SRBIJA - Žena rodila u 60., suprug tvrdi: 'To nije moje dijete'
Page 1 of 1
SRBIJA - Žena rodila u 60., suprug tvrdi: 'To nije moje dijete'
Rodila u 60. godini, ali suprug sada tvrdi: 'To nije moje dijete'
Srbija: Atifa Ljajić je začela umjetnom oplodnjom. Njezin suprug je bio protiv trudnoće jer su oboje, kaže, stari. Dodaje kako će se vjerojatno vratiti u Tursku, a ženi i djetetu će pomagati koliko bude mogao
Pročitajte više na: http://www.24sata.hr/news/rodila-u-60-godini-ali-suprug-sada-tvrdi-to-nije-moje-dijete-530993 - 24sata.hr
Atifa Ljajić (59) iz Novog Pazara je druga najstarija rodilja u Srbiji, piše Kurir. Ona je 20. lipnja rodila djevojčicu Alinu. U bolnici je bila od 31. ožujka zbog rizične trudnoće. Atifa je začela umjetnom oplodnjom, a nakon poroda je rekla da je najsretnija na svijetu jer joj se ispunila velika želja, da postane majka.
- Nakon pet pokušaja umjetne oplodnje, ostala sam trudna i rodila. Znala sam da je to u mojim godinama bio veliki rizik. Ali to mi je bila velika želja i uopće se nisam brinula za svoj život. Bog mi je dao hrabrost - rekla je Atifa. Atifa je tetka Rasima Ljajića, srpskog ministra trgovine. Atifin suprug je Šerif Nokić (68) nije bio za to da u tim godinama postanu roditelji. Atifa je nakon poroda tvrdila da je ipak presretan.
No prema zadnjim informacijama to i nije baš nije točno. Naime, Šerif sada ne želi priznati bebu.
Atifa je novinarima rekla, nakon što se vratila kući iz bolnice, da Šerif ne želi da Alina nosi njegovo prezime.
- To mi je jako teško palo. Šerif je rekao da nas napušta i da se vraća u Tursku. Nemam mirovinu, a sada ću se morati o Alini brinuti sama. Ali meni je najvažnije da dijete bude zdravo - rekla je Atifa. Šerif kaže kako ne želi da dijete nosi njegovo prezime jer je začeto umjetnom oplodnjom. Rekao je i da je moguće da će se vratiti u Tursku te da će se o Atifi i bebi brinuti koliko bude mogao.
- Bio sam protiv trudnoće u tim godinama. Ja imam 68 godina i star sam i bolestan - kaže Šerif, piše Kurir.
Guest- Guest
Re: SRBIJA - Žena rodila u 60., suprug tvrdi: 'To nije moje dijete'
Laže da se vraća u Tursku. Najvjerovatnije ide u Siriju.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Similar topics
» Svaka četvrta žena sa završenim fakultetom rođena 1970. ili 1971. godine u Hrvatskoj nije rodila
» Ako je od debelog Račana previše je, naime on tvrdi da je Turudić politički obojen dok tvrdi za Mladena Bajića tvrdi da nije.
» Ocekuju napetosti!Umirovljeni americki general tvrdi da Srbija nije odustala od Velike Srbije
» Mlada Petra (23) iz Krapine rodila osmo dijete
» Nepoznate ispovijesti žena s Golog otoka: ‘Nakon ceremonije sramoćenja malo koja je rodila...‘
» Ako je od debelog Račana previše je, naime on tvrdi da je Turudić politički obojen dok tvrdi za Mladena Bajića tvrdi da nije.
» Ocekuju napetosti!Umirovljeni americki general tvrdi da Srbija nije odustala od Velike Srbije
» Mlada Petra (23) iz Krapine rodila osmo dijete
» Nepoznate ispovijesti žena s Golog otoka: ‘Nakon ceremonije sramoćenja malo koja je rodila...‘
Page 1 of 1