Svaka četvrta žena sa završenim fakultetom rođena 1970. ili 1971. godine u Hrvatskoj nije rodila
Page 26 of 31
Page 26 of 31 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 31
Re: Svaka četvrta žena sa završenim fakultetom rođena 1970. ili 1971. godine u Hrvatskoj nije rodila
da ga trazis platnu listu ili snop ojrica, nasao bi kameru u trenu :)))claire wrote:nek'samo pokaže, pa ćemo procijenit (ubit će me)Noor wrote:ajoj, to bolje ne vidit :)claire wrote:slikao ga je bivšiNoor wrote:nemere, znas da nema mob s kamerom :)claire wrote:
Bivšim?Dobro, dvije bivše mogu shvatit, ali još i bivši...
Šalji, ima nas koji znamo psd
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Re: Svaka četvrta žena sa završenim fakultetom rođena 1970. ili 1971. godine u Hrvatskoj nije rodila
mala, bice preko koljena :)claire wrote:nek'samo pokaže, pa ćemo procijenit (ubit će me)Noor wrote:ajoj, to bolje ne vidit :)claire wrote:slikao ga je bivšiNoor wrote:nemere, znas da nema mob s kamerom :)claire wrote:
Bivšim?Dobro, dvije bivše mogu shvatit, ali još i bivši...
Šalji, ima nas koji znamo psd
https://www.youtube.com/watch?v=2Cg6f-foLzc
pogledajte video i recite jel vam se svidja
ništa to, ja sam romantičarkaNoor wrote:da ga trazis platnu listu ili snop ojrica, nasao bi kameru u trenu :)))claire wrote:nek'samo pokaže, pa ćemo procijenit (ubit će me)Noor wrote:ajoj, to bolje ne vidit :)claire wrote:slikao ga je bivšiNoor wrote:
nemere, znas da nema mob s kamerom :)
2014-04-12
ma platnu listu sam isjekao iz maila, screenNoor wrote:da ga trazis platnu listu ili snop ojrica, nasao bi kameru u trenu :)))claire wrote:nek'samo pokaže, pa ćemo procijenit (ubit će me)Noor wrote:ajoj, to bolje ne vidit :)claire wrote:slikao ga je bivšiNoor wrote:
a to sam imao tudji mobitel kad sam sliko snop eurica :)
coeku sam namjestao spy program da more uhodit dragu :) i ja iskoristio priliku da slikam,
startac nema kameru
lijepa ruska balada..Leviathan2 wrote:mala, bice preko koljena :)claire wrote:nek'samo pokaže, pa ćemo procijenit (ubit će me)Noor wrote:ajoj, to bolje ne vidit :)claire wrote:slikao ga je bivšiNoor wrote:
https://www.youtube.com/watch?v=2Cg6f-foLzc
pogledajte video i recite jel vam se svidja
2014-04-12
eeee da....71 godiste...imao sam curu tada,koja se napaljivala na studij..a tada su cure pocele uciti zivot is Cosmopolitana..postajala su samo svoje,stogodtoznacilo..i ne bas niti njima jasno pocele krciti put kroz yivot,zamisljajuci da su neke cure iz americkih serija i filmova,koje zive same,imaju love i svako malo ih na kolinima obozava neki printz..iz ljubavi u ljubav idu,sve je lijepe rozne boje,svi su sretni a nebom plove voluminozni oblaci sa kojih ih Kupidi svako malo spiche strelicom u guscu..
ali nitko nije mislio da vrijeme prolazi..i eto..nasle se u nekim 40tim godinama,same,sa roditeljima pred smrt,koji zive u drugom gradu,a one zive u opskurnom jednosobnom stanu,pustom i praznom..
Kupidi su odavno potrosili sve strijele,princhevi ostarili ili se pozenili,nema ih nidje..
ali nitko nije mislio da vrijeme prolazi..i eto..nasle se u nekim 40tim godinama,same,sa roditeljima pred smrt,koji zive u drugom gradu,a one zive u opskurnom jednosobnom stanu,pustom i praznom..
Kupidi su odavno potrosili sve strijele,princhevi ostarili ili se pozenili,nema ih nidje..
Guest- Guest
karma:)pismejker wrote:eeee da....71 godiste...imao sam curu tada,koja se napaljivala na studij..a tada su cure pocele uciti zivot is Cosmopolitana..postajala su samo svoje,stogodtoznacilo..i ne bas niti njima jasno pocele krciti put kroz yivot,zamisljajuci da su neke cure iz americkih serija i filmova,koje zive same,imaju love i svako malo ih na kolinima obozava neki printz..iz ljubavi u ljubav idu,sve je lijepe rozne boje,svi su sretni a nebom plove voluminozni oblaci sa kojih ih Kupidi svako malo spiche strelicom u guscu..
