Svaka četvrta žena sa završenim fakultetom rođena 1970. ili 1971. godine u Hrvatskoj nije rodila
Page 30 of 31
Page 30 of 31 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31
Re: Svaka četvrta žena sa završenim fakultetom rođena 1970. ili 1971. godine u Hrvatskoj nije rodila
eto kako misljenje imas o meni :(mativka wrote:Uvijek se sjetim one mudre, narodne: Sinko, kada vidiš da je netko malouman-ne raspravljaj :)
Re: Svaka četvrta žena sa završenim fakultetom rođena 1970. ili 1971. godine u Hrvatskoj nije rodila
Pusti ozlojađenu Slavonku, oni su gore sami sebi najveći problem.Leviathan2 wrote:eto kako misljenje imas o meni :(mativka wrote:Uvijek se sjetim one mudre, narodne: Sinko, kada vidiš da je netko malouman-ne raspravljaj :)
Guest- Guest
tko je tu dobio nogu u guzicu od neke rođene 70 ili 71 pa se samozadovoljava? :)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
istina, dobro se zajebavaju, ja sam malo mlađa ali znam ih dosta, općenito ta generacija je puno zabavnija od kasnijeKserks. wrote:preko nje sam upoznao dosta žena tog godišta, sve je to nefunkcionalo bilo, nesposobe su bile za uspostavit i održavat neku vezu, brak i djeca su za njih misaone imenice.pismejker wrote:uglavnom..stara koka,juhu masti...Kserks. wrote:bio sa jednom 72godiše...ima par godina od toga...imam na temu šta napisati;)claire wrote:Volis starije, ha?!Kserks. wrote:
nisu,ali je moja tema:)
Drzi se piletine :-D
samo gledaju piletinu,popit, zajebavat se,totalno neizrealizirane,neozbiljne, bez plana i programa, a prošlo im 2/3 života.
i frajeri to godište, nitko im koljena nije
2015-08-15
eto vidiš i ti si primjer koji se dobro uklapa u ovaj moj gore opiskaja wrote:istina, dobro se zajebavaju, ja sam malo mlađa ali znam ih dosta, općenito ta generacija je puno zabavnija od kasnijeKserks. wrote:preko nje sam upoznao dosta žena tog godišta, sve je to nefunkcionalo bilo, nesposobe su bile za uspostavit i održavat neku vezu, brak i djeca su za njih misaone imenice.pismejker wrote:uglavnom..stara koka,juhu masti...Kserks. wrote:bio sa jednom 72godiše...ima par godina od toga...imam na temu šta napisati;)claire wrote:
Volis starije, ha?!
samo gledaju piletinu,popit, zajebavat se,totalno neizrealizirane,neozbiljne, bez plana i programa, a prošlo im 2/3 života.
Guest- Guest
ja znam da si ti nogu dobio od neke takve iz tog opisa , isto kao što znam da su neke domaćice ljubomorneKserks. wrote:eto vidiš i ti si primjer koji se dobro uklapa u ovaj moj gore opiskaja wrote:istina, dobro se zajebavaju, ja sam malo mlađa ali znam ih dosta, općenito ta generacija je puno zabavnija od kasnijeKserks. wrote:preko nje sam upoznao dosta žena tog godišta, sve je to nefunkcionalo bilo, nesposobe su bile za uspostavit i održavat neku vezu, brak i djeca su za njih misaone imenice.pismejker wrote:uglavnom..stara koka,juhu masti...Kserks. wrote:
bio sa jednom 72godiše...ima par godina od toga...imam na temu šta napisati;)
al to je ludo zabavna generacija od 70 do tamo kraja 70-ih. mlađi frajeri ? ne znam, dosadni su prema ovima..
