Svaka četvrta žena sa završenim fakultetom rođena 1970. ili 1971. godine u Hrvatskoj nije rodila
Page 29 of 31
Page 29 of 31 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30, 31
Re: Svaka četvrta žena sa završenim fakultetom rođena 1970. ili 1971. godine u Hrvatskoj nije rodila
ma ok, ucinilo mi se da sveto prica o '92...pa je to onda njemu islo, kaoclaire wrote:Nece,taman za njega :-DNoor wrote:da se ne zabuni mala, pa ti kaze...čičaclaire wrote:Ne treba ti to..bolje'92 :-DKserks. wrote:bio sa jednom 72godiše...ima par godina od toga...imam na temu šta napisati;)claire wrote:
Volis starije, ha?!
Drzi se piletine :-D
a kserks...u redu je to
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Re: Svaka četvrta žena sa završenim fakultetom rođena 1970. ili 1971. godine u Hrvatskoj nije rodila
nista od toga...'prošo voz'Kserks. wrote:neka njih...te ostavljam longijevu i epikurovom godištu na brigu:)Noor wrote:aha, tako i ove iz naslova teme, sve druge su našle svoje životne dubine, a ove ostale na površini...same, na plutači daleko od obale, a spasioca nigdje na vidiku :)Kserks. wrote:ne brini, ugradija sam plovak..koliko god da zaronim uvik me odvede na površinu.Noor wrote:oprezno, mogao bi past unutra i utopit se :)Kserks. wrote:
noramalno da sam taman, sad mogu zavatiti najviše iz rezervara +/-10
2017-10-06
Sasma ok :-DNoor wrote:ma ok, ucinilo mi se da sveto prica o '92...pa je to onda njemu islo, kaoclaire wrote:Nece,taman za njega :-DNoor wrote:da se ne zabuni mala, pa ti kaze...čičaclaire wrote:Ne treba ti to..bolje'92 :-DKserks. wrote:
bio sa jednom 72godiše...ima par godina od toga...imam na temu šta napisati;)
a kserks...u redu je to
2014-04-12
ne možeš tako:)Noor wrote:nista od toga...'prošo voz'Kserks. wrote:neka njih...te ostavljam longijevu i epikurovom godištu na brigu:)Noor wrote:aha, tako i ove iz naslova teme, sve druge su našle svoje životne dubine, a ove ostale na površini...same, na plutači daleko od obale, a spasioca nigdje na vidiku :)Kserks. wrote:ne brini, ugradija sam plovak..koliko god da zaronim uvik me odvede na površinu.Noor wrote:
oprezno, mogao bi past unutra i utopit se :)
Guest- Guest
pa realno...tako jeKserks. wrote:ne možeš tako:)Noor wrote:nista od toga...'prošo voz'Kserks. wrote:neka njih...te ostavljam longijevu i epikurovom godištu na brigu:)Noor wrote:aha, tako i ove iz naslova teme, sve druge su našle svoje životne dubine, a ove ostale na površini...same, na plutači daleko od obale, a spasioca nigdje na vidiku :)Kserks. wrote:
ne brini, ugradija sam plovak..koliko god da zaronim uvik me odvede na površinu.
u toj dobi tesko je naci partnera, a jos bi birale...a kad se kriteriji drasticno spuste, vec ostare i jos je teze
2017-10-06
a i izborim se drastično suzi...pa ulaze u besmislene ff odnose,a u glavi racionliziraju da su u vezi..njihovo godište muškarci im izgledaju loše, pa bi 10godina mlađe, koji će ih par puta okrenit i vozi dalje..Noor wrote:pa realno...tako jeKserks. wrote:ne možeš tako:)Noor wrote:nista od toga...'prošo voz'Kserks. wrote:neka njih...te ostavljam longijevu i epikurovom godištu na brigu:)Noor wrote:
aha, tako i ove iz naslova teme, sve druge su našle svoje životne dubine, a ove ostale na površini...same, na plutači daleko od obale, a spasioca nigdje na vidiku :)
u toj dobi tesko je naci partnera, a jos bi birale...a kad se kriteriji drasticno spuste, vec ostare i jos je teze
Guest- Guest
kada se puno prekidaju odnosi,odnosno minjaju partneri to postane obrazac ponašanja, ne možeš se više počet ponašat drugačije.
Guest- Guest
ae, a ta sumanutost je rezultat spoznaje da je, kao sto sam rekla, prošo voz...Kserks. wrote:kada se puno prekidaju odnosi,odnosno minjaju partneri to postane obrazac ponašanja, ne možeš se više počet ponašat drugačije.
