko gadnih muških) onda logično je da malo lakše šire noge na strance..
sa druge strane, u stranci kukaju da baš u dalmaciji izađu vanka i nemogu jebati domaće..
Kermit-
2014-04-17
kaja wrote:Meni Rusi nisu ružni , al mozda su nasilni i pijani.
Uostalom takvih jadnika ima kod nas , sociopate s kojima nitko ne želi, vrijeđaju zene, mlate ih a onda se snebivaju kada ove odu s prvim izvana.
Pa koliko sam ja čuo ruje su poprilično brutalne spram žena, barem ove njihove niže klase
2018-04-10
Kermit wrote:Da se ponovno ženim birao bi nižu, povučeniju i šutljiviju, B kategorijom i nebitnom školskom spremom, samo da ne bude tuka. Dalmatinku ne bi uzeo osim neku normalnu koja ne skarliče ikavicu i ne cereka se ko na spidukic wrote:Kermit wrote:Bio bas u šibeniku, žene ljepe medutim ja nisam nikoga razumio a žene skarliču i afektiraju dok pričaju tako da ne znam tko bi to htio jebati jedino da šute ali...AssadNaPodmornici wrote:meni je kada sam išao na ruski , profesorica ruskog rekla sljedeće
vrijednu bosanku dakle mehehe
To neki vole, vjerojatno jer vole tuđu dominaciju međutim to je meni grozomorno...znam jednu profesoricu isto tako ne možes uopce ozbiljno shvatiti ko da travu prodaje po BrdimaHektorović wrote:alapače ahahaKermit wrote:Bio bas u šibeniku, žene ljepe medutim ja nisam nikoga razumio a žene skarliču i afektiraju dok pričaju tako da ne znam tko bi to htio jebati jedino da šute ali...
Kermit-
2014-04-17
U bitibruskinje pričaju da su hrvati ko čeceni sa ženama tako da...Hektorović wrote:kaja wrote:Meni Rusi nisu ružni , al mozda su nasilni i pijani.
Uostalom takvih jadnika ima kod nas , sociopate s kojima nitko ne želi, vrijeđaju zene, mlate ih a onda se snebivaju kada ove odu s prvim izvana.
Pa koliko sam ja čuo ruje su poprilično brutalne spram žena, barem ove njihove niže klase
Kermit-
2014-04-17
Kermit wrote:To neki vole, vjerojatno jer vole tuđu dominaciju međutim to je meni grozomorno...znam jednu profesoricu isto tako ne možes uopce ozbiljno shvatiti ko da travu prodaje po Brdima
Prebrz i suvišan govor.
pamentne štede na riječima.
2018-04-10
Kermit wrote:U bitibruskinje pričaju da su hrvati ko čeceni sa ženama tako da...
tako i treba
2018-04-10
Leteca Pegla wrote:suteca zenska ko bezalkoholna rakija, pa ko to voli...kic wrote:Kermit wrote:Bio bas u šibeniku, žene ljepe medutim ja nisam nikoga razumio a žene skarliču i afektiraju dok pričaju tako da ne znam tko bi to htio jebati jedino da šute ali...AssadNaPodmornici wrote:meni je kada sam išao na ruski , profesorica ruskog rekla sljedeće
ima ljudi koji vole vodu :D
pa svi vole vodu, ali pricamo o rakiji ...kic wrote:Leteca Pegla wrote:suteca zenska ko bezalkoholna rakija, pa ko to voli...kic wrote:Kermit wrote:Bio bas u šibeniku, žene ljepe medutim ja nisam nikoga razumio a žene skarliču i afektiraju dok pričaju tako da ne znam tko bi to htio jebati jedino da šute ali...AssadNaPodmornici wrote:meni je kada sam išao na ruski , profesorica ruskog rekla sljedeće
ima ljudi koji vole vodu :D
Guest- Guest
Pa jebu se jer oće brak
Gospođa Brauns se sprema da zaspi
Povedi me
Povedi me
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
pa mislim da i u hrvatskoj isto postoji nedostatak mladih zenski, tako da, osim ako nemas puno love, nes bas imat puno prostora za biranje, a ako i imas puno love takodjer nes imat puno mjesta za biranje bar ne ovakvih kakve hoces...Kermit wrote:
Da se ponovno ženim birao bi nižu, povučeniju i šutljiviju, B kategorijom i nebitnom školskom spremom, samo da ne bude tuka. Dalmatinku ne bi uzeo osim neku normalnu koja ne skarliče ikavicu i ne cereka se ko na spidu
inace ovo interesantno, svi prvo zeljeli plavuse sa velikim cicama koje daju ljevo i desno, pa sad kad to dobili zele ove povucene i sutljive. Ljudima nikako ugodit, taman sve namjeste onako kako zele pa onda to vise ne zele...