2015-08-15
možel proć '72. ?kaja wrote:istina, dobro se zajebavaju, ja sam malo mlađa ali znam ih dosta, općenito ta generacija je puno zabavnija od kasnijeKserks. wrote:preko nje sam upoznao dosta žena tog godišta, sve je to nefunkcionalo bilo, nesposobe su bile za uspostavit i održavat neku vezu, brak i djeca su za njih misaone imenice.pismejker wrote:uglavnom..stara koka,juhu masti...Kserks. wrote:bio sa jednom 72godiše...ima par godina od toga...imam na temu šta napisati;)claire wrote:
Volis starije, ha?!
T.- Posts : 17527
2014-04-14
znaš ti moga đavla:) bolje mi se manje hvalit, jer bi me vi ogorčene u 40-tima tek onda počele pljuvati...dokaz za diplomu je bila iznimka, neš me više navuć..kaja wrote:ja znam da si ti nogu dobio od neke takve iz tog opisa , isto kao što znam da su neke domaćice ljubomorneKserks. wrote:eto vidiš i ti si primjer koji se dobro uklapa u ovaj moj gore opiskaja wrote:istina, dobro se zajebavaju, ja sam malo mlađa ali znam ih dosta, općenito ta generacija je puno zabavnija od kasnijeKserks. wrote:preko nje sam upoznao dosta žena tog godišta, sve je to nefunkcionalo bilo, nesposobe su bile za uspostavit i održavat neku vezu, brak i djeca su za njih misaone imenice.pismejker wrote:
uglavnom..stara koka,juhu masti...
al to je ludo zabavna generacija od 70 do tamo kraja 70-ih. mlađi frajeri ? ne znam, dosadni su prema ovima..
i u pravu si izrazito ste nesigurne-ljubomorne, imate i zašto biti, znate da je vrime da vas se minja mlađim modelima:).
btw žene kada prođu 40-tu počnu ubrzano propadat...
Last edited by Kserks. on 13/6/2018, 11:05; edited 2 times in total
Guest- Guest
istina, moja navršila nedavno 40 i ne sliči na sebe od 20...Kserks. wrote:znaš ti moga đavla:) bolje mi se manje hvalit, jer bi me vi ogorčene u 40-tima tek onda počele pljuvati...dokaz za diplomu je bila iznimka, neš me više navuć..kaja wrote:ja znam da si ti nogu dobio od neke takve iz tog opisa , isto kao što znam da su neke domaćice ljubomorneKserks. wrote:eto vidiš i ti si primjer koji se dobro uklapa u ovaj moj gore opiskaja wrote:istina, dobro se zajebavaju, ja sam malo mlađa ali znam ih dosta, općenito ta generacija je puno zabavnija od kasnijeKserks. wrote:
preko nje sam upoznao dosta žena tog godišta, sve je to nefunkcionalo bilo, nesposobe su bile za uspostavit i održavat neku vezu, brak i djeca su za njih misaone imenice.
T.- Posts : 17527
2014-04-14
ma lako je što ne liče na sebe iz 20-tih, nego bi za masu njih dao da imaju cca 60 godina...kažem čast iznimkama.T. wrote:istina, moja navršila nedavno 40 i ne sliči na sebe od 20...Kserks. wrote:znaš ti moga đavla:) bolje mi se manje hvalit, jer bi me vi ogorčene u 40-tima tek onda počele pljuvati...dokaz za diplomu je bila iznimka, neš me više navuć..kaja wrote:ja znam da si ti nogu dobio od neke takve iz tog opisa , isto kao što znam da su neke domaćice ljubomorneKserks. wrote:eto vidiš i ti si primjer koji se dobro uklapa u ovaj moj gore opiskaja wrote:
istina, dobro se zajebavaju, ja sam malo mlađa ali znam ih dosta, općenito ta generacija je puno zabavnija od kasnije
Guest- Guest
ni jedno ni drugo.Kserks. wrote:znaš ti moga đavla:) bolje mi se manje hvalit, jer bi me vi ogorčene u 40-tima tek onda počele pljuvati...dokaz za diplomu je bila iznimka, neš me više navuć..kaja wrote:ja znam da si ti nogu dobio od neke takve iz tog opisa , isto kao što znam da su neke domaćice ljubomorneKserks. wrote:eto vidiš i ti si primjer koji se dobro uklapa u ovaj moj gore opiskaja wrote:istina, dobro se zajebavaju, ja sam malo mlađa ali znam ih dosta, općenito ta generacija je puno zabavnija od kasnijeKserks. wrote:
preko nje sam upoznao dosta žena tog godišta, sve je to nefunkcionalo bilo, nesposobe su bile za uspostavit i održavat neku vezu, brak i djeca su za njih misaone imenice.
