Svaka četvrta žena sa završenim fakultetom rođena 1970. ili 1971. godine u Hrvatskoj nije rodila
Page 27 of 31
Page 27 of 31 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31
Re: Svaka četvrta žena sa završenim fakultetom rođena 1970. ili 1971. godine u Hrvatskoj nije rodila
ja ne znam ni jednog branitelja koji je na državnoj penziji,da ga koja nije grčevito uvatila do smrti, da ona nasljedi penziju.pismejker wrote:Ma da..teorija ti ne pije vodu,a zasto..jerbo gdje si vidjela da svrsene studentice,spremne da hvataju doktore i magistre,hoce da imaju ista sa obicnim deckima,uglavnom srednjih skola,koji su isli braniti ovu drzavu..mativka wrote:Vi se zajebavate, a taman tada su bile tih...90-tih, 91-ih, zrele da ih netko zezne. Na žalost, to se nije dogodilo, niti moglo, jer je većina mladića bila okrenuta obrani. Sve ostalo je uzročno-posljedična veza....
Guest- Guest
Re: Svaka četvrta žena sa završenim fakultetom rođena 1970. ili 1971. godine u Hrvatskoj nije rodila
Neko jebe na šarm a neko na novi Mercedes. Uglavnom, svaka krpa nađe zakrpu.Leviathan2 wrote:koje ste vi zalopojke, ja se dvaput zenih, bez problema
uvjek bez para, njih u stvari ja zicario za cugu
medjutim, ljubav se rodila ne pitajuci
a kakav sam princ, mozete zamislit
162 visok i oko stotke tezak
kad se oshisan na celavo izgledam ko budha :)
baspismejker wrote:Ma da..teorija ti ne pije vodu,a zasto..jerbo gdje si vidjela da svrsene studentice,spremne da hvataju doktore i magistre,hoce da imaju ista sa obicnim deckima,uglavnom srednjih skola,koji su isli braniti ovu drzavu..mativka wrote:Vi se zajebavate, a taman tada su bile tih...90-tih, 91-ih, zrele da ih netko zezne. Na žalost, to se nije dogodilo, niti moglo, jer je većina mladića bila okrenuta obrani. Sve ostalo je uzročno-posljedična veza....
Neće da se udaje sa 20. 1995. su imale 25.mativka wrote:Vi se zajebavate, a taman tada su bile tih...90-tih, 91-ih, zrele da ih netko zezne. Na žalost, to se nije dogodilo, niti moglo, jer je većina mladića bila okrenuta obrani. Sve ostalo je uzročno-posljedična veza....
Haha, a tko zna-zna..tako je i kod zena :-DLeviathan2 wrote:koje ste vi zalopojke, ja se dvaput zenih, bez problema
2014-04-12
U rat idu budale i sirotinja.pismejker wrote:Ma da..teorija ti ne pije vodu,a zasto..jerbo gdje si vidjela da svrsene studentice,spremne da hvataju doktore i magistre,hoce da imaju ista sa obicnim deckima,uglavnom srednjih skola,koji su isli braniti ovu drzavu..mativka wrote:Vi se zajebavate, a taman tada su bile tih...90-tih, 91-ih, zrele da ih netko zezne. Na žalost, to se nije dogodilo, niti moglo, jer je većina mladića bila okrenuta obrani. Sve ostalo je uzročno-posljedična veza....
ja, al zenka kad osjeti muzjaka, ne gleda sto vozi ni koliko para imadzango wrote:Neko jebe na šarm a neko na novi Mercedes. Uglavnom, svaka krpa nađe zakrpu.Leviathan2 wrote:koje ste vi zalopojke, ja se dvaput zenih, bez problema
naravno ako je prava zenka, ako je pikzibnerica onda da
pa najmanji je problem ozeniti se...ako te boli kita sto cura misli,onda lik prolazi kao ti..ljubav cure uglavnom cuvaju za sigurno gnjezdo,a osjetile s uda si bajustelac na mjesalici,pa da imas potencijal..Leviathan2 wrote:koje ste vi zalopojke, ja se dvaput zenih, bez problema
opet u pitanju su mladi dani,i cure cesto vide opsjenu umjesto realnosti..e onda kad se /probude iy nesvjesti/koja je bajdevej trajala kojih 15/20 godina...onda pocnu tarapanati po liku...
