STUDENTKINJU MEDICINE NAZIVALI SPONZORUŠOM, JER NE ŽELI PROSEČNOG!
Page 8 of 19
Page 8 of 19 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 13 ... 19
Re: STUDENTKINJU MEDICINE NAZIVALI SPONZORUŠOM, JER NE ŽELI PROSEČNOG!
Kserks. wrote:to sam ja napisao, treba dobro slušati do druga strana govori prilikom upoznavanja i tu odmah raditi selekciju..samo većina razmišlja kurcom, jer pate od nejebice pa bude vrlo brzo sranje i razočaranje.kid wrote:Kserks. wrote:poanta je da same sebi postavljaju masu nerealnih prepreka pa soliraju godinama, za nešto što će u najbolju ruku trajati 3-5 godina.kid wrote:Kserks. wrote:reciporcitet:)Živi Zid wrote:
mislim da je stavio kriterije kakve njemu ženske postavljaju, auto, stan, plaća...
pa nije sad svaka s takvim uvjetima..
dobro to je isto druga priča.. to nikad ne znaš..
često ne treba zažmiriti u tim ranim fazama kako je netko rekao, ako ti nešto smeta reci, bolje je vidjeti odmah na čemu ste tu nego da se kotrlja i razvija.. ali ljudi puno ignoriraju svoj instinkt isto
slažem se s tim, ne može sve biti savršeno naravno, ali ako nešto smeta hej.. progovori :D
a salama?claire wrote:sminkale se pa cistile sminku :~veber wrote:ok salama. izvadim ju van i svi se prvo onesvjestimo.claire wrote:najvaznija je prakticnost, ocito :-Pveber wrote:jebote levi i ja zajedno nemremo skupit 24, a kaja je poharala dm i nema više ni vate ni blazinica.claire wrote:
to kad postanem musko :-D
idem do dolca pa bum uzeo neku salamu.
kaj bumo sa spužvom i vatom?
Uvijek mi zene nesto smislimo :-D
2014-12-30
Najbolje u biti rade arapi, tko može 2-3 žene strateški izabrane iz loza "dobre krvi" za stvaranje budućih generacija... i onda neobvezno kurvice za iživljavanje
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
to se podrazumijeva..mislila sam konkretno na ove spomenute..i nitko joj nema sto prigovorit ;-)Leteca Pegla wrote:svako moze postavljati kriterije...claire wrote:puno losijih od ove cure.Živi Zid wrote:claire wrote:Ima ih i s puno losijom opremom.
Tako da ne vidim tu problema.
evo, tako se snižavaju kriteriji, realistično
P.S. - kako ti znaš da ih ima puno?
To svatko zna.
Ona moze postavljati kriterije :-))
2014-04-12
Kserks. wrote:3 je prosjek...15cm.kid wrote:
btw šta je reciprocitet sisama 3 kod muških? :^^
khm :D
15 je prosjek, ali 3 nije imam dojam..
Za ukras...kolesterol :-Dveber wrote:a salama?claire wrote:sminkale se pa cistile sminku :~veber wrote:ok salama. izvadim ju van i svi se prvo onesvjestimo.claire wrote:najvaznija je prakticnost, ocito :-Pveber wrote:
jebote levi i ja zajedno nemremo skupit 24, a kaja je poharala dm i nema više ni vate ni blazinica.
idem do dolca pa bum uzeo neku salamu.
kaj bumo sa spužvom i vatom?
Uvijek mi zene nesto smislimo :-D
2014-04-12
ako uspijes nagovoriti 2-3 doktorice medicine na ovakav zivot svaka ti cast treba te postaviti za predsjednika drzave...Hektorović wrote:Najbolje u biti rade arapi, tko može 2-3 žene strateški izabrane iz loza "dobre krvi" za stvaranje budućih generacija... i onda neobvezno kurvice za iživljavanje
ali hm...interesantno da ti htjeo se malo izivljavati nad nekim jako zgodna karakterna osobina...
Last edited by Leteca Pegla on 8/6/2018, 11:14; edited 1 time in total
Guest- Guest
ovisi o vizuri. i tko gleda.kid wrote:Kserks. wrote:3 je prosjek...15cm.kid wrote:
ja ovdje s kolegom nikako da dođem do 25.
2014-12-30
većina ima B e
https://www.worlddata.info/average-breastsize.php
ne progovoriti, odustati, tu treba biti hladan ka šprice i odma raditi rez...nitko se neće promjenit zbog opaske. to ti garantiram.kid wrote:Kserks. wrote:to sam ja napisao, treba dobro slušati do druga strana govori prilikom upoznavanja i tu odmah raditi selekciju..samo većina razmišlja kurcom, jer pate od nejebice pa bude vrlo brzo sranje i razočaranje.kid wrote:Kserks. wrote:poanta je da same sebi postavljaju masu nerealnih prepreka pa soliraju godinama, za nešto što će u najbolju ruku trajati 3-5 godina.kid wrote:
često ne treba zažmiriti u tim ranim fazama kako je netko rekao, ako ti nešto smeta reci, bolje je vidjeti odmah na čemu ste tu nego da se kotrlja i razvija.. ali ljudi puno ignoriraju svoj instinkt isto
slažem se s tim, ne može sve biti savršeno naravno, ali ako nešto smeta hej.. progovori :D
Guest- Guest
Croatia 14.77 cm
https://www.worlddata.info/average-penissize.php
Leteca Pegla wrote:ako uspijes nagovoriti 2-3 doktorice medicine na ovakav zivot svaka ti cast treba te postaviti za predsjednika drzave...Hektorović wrote:Najbolje u biti rade arapi, tko može 2-3 žene strateški izabrane iz loza "dobre krvi" za stvaranje budućih generacija... i onda neobvezno kurvice za iživljavanje
ali hm...interesantno da ti htjeo se malo izivljavati nad nekim jako zgodna karakterna osobina...