i u pravu si izrazito ste nesigurne-ljubomorne, imate i zašto biti, znate da je vrime da vas se minja mlađim modelima:).
2015-08-15
pa i muškaraca imaš što sa 35 godina izgleda kao da ima 55.Kserks. wrote:ma lako je što ne liče na sebe iz 20-tih, nego bi za masu njih dao da imaju cca 60 godina...kažem čast iznimkama.T. wrote:istina, moja navršila nedavno 40 i ne sliči na sebe od 20...Kserks. wrote:znaš ti moga đavla:) bolje mi se manje hvalit, jer bi me vi ogorčene u 40-tima tek onda počele pljuvati...dokaz za diplomu je bila iznimka, neš me više navuć..kaja wrote:ja znam da si ti nogu dobio od neke takve iz tog opisa , isto kao što znam da su neke domaćice ljubomorneKserks. wrote:
eto vidiš i ti si primjer koji se dobro uklapa u ovaj moj gore opis
2015-08-15
može, pa napisala sam.T. wrote:možel proć '72. ?kaja wrote:istina, dobro se zajebavaju, ja sam malo mlađa ali znam ih dosta, općenito ta generacija je puno zabavnija od kasnijeKserks. wrote:preko nje sam upoznao dosta žena tog godišta, sve je to nefunkcionalo bilo, nesposobe su bile za uspostavit i održavat neku vezu, brak i djeca su za njih misaone imenice.pismejker wrote:uglavnom..stara koka,juhu masti...Kserks. wrote:
bio sa jednom 72godiše...ima par godina od toga...imam na temu šta napisati;)
2015-08-15
normalno da SAD nisi, prvo moraš imat mužjaka koji bi htio biti s tobom.kaja wrote:ni jedno ni drugo.Kserks. wrote:znaš ti moga đavla:) bolje mi se manje hvalit, jer bi me vi ogorčene u 40-tima tek onda počele pljuvati...dokaz za diplomu je bila iznimka, neš me više navuć..kaja wrote:ja znam da si ti nogu dobio od neke takve iz tog opisa , isto kao što znam da su neke domaćice ljubomorneKserks. wrote:eto vidiš i ti si primjer koji se dobro uklapa u ovaj moj gore opiskaja wrote:
istina, dobro se zajebavaju, ja sam malo mlađa ali znam ih dosta, općenito ta generacija je puno zabavnija od kasnije
Guest- Guest
testosteron bolje održava tijelo.kaja wrote:pa i muškaraca imaš što sa 35 godina izgleda kao da ima 55.Kserks. wrote:ma lako je što ne liče na sebe iz 20-tih, nego bi za masu njih dao da imaju cca 60 godina...kažem čast iznimkama.T. wrote:istina, moja navršila nedavno 40 i ne sliči na sebe od 20...Kserks. wrote:znaš ti moga đavla:) bolje mi se manje hvalit, jer bi me vi ogorčene u 40-tima tek onda počele pljuvati...dokaz za diplomu je bila iznimka, neš me više navuć..kaja wrote:
ja znam da si ti nogu dobio od neke takve iz tog opisa , isto kao što znam da su neke domaćice ljubomorne
Guest- Guest
pa kako ti znaš da ga nemamKserks. wrote:normalno da SAD nisi, prvo moraš imat mužjaka koji bi htio biti s tobom.kaja wrote:ni jedno ni drugo.Kserks. wrote:znaš ti moga đavla:) bolje mi se manje hvalit, jer bi me vi ogorčene u 40-tima tek onda počele pljuvati...dokaz za diplomu je bila iznimka, neš me više navuć..kaja wrote:ja znam da si ti nogu dobio od neke takve iz tog opisa , isto kao što znam da su neke domaćice ljubomorneKserks. wrote:
eto vidiš i ti si primjer koji se dobro uklapa u ovaj moj gore opis
2015-08-15
aha, vidim, kosu istoKserks. wrote:testosteron bolje održava tijelo.kaja wrote:pa i muškaraca imaš što sa 35 godina izgleda kao da ima 55.Kserks. wrote:ma lako je što ne liče na sebe iz 20-tih, nego bi za masu njih dao da imaju cca 60 godina...kažem čast iznimkama.T. wrote:istina, moja navršila nedavno 40 i ne sliči na sebe od 20...Kserks. wrote:
znaš ti moga đavla:) bolje mi se manje hvalit, jer bi me vi ogorčene u 40-tima tek onda počele pljuvati...dokaz za diplomu je bila iznimka, neš me više navuć..
