STUDENTKINJU MEDICINE NAZIVALI SPONZORUŠOM, JER NE ŽELI PROSEČNOG!
Page 7 of 19
Page 7 of 19 • 1 ... 6, 7, 8 ... 13 ... 19
Re: STUDENTKINJU MEDICINE NAZIVALI SPONZORUŠOM, JER NE ŽELI PROSEČNOG!
claire wrote:Ima ih i s puno losijom opremom.
Tako da ne vidim tu problema.
evo, tako se snižavaju kriteriji, realistično
P.S. - kako ti znaš da ih ima puno?
Guest- Guest
pa takvih koje imaju auto i uljevaju gorivo u njega ima koliko oces, na lopate bi se reklo. Di ti trazis cure da je to problem?Kserks. wrote:neka vozi kantu,nebitno..ne tražim ja audija ili BMW:)...bitno je samo da je mobilna, da joj ne glumim taksista, i da ima za ulit gorivo,a ne da čeka plaću 15og da ulije ,a danas je treći:)kid wrote:
auto može sutra slupati, a iz stana svog sutra iseliti.. i šta onda..
zato, nepotrebni uvjeti stvarno.
Guest- Guest
Kserks. wrote:reciporcitet:)Živi Zid wrote:kid wrote:
pa visoki su ti kriteriji...
npr auto ne mora imati, a i da sama živi? to je priličan luksuz, što ako živi sa svojima ili cimericom? ono.. škola ti je isto nepotreban uvjet..
mislim da je stavio kriterije kakve njemu ženske postavljaju, auto, stan, plaća...
pa nije sad svaka s takvim uvjetima..
Kserks. wrote:neka stavim samo dva kriterija:
-da zarađuje prosječnu plaću
-da ima automobil
---------------------------------------
odmah sam ih 80% eliminira
-neka stavim da nije debela
-nekakav prosjek u licu
-sise 3
-bez djece
-------------------------------------
eliminira sam ih još 15%
-neka stavim da živi sama
-da ima barem višu školu
--------------------------------------
Što je s nasljedstvom?
Dodaj da joj od ćaće ostaje barem nešto apartmana...
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
jebote levi i ja zajedno nemremo skupit 24, a kaja je poharala dm i nema više ni vate ni blazinica.claire wrote:to kad postanem musko :-Dveber wrote:kaj si nam došla solit rane?claire wrote:Ima ih i s puno losijom opremom.
daj malo solidarnosti.
idem do dolca pa bum uzeo neku salamu.
2014-12-30
i pišaju tek poslje treće boce piva iz druge gajbemarcellus wrote:kaja wrote:Jao, jao, sta ste obdareni svi na forumu
gle, to si trebala naučit još prije deset godina ili koliko si ovdje.
svi muškarci na forumu imaju kurac od bar 20 cm, voze porše ili ferari, mogu jebat tri sata u komadu, i imaju vile na moru i milijune u banci.
sve cure imaju sise pet do šest, visoke su i vitke, prirodno su plavuše, itd.
a valjda imaju ona neka istrazivanja prosijecne opreme, valjda od tuda...Živi Zid wrote:claire wrote:Ima ih i s puno losijom opremom.
Guest- Guest
poanta je da same sebi postavljaju masu nerealnih prepreka pa soliraju godinama, za nešto što će u najbolju ruku trajati 3-5 godina.kid wrote:Kserks. wrote:reciporcitet:)Živi Zid wrote:kid wrote:
npr auto ne mora imati, a i da sama živi? to je priličan luksuz, što ako živi sa svojima ili cimericom? ono.. škola ti je isto nepotreban uvjet..
mislim da je stavio kriterije kakve njemu ženske postavljaju, auto, stan, plaća...
Guest- Guest
naravno i da je jedinica.....a još nismo ni došli do karaktera i seksa hehehHektorović wrote:Kserks. wrote:neka stavim samo dva kriterija:
-da zarađuje prosječnu plaću
-da ima automobil
---------------------------------------
odmah sam ih 80% eliminira
-neka stavim da nije debela
-nekakav prosjek u licu
-sise 3
-bez djece
-------------------------------------
eliminira sam ih još 15%
-neka stavim da živi sama
-da ima barem višu školu
--------------------------------------
Što je s nasljedstvom?
Dodaj da joj od ćaće ostaje barem nešto apartmana...
Guest- Guest
Kserks. wrote:poanta je da same sebi postavljaju masu nerealnih prepreka pa soliraju godinama, za nešto što će u najbolju ruku trajati 3-5 godina.kid wrote:Kserks. wrote:reciporcitet:)Živi Zid wrote:kid wrote:
dobro to je isto druga priča.. to nikad ne znaš..
često ne treba zažmiriti u tim ranim fazama kako je netko rekao, ako ti nešto smeta reci, bolje je vidjeti odmah na čemu ste tu nego da se kotrlja i razvija.. ali ljudi puno ignoriraju svoj instinkt isto
puno losijih od ove cure.Živi Zid wrote:claire wrote:Ima ih i s puno losijom opremom.
To svatko zna.
