Ruski psiholog: Odgojili smo generaciju kurvi
Page 1 of 7
Page 1 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Ruski psiholog: Odgojili smo generaciju kurvi
PSIHOLOG Platon Besedin, kolumnist jednih moskovskih novina, napisao je tekst u kojem se zgražava zbog ponašanja Ruskinja tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva.
"Ponašaju se kao kurve, nemaju ni malo društvene odgovornosti", napisao je on, dodajući da možda nisu sve takve, no da one koje jesu sramote cijelu naciju.
"One koje su pametne barem stave oglase na stranice za upoznavanje. Jasno je da ih većina to radi zbog novca, a ostale se žele udati za strance. Eskort servisi su digli cijene, a neke od njih sa strancima spavaju besplatno, samo zato što su došli iz inozemstva", nastavio je on.
Ruskinje je proglasio "nemoralnima" i "besramnima", što je upotpunio riječima: "Odgojili smo generaciju kurvi, spremnih da rašire noge čim čuju da netko govori stranim jezikom".
Dio koji je osobito razbjesnio rusku javnost je onaj u kojem navodi da bi se trebali boriti protiv takvog ponašanja, piše Daily Mail.
"Ako ne želimo da se slika Rusije poveže s vulgarnošću i kurvanjem, moramo odmah djelovati. Kao što imamo prilike vidjeti tijekom Svjetskog prvenstva, do sad smo već izgubili puno vremena", napisao je on.
Ne treba posebno napominjati da su se žene u Rusiji nemalo razljutile nad njegovim tekstom, a novinarka ruskog izdanja Cosmopolitana, Snezhana Gribatskaya je pokrenula peticiju u kojoj traži ispriku novina koje su objavile taj tekst zbog "vrijeđanja ruskih žena".
"Nije mi jasno zašto žene ne bi mogle same izabrati s kim se žele seksati", "Možda se Ruskinje zaljubljuju u strance jer se ponašaju kao muškarci", "Svaka žena ima pravo odlučiti što će činiti sa svojim tijelom", bili su samo neki od komentara ljutitih žena.
https://www.index.hr/magazin/clanak/zbog-seksa-s-navijacima-napao-ruskinje-ponasaju-se-kao-kurve-cim-cuju-strani-jezik-sire-noge/2007826.aspx
"Ponašaju se kao kurve, nemaju ni malo društvene odgovornosti", napisao je on, dodajući da možda nisu sve takve, no da one koje jesu sramote cijelu naciju.
"One koje su pametne barem stave oglase na stranice za upoznavanje. Jasno je da ih većina to radi zbog novca, a ostale se žele udati za strance. Eskort servisi su digli cijene, a neke od njih sa strancima spavaju besplatno, samo zato što su došli iz inozemstva", nastavio je on.
Ruskinje je proglasio "nemoralnima" i "besramnima", što je upotpunio riječima: "Odgojili smo generaciju kurvi, spremnih da rašire noge čim čuju da netko govori stranim jezikom".
Dio koji je osobito razbjesnio rusku javnost je onaj u kojem navodi da bi se trebali boriti protiv takvog ponašanja, piše Daily Mail.
"Ako ne želimo da se slika Rusije poveže s vulgarnošću i kurvanjem, moramo odmah djelovati. Kao što imamo prilike vidjeti tijekom Svjetskog prvenstva, do sad smo već izgubili puno vremena", napisao je on.
Ne treba posebno napominjati da su se žene u Rusiji nemalo razljutile nad njegovim tekstom, a novinarka ruskog izdanja Cosmopolitana, Snezhana Gribatskaya je pokrenula peticiju u kojoj traži ispriku novina koje su objavile taj tekst zbog "vrijeđanja ruskih žena".
"Nije mi jasno zašto žene ne bi mogle same izabrati s kim se žele seksati", "Možda se Ruskinje zaljubljuju u strance jer se ponašaju kao muškarci", "Svaka žena ima pravo odlučiti što će činiti sa svojim tijelom", bili su samo neki od komentara ljutitih žena.
https://www.index.hr/magazin/clanak/zbog-seksa-s-navijacima-napao-ruskinje-ponasaju-se-kao-kurve-cim-cuju-strani-jezik-sire-noge/2007826.aspx
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Re: Ruski psiholog: Odgojili smo generaciju kurvi
s obzirom da su ruski muškarci poprilično fizički gadni, a ženske su im zgodne.. normalno da će širiti noge na strance..
naravno ne daju ruskinje svakom strancu picu, nego europljanima, neće se one tek tako prašiti sa azijatima, muslimanima, aj koja će se sa crncima ali ne tako
naravno ne daju ruskinje svakom strancu picu, nego europljanima, neće se one tek tako prašiti sa azijatima, muslimanima, aj koja će se sa crncima ali ne tako
Kao da je u RH drugačije ...........ili bilo di drugdje.
