Vučić želi parirati Hrvatskoj u oružju...želi od Rusije moćne topove i helikoptere
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Vučić želi parirati Hrvatskoj u oružju...želi od Rusije moćne topove i helikoptere
http://www.kurir.rs/vesti/politika/citajte-u-kuriru-putin-daje-srbima-najmocnije-topove-rusija-nam-spremila-milijardu-evra-clanak-1991935
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Vučić želi parirati Hrvatskoj u oružju...želi od Rusije moćne topove i helikoptere
..pazi ovo 'neki ono neki u komsiluku nabavili balsiticke rakete i helikoptere "kiova"'..he,he na kog je to msilio...bogami mozda sad pozovu i na mobilizaciju
2015-09-08
Re: Vučić želi parirati Hrvatskoj u oružju...želi od Rusije moćne topove i helikoptere
Pentagon: Šta Rusi rade na dnu mora?
Ruske podmornice veoma su aktivne u blizini kablova na dnu mora od kojih zavisi internet veza za gotovo ceo svet, zbog čega su SAD veoma zabrinute.
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2015&mm=10&dd=26&nav_category
vučko, opasna situacija
Ruske podmornice veoma su aktivne u blizini kablova na dnu mora od kojih zavisi internet veza za gotovo ceo svet, zbog čega su SAD veoma zabrinute.
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2015&mm=10&dd=26&nav_category
vučko, opasna situacija
Guest- Guest
Ti opet upao u paranoju i prizivanje rata. Toliko si glup da ne mozes sebi predocit da je Hrvatska NATO pijun i ne moze prdnut bez blagoslova NATO tako ni napast ni u kojem slucaju Srbiju bez da je napadne NATO, a ako se vec desi ovo zadnje bit ce ti i zadnje sto bi tebi paranoiku sasvim i odgovaralo, da se mozes zadnjom recenicom ovdje pohvalit kako si bio u pravu.
omni-
2014-04-12
A sad zamislite kako bi izgledao referendum u Hrvatskoj u kojem bi se odlučivali jesu li za okupaciju Srbije ili ne. Šta mislite kakav bi rezultat biJo?
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
..pa ja mislim da bi njima bilo draze da ih mi okupiramo nego sipci i turci....Ero wrote:A sad zamislite kako bi izgledao referendum u Hrvatskoj u kojem bi se odlučivali jesu li za okupaciju Srbije ili ne. Šta mislite kakav bi rezultat biJo?
2015-09-08
Pizzone, Džango, šta vi mislite?
Pitaj one što su im dede ostale oko Kolubare.Ero wrote:A sad zamislite kako bi izgledao referendum u Hrvatskoj u kojem bi se odlučivali jesu li za okupaciju Srbije ili ne. Šta mislite kakav bi rezultat biJo?
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
viša je vas srba izginulo boreći se za cara franju u AU vojsci nego što je Hrvata ikada vidjelo Srbijudzango wrote:Pitaj one što su im dede ostale oko Kolubare.Ero wrote:A sad zamislite kako bi izgledao referendum u Hrvatskoj u kojem bi se odlučivali jesu li za okupaciju Srbije ili ne. Šta mislite kakav bi rezultat biJo?
Guest- Guest
Još jedan spin?neoliberalni_placenik wrote:viša je vas srba izginulo boreći se za cara franju u AU vojsci nego što je Hrvata ikada vidjelo Srbijudzango wrote:Pitaj one što su im dede ostale oko Kolubare.Ero wrote:A sad zamislite kako bi izgledao referendum u Hrvatskoj u kojem bi se odlučivali jesu li za okupaciju Srbije ili ne. Šta mislite kakav bi rezultat biJo?
2014-04-19
pa i nije basdzango wrote:Još jedan spin?neoliberalni_placenik wrote:viša je vas srba izginulo boreći se za cara franju u AU vojsci nego što je Hrvata ikada vidjelo Srbijudzango wrote:Pitaj one što su im dede ostale oko Kolubare.Ero wrote:A sad zamislite kako bi izgledao referendum u Hrvatskoj u kojem bi se odlučivali jesu li za okupaciju Srbije ili ne. Šta mislite kakav bi rezultat biJo?
