Liga Prvaka 17/18
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 9 of 18
Page 9 of 18 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 13 ... 18
Re: Liga Prvaka 17/18
Iskreno se nadam da ce mu.na sp netko unistiti zivot
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Čestitke najvećem hrvatskom igraču svih vremena na još jednom trofeju pobjednika najelitnijega klupskoga natjecanja...
a real mi trebao jednu medalju dati onome panjini na golu poola,o bože kakva budala
a real mi trebao jednu medalju dati onome panjini na golu poola,o bože kakva budala
fridrih_niche wrote:Jeben mu mater i u materi mater...jasambrend wrote:Glupljeg golmana u životu nisam vidio...
Tragedija...
More i Stipica u Liverpool bez beda...
darth_vader-
2014-04-17
Iskreno, strah me da karies ne napravi sebi nešto loše. Ceo svet se sprda sa njim...
Guest- Guest
pederko ni kriv ni dužan skuplja trofeje, nema ga na euru nema ga u LP, a messi mora igrati sve od obrane do napada, koja šteta i sramota..
End- Posts : 21177
2015-08-25
Mohamed Salah propušta SP zbog dislociranog ramena, javlja ugledni britanski BBC.
2015-08-25
Pogledaj narcisoidne pedercine...End wrote:pederko ni kriv ni dužan skuplja trofeje, nema ga na euru nema ga u LP, a messi mora igrati sve od obrane do napada, koja šteta i sramota..
Guest- Guest
Sergio Ramos has been trying to break Messi's legs for the past decade. Not surprised what he did with Salah there.
2015-08-25
End wrote:pederko ni kriv ni dužan skuplja trofeje, nema ga na euru nema ga u LP, a messi mora igrati sve od obrane do napada, koja šteta i sramota..
A najbolji strelac lš-a i eura. Kako si jadan, bože dragi
Daj se rokni, kretenčino glupa
Guest- Guest
Toliko o tome koliko je ramos namerno hteo da ga povredi, sam pao-sam se ubio...
Guest- Guest
Od 4 finala s Realom, u 3 je bija apsolutno najgori pojedinac Reala...Serbia Strong wrote:End wrote:pederko ni kriv ni dužan skuplja trofeje, nema ga na euru nema ga u LP, a messi mora igrati sve od obrane do napada, koja šteta i sramota..
A najbolji strelac lš-a i eura. Kako si jadan, bože dragi
Daj se rokni, kretenčino glupa
:D
Guest- Guest
Velika istina...End wrote:Sergio Ramos has been trying to break Messi's legs for the past decade. Not surprised what he did with Salah there.
Najveće je govno danas...
A i oni koji ga podražavaju su smećari...
;)
Guest- Guest
Kako si glup, to je strašno...Serbia Strong wrote:Toliko o tome koliko je ramos namerno hteo da ga povredi, sam pao-sam se ubio...
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Kako si glup, to je strašno...Serbia Strong wrote:Toliko o tome koliko je ramos namerno hteo da ga povredi, sam pao-sam se ubio...
Koliko si subjektivan, to je strašno...
Guest- Guest
Page 9 of 18 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 13 ... 18
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 9 of 18