STUDENTKINJU MEDICINE NAZIVALI SPONZORUŠOM, JER NE ŽELI PROSEČNOG!
Page 5 of 19
Page 5 of 19 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12 ... 19
Re: STUDENTKINJU MEDICINE NAZIVALI SPONZORUŠOM, JER NE ŽELI PROSEČNOG!
Ženu samo treba dobro slušat što govori kada je upoznaš, vrlo jednostavan sustav eliminacije.RayMabus wrote:Trebaš imat malo više psihologije u glavi da skužiš da je ona ipak studentica
Mlada poželjna ima puno udvaraća
Nenađe li nikoga onda spušta ljestvicu
Ali ti nisi moja liga
Ženska s faksom
Traži dalje
Ha ha ha
Guest- Guest
Ja zadovoljan s moje dvi bivse supruge.:)
AfD
veber-
2014-12-30
Imaš faks =, eliminirana
Traži svoju LIGU
Traži svoju LIGU
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Veber. Jebiga. Ali zato sam jak na jeziku. Kad im pocnem pricat seks im vise i ne treba :)
Doviđema
Nisam ja tvoja niža ljestvica
Doviđema
2014-04-11
Otkrio si toplu vodu..usput,sto ti nije jasn oza Balkanke..mame ih sam odgajaju da budu sto vece princeze,citaj sponzoruse i da gonjaju lika na poziciji,sa bogatim roditeljima,lokalnim motjnicima,,titulama...Serbinho-3 wrote:Kakve veze ima faks medicine sa ambicioznošću...
Da li ona ide na faks zbog ljubavi ili da bi tvrdila da je ambiciozna i neki faktor.
Biranje frajera po tome cime se bavi, koliko zaradjuje i sta vozi.
To nema veze sa ljubavlju, vec lokalnim mentalitetom, gde se zenske
prostituisu radi interesa.
Italijanke gledaju ako im se svidis i to je to.
Ne gleda sta vozis, ne ispituje cime se baviš, sta si zavrsio, sta imas od imovine.
Sve to nema nikakve veze sa ljubavlju, vec interesom i kompleksima.
ma gdje t izivis...ko da si tek izisao ispod milenijumskog kamena..
ljubav...pa...sigurno je bar da te mama voli...sve ostalo ti je sarena laza..onako da ti umiri osjecaje i otupi cula..budes t isasvim lijep plijen...
Guest- Guest
pa..prvo je izyebes kako je nitko nije izjebao,i kad pocne trcati za tobom,a pocet ce sigurno..jer kolikogod ima likova,milijun puta manje ima dobrih zebaca,tada je ono brutala sutnes...RayMabus wrote:Koliko muškarac mora biti jadan da pristane na vezu sa ženskom koja ti poručuje ovo Nisam našla ništa bolje pa možeš i ti jer sam spustila ljestvicu?
Nisam ja tvoja niža ljestvica
Doviđema
ima zedan problem samo...ako nisi dobar yebach..onda joj bar na facu izdrkaj..ako ti dopusti...
Guest- Guest
Meni seks netreba , ja prcam ljude u zdrav mozak dok nesvrše
2014-04-11
ma to smo apsolvirali dok dama izvadi vatu, mi spužvu iz gaća fali nam cuzamen, nekih 10.Leviathan2 wrote:Veber. Jebiga. Ali zato sam jak na jeziku. Kad im pocnem pricat seks im vise i ne treba :)
ali možemo kafenisat. i to ima čari.
2014-12-30
gle u pola dva pričat o sexsualnom poremećaju nije baš zgodno.RayMabus wrote:Meni seks netreba , ja prcam ljude u zdrav mozak dok nesvrše
ti si derpe i s tim se moraš pomirit.
jebga desilo se tebi i drugima. nije to nikaj za osudu.
2014-12-30
pismejker wrote:Otkrio si toplu vodu..usput,sto ti nije jasn oza Balkanke..mame ih sam odgajaju da budu sto vece princeze,citaj sponzoruse i da gonjaju lika na poziciji,sa bogatim roditeljima,lokalnim motjnicima,,titulama...Serbinho-3 wrote:Kakve veze ima faks medicine sa ambicioznošću...
Da li ona ide na faks zbog ljubavi ili da bi tvrdila da je ambiciozna i neki faktor.
Biranje frajera po tome cime se bavi, koliko zaradjuje i sta vozi.
To nema veze sa ljubavlju, vec lokalnim mentalitetom, gde se zenske
prostituisu radi interesa.