2015-09-08
Ništa onda. Ajde opet. Znate gde je Kolubara.vuksadinare wrote:pa i nije basdzango wrote:Još jedan spin?neoliberalni_placenik wrote:viša je vas srba izginulo boreći se za cara franju u AU vojsci nego što je Hrvata ikada vidjelo Srbijudzango wrote:Pitaj one što su im dede ostale oko Kolubare.Ero wrote:A sad zamislite kako bi izgledao referendum u Hrvatskoj u kojem bi se odlučivali jesu li za okupaciju Srbije ili ne. Šta mislite kakav bi rezultat biJo?
2014-04-19
kako ne..portiv njih sam igrao kao junior nk-a zagrebadzango wrote:Ništa onda. Ajde opet. Znate gde je Kolubara.vuksadinare wrote:pa i nije basdzango wrote:Još jedan spin?neoliberalni_placenik wrote:viša je vas srba izginulo boreći se za cara franju u AU vojsci nego što je Hrvata ikada vidjelo Srbijudzango wrote:Pitaj one što su im dede ostale oko Kolubare.Ero wrote:A sad zamislite kako bi izgledao referendum u Hrvatskoj u kojem bi se odlučivali jesu li za okupaciju Srbije ili ne. Šta mislite kakav bi rezultat biJo?
2015-09-08
tamo u lazarevcu mi ej bila jedna od boljih klopa koliko me sjecanje ne vara...igrali na nekom juniorskom turniru 1989 gdoine..zagreb,kolubara,celik iz zenice i cini mi se sutjeska ali nisam siguran
2015-09-08
Nisu vas vodili u obilazak da zapalite sveće i položite cveće?vuksadinare wrote:kako ne..portiv njih sam igrao kao junior nk-a zagrebadzango wrote:Ništa onda. Ajde opet. Znate gde je Kolubara.vuksadinare wrote:pa i nije basdzango wrote:Još jedan spin?neoliberalni_placenik wrote:viša je vas srba izginulo boreći se za cara franju u AU vojsci nego što je Hrvata ikada vidjelo Srbijudzango wrote:Pitaj one što su im dede ostale oko Kolubare.Ero wrote:A sad zamislite kako bi izgledao referendum u Hrvatskoj u kojem bi se odlučivali jesu li za okupaciju Srbije ili ne. Šta mislite kakav bi rezultat biJo?
2014-04-19
ma jok more....klinci bili..samo di je festa i klopa....mi bili prvi kolubara druga...pa fk kolubara napravila festu..za sva cetri kluba..mislim d su ispekli jedno 5,6 prasenceta na raznju..i jos druga klopa....dzango wrote:Nisu vas vodili u obilazak da zapalite sveće i odnesete cveće?vuksadinare wrote:kako ne..portiv njih sam igrao kao junior nk-a zagrebadzango wrote:Ništa onda. Ajde opet. Znate gde je Kolubara.vuksadinare wrote:pa i nije basdzango wrote:Još jedan spin?neoliberalni_placenik wrote:viša je vas srba izginulo boreći se za cara franju u AU vojsci nego što je Hrvata ikada vidjelo Srbijudzango wrote:Pitaj one što su im dede ostale oko Kolubare.Ero wrote:A sad zamislite kako bi izgledao referendum u Hrvatskoj u kojem bi se odlučivali jesu li za okupaciju Srbije ili ne. Šta mislite kakav bi rezultat biJo?
