STUDENTKINJU MEDICINE NAZIVALI SPONZORUŠOM, JER NE ŽELI PROSEČNOG!
Page 9 of 19
Page 9 of 19 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14 ... 19
Re: STUDENTKINJU MEDICINE NAZIVALI SPONZORUŠOM, JER NE ŽELI PROSEČNOG!
Živi Zid wrote:kid wrote:[quote="Kserks."
Peterson je govorio o tome da treba "trenirati" partnera, tj dresirati na neki način, kad je nešto dobro reći da je dobro i nagraditi, kad je nešto loše, well.. ne ratovati već pokazati kako da napravi kako spada..
kako gubiti vrijeme 101
vrijedilo bi ponovit. samo kaj sam sada na drugom kraju grada.tre wrote:ja sam prvi došao, marc zadnji :Dveber wrote:koliko sam vidio. ti i marc ste išli pišat. ja sam zdurao treće gajbe.tre wrote:i pišaju tek poslje treće boce piva iz druge gajbemarcellus wrote:kaja wrote:Jao, jao, sta ste obdareni svi na forumu
gle, to si trebala naučit još prije deset godina ili koliko si ovdje.
svi muškarci na forumu imaju kurac od bar 20 cm, voze porše ili ferari, mogu jebat tri sata u komadu, i imaju vile na moru i milijune u banci.
sve cure imaju sise pet do šest, visoke su i vitke, prirodno su plavuše, itd.
ali možeš kod mene prespavat.
2014-12-30
već sam napisao dedi, to crpi...ta indivdua uzima tvoju energiju za tu promjenu i "dresuru",jer ona je sama slaba...ako ti imaš dnevno 100 jedinica energije i trošiš 20 jedinica na dresuru, ne izađe to na dobro za tebe. jer počneš zaostajat u drugim segmentima života.kid wrote:Kserks. wrote:ne progovoriti, odustati, tu treba biti hladan ka šprice i odma raditi rez...nitko se neće promjenit zbog opaske. to ti garantiram.kid wrote:Kserks. wrote:to sam ja napisao, treba dobro slušati do druga strana govori prilikom upoznavanja i tu odmah raditi selekciju..samo većina razmišlja kurcom, jer pate od nejebice pa bude vrlo brzo sranje i razočaranje.kid wrote:
dobro to je isto druga priča.. to nikad ne znaš..
često ne treba zažmiriti u tim ranim fazama kako je netko rekao, ako ti nešto smeta reci, bolje je vidjeti odmah na čemu ste tu nego da se kotrlja i razvija.. ali ljudi puno ignoriraju svoj instinkt isto
slažem se s tim, ne može sve biti savršeno naravno, ali ako nešto smeta hej.. progovori :D
Peterson je govorio o tome da treba "trenirati" partnera, tj dresirati na neki način, kad je nešto dobro reći da je dobro i nagraditi, kad je nešto loše, well.. ne ratovati već pokazati kako da napravi kako spada..
još kad krenu inati ,majko mila:)
Guest- Guest
pa ako si naso nekog kome nije cilj & svrha & zabava u zivotu se izivljavati nad nekom zrtvom onda nije gubljenje vremena inace si u pravu...Živi Zid wrote:kid wrote:[quote="Kserks."
kako gubiti vrijeme 101
Guest- Guest
Kserks. wrote:već sam napisao dedi, to crpi...ta indivdua uzima tvoju energiju za tu promjenu i "dresuru",jer ona je sama slaba...ako ti imaš dnevno 100 jedinica energije i trošiš 20 jedinica na dresuru, ne izađe to na dobro za tebe. jer počneš zaostajat u drugim segmentima života.kid wrote:Kserks. wrote:ne progovoriti, odustati, tu treba biti hladan ka šprice i odma raditi rez...nitko se neće promjenit zbog opaske. to ti garantiram.kid wrote:Kserks. wrote:to sam ja napisao, treba dobro slušati do druga strana govori prilikom upoznavanja i tu odmah raditi selekciju..samo većina razmišlja kurcom, jer pate od nejebice pa bude vrlo brzo sranje i razočaranje.kid wrote:
dobro to je isto druga priča.. to nikad ne znaš..
