Irci legalizirali pobačaj
Page 5 of 18
Page 5 of 18 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11 ... 18
Re: Irci legalizirali pobačaj
praviš se glupa ha, drugo ti i ne preostaje.kaja wrote:Pa kada se dijete rodi obje strane imaju obaveze .Metuzalem wrote:ok može to,ali pravo na abortus, tome tu nema mjesta....obostrana prava i obveze.kaja wrote:Tu istinsku demokraciju smo imali do 50 ih negdje .Metuzalem wrote:, treba uvesti pravo na abortus od alimentacije,dakle muškarac mora imati pravo odlučiti dali želi priznati to dijete ili ne, naravno jednom kada ga prizna više to prizanje ne bi mogao povlačiti.
Ovo je istinska demokracija i ravnopravnost,
Bilo je puno djece od milja zvanih kopile . Obicno ih je majka sama hranila i odgajala tako da su bili jadni, bijedni i gladni a otac se pravio da ih ne pozna. Nisu imali nikakva prava po očevoj strani jer je on u istinskom demokratskom duhu rekao da ih nije nikada vidio, “nisam majke mi !”
Onda je zakonodavac ipak odlučio stati malo na kraj tome pa rekao da se protiv demokrata moze podnijeti tužba i utvrđivanje očinstva .
To je trajalo dugo jer nije bio poznat DNK pa su utvrđivali sličnosti, krvne grupe.
Sada je jednostavnije, demokrata ako ne pozna dotičnu da DNK i sve je u redu, međutim ako se utvrdi da ju ipak pozna ima i obavezu.
Guest- Guest
ahahahahah
malo bi se jebali pa bi se malo kajali
mi smo u plemenu to rjesili, jebemo sei nekajemo se, kak ispadne ispadne, al ispadne dobro uvijek
djete jest problem al ono kad je zaceto nije krivo, jer su se roditelji htjeli jebati pa poslije kajati,
jednostavna preporuka, ne jebi se ako nisi spreman preuzeti rizik
pobacaj nije dozvoljen u plemenu jer svatko je odgovoran za svoje akcije osim u slucaju da trudnoca krene na lose
stvar kao karijera skola i ostalo su samo elementi napredovanja u zivotu i mogu se uvijek postici radom i zalaganjem bez da djeca smetaju bilo komu od roditelja, naravno tu je potrebna i pomoc zajednice, prvenstveno od porodice ukoliko djete predstavlja preveliko opterecenje za same roditelje
uistinu takav problem se moze jednostavno rjesiti raspodjelom duznostu i isto tako smanjivanjem nekih vanjskih obaveza kako porodica nebi trpjela
prirodni poredak zene je da radja i taj teret joj ne smije biti pretezak ili mrzak iz nekih ubjedjenja, jednostavno tako je priroda postavila i svako feministicko izdrkavanje ili kulturolosko za odgadjanje ili neradjanja cini tu zenu i muskarca koji nije nasao zenu koju ce oplodit je samo trkeljanje bezvrijednih ljudi
danas smo svjedoci da ljudi pod uticajem ideologoja i neke trke za nazovi uspjehom ili prave djete u kasnim godinama ili uopce nemaju djece te se na kraju svode na par sterilnih jedinki koje su protracile zivot u nista
dakle, porod je produzenje vlastitog sebe u buducnost, produzenje svoje uloge u povjesti zivota a ne nekakovo imbecilno izdrkavanje o tomu ko vise pati i zasto bas ja
jednostavno prirodni poredak i tocka,
jebala vas religija i slicna sranja
po nasim iskustvima najoptimalniji broj djece je izmedju 3 i 6 po jednom paru sto u dovoljnom postotku garantira nastavak slijeda
za regulaciju nezeljenih trudnoca je dovoljno malo opreza ili eventualna prirucna sredstva kao kondomi i pilule
za brigu o potomstvu da se mene pita bi uveo jednostavno pravilo, jedinke koje naprave dijete i izvrse pobacaj ili se ne brinu o potomku jednostavo sterilizirat, oduzet eventualnog potomka te oznacit da se netko ko zeli djecu ne zajebe i ne upusti u vezu s njima te izgubi hrpu vremena za koje moze vec dobrano podici nekog potomka
malo bi se jebali pa bi se malo kajali
mi smo u plemenu to rjesili, jebemo sei nekajemo se, kak ispadne ispadne, al ispadne dobro uvijek
djete jest problem al ono kad je zaceto nije krivo, jer su se roditelji htjeli jebati pa poslije kajati,
pobacaj nije dozvoljen u plemenu jer svatko je odgovoran za svoje akcije osim u slucaju da trudnoca krene na lose
