STUDENTKINJU MEDICINE NAZIVALI SPONZORUŠOM, JER NE ŽELI PROSEČNOG!
Page 1 of 19
Page 1 of 19 • 1, 2, 3 ... 10 ... 19
STUDENTKINJU MEDICINE NAZIVALI SPONZORUŠOM, JER NE ŽELI PROSEČNOG!
https://www.kurir.rs/zabava/zena/3063549/studentkinju-medicine-nazivali-sponzorusom-jer-ne-zeli-prosecnog-svima-javno-zapusila-usta-znate-sve-one-zavrse-sa-celavom-sirovinom-iz-nemacke-zapitajte-se-koliko-ste-licemerne
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Re: STUDENTKINJU MEDICINE NAZIVALI SPONZORUŠOM, JER NE ŽELI PROSEČNOG!
Ja ove zenske Balkanske ne razumem, vi?
2014-08-25
Šta ti nije jasno :D ?Serbinho-3 wrote:Ja ove zenske Balkanske ne razumem, vi?
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Hektorović wrote:Šta ti nije jasno :D ?Serbinho-3 wrote:Ja ove zenske Balkanske ne razumem, vi?
Nista mi nije jasno.
Uporedim ih sa Italijankama, tek mi bude nejasno.
2014-08-25
Serbinho-3 wrote:Hektorović wrote:Šta ti nije jasno :D ?Serbinho-3 wrote:Ja ove zenske Balkanske ne razumem, vi?
Nista mi nije jasno.
Uporedim ih sa Italijankama, tek mi bude nejasno.
Pa da čujem? Što točno...
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Ja i onako kad čujem fakultet i ženska samo se okrenem na drugu stranu
Nisi ti sponzoruša nego karijeristica a sponzoruše su za takve poput tebe veličina
Jebi mater
Nisi ti sponzoruša nego karijeristica a sponzoruše su za takve poput tebe veličina
Jebi mater
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ima takvih puno ko ova žene karijeristice
Ona bi birala aj ubij se kozo umišljena
Ona bi birala aj ubij se kozo umišljena
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Kakve veze ima faks medicine sa ambicioznošću...
Da li ona ide na faks zbog ljubavi ili da bi tvrdila da je ambiciozna i neki faktor.
Biranje frajera po tome cime se bavi, koliko zaradjuje i sta vozi.
To nema veze sa ljubavlju, vec lokalnim mentalitetom, gde se zenske
prostituisu radi interesa.
Italijanke gledaju ako im se svidis i to je to.
Ne gleda sta vozis, ne ispituje cime se baviš, sta si zavrsio, sta imas od imovine.
Sve to nema nikakve veze sa ljubavlju, vec interesom i kompleksima.
Da li ona ide na faks zbog ljubavi ili da bi tvrdila da je ambiciozna i neki faktor.
Ne gleda sta vozis, ne ispituje cime se baviš, sta si zavrsio, sta imas od imovine.
2014-08-25
Serbinho-3 wrote:Italijanke gledaju ako im se svidis i to je to.
LOL znao sam neka 2 talijana koji su dolazili ovdje tražiti ženu, kažu talijanke sve same spozne, samo gledaju čime se baviš i koliko imaš i da se uvale.
Last edited by catabbath on 7/6/2018, 01:29; edited 1 time in total (Reason for editing : 123)
catabbath-
2015-08-22
RayMabus wrote:
Ona bi birala...
svi biraju
Guest- Guest
catabbath wrote:Serbinho-3 wrote:Italijanke gledaju ako im se svidis i to je to.
LOL znao sam neka 2 talijana koji su dolazili ovdje tražiti ženu, kažu talijanke sve same spozne, samo gledaju čime se baviš i koliko imaš i da se uvale.
Govorim o Milanu i okolini.
Te kada čujem sa nekim akcentom, seljana, ovde to ismejavaju.
Gledaj urbane Italijanke a ne te neke sa ovaca.
2014-08-25
pa uvijek je bilo da narocito kod doktora da se traze bracni suputnici iz iste branse...90% brakova doktora je sa doktorima/cama..ako nisu iz iste fele inda u najmanju ruku mora biti tipa prof.dr elektrotehnike i slicno...naravno nađe s etu i pokoji bogatun sa debelom lovom koji moze neutralizirati ono d anije nesto skolovan..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
a sto bi biranje bilo iskljucivo i jedino na principu svidanjaSerbinho-3 wrote:Kakve veze ima faks medicine sa ambicioznošću...