Italijanke gledaju ako im se svidis i to je to.
Ne gleda sta vozis, ne ispituje cime se baviš, sta si zavrsio, sta imas od imovine.
Sve to nema nikakve veze sa ljubavlju, vec interesom i kompleksima.
ma gdje t izivis...ko da si tek izisao ispod milenijumskog kamena..
ljubav...pa...sigurno je bar da te mama voli...sve ostalo ti je sarena laza..onako da ti umiri osjecaje i otupi cula..budes t isasvim lijep plijen...
Pa zar mi ne rekoše da me vole a potom odoše sa drugima
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
nema ništa bolje nego te umišljene koje misle da su bogom dane, jednom kad padne,a padne svaka pa joj instant udjeliš košaricu, ono šok i nevjerica bude-
i onda ti se opet javi nakon kojeg tjedna, kao fol "nitko se nije tko prema meni ponašao ,to mi je izazov,bla,bla", pa joj onda opet udjeliš košaricu kad već toliko hoće.
i onda ti se opet javi nakon kojeg tjedna, kao fol "nitko se nije tko prema meni ponašao ,to mi je izazov,bla,bla", pa joj onda opet udjeliš košaricu kad već toliko hoće.
Guest- Guest
A počemu je ta medicinarka toliko posebna da bi zaslužila posebnog?
da tebi netko svaki dan dobacuje kako si zgodan, prekrasan, kako imaš dobre noge i guzicu kao avion...catabbath wrote:A počemu je ta medicinarka toliko posebna da bi zaslužila posebnog?
kužiš poantu, i ti bi bio umišljen
svijet ju obasipaju komplimentima, svaki dan
Guest- Guest
kad radiš na sebi..
normalno je da ti se dižu očekivanja da nešto zaslužuješ, to je psihološki tako valjda..
institucionalizirani matrijahat.Živi Zid wrote:da tebi netko svaki dan dobacuje kako si zgodan, prekrasan, kako imaš dobre noge i guzicu kao avion...catabbath wrote:A počemu je ta medicinarka toliko posebna da bi zaslužila posebnog?
Guest- Guest
kid wrote:
kad radiš na sebi..
normalno je da ti se dižu očekivanja da nešto zaslužuješ, to je psihološki tako valjda..
probaj kojoj reći da ima male sise(a ima ih 70%), i da radi toga otpada. javni kakva je bila reakcija.:)
Guest- Guest
Kserks. wrote:kid wrote:
kad radiš na sebi..
probaj kojoj reći da ima male sise(a ima ih 70%), i da radi toga otpada. javni kakva je bila reakcija.:)
proveo si istraživanje?
samo prensesi kakve ćeš epitete i pridjeve dobiti. ovo nije dvosmjerna igra, samo je jednom spolu dozvoljena.kid wrote:Kserks. wrote:kid wrote:
kad radiš na sebi..
proveo si istraživanje?
Guest- Guest
Živi Zid wrote:da tebi netko svaki dan dobacuje kako si zgodan, prekrasan, kako imaš dobre noge i guzicu kao avion...catabbath wrote:A počemu je ta medicinarka toliko posebna da bi zaslužila posebnog?
Ma sve ok ali ta njena ljepota je kapital ograničen vremenom. Njen kapital svake godine lagano opada i ako do 30 ne uhvati gospodina posebnog, finiti npr. kao Tina Katanić. A opet gospodin posebni vjerojatno može birati n-takvih cura.
Page 5 of 19 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12 ... 19
Similar topics
» U logoru smrti porodila 3000 djece: Nazivali su je - 'Majka'
» Plata prosečnog Slovenca 1.169 evra, otkrivene i zarade u najbolje plaćenim sektorima
» SILOVAO, PA UBIO STUDENTKINJU Njemačka policija uhapsila Avganistanca, tražioca azila
» Vučić želi parirati Hrvatskoj u oružju...želi od Rusije moćne topove i helikoptere
» Problemi na vidiku!Putin želi rješavanje Srpske i Kosova u paketu a zapad ne želi takvo rješenje!
» Plata prosečnog Slovenca 1.169 evra, otkrivene i zarade u najbolje plaćenim sektorima
» SILOVAO, PA UBIO STUDENTKINJU Njemačka policija uhapsila Avganistanca, tražioca azila
» Vučić želi parirati Hrvatskoj u oružju...želi od Rusije moćne topove i helikoptere
» Problemi na vidiku!Putin želi rješavanje Srpske i Kosova u paketu a zapad ne želi takvo rješenje!
Page 5 of 19