stvar kao karijera skola i ostalo su samo elementi napredovanja u zivotu i mogu se uvijek postici radom i zalaganjem bez da djeca smetaju bilo komu od roditelja, naravno tu je potrebna i pomoc zajednice, prvenstveno od porodice ukoliko djete predstavlja preveliko opterecenje za same roditelje
uistinu takav problem se moze jednostavno rjesiti raspodjelom duznostu i isto tako smanjivanjem nekih vanjskih obaveza kako porodica nebi trpjela
prirodni poredak zene je da radja i taj teret joj ne smije biti pretezak ili mrzak iz nekih ubjedjenja, jednostavno tako je priroda postavila i svako feministicko izdrkavanje ili kulturolosko za odgadjanje ili neradjanja cini tu zenu i muskarca koji nije nasao zenu koju ce oplodit je samo trkeljanje bezvrijednih ljudi
danas smo svjedoci da ljudi pod uticajem ideologoja i neke trke za nazovi uspjehom ili prave djete u kasnim godinama ili uopce nemaju djece te se na kraju svode na par sterilnih jedinki koje su protracile zivot u nista
dakle, porod je produzenje vlastitog sebe u buducnost, produzenje svoje uloge u povjesti zivota a ne nekakovo imbecilno izdrkavanje o tomu ko vise pati i zasto bas ja
po nasim iskustvima najoptimalniji broj djece je izmedju 3 i 6 po jednom paru sto u dovoljnom postotku garantira nastavak slijeda
za regulaciju nezeljenih trudnoca je dovoljno malo opreza ili eventualna prirucna sredstva kao kondomi i pilule
za brigu o potomstvu da se mene pita bi uveo jednostavno pravilo, jedinke koje naprave dijete i izvrse pobacaj ili se ne brinu o potomku jednostavo sterilizirat, oduzet eventualnog potomka te oznacit da se netko ko zeli djecu ne zajebe i ne upusti u vezu s njima te izgubi hrpu vremena za koje moze vec dobrano podici nekog potomka
2015-08-15
ne, tebe bi trebalo u pleme na obuku, bila bi ti dobra zenka :)kaja wrote:Ne pravim se , ja jesam glupa. I cetnik. I rada Borić.
Pa je, al imam dobre noge pa me malo vadi.Metuzalem wrote:za ovo drugo ne znam..ali ovo bold je očigledno i majmunu.kaja wrote:Ne pravim se , ja jesam glupa. I cetnik. I rada Borić.
Al nemam ja tako inteligentne ideje kao vi, jbg..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
MozdaLeviathan2 wrote:ne, tebe bi trebalo u pleme na obuku, bila bi ti dobra zenka :)kaja wrote:Ne pravim se , ja jesam glupa. I cetnik. I rada Borić.
2015-08-15
ne mozda nego sigurno, imas kuraza samoga uprazno usmjeravaskaja wrote:MozdaLeviathan2 wrote:ne, tebe bi trebalo u pleme na obuku, bila bi ti dobra zenka :)kaja wrote:Ne pravim se , ja jesam glupa. I cetnik. I rada Borić.
nebi bila feministica a feministice bi ti mogle samo zavidjet
Dijete nikad nije problem, Španjolci imaju izreku kako se svako dijete rodi sa štrucom kruha pod rukom, nekako se uvijek nađe za malo.
Samo je strah veliki, budućnost neizvjesna, sustav nije od pomoći. Više djece najčešće znači siromaštvo kod nas, ukoliko ne govorimo o življenju u plemenu.
A što se tiče produžavanje sebe itsl., to je zastarjela paradigma, svijet ide u krasni ionako.
https://www.theguardian.com/environment/2018/may/21/human-race-just-001-of-all-life-but-has-destroyed-over-80-of-wild-mammals-study
Sabina Spielrein- Posts : 1040
2016-02-22
Irci su zavrsili stogodisnji rat sa englezima...prije desetak godina... ...jos je dug put pred nama i srbima tek smo na 27
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
U sto predlažeš da usmjerim :)Leviathan2 wrote:ne mozda nego sigurno, imas kuraza samoga uprazno usmjeravaskaja wrote:MozdaLeviathan2 wrote:ne, tebe bi trebalo u pleme na obuku, bila bi ti dobra zenka :)kaja wrote:Ne pravim se , ja jesam glupa. I cetnik. I rada Borić.
Sad sam trenutno na ekofasizmu
2015-08-15
Zašto Irci? Bolje da su Turci, Arapci etc...
kakvo usmjeravanje, bila bi zenka u punom smislu te rjecikaja wrote:U sto predlažeš da usmjerim :)Leviathan2 wrote:ne mozda nego sigurno, imas kuraza samoga uprazno usmjeravaskaja wrote:MozdaLeviathan2 wrote:ne, tebe bi trebalo u pleme na obuku, bila bi ti dobra zenka :)kaja wrote:Ne pravim se , ja jesam glupa. I cetnik. I rada Borić.