zar ne moze uz to ici i vise kategorija
npr. svida mi se fizicki, skolovan je, zanimljiv, zabavan, zdrav a uz to i nije ni siromasan
jel bi ti to odredivo zenama kako da biraju muskarce
ps. zene, ako niste primjetila na vasoj sam strani ovdje
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
a bice Mabusa nazivcirao vise ton cijelog teksta, jer se cura postavlja kao vrednija od "obicnih smrtnika" iako je i ona ipak samo obicna smrtnica. Jako puno ljudi ima problem danas sa onime sto se percipira kao ponizavajuca zanimanja (ono fizicki poslovi, turizam i tako) i onda se odnose bezobrazno i sa visoka prema ljudima koji obavljaju te poslove. Dakle rijesenje je ko i u hrvatskoj, iselit vecinu radnika koji obavljaju te poslove lijepo u dembeliju njemacku, pa neka se nauce ljudi cijenu rada, cijenu poslova i cijenu postenog covjeka. A sto se biranja partnera tice, to ionako ljudi u principu biraju ono sto je njima slicno, dakle lonac/poklopac sistem, nista cudno....Serbinho-3 wrote:Kakve veze ima faks medicine sa ambicioznošću...
...
Guest- Guest
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
bilo ej tako oduvijek..uvijek su doktori,profesori i slicni gledali manje vise na nizerangirana zanimanja sa podsmjehom..zato su oduvijek postojale poslovice tipa..'sto nisi ucio pa ne bi sad kopao kanale'...ili..'vidi kako doktori i skolovani ljudi lijepo zive a ti crnci u rudniku a nemas nista niti si postovan'Leteca Pegla wrote:a bice Mabusa nazivcirao vise ton cijelog teksta, jer se cura postavlja kao vrednija od "obicnih smrtnika" iako je i ona ipak samo obicna smrtnica. Jako puno ljudi ima problem danas sa onime sto se percipira kao ponizavajuca zanimanja (ono fizicki poslovi, turizam i tako) i onda se odnose bezobrazno i sa visoka prema ljudima koji obavljaju te poslove. Dakle rijesenje je ko i u hrvatskoj, iselit vecinu radnika koji obavljaju te poslove lijepo u dembeliju njemacku, pa neka se nauce ljudi cijenu rada, cijenu poslova i cijenu postenog covjeka. A sto se biranja partnera tice, to ionako ljudi u principu biraju ono sto je njima slicno, dakle lonac/poklopac sistem, nista cudno....Serbinho-3 wrote:Kakve veze ima faks medicine sa ambicioznošću...
...
2015-09-08
treba riznati ipak da skola nije za svakoga..ima ljudi kojima faks i dalje skolovanje nije zanimljivo niti ih zanima ili jednostavno nisu za to...odnosno skolu a vise vole kopati nego uciti...
2015-09-08
hahah još kad bi znale koliko je to hehedzango wrote:Sve bi 21cm.
Guest- Guest
Samo?dzango wrote:Sve bi 21cm.
Guest- Guest
Serbinho-3 wrote:catabbath wrote:Serbinho-3 wrote:Italijanke gledaju ako im se svidis i to je to.
Govorim o Milanu i okolini.
Te kada čujem sa nekim akcentom, seljana, ovde to ismejavaju.
Gledaj urbane Italijanke a ne te neke sa ovaca.
Pa likovi su bili tu lokalno, Friuli, Veneto. Urbane talijanke ne žele kuhati čistiti raditi, žele ići u welness i da ih netko financira. I onda umjesto njih to rade Ukrainke koje su uglavnom i zgodnije.
catabbath-
2015-08-22
Page 1 of 19 • 1, 2, 3 ... 10 ... 19
Similar topics
» U logoru smrti porodila 3000 djece: Nazivali su je - 'Majka'
» Plata prosečnog Slovenca 1.169 evra, otkrivene i zarade u najbolje plaćenim sektorima
» SILOVAO, PA UBIO STUDENTKINJU Njemačka policija uhapsila Avganistanca, tražioca azila
» Vučić želi parirati Hrvatskoj u oružju...želi od Rusije moćne topove i helikoptere
» Problemi na vidiku!Putin želi rješavanje Srpske i Kosova u paketu a zapad ne želi takvo rješenje!
» Plata prosečnog Slovenca 1.169 evra, otkrivene i zarade u najbolje plaćenim sektorima
» SILOVAO, PA UBIO STUDENTKINJU Njemačka policija uhapsila Avganistanca, tražioca azila
» Vučić želi parirati Hrvatskoj u oružju...želi od Rusije moćne topove i helikoptere
» Problemi na vidiku!Putin želi rješavanje Srpske i Kosova u paketu a zapad ne želi takvo rješenje!
Page 1 of 19