Ona moze postavljati kriterije :-))
2014-04-12
koliko sam vidio. ti i marc ste išli pišat. ja sam zdurao treće gajbe.tre wrote:i pišaju tek poslje treće boce piva iz druge gajbemarcellus wrote:kaja wrote:Jao, jao, sta ste obdareni svi na forumu
gle, to si trebala naučit još prije deset godina ili koliko si ovdje.
svi muškarci na forumu imaju kurac od bar 20 cm, voze porše ili ferari, mogu jebat tri sata u komadu, i imaju vile na moru i milijune u banci.
sve cure imaju sise pet do šest, visoke su i vitke, prirodno su plavuše, itd.
2014-12-30
najvaznija je prakticnost, ocito :-Pveber wrote:jebote levi i ja zajedno nemremo skupit 24, a kaja je poharala dm i nema više ni vate ni blazinica.claire wrote:to kad postanem musko :-Dveber wrote:kaj si nam došla solit rane?claire wrote:Ima ih i s puno losijom opremom.
daj malo solidarnosti.
2014-04-12
btw šta je reciprocitet sisama 3 kod muških? :^^
ok salama. izvadim ju van i svi se prvo onesvjestimo.claire wrote:najvaznija je prakticnost, ocito :-Pveber wrote:jebote levi i ja zajedno nemremo skupit 24, a kaja je poharala dm i nema više ni vate ni blazinica.claire wrote:to kad postanem musko :-Dveber wrote:kaj si nam došla solit rane?claire wrote:Ima ih i s puno losijom opremom.
daj malo solidarnosti.
kaj bumo sa spužvom i vatom?
2014-12-30
cipela 42kid wrote:
2014-12-30
sminkale se pa cistile sminku :~veber wrote:ok salama. izvadim ju van i svi se prvo onesvjestimo.claire wrote:najvaznija je prakticnost, ocito :-Pveber wrote:jebote levi i ja zajedno nemremo skupit 24, a kaja je poharala dm i nema više ni vate ni blazinica.claire wrote:to kad postanem musko :-Dveber wrote:
kaj si nam došla solit rane?
daj malo solidarnosti.
kaj bumo sa spužvom i vatom?
Uvijek mi zene nesto smislimo :-D
2014-04-12
to sam ja napisao, treba dobro slušati do druga strana govori prilikom upoznavanja i tu odmah raditi selekciju..samo većina razmišlja kurcom, jer pate od nejebice pa bude vrlo brzo sranje i razočaranje.kid wrote:Kserks. wrote:poanta je da same sebi postavljaju masu nerealnih prepreka pa soliraju godinama, za nešto što će u najbolju ruku trajati 3-5 godina.kid wrote:Kserks. wrote:reciporcitet:)Živi Zid wrote:
često ne treba zažmiriti u tim ranim fazama kako je netko rekao, ako ti nešto smeta reci, bolje je vidjeti odmah na čemu ste tu nego da se kotrlja i razvija.. ali ljudi puno ignoriraju svoj instinkt isto
Guest- Guest
3 je prosjek...15cm.kid wrote:
Guest- Guest
svako moze postavljati kriterije...claire wrote:puno losijih od ove cure.Živi Zid wrote:claire wrote:Ima ih i s puno losijom opremom.
To svatko zna.
Ona moze postavljati kriterije :-))
Guest- Guest
Kserks. wrote:to sam ja napisao, treba dobro slušati do druga strana govori prilikom upoznavanja i tu odmah raditi selekciju..samo većina razmišlja kurcom, jer pate od nejebice pa bude vrlo brzo sranje i razočaranje.kid wrote:Kserks. wrote:poanta je da same sebi postavljaju masu nerealnih prepreka pa soliraju godinama, za nešto što će u najbolju ruku trajati 3-5 godina.kid wrote:Kserks. wrote:reciporcitet:)Živi Zid wrote:
slažem se s tim, ne može sve biti savršeno naravno, ali ako nešto smeta hej.. progovori :D
Page 7 of 19 • 1 ... 6, 7, 8 ... 13 ... 19
Similar topics
» U logoru smrti porodila 3000 djece: Nazivali su je - 'Majka'
» Plata prosečnog Slovenca 1.169 evra, otkrivene i zarade u najbolje plaćenim sektorima
» SILOVAO, PA UBIO STUDENTKINJU Njemačka policija uhapsila Avganistanca, tražioca azila
» Vučić želi parirati Hrvatskoj u oružju...želi od Rusije moćne topove i helikoptere
» Problemi na vidiku!Putin želi rješavanje Srpske i Kosova u paketu a zapad ne želi takvo rješenje!
» Plata prosečnog Slovenca 1.169 evra, otkrivene i zarade u najbolje plaćenim sektorima
» SILOVAO, PA UBIO STUDENTKINJU Njemačka policija uhapsila Avganistanca, tražioca azila
» Vučić želi parirati Hrvatskoj u oružju...želi od Rusije moćne topove i helikoptere
» Problemi na vidiku!Putin želi rješavanje Srpske i Kosova u paketu a zapad ne želi takvo rješenje!
Page 7 of 19