Liga Prvaka 17/18
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 10 of 18
Page 10 of 18 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 14 ... 18
Re: Liga Prvaka 17/18
Btw. ove sezone sigurno najbolja momčad nije uzela LP (suci ih progurali protiv Juve-a i Bayerna). O potezu Ramosa koji se cereka dok Salah kojeg je ozljedija izlazi vani ne triba puno govoriti. Smeće i govno od čovika. Tako i izgleda.
Uz sve dobiju poklone one Bayernovog i Liverpoolovog golmana. Mislim oni kiksevi jučer? Profesionalni golman? Pa di ti je jebena koncentracija?!? Nikad se nisam profesionalno bavio nogometom, ali jesam amaterski, bio sam golman, bio sam kriv za neke golove, ali onakva dva gola nisam nikad primio.
Uz sve dobiju poklone one Bayernovog i Liverpoolovog golmana. Mislim oni kiksevi jučer? Profesionalni golman? Pa di ti je jebena koncentracija?!? Nikad se nisam profesionalno bavio nogometom, ali jesam amaterski, bio sam golman, bio sam kriv za neke golove, ali onakva dva gola nisam nikad primio.
Guest- Guest
isključivi krivac wrote:Nikad se nisam profesionalno bavio nogometom, ali jesam amaterski, bio sam golman, bio sam kriv za neke golove, ali onakva dva gola nisam nikad primio.
Nikada nisi ni igrao finale lige šampiona. Potpuno druga dimenzija...
Guest- Guest
Slažem se. No ja sam bio amater, a oni su profesionalci. A ja sam u županijskoj ligi triba držati koncetraciju.Serbia Strong wrote:isključivi krivac wrote:Nikad se nisam profesionalno bavio nogometom, ali jesam amaterski, bio sam golman, bio sam kriv za neke golove, ali onakva dva gola nisam nikad primio.
Nikada nisi ni igrao finale lige šampiona. Potpuno druga dimenzija...
Guest- Guest
vidi čuda, zanimljivo da jedino srpsko cigansko kopile ne vidi ništa loše u ovom startu, mislim ipak je ramos poznat kao pošten i čist igrač.Serbia Strong wrote:fridrih_niche wrote:Kako si glup, to je strašno...Serbia Strong wrote:Toliko o tome koliko je ramos namerno hteo da ga povredi, sam pao-sam se ubio...
Koliko si subjektivan, to je strašno...
End- Posts : 21177
2015-08-25
Nije čim mnogi ljudi to koriste pa i sami igrači i mediji, a ti to izgleda nigdje u svojem krugu ljudi ili sredini ne čuješ.fridrih_niche wrote:Ivane, to je apsolutna glupost...
;)
Svjež primjer toga ti je Carles Puyol, a u pitanju je druga nacionalnost, sredina i jezik. Koristi "años" umjesto "temporadas".
Enhorabuena madridistas. 4 Champions en 5 años con uno de los mejores Barça de la historia... tenemos que reflexionar en las prioridades.
— Carles Puyol (@Carles5puyol) May 26, 2018
Guest- Guest
karius je psihicki dotucen i moze se pozdravit s velikom karijerom. stanje u kojem se nalazi i bracalina keva zadnjih 30 godina.
Guest- Guest
Čovjek je jučer doslovno ponizio i osramotio ono najbolje kod Nijemaca - golmane. Neki su čak sinoć rekli na društvenim mrežama da mu treba oduzeti njemačko državljanstvo.isključivi krivac wrote:Btw. ove sezone sigurno najbolja momčad nije uzela LP (suci ih progurali protiv Juve-a i Bayerna). O potezu Ramosa koji se cereka dok Salah kojeg je ozljedija izlazi vani ne triba puno govoriti. Smeće i govno od čovika. Tako i izgleda.
Onaj prvi gol jednostavno nije moguć ni na uličnom nogometnom igralištu osim ako igraš igru tko će biti kreativnija budala i veću glupost napraviti.
A drugi gol je smijurija, mada je i Ulreich car imao sličnu glupost početkom ove sezone dok je Ancelotti bio još trener Bayerna kad je neku tešku glupost branjenja s jednom rukom pokušao. Mislim da je s ovim sinoć svoju nogometnu karijeru do temelja uništio. Njega bih instant prodao i nikad ne bi takvu sramotu htio imati ni kao 4. opciju.
To samo može Real i nitko više. Zidane kako god sve ispalo ovih godina ostaje Señor Perfecto sa 100% uspjehom u LP otkako je preuzeo klupu Reala. Takav tip trenera teško da ćemo ikad vidjeti osim u FM-u.
Guest- Guest
NAJUGLEDNIJI EUROPSKI MEDIJI SLAVE MODRIĆA "Da se Bale nije ukazao, Luka bi bio igrač finala"
steta sto kovacic nije dobio odredenu minutazu. osvojio je 3 lige prvaka a niti u jednom finalu nije nastupio, kao da nije ni osvojio
Guest- Guest
operw wrote:karius je psihicki dotucen i moze se pozdravit s velikom karijerom. stanje u kojem se nalazi i moja keva zadnjih 30 godina.
Guest- Guest
dobro je čuvao ronalda...kic wrote:
Lovren je imao čak asistenciju a i nije niš pogriješio, mora se reć..
deki i vida stoperski par za SP
operw wrote:steta sto kovacic nije dobio odredenu minutazu. osvojio je 3 lige prvaka a niti u jednom finalu nije nastupio, kao da nije ni osvojio
jel on kao dario šimić?
Bracala, ako ti ne vidiš zlu namjeru u ovom Ramosovom potezu, onda nemamo šta pricat...
;)
;)
Last edited by fridrih_niche on 27/5/2018, 13:35; edited 1 time in total (Reason for editing : Hjk)
Guest- Guest
Hrvatska zastava opet na pobjedničkom postolju oko pasa najvećega hrvatskoga igrača svih vremena
Ništa od njega neće biti. Iz Intera u Real - za mladog i jako nadarenog igrača iz strave u užas.operw wrote:steta sto kovacic nije dobio odredenu minutazu. osvojio je 3 lige prvaka a niti u jednom finalu nije nastupio, kao da nije ni osvojio
Guest- Guest
Najveća sramota je, šta će se za 20-30 godina, ova ekipa predstavljat ka neka ekstra ekipa, jedna od najboljih ikad...
To je najveća tragedija...
I to je najbolji pokazatelj da će nogomet, ka sport, nestat...
Samo napalm...
;)
To je najveća tragedija...
I to je najbolji pokazatelj da će nogomet, ka sport, nestat...
Samo napalm...
;)
Guest- Guest
Koju ocjenu je Modrić dobil?End wrote:With 6.3, Cristiano Ronaldo has the lowest rating among Real Madrid players
Shocking? Really? More like just another day at the office...
river_jude- Posts : 587
2015-08-07
Page 10 of 18 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 14 ... 18
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 10 of 18