Svaka četvrta žena sa završenim fakultetom rođena 1970. ili 1971. godine u Hrvatskoj nije rodila
Page 28 of 31
Page 28 of 31 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29, 30, 31
Re: Svaka četvrta žena sa završenim fakultetom rođena 1970. ili 1971. godine u Hrvatskoj nije rodila
Volis starije, ha?!Kserks. wrote:nisu,ali je moja tema:)claire wrote:Pa ove cure i nisu tvoj problem onda :-PKserks. wrote:o jebem ti život..pa nisam moga 1991 u drugom osnovne u braniteljeNoor wrote:vecina muskih, bar onih koje bi tim fakultetski obrazovanim curama odgovarali, što se rata tiče, tada je vatala maglu i anemiju, čast iznimkama...pa vidi tu na forumu samo...branitelje na prste mozes izbrojiti
Drzi se piletine :-D
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Re: Svaka četvrta žena sa završenim fakultetom rođena 1970. ili 1971. godine u Hrvatskoj nije rodila
ajd, nisi :))Kserks. wrote:balavacNoor wrote:ma ludo jedna, pricam o toj generaciji, ne o vama balavcimaKserks. wrote:o jebem ti život..pa nisam moga 1991 u drugom osnovne u braniteljeNoor wrote:vecina muskih, bar onih koje bi tim fakultetski obrazovanim curama odgovarali, što se rata tiče, tada je vatala maglu i anemiju, čast iznimkama...pa vidi tu na forumu samo...branitelje na prste mozes izbrojiti
taman si
NOOR..eno ti jasna slika tog bajka..
Guest- Guest
aaa, idem vidit kak si ga sparkirao sada :))pismejker wrote:NOOR..eno ti jasna slika tog bajka..
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
bio sa jednom 72godiše...ima par godina od toga...imam na temu šta napisati;)claire wrote:Volis starije, ha?!Kserks. wrote:nisu,ali je moja tema:)claire wrote:Pa ove cure i nisu tvoj problem onda :-PKserks. wrote:o jebem ti život..pa nisam moga 1991 u drugom osnovne u braniteljeNoor wrote:vecina muskih, bar onih koje bi tim fakultetski obrazovanim curama odgovarali, što se rata tiče, tada je vatala maglu i anemiju, čast iznimkama...pa vidi tu na forumu samo...branitelje na prste mozes izbrojiti
Guest- Guest
uglavnom..stara koka,juhu masti...Kserks. wrote:bio sa jednom 72godiše...ima par godina od toga...imam na temu šta napisati;)claire wrote:Volis starije, ha?!Kserks. wrote:nisu,ali je moja tema:)claire wrote:Pa ove cure i nisu tvoj problem onda :-PKserks. wrote:
o jebem ti život..pa nisam moga 1991 u drugom osnovne u branitelje
Guest- Guest
noramalno da sam taman, sad mogu zavatiti najviše iz rezervara +/-10Noor wrote:ajd, nisi :))Kserks. wrote:balavacNoor wrote:ma ludo jedna, pricam o toj generaciji, ne o vama balavcimaKserks. wrote:o jebem ti život..pa nisam moga 1991 u drugom osnovne u braniteljeNoor wrote:vecina muskih, bar onih koje bi tim fakultetski obrazovanim curama odgovarali, što se rata tiče, tada je vatala maglu i anemiju, čast iznimkama...pa vidi tu na forumu samo...branitelje na prste mozes izbrojiti
taman si
Guest- Guest
oprezno, mogao bi past unutra i utopit se :)Kserks. wrote:noramalno da sam taman, sad mogu zavatiti najviše iz rezervara +/-10Noor wrote:ajd, nisi :))Kserks. wrote:balavacNoor wrote:ma ludo jedna, pricam o toj generaciji, ne o vama balavcimaKserks. wrote:
taman si
2017-10-06
Ne treba ti to..bolje'92 :-DKserks. wrote:bio sa jednom 72godiše...ima par godina od toga...imam na temu šta napisati;)claire wrote:Volis starije, ha?!Kserks. wrote:nisu,ali je moja tema:)claire wrote:Pa ove cure i nisu tvoj problem onda :-PKserks. wrote:
2014-04-12
preko nje sam upoznao dosta žena tog godišta, sve je to nefunkcionalo bilo, nesposobe su bile za uspostavit i održavat neku vezu, brak i djeca su za njih misaone imenice.pismejker wrote:uglavnom..stara koka,juhu masti...Kserks. wrote:bio sa jednom 72godiše...ima par godina od toga...imam na temu šta napisati;)claire wrote:Volis starije, ha?!Kserks. wrote:nisu,ali je moja tema:)claire wrote:
Pa ove cure i nisu tvoj problem onda :-P
samo gledaju piletinu,popit, zajebavat se,totalno neizrealizirane,neozbiljne, bez plana i programa, a prošlo im 2/3 života.