Guest- Guest
Ma ko ga jebe, ne treba mi 20 kvadrata.Leviathan2 wrote:uzmi nes jeftinije :)dzango wrote:Nema masti. Ali nema ni pločica. Da uzmem italijanske?Noor wrote:mogu, al prvo trebas otopit mast...inace ni one ne pomazudzango wrote:Šta da radim za pločice? Mogu li one iz kupatila? Upašem ih u pantalone i jebe mi se.Noor wrote:
meni se čini da ti izgledaš dobro i bez gledanja
a yep ga...stos....cure su previsoko uzletile..Kserks. wrote:karma:)pismejker wrote:eeee da....71 godiste...imao sam curu tada,koja se napaljivala na studij..a tada su cure pocele uciti zivot is Cosmopolitana..postajala su samo svoje,stogodtoznacilo..i ne bas niti njima jasno pocele krciti put kroz yivot,zamisljajuci da su neke cure iz americkih serija i filmova,koje zive same,imaju love i svako malo ih na kolinima obozava neki printz..iz ljubavi u ljubav idu,sve je lijepe rozne boje,svi su sretni a nebom plove voluminozni oblaci sa kojih ih Kupidi svako malo spiche strelicom u guscu..
Guest- Guest
Koja bre karma? Što vama dvojici nisu dale?Kserks. wrote:karma:)pismejker wrote:eeee da....71 godiste...imao sam curu tada,koja se napaljivala na studij..a tada su cure pocele uciti zivot is Cosmopolitana..postajala su samo svoje,stogodtoznacilo..i ne bas niti njima jasno pocele krciti put kroz yivot,zamisljajuci da su neke cure iz americkih serija i filmova,koje zive same,imaju love i svako malo ih na kolinima obozava neki printz..iz ljubavi u ljubav idu,sve je lijepe rozne boje,svi su sretni a nebom plove voluminozni oblaci sa kojih ih Kupidi svako malo spiche strelicom u guscu..
Vi se zajebavate, a taman tada su bile tih...90-tih, 91-ih, zrele da ih netko zezne. Na žalost, to se nije dogodilo, niti moglo, jer je većina mladića bila okrenuta obrani. Sve ostalo je uzročno-posljedična veza....
Guest- Guest
kad ti postanu nebitne, tada te najviše oblijeću..bavi se drugim stvarima,posveti se sticanju dobara,ulaži u sebe,one se nalipe same.pismejker wrote:a yep ga...stos....cure su previsoko uzletile..Kserks. wrote:karma:)pismejker wrote:eeee da....71 godiste...imao sam curu tada,koja se napaljivala na studij..a tada su cure pocele uciti zivot is Cosmopolitana..postajala su samo svoje,stogodtoznacilo..i ne bas niti njima jasno pocele krciti put kroz yivot,zamisljajuci da su neke cure iz americkih serija i filmova,koje zive same,imaju love i svako malo ih na kolinima obozava neki printz..iz ljubavi u ljubav idu,sve je lijepe rozne boje,svi su sretni a nebom plove voluminozni oblaci sa kojih ih Kupidi svako malo spiche strelicom u guscu..
Guest- Guest
ova koju opisah,je bila sa mnom 2.5 godine..upoznah je bolje nego svoj dzep..to je bilo 88/9..prije rata...velika ljubav...dzango wrote:Koja bre karma? Što vama dvojici nisu dale?Kserks. wrote:karma:)pismejker wrote:eeee da....71 godiste...imao sam curu tada,koja se napaljivala na studij..a tada su cure pocele uciti zivot is Cosmopolitana..postajala su samo svoje,stogodtoznacilo..i ne bas niti njima jasno pocele krciti put kroz yivot,zamisljajuci da su neke cure iz americkih serija i filmova,koje zive same,imaju love i svako malo ih na kolinima obozava neki printz..iz ljubavi u ljubav idu,sve je lijepe rozne boje,svi su sretni a nebom plove voluminozni oblaci sa kojih ih Kupidi svako malo spiche strelicom u guscu..
Guest- Guest
ti si bre mnogo pametna Srbin..dzango wrote:Koja bre karma? Što vama dvojici nisu dale?Kserks. wrote:karma:)pismejker wrote:eeee da....71 godiste...imao sam curu tada,koja se napaljivala na studij..a tada su cure pocele uciti zivot is Cosmopolitana..postajala su samo svoje,stogodtoznacilo..i ne bas niti njima jasno pocele krciti put kroz yivot,zamisljajuci da su neke cure iz americkih serija i filmova,koje zive same,imaju love i svako malo ih na kolinima obozava neki printz..iz ljubavi u ljubav idu,sve je lijepe rozne boje,svi su sretni a nebom plove voluminozni oblaci sa kojih ih Kupidi svako malo spiche strelicom u guscu..