često ne treba zažmiriti u tim ranim fazama kako je netko rekao, ako ti nešto smeta reci, bolje je vidjeti odmah na čemu ste tu nego da se kotrlja i razvija.. ali ljudi puno ignoriraju svoj instinkt isto
slažem se s tim, ne može sve biti savršeno naravno, ali ako nešto smeta hej.. progovori :D
inat, jahač apokalipse u vezi..
ali, ne znam, ljudi realno se ne poznajete, kako ćeš onda očekivati da to sve štima odmah, normalno da joj moraš signalizirati što je dobro, a što nije, a isto tako i ona tebi..
Leteca Pegla wrote:pa ako si naso nekog kome nije cilj & svrha & zabava u zivotu se izivljavati nad nekom zrtvom onda nije gubljenje vremena inace si u pravu...Živi Zid wrote:kid wrote:[quote="Kserks."
kako gubiti vrijeme 101
nije stvar u iživljavanju, već učenju sebe ali i druge osobe, jedno o drugome i obrnuto..
kazem to mozes samo sa onima koji su otvoreni za tako nesto, ako si naletio na nekog belzebuba onda si nadrljao...kid wrote:Leteca Pegla wrote:pa ako si naso nekog kome nije cilj & svrha & zabava u zivotu se izivljavati nad nekom zrtvom onda nije gubljenje vremena inace si u pravu...Živi Zid wrote:kid wrote:[quote="Kserks."
kako gubiti vrijeme 101
nije stvar u iživljavanju, već učenju sebe ali i druge osobe, jedno o drugome i obrnuto..
Guest- Guest
Leteca Pegla wrote:kazem to mozes samo sa onima koji su otvoreni za tako nesto, ako si naletio na nekog belzebuba onda si nadrljao...kid wrote:Leteca Pegla wrote:pa ako si naso nekog kome nije cilj & svrha & zabava u zivotu se izivljavati nad nekom zrtvom onda nije gubljenje vremena inace si u pravu...Živi Zid wrote:kid wrote:[quote="Kserks."
kako gubiti vrijeme 101
a jbga..
ako se ne slažete u tebi bitnim postavkama odnosa, goni dalje baci bombu. najveća greška je ovo što ti kažeš, dati šansu.kid wrote:Kserks. wrote:već sam napisao dedi, to crpi...ta indivdua uzima tvoju energiju za tu promjenu i "dresuru",jer ona je sama slaba...ako ti imaš dnevno 100 jedinica energije i trošiš 20 jedinica na dresuru, ne izađe to na dobro za tebe. jer počneš zaostajat u drugim segmentima života.kid wrote:Kserks. wrote:ne progovoriti, odustati, tu treba biti hladan ka šprice i odma raditi rez...nitko se neće promjenit zbog opaske. to ti garantiram.kid wrote:
inat, jahač apokalipse u vezi..
ali, ne znam, ljudi realno se ne poznajete, kako ćeš onda očekivati da to sve štima odmah, normalno da joj moraš signalizirati što je dobro, a što nije, a isto tako i ona tebi..
Guest- Guest
zar nije jednostavnije & ljepse otic na kolace negdje lijepo se nasmijat i u miru otic svako svojim putem?Kserks. wrote:
ako se ne slažete u tebi bitnim postavkama odnosa, goni dalje baci bombu. najveća greška je ovo što ti kažeš, dati šansu.
Guest- Guest
dok god ne razjebeš nećeš otići, to ti je muški oportunizam na djelu.Leteca Pegla wrote:zar nije jednostavnije & ljepse otic na kolace negdje lijepo se nasmijat i u miru otic svako svojim putem?Kserks. wrote:
ako se ne slažete u tebi bitnim postavkama odnosa, goni dalje baci bombu. najveća greška je ovo što ti kažeš, dati šansu.