2015-08-15
to što ti vidiš su soyboys.kaja wrote:aha, vidim, kosu istoKserks. wrote:testosteron bolje održava tijelo.kaja wrote:pa i muškaraca imaš što sa 35 godina izgleda kao da ima 55.Kserks. wrote:ma lako je što ne liče na sebe iz 20-tih, nego bi za masu njih dao da imaju cca 60 godina...kažem čast iznimkama.T. wrote:
istina, moja navršila nedavno 40 i ne sliči na sebe od 20...
Guest- Guest
gorčina govori umjesto tebe.kaja wrote:pa kako ti znaš da ga nemamKserks. wrote:normalno da SAD nisi, prvo moraš imat mužjaka koji bi htio biti s tobom.kaja wrote:ni jedno ni drugo.Kserks. wrote:znaš ti moga đavla:) bolje mi se manje hvalit, jer bi me vi ogorčene u 40-tima tek onda počele pljuvati...dokaz za diplomu je bila iznimka, neš me više navuć..kaja wrote:
ja znam da si ti nogu dobio od neke takve iz tog opisa , isto kao što znam da su neke domaćice ljubomorne
Guest- Guest
svašta, a prema kome gorčina?Kserks. wrote:gorčina govori umjesto tebe.kaja wrote:pa kako ti znaš da ga nemamKserks. wrote:normalno da SAD nisi, prvo moraš imat mužjaka koji bi htio biti s tobom.kaja wrote:ni jedno ni drugo.Kserks. wrote:
znaš ti moga đavla:) bolje mi se manje hvalit, jer bi me vi ogorčene u 40-tima tek onda počele pljuvati...dokaz za diplomu je bila iznimka, neš me više navuć..
2015-08-15
razočaranje, digla si ruke...imaš averziju prema svim nosiocima određenih osobina koje te podsjete na neuspjeh..kaja wrote:svašta, a prema kome gorčina?Kserks. wrote:gorčina govori umjesto tebe.kaja wrote:pa kako ti znaš da ga nemamKserks. wrote:normalno da SAD nisi, prvo moraš imat mužjaka koji bi htio biti s tobom.kaja wrote:
ni jedno ni drugo.
Guest- Guest
Page 30 of 31 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31
Similar topics
» SRBIJA - Žena rodila u 60., suprug tvrdi: 'To nije moje dijete'
» Tko su majke odgojiteljice? Puno ih je dalo otkaz, trećina nije rođena u Hrvatskoj
» ARSEN DEDIĆ : INTERVJU U GLASU KONCILA IZ 1971. GODINE
» Otvorena četvrta džamija u Hrvatskoj
» Svaka peta žena vara partnera :D
» Tko su majke odgojiteljice? Puno ih je dalo otkaz, trećina nije rođena u Hrvatskoj
» ARSEN DEDIĆ : INTERVJU U GLASU KONCILA IZ 1971. GODINE
» Otvorena četvrta džamija u Hrvatskoj
» Svaka peta žena vara partnera :D
Page 30 of 31