Guest- Guest
ne svih, prava zena zna sto je pravi muzjak, ebes ove pikzibnericeclaire wrote:Haha, a tko zna-zna..tako je i kod zena :-DLeviathan2 wrote:koje ste vi zalopojke, ja se dvaput zenih, bez problema
vecina muskih, bar onih koje bi tim fakultetski obrazovanim curama odgovarali, što se rata tiče, tada je vatala maglu i anemiju, čast iznimkama...pa vidi tu na forumu samo...branitelje na prste mozes izbrojiti
Ima onaj status na Fejsu koji im objašnjava da deca neće ličiti na Audi već na vozača.Leviathan2 wrote:ja, al zenka kad osjeti muzjaka, ne gleda sto vozi ni koliko para imadzango wrote:Neko jebe na šarm a neko na novi Mercedes. Uglavnom, svaka krpa nađe zakrpu.Leviathan2 wrote:koje ste vi zalopojke, ja se dvaput zenih, bez problema
naravno ako je prava zenka, ako je pikzibnerica onda da
o jebem ti život..pa nisam moga 1991 u drugom osnovne u braniteljeNoor wrote:vecina muskih, bar onih koje bi tim fakultetski obrazovanim curama odgovarali, što se rata tiče, tada je vatala maglu i anemiju, čast iznimkama...pa vidi tu na forumu samo...branitelje na prste mozes izbrojiti
Guest- Guest
a istina,/..i pravih zena ima jako malo..uglavnom sponze..Leviathan2 wrote:ne svih, prava zena zna sto je pravi muzjak, ebes ove pikzibnericeclaire wrote:Haha, a tko zna-zna..tako je i kod zena :-DLeviathan2 wrote:koje ste vi zalopojke, ja se dvaput zenih, bez problema
Guest- Guest
Pa ove cure i nisu tvoj problem onda :-PKserks. wrote:o jebem ti život..pa nisam moga 1991 u drugom osnovne u braniteljeNoor wrote:vecina muskih, bar onih koje bi tim fakultetski obrazovanim curama odgovarali, što se rata tiče, tada je vatala maglu i anemiju, čast iznimkama...pa vidi tu na forumu samo...branitelje na prste mozes izbrojiti
2014-04-12
hahahahahaha..Kserks. wrote:o jebem ti život..pa nisam moga 1991 u drugom osnovne u braniteljeNoor wrote:vecina muskih, bar onih koje bi tim fakultetski obrazovanim curama odgovarali, što se rata tiče, tada je vatala maglu i anemiju, čast iznimkama...pa vidi tu na forumu samo...branitelje na prste mozes izbrojiti
Guest- Guest
istina, ima toga koliko oces, alipismejker wrote:pa najmanji je problem ozeniti se...ako te boli kita sto cura misli,onda lik prolazi kao ti..ljubav cure uglavnom cuvaju za sigurno gnjezdo,a osjetile s uda si bajustelac na mjesalici,pa da imas potencijal..Leviathan2 wrote:koje ste vi zalopojke, ja se dvaput zenih, bez problema
opet u pitanju su mladi dani,i cure cesto vide opsjenu umjesto realnosti..e onda kad se /probude iy nesvjesti/koja je bajdevej trajala kojih 15/20 godina...onda pocnu tarapanati po liku...
