Ruski psiholog: Odgojili smo generaciju kurvi
Page 4 of 7
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Ruski psiholog: Odgojili smo generaciju kurvi
Sora wrote:Te tvoje zene iz ex komunizma imaju između 5 banki i 7 banki . Dakle u tvojoj dobnoj kategoriji.marcellus wrote:Pa dobro ruskinje jesu kurve, to je općepoznato, isto tako ukrajinke, poljakinje i općenito žene iz ex komunizma
siromaštvo i moralno rasulo
E te se jebu svaki dan ko štuke.
Sta bi drugo radile . .
govorim o moralnom naslijeđu koje je ostavio komunizam, u kojem je jedino novac važan i u kojem se za novac može dobiti sve
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
kaj su onda norvežanke i finkinje?
2014-12-30
Zašto bi padale glave u policiji? Došli su kad su obaviešteni, ne zna policija tko koga i kada tuče.kaja wrote:To je ono Zadru kada je 18 godišnjakinji degenerik lupao glavom u lavabo pola sata jer ga je ostavila a ovi pojačali muziku da se ne čuje. Policija dosla za sat vremena. Al zbog toga ce padati glave u policiji .Yehudim wrote:kaja wrote:Meni Rusi nisu ružni , al mozda su nasilni i pijani.
Uostalom takvih jadnika ima kod nas , sociopate s kojima nitko ne želi, vrijeđaju zene, mlate ih a onda se snebivaju kada ove odu s prvim izvana.
Eto to je taj mentalitet ..
Dakle, na valja ti tvoja žena! Ili ti ne valjaš njoj?Kermit wrote:Da se ponovno ženim birao bi nižu, povučeniju i šutljiviju, B kategorijom i nebitnom školskom spremom, samo da ne bude tuka. Dalmatinku ne bi uzeo osim neku normalnu koja ne skarliče ikavicu i ne cereka se ko na spidukic wrote:Kermit wrote:Bio bas u šibeniku, žene ljepe medutim ja nisam nikoga razumio a žene skarliču i afektiraju dok pričaju tako da ne znam tko bi to htio jebati jedino da šute ali...AssadNaPodmornici wrote:meni je kada sam išao na ruski , profesorica ruskog rekla sljedeće
ruskinje su zgodne ženske, međutim rusi su toliko gadni muškarci , iako sam tamo bila godinama , morala sam se udati u dalmaciji
fizički ružni, dodaj još alkohol, nasilje, i dodaj još da je muških dosta manje od ženskih(pa se one zgodne ruskinje moraju "boriti" oko gadnih muških) onda logično je da malo lakše šire noge na strance..
sa druge strane, u stranci kukaju da baš u dalmaciji izađu vanka i nemogu jebati domaće..
zene da sute nda :D
"Skarlikanje ikavice" je narječje kojim govore, kao što ti kažeš "on njega pokazala" jer si Mađar.
kic wrote:Kermit wrote:Da se ponovno ženim birao bi nižu, povučeniju i šutljiviju, B kategorijom i nebitnom školskom spremom, samo da ne bude tuka. Dalmatinku ne bi uzeo osim neku normalnu koja ne skarliče ikavicu i ne cereka se ko na spidukic wrote:Kermit wrote:Bio bas u šibeniku, žene ljepe medutim ja nisam nikoga razumio a žene skarliču i afektiraju dok pričaju tako da ne znam tko bi to htio jebati jedino da šute ali...AssadNaPodmornici wrote:meni je kada sam išao na ruski , profesorica ruskog rekla sljedeće
ruskinje su zgodne ženske, međutim rusi su toliko gadni muškarci , iako sam tamo bila godinama , morala sam se udati u dalmaciji
fizički ružni, dodaj još alkohol, nasilje, i dodaj još da je muških dosta manje od ženskih(pa se one zgodne ruskinje moraju "boriti" oko gadnih muških) onda logično je da malo lakše šire noge na strance..
sa druge strane, u stranci kukaju da baš u dalmaciji izađu vanka i nemogu jebati domaće..
zene da sute nda :D
vrijednu bosanku dakle mehehe
asila daj ne seri. ti si ionako oženio srpkinju.
2014-12-30
U komunizmu je važna dobrobit zajednice, novac je važan u kapitalizmu.marcellus wrote:Sora wrote:Te tvoje zene iz ex komunizma imaju između 5 banki i 7 banki . Dakle u tvojoj dobnoj kategoriji.marcellus wrote:Pa dobro ruskinje jesu kurve, to je općepoznato, isto tako ukrajinke, poljakinje i općenito žene iz ex komunizma
Sta bi drugo radile . .
govorim o moralnom naslijeđu koje je ostavio komunizam, u kojem je jedino novac važan i u kojem se za novac može dobiti sve
Regoč wrote:U komunizmu je važna dobrobit zajednice, novac je važan u kapitalizmu.marcellus wrote:Sora wrote:Te tvoje zene iz ex komunizma imaju između 5 banki i 7 banki . Dakle u tvojoj dobnoj kategoriji.marcellus wrote:Pa dobro ruskinje jesu kurve, to je općepoznato, isto tako ukrajinke, poljakinje i općenito žene iz ex komunizma
Sta bi drugo radile . .
X
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Inace sam ozenio dalmatinku iz konzervativne patrijarhalne obitelji....prezadovoljan.