Bivši direktor Kliničkog centra u Sarajevu živo upravo u takvom aranžmanu :) Doktorice, sve po Šerijatu :)
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Kserks. wrote:ne progovoriti, odustati, tu treba biti hladan ka šprice i odma raditi rez...nitko se neće promjenit zbog opaske. to ti garantiram.kid wrote:Kserks. wrote:to sam ja napisao, treba dobro slušati do druga strana govori prilikom upoznavanja i tu odmah raditi selekciju..samo većina razmišlja kurcom, jer pate od nejebice pa bude vrlo brzo sranje i razočaranje.kid wrote:Kserks. wrote:poanta je da same sebi postavljaju masu nerealnih prepreka pa soliraju godinama, za nešto što će u najbolju ruku trajati 3-5 godina.kid wrote:
Peterson je govorio o tome da treba "trenirati" partnera, tj dresirati na neki način, kad je nešto dobro reći da je dobro i nagraditi, kad je nešto loše, well.. ne ratovati već pokazati kako da napravi kako spada..
ne kužim tu fascinaciju sisama. jebote pa pička me zanima.
ono mrdaš ju, a ova prdržava sise da ne lete okolo. stavi grudnjak i ajmo na posao.
ono mrdaš ju, a ova prdržava sise da ne lete okolo. stavi grudnjak i ajmo na posao.
2014-12-30
hoće ako imaš karizmu, ako si poput vođe kultaKserks. wrote:nitko se neće promjenit zbog opaske. to ti garantiram.
Guest- Guest
ja sam prvi došao, marc zadnji :Dveber wrote:koliko sam vidio. ti i marc ste išli pišat. ja sam zdurao treće gajbe.tre wrote:i pišaju tek poslje treće boce piva iz druge gajbemarcellus wrote:kaja wrote:Jao, jao, sta ste obdareni svi na forumu
gle, to si trebala naučit još prije deset godina ili koliko si ovdje.
svi muškarci na forumu imaju kurac od bar 20 cm, voze porše ili ferari, mogu jebat tri sata u komadu, i imaju vile na moru i milijune u banci.
sve cure imaju sise pet do šest, visoke su i vitke, prirodno su plavuše, itd.
Šandor Winnetou-
2017-12-31
kid wrote:Kserks. wrote:3 je prosjek...15cm.kid wrote:
iz iskustva, sise kod Hrvatica su katastrofalno male, dječačka prsa maltene brrr...samo jedna je imala prirodne sise bujnije, jedna silikone,al to ne računam.
i moram reći da mi to ubije interes za seksom kad se skinu takve.
Guest- Guest
pa zato i je sarajevo tako krasno mjesto za zivit, treba teziti postati ko sarajevo i zemlja dembelija bih nova iduca njemacka...Hektorović wrote:
Bivši direktor Kliničkog centra u Sarajevu živo upravo u takvom aranžmanu :) Doktorice, sve po Šerijatu :)
Last edited by Leteca Pegla on 8/6/2018, 11:22; edited 1 time in total
Guest- Guest
ispravak.. mijenjaju se ako uzimaju energiju iz tebe, ali to je kratkog vijeka,a domaćina iscrpi...čim se taj energetski transfer prekine, vraćaju se kroz par mjeseci starim obrascima ponašanja.Živi Zid wrote:hoće ako imaš karizmu, ako si poput vođe kultaKserks. wrote:nitko se neće promjenit zbog opaske. to ti garantiram.
Guest- Guest
kid wrote:[quote="Kserks."
Peterson je govorio o tome da treba "trenirati" partnera, tj dresirati na neki način, kad je nešto dobro reći da je dobro i nagraditi, kad je nešto loše, well.. ne ratovati već pokazati kako da napravi kako spada..
kako gubiti vrijeme 101
Guest- Guest
Živi Zid wrote:kid wrote:[quote="Kserks."
kako gubiti vrijeme 101
Page 8 of 19 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 13 ... 19
Similar topics
» U logoru smrti porodila 3000 djece: Nazivali su je - 'Majka'
» Plata prosečnog Slovenca 1.169 evra, otkrivene i zarade u najbolje plaćenim sektorima
» SILOVAO, PA UBIO STUDENTKINJU Njemačka policija uhapsila Avganistanca, tražioca azila
» Vučić želi parirati Hrvatskoj u oružju...želi od Rusije moćne topove i helikoptere
» Problemi na vidiku!Putin želi rješavanje Srpske i Kosova u paketu a zapad ne želi takvo rješenje!
» Plata prosečnog Slovenca 1.169 evra, otkrivene i zarade u najbolje plaćenim sektorima
» SILOVAO, PA UBIO STUDENTKINJU Njemačka policija uhapsila Avganistanca, tražioca azila
» Vučić želi parirati Hrvatskoj u oružju...želi od Rusije moćne topove i helikoptere
» Problemi na vidiku!Putin želi rješavanje Srpske i Kosova u paketu a zapad ne želi takvo rješenje!
Page 8 of 19