jebeno ali,
moja prva zenka je zavrsila kirurgiju srca i pedijatriju
druga zena ima titula farmaceuta koliko os, ono, porodicna tradicija, caca joj priznata njuska u farmaciji
rastao se od obe jer su srale da se okanem baustele,
cehinja dosla u svicarsku zamnom, i sprijateljila se s svicarkom, isao sam i ja u cesku kod nje,
sad obe dosle na 5 km od baustele i unajmile kucu, razmisljam o amazoniji ak bude kakva baustela :)
medjutim nikad nisu pokusale nametnut volju osim to za baustelu, i uvijek su znale i znaju da imaju mene iza ledja sto god da se dogodi,
uvijek tvrdim da je brak iz zaljubljenosti najbolje rjesenje ali se mora gradit povjerenje i uvazavanje medju parovima a ne fiksiranje na probleme i onda na istim gradit uzrok razilaska , svadja i slicnijeh sranja
ma ludo jedna, pricam o toj generaciji, ne o vama balavcimaKserks. wrote:o jebem ti život..pa nisam moga 1991 u drugom osnovne u braniteljeNoor wrote:vecina muskih, bar onih koje bi tim fakultetski obrazovanim curama odgovarali, što se rata tiče, tada je vatala maglu i anemiju, čast iznimkama...pa vidi tu na forumu samo...branitelje na prste mozes izbrojiti
nisu,ali je moja tema:)claire wrote:Pa ove cure i nisu tvoj problem onda :-PKserks. wrote:o jebem ti život..pa nisam moga 1991 u drugom osnovne u braniteljeNoor wrote:vecina muskih, bar onih koje bi tim fakultetski obrazovanim curama odgovarali, što se rata tiče, tada je vatala maglu i anemiju, čast iznimkama...pa vidi tu na forumu samo...branitelje na prste mozes izbrojiti
Guest- Guest
balavacNoor wrote:ma ludo jedna, pricam o toj generaciji, ne o vama balavcimaKserks. wrote:o jebem ti život..pa nisam moga 1991 u drugom osnovne u braniteljeNoor wrote:vecina muskih, bar onih koje bi tim fakultetski obrazovanim curama odgovarali, što se rata tiče, tada je vatala maglu i anemiju, čast iznimkama...pa vidi tu na forumu samo...branitelje na prste mozes izbrojiti
Guest- Guest
prava je umjetnost zapaliti neku curu koja rodom pripada hladnim narodima,npr. Ruskinje...a brate..led ima da pobjegne,koliko su one prirodno hladne..ali ako Rujku zapalis i vidis da ide za tobom,onda si stvarno baja..i ne govorim o sponzama kojih ima u svkoj naciji..
lako je osvojiti neku tupachicu seosku,koja zivota nije vidjela,nekom spikom i nasmijavanjem..ajd ti baja osvoji i zapali curu koja je prosla podosta toga,i nakon toga ostala hladna...eeeeee to je malo puno tesko jako..
lako je osvojiti neku tupachicu seosku,koja zivota nije vidjela,nekom spikom i nasmijavanjem..ajd ti baja osvoji i zapali curu koja je prosla podosta toga,i nakon toga ostala hladna...eeeeee to je malo puno tesko jako..
Guest- Guest
Volis starije, ha?!Kserks. wrote:nisu,ali je moja tema:)claire wrote:Pa ove cure i nisu tvoj problem onda :-PKserks. wrote:o jebem ti život..pa nisam moga 1991 u drugom osnovne u braniteljeNoor wrote:vecina muskih, bar onih koje bi tim fakultetski obrazovanim curama odgovarali, što se rata tiče, tada je vatala maglu i anemiju, čast iznimkama...pa vidi tu na forumu samo...branitelje na prste mozes izbrojiti
Drzi se piletine :-D
2014-04-12
Page 27 of 31 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31
Similar topics
» SRBIJA - Žena rodila u 60., suprug tvrdi: 'To nije moje dijete'
» Tko su majke odgojiteljice? Puno ih je dalo otkaz, trećina nije rođena u Hrvatskoj
» ARSEN DEDIĆ : INTERVJU U GLASU KONCILA IZ 1971. GODINE
» Otvorena četvrta džamija u Hrvatskoj
» Svaka peta žena vara partnera :D
» Tko su majke odgojiteljice? Puno ih je dalo otkaz, trećina nije rođena u Hrvatskoj
» ARSEN DEDIĆ : INTERVJU U GLASU KONCILA IZ 1971. GODINE
» Otvorena četvrta džamija u Hrvatskoj
» Svaka peta žena vara partnera :D
Page 27 of 31