2017-10-06
mene taj pojam brak nikad nije privlačija..dapače počeja bi sabotirat stvar čim bi krenila pričat o tome..Noor wrote:ae, a ta sumanutost je rezultat spoznaje da je, kao sto sam rekla, prošo voz...Kserks. wrote:kada se puno prekidaju odnosi,odnosno minjaju partneri to postane obrazac ponašanja, ne možeš se više počet ponašat drugačije.
puno ljudi ulaze u brak jer žele bit prihvaćeni od familije i društva.
Guest- Guest
ti jos imas vremena sazrijet za brak, kod muskih je to ipak drugacije
smotat ce te jedna jednog dana i reci ces...to je to! :)
Noor wrote:ti jos imas vremena sazrijet za brak, kod muskih je to ipak drugacije
teška sam ja narav za trpit i mnogo kritičan
Guest- Guest
blizanac? :)Kserks. wrote:Noor wrote:ti jos imas vremena sazrijet za brak, kod muskih je to ipak drugacije
2017-10-06
vagaNoor wrote:blizanac? :)Kserks. wrote:Noor wrote:ti jos imas vremena sazrijet za brak, kod muskih je to ipak drugacije
Guest- Guest
i jaKserks. wrote:vagaNoor wrote:blizanac? :)Kserks. wrote:Noor wrote:ti jos imas vremena sazrijet za brak, kod muskih je to ipak drugacije
2017-10-06
onda sve znaš.Noor wrote:i jaKserks. wrote:vagaNoor wrote:blizanac? :)Kserks. wrote:Noor wrote:ti jos imas vremena sazrijet za brak, kod muskih je to ipak drugacije
Guest- Guest
to i sam vidišKserks. wrote:onda sve znaš.Noor wrote:i jaKserks. wrote:vagaNoor wrote:blizanac? :)Kserks. wrote:
2017-10-06
ja sam ti enciklopedijski primjerak muške vage, osim što sam mizantropNoor wrote:to i sam vidišKserks. wrote:onda sve znaš.Noor wrote:i jaKserks. wrote:vagaNoor wrote:
blizanac? :)
nego, kako se ti nosiš sa prefekcionizmom?
Guest- Guest
rođeni mizantrop ili generirani u jednom određenom trenutku života?Kserks. wrote:ja sam ti enciklopedijski primjerak muške vage, osim što sam mizantropNoor wrote:to i sam vidišKserks. wrote:onda sve znaš.Noor wrote:i jaKserks. wrote:
vaga
odavno više nisam perfekcionist...ili bolje rečeno prilagođavam se situaciji kad nema izbora, ponekad kad presiječem ide lako, al ponekad sama sebe smaram
2017-10-06
valjda generirani, smaraju me ljudi...Noor wrote:rođeni mizantrop ili generirani u jednom određenom trenutku života?Kserks. wrote:ja sam ti enciklopedijski primjerak muške vage, osim što sam mizantropNoor wrote:to i sam vidišKserks. wrote:onda sve znaš.Noor wrote:
i ja
odavno više nisam perfekcionist...ili bolje rečeno prilagođavam se situaciji kad nema izbora, ponekad kad presiječem ide lako, al ponekad sama sebe smaram
mene taj prerfekcionizam zna dovest do stanja paralize..ali sada znam lijek,zadajem si male zadatke koje ću sigurno lako riješit. sve podilim etapno,a svaku završenu etapu gledam kao jednu zasebnu cijelinu.
i tako najbolje klapam...
Guest- Guest
eh, tu bi se dalo pricat, to je tema za sebe :)
eto kako misljenje imas o meni :(mativka wrote:Uvijek se sjetim one mudre, narodne: Sinko, kada vidiš da je netko malouman-ne raspravljaj :)
» Tko su majke odgojiteljice? Puno ih je dalo otkaz, trećina nije rođena u Hrvatskoj
» ARSEN DEDIĆ : INTERVJU U GLASU KONCILA IZ 1971. GODINE
» Otvorena četvrta džamija u Hrvatskoj
» Svaka peta žena vara partnera :D
» Tko su majke odgojiteljice? Puno ih je dalo otkaz, trećina nije rođena u Hrvatskoj
» ARSEN DEDIĆ : INTERVJU U GLASU KONCILA IZ 1971. GODINE
» Otvorena četvrta džamija u Hrvatskoj
» Svaka peta žena vara partnera :D
Page 29 of 31