Guest- Guest
zene su u biti dosadne
zato se najbolje zabavljat sa njima i svak svojoj kuci
2014-04-19
i financijski najsigurniji, same pale same se ubile.prckov wrote:zene su u biti dosadne
postaviš pravila igre institucionalno u svoju korist i tada se čudiš da nitko neće da igra, nego bi se svi zabavljali.hehe
Guest- Guest
ne znam kako je u HR ali ovdje je najveca glupost sto mozes napravit - ozenit seKserks. wrote:i financijski najsigurniji, same pale same se ubile.prckov wrote:zene su u biti dosadne
postaviš pravila igre institucionalno u svoju korist i tada se čudiš da nitko neće da igra, nego bi se svi zabavljali.hehe
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
A je li? A zasto ti onda non stop sa Sorom caskas i ispijas kavicu? Ona tvoja najdrazi forumas...prckov wrote:zene su u biti dosadne
Guest- Guest
Probajte da zamenite ruke. Možda pomogne tuđa ruka.veber wrote:ovisi o vizuri. i tko gleda.kid wrote:Kserks. wrote:3 je prosjek...15cm.kid wrote:
btw šta je reciprocitet sisama 3 kod muških? :^^
khm :D
15 je prosjek, ali 3 nije imam dojam..
ja ovdje s kolegom nikako da dođem do 25.
gledam rastavljenje likove, otužne kreature nekadašnjih muškaraca.prckov wrote:ne znam kako je u HR ali ovdje je najveca glupost sto mozes napravit - ozenit seKserks. wrote:i financijski najsigurniji, same pale same se ubile.prckov wrote:zene su u biti dosadne
ženskice se snađu, evo u susida, uvalila mu se ženska sa par mjeseci starom bebom.
Guest- Guest
govorim generalno, ima ih da nisu ali jakoooooooooooooooooo maloLeteca Pegla wrote:A je li? A zasto ti onda non stop sa Sorom caskas i ispijas kavicu? Ona tvoja najdrazi forumas...prckov wrote:zene su u biti dosadne
sa sorom se zezam naravno, ona je sve ono sto mi se ne svida
2014-04-19
ma ok, ali probaj koji put i na kolace otic, to ide uz sunce, more, plazu i tako to...Kserks. wrote:dok god ne razjebeš nećeš otići, to ti je muški oportunizam na djelu.Leteca Pegla wrote:zar nije jednostavnije & ljepse otic na kolace negdje lijepo se nasmijat i u miru otic svako svojim putem?Kserks. wrote:
Guest- Guest
za biti zabavan treba muška energija, odnosno višak iste...dočim kod njih je sveprisutna bezvoljnost,manjak energije i sveopća letargija i kad su vesele fejkaju, hranu se sa muškom energijom.prckov wrote:govorim generalno, ima ih da nisu ali jakoooooooooooooooooo maloLeteca Pegla wrote:A je li? A zasto ti onda non stop sa Sorom caskas i ispijas kavicu? Ona tvoja najdrazi forumas...prckov wrote:zene su u biti dosadne
sa sorom se zezam naravno, ona je sve ono sto mi se ne svida
Guest- Guest
za brak je najbitnije nac zenu da nije divlja, neuroticna, pretjerano emocionalna i agrsivnaKserks. wrote:gledam rastavljenje likove, otužne kreature nekadašnjih muškaraca.prckov wrote:ne znam kako je u HR ali ovdje je najveca glupost sto mozes napravit - ozenit seKserks. wrote:i financijski najsigurniji, same pale same se ubile.prckov wrote:zene su u biti dosadne
ženskice se snađu, evo u susida, uvalila mu se ženska sa par mjeseci starom bebom.
ako uz to ima i ostale kvalitete koji relativno zadovoljavaju ocekivanja - to je to
2014-04-19
Page 9 of 19 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14 ... 19
Similar topics
» U logoru smrti porodila 3000 djece: Nazivali su je - 'Majka'
» Plata prosečnog Slovenca 1.169 evra, otkrivene i zarade u najbolje plaćenim sektorima
» SILOVAO, PA UBIO STUDENTKINJU Njemačka policija uhapsila Avganistanca, tražioca azila
» Vučić želi parirati Hrvatskoj u oružju...želi od Rusije moćne topove i helikoptere
» Problemi na vidiku!Putin želi rješavanje Srpske i Kosova u paketu a zapad ne želi takvo rješenje!
» Plata prosečnog Slovenca 1.169 evra, otkrivene i zarade u najbolje plaćenim sektorima
» SILOVAO, PA UBIO STUDENTKINJU Njemačka policija uhapsila Avganistanca, tražioca azila
» Vučić želi parirati Hrvatskoj u oružju...želi od Rusije moćne topove i helikoptere
» Problemi na vidiku!Putin želi rješavanje Srpske i Kosova u paketu a zapad ne želi takvo rješenje!
Page 9 of 19