Liga Prvaka 17/18
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 7 of 18
Page 7 of 18 • 1 ... 6, 7, 8 ... 12 ... 18
Re: Liga Prvaka 17/18
Zamisli ironije kad sam cak i ja navijao mislim ajd nazovi navijao za iskonsko zlo koje triba iskorijenit protiv luzera.scorpion wrote:Desert_fox wrote:Scorpio cestitke tvome najdrazem klubu na naslivu prvaka.
U svakom slučaju bolje Real, nego luzerpool
Čestitke na dobitku
Heysel se ne zaboravlja
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Mažić i ekipa kao računarski odsudili finale. Definitivno najbolja sudijska ekipa na svetu. Treba im dati i finale svetskog da sude...
Guest- Guest
scorpion-
2014-04-18
Ronaldo k'o i obično. Ako ne zabije gol-dva najgori je na terenu. I bio bi da Liverpool nije imao ovog cirkusanta na golu.Desert_fox wrote:Jeli igra ronaldo????
Zeko-
2015-08-26
Da je sudio u cetvrtfinalu mozda bi vise pravde bilo.Serbia Strong wrote:Mažić i ekipa kao računarski odsudili finale. Definitivno najbolja sudijska ekipa na svetu. Treba im dati i finale svetskog da sude...
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
2012 chelseascorpion wrote:Kakva dominacija Reala u Europi. 4 naslova u 4 godine
2013 bayern
2014 real
2015 barcelona
2016 real
2017 real
2018 real
2019....jos nije odigrano ili se vec zna jer cakir kassai oliver cekaju ko zapete puske
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Puk'o sam od smijeha cijelu utakmicu kad je Real počeo zabijati. Ovako nešto doživjeti i napraviti, što Karius što Bale...
Na što ja trošim svoj život gledajući Bosmanovo i EUSSR-a kopile rođeno 1995. u punom sjaju zadnjih 10-15 godina.
Loserfull ostane bez Salaha, ostao bez svega jer na klupi nemaju baš ništa, fale im toga i u prvih 11, a oni bi Premier Ligu.
Na što ja trošim svoj život gledajući Bosmanovo i EUSSR-a kopile rođeno 1995. u punom sjaju zadnjih 10-15 godina.
Loserfull ostane bez Salaha, ostao bez svega jer na klupi nemaju baš ništa, fale im toga i u prvih 11, a oni bi Premier Ligu.
Guest- Guest
Bracala je jos starije kopile pa ga trpimo sta onda ???Fénix wrote:Puk'o sam od smijeha cijelu utakmicu kad je Real počeo zabijati. Ovako nešto doživjeti i napraviti, što Karius što Bale...
2015-09-13
Izgubilo je to svoj smisao odavno, a ovo zadnjih 8 godina je samo višnja na šlagu. Šlag je odavno na torti.Desert_fox wrote:Bracala je jos starije kopile pa ga trpimo sta onda ???
A bracala... Pusti ga da slavi, večeras mu je konačno netko od klubova pobijedio nakon niza poraza.
Guest- Guest
Ivčo, sada najiskrenije: jel osetiš bilo šta kada bayern uzme bundesligu?
Guest- Guest
Real u europi, ko Bayern u bundesligiSerbia Strong wrote:Ivčo, sada najiskrenije: jel osetiš bilo šta kada bayern uzme bundesligu?
Jeben mu mater i u materi mater...jasambrend wrote:Glupljeg golmana u životu nisam vidio...
Tragedija...
Guest- Guest
Znaci bayerna u bundesu guraju suci koliko reala u ligi prvakascorpion wrote:Real u europi, ko Bayern u bundesligiSerbia Strong wrote:Ivčo, sada najiskrenije: jel osetiš bilo šta kada bayern uzme bundesligu?
2015-09-13
Mislin da je veceras najtužniji na svitu...Desert_fox wrote:Jeli igra ronaldo????
:(
Guest- Guest
Pa on navija za united. Nema njemu briga kod reala.Fénix wrote:Izgubilo je to svoj smisao odavno, a ovo zadnjih 8 godina je samo višnja na šlagu. Šlag je odavno na torti.Desert_fox wrote:Bracala je jos starije kopile pa ga trpimo sta onda ???
A bracala... Pusti ga da slavi, večeras mu je konačno netko od klubova pobijedio nakon niza poraza.
A svi znamo da je srbin koji voli istinu
2015-09-13
Ti stvarno imaš gadnih problema sa matematikom...scorpion wrote:Kakva dominacija Reala u Europi. 4 naslova u 4 godine
:D
Guest- Guest
Vidio san da nije ni benzemi ni baleu cestita. Da je barem Kariusu cestita. Ali nikomefridrih_niche wrote:Mislin da je veceras najtužniji na svitu...Desert_fox wrote:Jeli igra ronaldo????
2015-09-13
Niti najmanjih. Covik jednostavno istinu govori. Svjestan je da ce perez i dogodine rjesit liga prvaka. Vidio si da ramos ima doslovno dozvolu klati na terenu.fridrih_niche wrote:Ti stvarno imaš gadnih problema sa matematikom...scorpion wrote:Kakva dominacija Reala u Europi. 4 naslova u 4 godine
Sta mislis da ce iduce godine biti drugacije. Svjesni su da u primeru cmarsi nemogu nista a perez salje slovencu koliko treba
2015-09-13
Bale zabije jedan od najlipsih golova u finalima, a Karius napravi najveći harakiri u povijesti...Desert_fox wrote:Vidio san da nije ni benzemi ni baleu cestita. Da je barem Kariusu cestita. Ali nikomefridrih_niche wrote:Mislin da je veceras najtužniji na svitu...Desert_fox wrote:Jeli igra ronaldo????
Niko ga neće bi spomenit, tragedija, place doma ispod lancuna...
Guest- Guest
Ima ti i ta mista...Desert_fox wrote:Niti najmanjih. Covik jednostavno istinu govori. Svjestan je da ce perez i dogodine rjesit liga prvaka. Vidio si da ramos ima doslovno dozvolu klati na terenu.fridrih_niche wrote:Ti stvarno imaš gadnih problema sa matematikom...scorpion wrote:Kakva dominacija Reala u Europi. 4 naslova u 4 godine
Sta mislis da ce iduce godine biti drugacije. Svjesni su da u primeru cmarsi nemogu nista a perez salje slovencu koliko treba
;)
Guest- Guest
Mene pitaš? Ne osjetim već 4 godine ništa.Serbia Strong wrote:Ivčo, sada najiskrenije: jel osetiš bilo šta kada bayern uzme bundesligu?
2012/2013. je sezona kakva će se pamtiti zauvijek jer se sve uzelo i igralo na terenu monstruozno kao nikad prije. A ta godina mi je u životu bila baš prekrasna s obzirom u kakvom crnilu živim zadnjih 10 godina i gdje su svi od tog ljeta(ulazak u EUSSR 1.7.2013.) počeli iz godine u godinu raštrkavati iz grada i okolice.
No naslovi i kupovi koji su se osvajali prošlo desetljeće su vrijedili ajme, da ne govorim 90-ih. Što više ideš unazad, sve više vrijedi. Tada se znojilo i borilo za svaki bod do zadnjeg kola i disao se nogomet.
Propast nacionalnih liga zadnjih 15 godina je najgora pošast koja je zahvatila nogomet, a nogometaši zadnjih 10-ak godina su postali mizerija.
Nema se danas više ničemu diviti. Leicester je bio samo jedan kratki krik prije 2 godine.
Guest- Guest
Page 7 of 18 • 1 ... 6, 7, 8 ... 12 ... 18
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 7 of 18