Guest- Guest
bravo..upravo tako..temelj svega u zivotu je lova..sve na kraju ovisi o njoj,bio ti zigolo ili obiteljski covjek..bez love odjebajes u troskoku,cura te ostavlja,zena bjezi drugom,cure jednostavno ne mogu odoljeti liku sa lovom,jos ako ima tip stila i sarma..nema..pada nicice..lova muskarcu daje privlacnost koju mu nece dati nijedan skupi parfem,odijelo,auto...imas love..tvoja je..sekundarni objekti,koji to pokazuju a koje nabrojah su samo dodatak..da usmjeri curu u pravom putu..Kserks. wrote:kad ti postanu nebitne, tada te najviše oblijeću..bavi se drugim stvarima,posveti se sticanju dobara,ulaži u sebe,one se nalipe same.pismejker wrote:a yep ga...stos....cure su previsoko uzletile..Kserks. wrote:karma:)pismejker wrote:eeee da....71 godiste...imao sam curu tada,koja se napaljivala na studij..a tada su cure pocele uciti zivot is Cosmopolitana..postajala su samo svoje,stogodtoznacilo..i ne bas niti njima jasno pocele krciti put kroz yivot,zamisljajuci da su neke cure iz americkih serija i filmova,koje zive same,imaju love i svako malo ih na kolinima obozava neki printz..iz ljubavi u ljubav idu,sve je lijepe rozne boje,svi su sretni a nebom plove voluminozni oblaci sa kojih ih Kupidi svako malo spiche strelicom u guscu..
Guest- Guest
ionako sve ove +30 pristaju bez problema na ff odnose..samo to je sve fejk ,jer te na kurbanski način probavaju uvatiti, preko trudnoće...
Guest- Guest
koje ste vi zalopojke, ja se dvaput zenih, bez problema
uvjek bez para, njih u stvari ja zicario za cugu
medjutim, ljubav se rodila ne pitajuci
a kakav sam princ, mozete zamislit
162 visok i oko stotke tezak
kad se oshisan na celavo izgledam ko budha :)
uvjek bez para, njih u stvari ja zicario za cugu
Guest- Guest
Ma da..teorija ti ne pije vodu,a zasto..jerbo gdje si vidjela da svrsene studentice,spremne da hvataju doktore i magistre,hoce da imaju ista sa obicnim deckima,uglavnom srednjih skola,koji su isli braniti ovu drzavu..mativka wrote:Vi se zajebavate, a taman tada su bile tih...90-tih, 91-ih, zrele da ih netko zezne. Na žalost, to se nije dogodilo, niti moglo, jer je većina mladića bila okrenuta obrani. Sve ostalo je uzročno-posljedična veza....
Guest- Guest
ja ne znam ni jednog branitelja koji je na državnoj penziji,da ga koja nije grčevito uvatila do smrti, da ona nasljedi penziju.pismejker wrote:Ma da..teorija ti ne pije vodu,a zasto..jerbo gdje si vidjela da svrsene studentice,spremne da hvataju doktore i magistre,hoce da imaju ista sa obicnim deckima,uglavnom srednjih skola,koji su isli braniti ovu drzavu..mativka wrote:Vi se zajebavate, a taman tada su bile tih...90-tih, 91-ih, zrele da ih netko zezne. Na žalost, to se nije dogodilo, niti moglo, jer je većina mladića bila okrenuta obrani. Sve ostalo je uzročno-posljedična veza....
Guest- Guest
Page 26 of 31 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 31
Similar topics
» SRBIJA - Žena rodila u 60., suprug tvrdi: 'To nije moje dijete'
» Tko su majke odgojiteljice? Puno ih je dalo otkaz, trećina nije rođena u Hrvatskoj
» ARSEN DEDIĆ : INTERVJU U GLASU KONCILA IZ 1971. GODINE
» Otvorena četvrta džamija u Hrvatskoj
» Svaka peta žena vara partnera :D
» Tko su majke odgojiteljice? Puno ih je dalo otkaz, trećina nije rođena u Hrvatskoj
» ARSEN DEDIĆ : INTERVJU U GLASU KONCILA IZ 1971. GODINE
» Otvorena četvrta džamija u Hrvatskoj
» Svaka peta žena vara partnera :D
Page 26 of 31