Dok sam bio mladji, u koju god državi da sam boravio, cure bi jako brzo uspostavljale kontakt i redovito,
već isti dan bi završili u krevetu. U Njemačkoj, Čeho ( Slovačkoj) istočnom i zapadnom Berlinu, Francuskoj,
Nizozemskoj, Danskoj.
Dovoljno je otići u drugi grad, selo i dogodit će se ista stvar,
A taj jadnik, novinarčić, očito pati od nejebice.
Dok sam bio mladji, u koju god državi da sam boravio, cure bi jako brzo uspostavljale kontakt i redovito,
već isti dan bi završili u krevetu. U Njemačkoj, Čeho ( Slovačkoj) istočnom i zapadnom Berlinu, Francuskoj,
Nizozemskoj, Danskoj.
Dovoljno je otići u drugi grad, selo i dogodit će se ista stvar,
A taj jadnik, novinarčić, očito pati od nejebice.
Nema to veze sa rusijom nego cijelim zapadom...svako ko je bio u irskoj britaniji ili 3. zemlji zapada u subotu zna kakve su žene
Kermit-
2014-04-17
ma da, 90% tih irkinja i britanki nebih taka izoliranim štapom.. ruskinje su zgodne ženske i šteta što daju picu tako lako, svaćam da ove "rafe" lako šire noge, ali sa ruskinjama je to problem.. vjerojatno nemaju neku veliku "vjeru" u ruske muškarce..
čast izuzecima ali ruski muškarci su fizički dosta ružni, skloni alkoholu itd..
nije bezveze ova pisma hit u rusiji, "želim nekoga poput Putina, tko nepije tko ne mlati i što ne bježi"
nije bezveze ova pisma hit u rusiji, "želim nekoga poput Putina, tko nepije tko ne mlati i što ne bježi"
Avaj al8 isto je i u češkoj stoga nije to lokalno nego emancipacija proleteraAssadNaPodmornici wrote:ma da, 90% tih irkinja i britanki nebih taka izoliranim štapom.. ruskinje su zgodne ženske i šteta što daju picu tako lako, svaćam da ove "rafe" lako šire noge, ali sa ruskinjama je to problem.. vjerojatno nemaju neku veliku "vjeru" u ruske muškarce..
Kermit-
2014-04-17
meni je kada sam išao na ruski , profesorica ruskog rekla sljedeće
ruskinje su zgodne ženske, međutim rusi su toliko gadni muškarci , iako sam tamo bila godinama , morala sam se udati u dalmaciji
fizički ružni, dodaj još alkohol, nasilje, i dodaj još da je muških dosta manje od ženskih(pa se one zgodne ruskinje moraju "boriti" oko gadnih muških) onda logično je da malo lakše šire noge na strance..
sa druge strane, u stranci kukaju da baš u dalmaciji izađu vanka i nemogu jebati domaće..
ruskinje su zgodne ženske, međutim rusi su toliko gadni muškarci , iako sam tamo bila godinama , morala sam se udati u dalmaciji
fizički ružni, dodaj još alkohol, nasilje, i dodaj još da je muških dosta manje od ženskih(pa se one zgodne ruskinje moraju "boriti" oko gadnih muških) onda logično je da malo lakše šire noge na strance..
sa druge strane, u stranci kukaju da baš u dalmaciji izađu vanka i nemogu jebati domaće..
AssadNaPodmornici wrote:ma da, 90% tih irkinja i britanki nebih taka izoliranim štapom.. ruskinje su zgodne ženske i šteta što daju picu tako lako, svaćam da ove "rafe" lako šire noge, ali sa ruskinjama je to problem.. vjerojatno nemaju neku veliku "vjeru" u ruske muškarce..
PREDRASUDE TE KOČE DA SAGLEDAŠ PRAVU SLIKU
Kao prvo moraš znati da u Rusiji ima više žena nego muškaraca i to 10 Milijuna više
Yehudim- Posts : 4913
2018-03-06
Ovaj bjednik očito ne moze pronaći žensku a misli da su Ruskinje njihove kao u africkom plemenu pa je bijesan.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Bio bas u šibeniku, žene ljepe medutim ja nisam nikoga razumio a žene skarliču i afektiraju dok pričaju tako da ne znam tko bi to htio jebati jedino da šute ali...AssadNaPodmornici wrote:meni je kada sam išao na ruski , profesorica ruskog rekla sljedeće
Kermit-
2014-04-17
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Kajicekaja wrote:Ovaj bjednik očito ne moze pronaći žensku a misli da su Ruskinje njihove kao u africkom plemenu pa je bijesan.