2015-09-08
Takav je kraj. Vole da ugoste i ne žale.vuksadinare wrote:ma jok more....klinci bili..samo di je festa i klopa....mi bili prvi kolubara druga...pa fk kolubara napravila festu..za sva cetri kluba..mislim d su ispekli jedno 5,6 prasenceta na raznju..i jos druga klopa....dzango wrote:Nisu vas vodili u obilazak da zapalite sveće i odnesete cveće?vuksadinare wrote:kako ne..portiv njih sam igrao kao junior nk-a zagrebadzango wrote:Ništa onda. Ajde opet. Znate gde je Kolubara.vuksadinare wrote:pa i nije basdzango wrote:Još jedan spin?neoliberalni_placenik wrote:viša je vas srba izginulo boreći se za cara franju u AU vojsci nego što je Hrvata ikada vidjelo Srbijudzango wrote:Pitaj one što su im dede ostale oko Kolubare.Ero wrote:A sad zamislite kako bi izgledao referendum u Hrvatskoj u kojem bi se odlučivali jesu li za okupaciju Srbije ili ne. Šta mislite kakav bi rezultat biJo?
2014-04-19
znas sta ima interesantno iz tog vremena ne znam kako ej sad..ali u ono vrijeme nisu bili bas dobri ni sa zvezdom i partizanom...drpili su im nekoliko klinaca a nisu ispunili obecanje da ce im pomoci sto financijski sto u materijalu..prvenstveno lopte,mreze...i na taj juniorski turnir nikad ih nisu zvali..a znali su gostovati i juniori hajduka i dinama..i radnickom..ma svih klubova osim zvezde i partizana..a ionteresantno da je tad predsjednik kluba bio jedan od zescih zvezdasa...al je ovim hebo mater iz zvezde..uzeli im par klinaca a poslije figa..isto i partizan..ali to ej sudbina malih klubovadzango wrote:Takav je kraj. Vole da ugoste i ne žale.vuksadinare wrote:ma jok more....klinci bili..samo di je festa i klopa....mi bili prvi kolubara druga...pa fk kolubara napravila festu..za sva cetri kluba..mislim d su ispekli jedno 5,6 prasenceta na raznju..i jos druga klopa....dzango wrote:Nisu vas vodili u obilazak da zapalite sveće i odnesete cveće?vuksadinare wrote:kako ne..portiv njih sam igrao kao junior nk-a zagrebadzango wrote:Ništa onda. Ajde opet. Znate gde je Kolubara.vuksadinare wrote:pa i nije basdzango wrote:Još jedan spin?neoliberalni_placenik wrote:viša je vas srba izginulo boreći se za cara franju u AU vojsci nego što je Hrvata ikada vidjelo Srbijudzango wrote:Pitaj one što su im dede ostale oko Kolubare.Ero wrote:A sad zamislite kako bi izgledao referendum u Hrvatskoj u kojem bi se odlučivali jesu li za okupaciju Srbije ili ne. Šta mislite kakav bi rezultat biJo?
2015-09-08
Vučić je kreten u vojno tehničkom smislu. Taj nema pojma šta priča. Dok je on na čelu vojske Srbije region može da odahne. Lik je vojno tehnički debil.
Ima već ova tema od jučer , moja koju sam iskomentira do jaja.
Ima već ova tema od jučer , moja koju sam iskomentira do jaja.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Vojnici Srbije na obuci sa Albancima
Ljubljana dvolična prema Beogradu, na vojnim poligonima oko Postojne se obučava buduća vojska Kosova
Vučić: Imat ćemo oružja da niko ne pomisli da nas napadne
Ljubljana dvolična prema Beogradu, na vojnim poligonima oko Postojne se obučava buduća vojska Kosova
Vučić: Imat ćemo oružja da niko ne pomisli da nas napadne
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Cetri mocne sile stvaraju koaliciju protiv Rusije
» Amerika donira Hrvatskoj moderno opremljene helikoptere OH-58D Kiowa Warrior
» UK želi istisnuti utjecaj Rusije iz središnje Azije
» Europski parlament : Vučic je produžena ruka Kine i Rusije
» Vučic zabranio vojnu suradnju između Srbije i Rusije
» Amerika donira Hrvatskoj moderno opremljene helikoptere OH-58D Kiowa Warrior
» UK želi istisnuti utjecaj Rusije iz središnje Azije