Guest- Guest
da se ne zabuni mala, pa ti kaze...čičaclaire wrote:Ne treba ti to..bolje'92 :-DKserks. wrote:bio sa jednom 72godiše...ima par godina od toga...imam na temu šta napisati;)claire wrote:Volis starije, ha?!Kserks. wrote:nisu,ali je moja tema:)claire wrote:
Pa ove cure i nisu tvoj problem onda :-P
2017-10-06
ne brini, ugradija sam plovak..koliko god da zaronim uvik me odvede na površinu.Noor wrote:oprezno, mogao bi past unutra i utopit se :)Kserks. wrote:noramalno da sam taman, sad mogu zavatiti najviše iz rezervara +/-10Noor wrote:ajd, nisi :))Kserks. wrote:balavacNoor wrote:
ma ludo jedna, pricam o toj generaciji, ne o vama balavcima
taman si
Guest- Guest
Uvijek se sjetim one mudre, narodne: Sinko, kada vidiš da je netko malouman-ne raspravljaj :)
Guest- Guest
e pa jeste..os da ti brak bude stabilan,ozeni hajskulsvithart...i napravi par djece,i onda ima da drljas iducih 20tak godina..potom ti se zena probudi iz nesvjestice i pita je se retoricki..kako je mogla zivjeti sa kretenom tih 20 godina...Kserks. wrote:preko nje sam upoznao dosta žena tog godišta, sve je to nefunkcionalo bilo, nesposobe su bile za uspostavit i održavat neku vezu, brak i djeca su za njih misaone imenice.pismejker wrote:uglavnom..stara koka,juhu masti...Kserks. wrote:bio sa jednom 72godiše...ima par godina od toga...imam na temu šta napisati;)claire wrote:Volis starije, ha?!Kserks. wrote:
nisu,ali je moja tema:)
samo gledaju piletinu,popit, zajebavat se,totalno neizrealizirane,neozbiljne, bez plana i programa, a prošlo im 2/3 života.
Guest- Guest
Nece,taman za njega :-DNoor wrote:da se ne zabuni mala, pa ti kaze...čičaclaire wrote:Ne treba ti to..bolje'92 :-DKserks. wrote:bio sa jednom 72godiše...ima par godina od toga...imam na temu šta napisati;)claire wrote:Volis starije, ha?!Kserks. wrote:
nisu,ali je moja tema:)
2014-04-12
Velika istina :-))mativka wrote:Uvijek se sjetim one mudre, narodne: Sinko, kada vidiš da je netko malouman-ne raspravljaj :)
Ja se zezam :-P
2014-04-12
mrvu starija ne bi mlađu od 26....claire wrote:Nece,taman za njega :-DNoor wrote:da se ne zabuni mala, pa ti kaze...čičaclaire wrote:Ne treba ti to..bolje'92 :-DKserks. wrote:bio sa jednom 72godiše...ima par godina od toga...imam na temu šta napisati;)claire wrote:
Volis starije, ha?!
Guest- Guest
aha, tako i ove iz naslova teme, sve druge su našle svoje životne dubine, a ove ostale na površini...same, na plutači daleko od obale, a spasioca nigdje na vidiku :)Kserks. wrote:ne brini, ugradija sam plovak..koliko god da zaronim uvik me odvede na površinu.Noor wrote:oprezno, mogao bi past unutra i utopit se :)Kserks. wrote:noramalno da sam taman, sad mogu zavatiti najviše iz rezervara +/-10Noor wrote:ajd, nisi :))Kserks. wrote:
balavac
taman si
neka njih...te ostavljam longijevu i epikurovom godištu na brigu:)Noor wrote:aha, tako i ove iz naslova teme, sve druge su našle svoje životne dubine, a ove ostale na površini...same, na plutači daleko od obale, a spasioca nigdje na vidiku :)Kserks. wrote:ne brini, ugradija sam plovak..koliko god da zaronim uvik me odvede na površinu.Noor wrote:oprezno, mogao bi past unutra i utopit se :)Kserks. wrote:noramalno da sam taman, sad mogu zavatiti najviše iz rezervara +/-10Noor wrote:
ajd, nisi :))
taman si
Guest- Guest
ma ok, ucinilo mi se da sveto prica o '92...pa je to onda njemu islo, kaoclaire wrote:Nece,taman za njega :-DNoor wrote:da se ne zabuni mala, pa ti kaze...čičaclaire wrote:Ne treba ti to..bolje'92 :-DKserks. wrote:bio sa jednom 72godiše...ima par godina od toga...imam na temu šta napisati;)claire wrote:
Volis starije, ha?!
a kserks...u redu je to
Page 28 of 31 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29, 30, 31
Similar topics
» SRBIJA - Žena rodila u 60., suprug tvrdi: 'To nije moje dijete'
» Tko su majke odgojiteljice? Puno ih je dalo otkaz, trećina nije rođena u Hrvatskoj
» ARSEN DEDIĆ : INTERVJU U GLASU KONCILA IZ 1971. GODINE
» Otvorena četvrta džamija u Hrvatskoj
» Svaka peta žena vara partnera :D
» Tko su majke odgojiteljice? Puno ih je dalo otkaz, trećina nije rođena u Hrvatskoj
» ARSEN DEDIĆ : INTERVJU U GLASU KONCILA IZ 1971. GODINE
» Otvorena četvrta džamija u Hrvatskoj
» Svaka peta žena vara partnera :D
Page 28 of 31