Kermit-
2014-04-17
AssadNaPodmornici wrote:ma da, 90% tih irkinja i britanki nebih taka izoliranim štapom.. ruskinje su zgodne ženske i šteta što daju picu tako lako, svaćam da ove "rafe" lako šire noge, ali sa ruskinjama je to problem.. vjerojatno nemaju neku veliku "vjeru" u ruske muškarce..
Po čemu su to " ružni i pijani " ?
Pogledaj oko sebe malo krezave mladiće po RH
Ti svoju sliku ( o bilo čemu ) stvaraš na osnovi holivudskih prikaza i stereotipa. Griješiš debelo
2018-03-06
Molim :)Kermit wrote:Kajicekaja wrote:Ovaj bjednik očito ne moze pronaći žensku a misli da su Ruskinje njihove kao u africkom plemenu pa je bijesan.
2015-08-15
Meni Rusi nisu ružni , al mozda su nasilni i pijani.
Uostalom takvih jadnika ima kod nas , sociopate s kojima nitko ne želi, vrijeđaju zene, mlate ih a onda se snebivaju kada ove odu s prvim izvana.
Uostalom takvih jadnika ima kod nas , sociopate s kojima nitko ne želi, vrijeđaju zene, mlate ih a onda se snebivaju kada ove odu s prvim izvana.
2015-08-15
kaja wrote:Meni Rusi nisu ružni , al mozda su nasilni i pijani.
2018-03-06
Yehudim wrote:
PREDRASUDE TE KOČE DA SAGLEDAŠ PRAVU SLIKU
Kao prvo moraš znati da u Rusiji ima više žena nego muškaraca i to 10 Milijuna više
pa neznam bas, ima zena viska u ovim starijim genercijama, u ovim mladjima ima viska muskaraca. Dakle, gle ove 1985te na dalje, ima vise muskaraca nego zena, oni isto imaju problem sa nedostatkom mladih zenski ne sa viskom, ove mladje generacije 35- godina, dakle bas razdoblje kad se obicno radi obitelj djeca i to. Mlade ruskinje ocito imaju izbor mladih rusa na pretek, jedino ako ovi mladi rusi preferiraju ove starije ruskinje, ali koliko meni poznato obicno je jagma za mladim zenskama ne za starima...
Guest- Guest
To je ono Zadru kada je 18 godišnjakinji degenerik lupao glavom u lavabo pola sata jer ga je ostavila a ovi pojačali muziku da se ne čuje. Policija dosla za sat vremena. Al zbog toga ce padati glave u policiji .Yehudim wrote:kaja wrote:Meni Rusi nisu ružni , al mozda su nasilni i pijani.
Eto to je taj mentalitet ..
2015-08-15
Kermit wrote:Bio bas u šibeniku, žene ljepe medutim ja nisam nikoga razumio a žene skarliču i afektiraju dok pričaju tako da ne znam tko bi to htio jebati jedino da šute ali...AssadNaPodmornici wrote:meni je kada sam išao na ruski , profesorica ruskog rekla sljedeće
zene da sute nda :D
suteca zenska ko bezalkoholna rakija, pa ko to voli...kic wrote:Kermit wrote:Bio bas u šibeniku, žene ljepe medutim ja nisam nikoga razumio a žene skarliču i afektiraju dok pričaju tako da ne znam tko bi to htio jebati jedino da šute ali...AssadNaPodmornici wrote:meni je kada sam išao na ruski , profesorica ruskog rekla sljedeće
zene da sute nda :D
Guest- Guest
Page 1 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Proizveli smo uškopljenu generaciju mladih
» Misa Grof porucio da ustaskoj kurvi nista od Vidojinog nasljedstva.Sve je njegovo.
» Stefanović najavljuje novu generaciju borbenih vozila
» PSIHOLOG.'Krajnji desničari nisu manje inteligentni,oni imaju emocionalne probleme'
» Psiholog : ‘Cijepljenje je najveći civilizacijski doseg 20. stoljeća, ali tu poruku je teško prenijeti ljudima‘ (VIDEO)
» Misa Grof porucio da ustaskoj kurvi nista od Vidojinog nasljedstva.Sve je njegovo.
» Stefanović najavljuje novu generaciju borbenih vozila
» PSIHOLOG.'Krajnji desničari nisu manje inteligentni,oni imaju emocionalne probleme'
» Psiholog : ‘Cijepljenje je najveći civilizacijski doseg 20. stoljeća, ali tu poruku je teško prenijeti ljudima‘ (VIDEO)
Page 1 of 7