ono kad ti se vise ne svidja bacis ko staru carapu sa rupom, osim sta ljudi bas i nisu stare carape pa bude onda malo nezgodno, sta ces...
Guest- Guest
pa mislim da ih dosta tu to radi zato sta oce lovu, brak ti danas niko ne zeli vise, bjeze od toga ko od kuge. Danasnji moderni ideal ti je droga, saranje i opijanje do besvjesti, nije bitno sto samo da si besvjestan - moderna elita, toliko im lijepo u zivotu da ga zele izbrisati iz svijesti jos dok su zivi...RayMabus wrote:Pa jebu se jer oće brak
Povedi me
Guest- Guest
Eskapizam od industrije koja meljeLeteca Pegla wrote:pa mislim da ih dosta tu to radi zato sta oce lovu, brak ti danas niko ne zeli vise, bjeze od toga ko od kuge. Danasnji moderni ideal ti je droga, saranje i opijanje do besvjesti, nije bitno sto samo da si besvjestan - moderna elita, toliko im lijepo u zivotu da ga zele izbrisati iz svijesti jos dok su zivi...RayMabus wrote:Pa jebu se jer oće brak
Povedi me
Kermit-
2014-04-17
Poznavala sam jednog zgodnog Rusa...:-))
2014-04-12
Mislim da je tema previše površno obrađena, ima tu više faktora, em je Rusija zabačena em muški tamo više vole votku pa onda su stranci na meti
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Koliko puta si ljubila stranca?claire wrote:Poznavala sam jednog zgodnog Rusa...:-))
Svi lipi muškarci su ostali u Rusiji. Onih ružnih su se rišili devedesetih kad su isti masovno odlazili u jedan bliskoistočni entitet.Yehudim wrote:
Po čemu su to " ružni i pijani " ?
Pogledaj oko sebe malo krezave mladiće po RH
Ti svoju sliku ( o bilo čemu ) stvaraš na osnovi holivudskih prikaza i stereotipa. Griješiš debelo
ahhahahahaAlfaOmega wrote:Svi lipi muškarci su ostali u Rusiji. Onih ružnih su se rišili devedesetih kad su isti masovno odlazili u jedan bliskoistočni entitet.Yehudim wrote:
Po čemu su to " ružni i pijani " ?
Pogledaj oko sebe malo krezave mladiće po RH
Ti svoju sliku ( o bilo čemu ) stvaraš na osnovi holivudskih prikaza i stereotipa. Griješiš debelo
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Proizveli smo uškopljenu generaciju mladih
» Misa Grof porucio da ustaskoj kurvi nista od Vidojinog nasljedstva.Sve je njegovo.
» Stefanović najavljuje novu generaciju borbenih vozila
» PSIHOLOG.'Krajnji desničari nisu manje inteligentni,oni imaju emocionalne probleme'
» Psiholog : ‘Cijepljenje je najveći civilizacijski doseg 20. stoljeća, ali tu poruku je teško prenijeti ljudima‘ (VIDEO)
» Misa Grof porucio da ustaskoj kurvi nista od Vidojinog nasljedstva.Sve je njegovo.
» Stefanović najavljuje novu generaciju borbenih vozila
» PSIHOLOG.'Krajnji desničari nisu manje inteligentni,oni imaju emocionalne probleme'
» Psiholog : ‘Cijepljenje je najveći civilizacijski doseg 20. stoljeća, ali tu poruku je teško prenijeti ljudima‘ (VIDEO)
Page 2 of 7