2015-08-06
Šta si kurac ženio? Nju ili obitelj?epikur37 wrote:Inace sam ozenio dalmatinku iz konzervativne patrijarhalne obitelji....prezadovoljan.
pa mentalitet vam je isti. da si oženio zagrepčanku to bi bilo čudo.epikur37 wrote:Inace sam ozenio dalmatinku iz konzervativne patrijarhalne obitelji....prezadovoljan.
ovako bosanac oženio dalmatinku isti drek.
2014-12-30
Možeš ju varati, a ona ti svaki put oprosti? Predivno!epikur37 wrote:Inace sam ozenio dalmatinku iz konzervativne patrijarhalne obitelji....prezadovoljan.
dzango wrote:Šta si kurac ženio? Nju ili obitelj?epikur37 wrote:Inace sam ozenio dalmatinku iz konzervativ6ne patrijarhalne obitelji....prezadovoljan.
Nju, pristojnu....
Ne zenis se samo zato da bi povalio nego trebas osobu za cijeli zivot, stijenu za obitelj. A za to je vazan karakter sustav vrijednosti...
2015-08-06
Ko da pričaš o kolima...epikur37 wrote:Inace sam ozenio dalmatinku iz konzervativne patrijarhalne obitelji....prezadovoljan.
Samo fali 'malo troši, uredno servisirana...'
T.- Posts : 17557
2014-04-14
veber wrote:pa mentalitet vam je isti. da si oženio zagrepčanku to bi bilo čudo.epikur37 wrote:Inace sam ozenio dalmatinku iz konzervativne patrijarhalne obitelji....prezadovoljan.
Naravno, sa purgericama nikako....gnjavaza, malogradjanstina i nepouzdanost.
2015-08-06
Regoč wrote:U komunizmu je važna dobrobit zajednice, novac je važan u kapitalizmu.marcellus wrote:Sora wrote:Te tvoje zene iz ex komunizma imaju između 5 banki i 7 banki . Dakle u tvojoj dobnoj kategoriji.marcellus wrote:Pa dobro ruskinje jesu kurve, to je općepoznato, isto tako ukrajinke, poljakinje i općenito žene iz ex komunizma
Sta bi drugo radile . .
deklarativno, u stvarnosti je u socijalizmu novac bio jedino važan, najviše zato jer ga je bila nestašica.
Osnova svega. Dvie osobe koje nisu samožive posvetit će se jedna drugoj i djeci. Egoizam će upropastiti brak i obitelj, dovoljna je jadna takva osoba u braku.epikur37 wrote:dzango wrote:Šta si kurac ženio? Nju ili obitelj?epikur37 wrote:Inace sam ozenio dalmatinku iz konzervativ6ne patrijarhalne obitelji....prezadovoljan.
Nju, pristojnu....
Ne zenis se samo zato da bi povalio nego trebas osobu za cijeli zivot, stijenu za obitelj. A za to je vazan karakter sustav vrijednosti...
i nakon trećeg ni ne curiT. wrote:Ko da pričaš o kolima...epikur37 wrote:Inace sam ozenio dalmatinku iz konzervativne patrijarhalne obitelji....prezadovoljan.
2014-12-30
Ako je još s njim, očito ju redovito servisira.T. wrote:Ko da pričaš o kolima...epikur37 wrote:Inace sam ozenio dalmatinku iz konzervativne patrijarhalne obitelji....prezadovoljan.
sam sebe si opisao.epikur37 wrote:veber wrote:pa mentalitet vam je isti. da si oženio zagrepčanku to bi bilo čudo.epikur37 wrote:Inace sam ozenio dalmatinku iz konzervativne patrijarhalne obitelji....prezadovoljan.
Naravno, sa purgericama nikako....gnjavaza, malogradjanstina i nepouzdanost.
hoćeš da ti na pp pošaljem slikicu njujorčanke? crnkinja.
2014-12-30
na zapadu nisi nužno za novac mogao kupiti ministra, u socijalizmu si mogao kupiti za novac bilo koga, svatko je bio potencijalno koruptivan jer ako si na zapadu htio nešto kupio si to nešto, u socijalizmu nisi mogao izravno kupit to nešto nego si moro podmitit ministra ili gradonačelnika da ti to dodijeli
Similar topics
» Proizveli smo uškopljenu generaciju mladih
» Misa Grof porucio da ustaskoj kurvi nista od Vidojinog nasljedstva.Sve je njegovo.
» Stefanović najavljuje novu generaciju borbenih vozila
» PSIHOLOG.'Krajnji desničari nisu manje inteligentni,oni imaju emocionalne probleme'
» Psiholog : ‘Cijepljenje je najveći civilizacijski doseg 20. stoljeća, ali tu poruku je teško prenijeti ljudima‘ (VIDEO)
» Misa Grof porucio da ustaskoj kurvi nista od Vidojinog nasljedstva.Sve je njegovo.
» Stefanović najavljuje novu generaciju borbenih vozila
» PSIHOLOG.'Krajnji desničari nisu manje inteligentni,oni imaju emocionalne probleme'
» Psiholog : ‘Cijepljenje je najveći civilizacijski doseg 20. stoljeća, ali tu poruku je teško prenijeti ljudima‘ (VIDEO)
Page 4 of 7