Sad sam trenutno na ekofasizmu
prava zenka se brine za moza i djecu i isto tako trazi od njih da brinu o njoj, ne zali da pruza al i isto se ne ustrucava da uzima
neda nitkom da je jebe (u glavu) njena rjec je ravnopravna muzjakovoj ali isto tako prihvata posao kao zenski posao ili ostavlja posao koji je muski posao jer je efektivnija u onom sto zna
nakon 3 godine obuke je punopravni lova( ratnica) i njena rjec se slusa u plemensom savjetu s paznjom i postovanje
i ne sere s feministiskim sranjima tipa zast zenkse nebi radile u sumi ko drvosjece nego se ponasaju u skladu sa svojim sposobnostima, a ako stvarno zele bit drvosjece, slobodne su da budu al da pri tom ne gnjave nikog s ravnopravnoscu koja nikog ne zanima jer svatko je ravnopravan onoliko koliko je sposoban
a ekofasiste, drzaviste i ostale bi uvijek imala u odjeljku za neprijatelje, iako bi bilo sporedna stvar u zivotu, ono, da nesto sutnes kad ti dosadno :)
2016-07-22
djes ero, melanija te silovala dabogdaEroo wrote:Halal fašist?Sad sam trenutno na ekofasizmu
jes dobar
Eroo- Posts : 78956
2016-07-22
upravo takoMetuzalem wrote:ja kao muškarac moram imati pravo da odlučim želim li biti otac nerođenom djetetu, u protivnom treba najstrože zabraniti abortus.Sabina Spielrein wrote:Metuzalem wrote:Abrotus mora biti striktno vezan uz pravo odričanja od očinstva sve druge kombinacije su krajnje nedemokratske.
ako je abortus legalan za zene takode se muskarci mogu odrec djeteta ako zena odluci da rodi
dakle, moze abortus ali racunajte da mogu onda i muski biti slobodni od odgovornosti za dijete koje ne zele
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
kakva ti je to logikaSabina Spielrein wrote:Metuzalem wrote:ja kao muškarac moram imati pravo da odlučim želim li biti otac nerođenom djetetu, u protivnom treba najstrože zabraniti abortus.Sabina Spielrein wrote:Metuzalem wrote:Abrotus mora biti striktno vezan uz pravo odričanja od očinstva sve druge kombinacije su krajnje nedemokratske.
Ako se ti odrekneš očinstva žena mora na abortus?
na osnovu cega si dosla do tog zakljucka
2014-04-19
Ne seri, kolega, ...da prostiš...prckov wrote:upravo takoMetuzalem wrote:ja kao muškarac moram imati pravo da odlučim želim li biti otac nerođenom djetetu, u protivnom treba najstrože zabraniti abortus.Sabina Spielrein wrote:Metuzalem wrote:Abrotus mora biti striktno vezan uz pravo odričanja od očinstva sve druge kombinacije su krajnje nedemokratske.
ako je abortus legalan za zene takode se muskarci mogu odrec djeteta ako zena odluci da rodi
dakle, moze abortus ali racunajte da mogu onda i muski biti slobodni od odgovornosti za dijete koje ne zele
Eroo- Posts : 78956
2016-07-22
prckov wrote:upravo takoMetuzalem wrote:ja kao muškarac moram imati pravo da odlučim želim li biti otac nerođenom djetetu, u protivnom treba najstrože zabraniti abortus.Sabina Spielrein wrote:Metuzalem wrote:Abrotus mora biti striktno vezan uz pravo odričanja od očinstva sve druge kombinacije su krajnje nedemokratske.
onda gasajte za političke stranke koje će to sprovesti u zakon, tako funkcionira sustav
zakonodavna vlast donosi zakone, a sudbena vlast ih provodi
zašto glasaš za one koji ne zastupaju tvoje interese?
a onda od sudbene vlasti tražiš da poštuju tvoja "ljucka prava" kojih nema u zakonu
Last edited by anti-yoda on 26/5/2018, 16:51; edited 2 times in total
Guest- Guest
ne praviMetuzalem wrote:praviš se glupa ha, drugo ti i ne preostaje.kaja wrote:Pa kada se dijete rodi obje strane imaju obaveze .Metuzalem wrote:ok može to,ali pravo na abortus, tome tu nema mjesta....obostrana prava i obveze.kaja wrote:Tu istinsku demokraciju smo imali do 50 ih negdje .Metuzalem wrote:, treba uvesti pravo na abortus od alimentacije,dakle muškarac mora imati pravo odlučiti dali želi priznati to dijete ili ne, naravno jednom kada ga prizna više to prizanje ne bi mogao povlačiti.
Ovo je istinska demokracija i ravnopravnost,
Bilo je puno djece od milja zvanih kopile . Obicno ih je majka sama hranila i odgajala tako da su bili jadni, bijedni i gladni a otac se pravio da ih ne pozna. Nisu imali nikakva prava po očevoj strani jer je on u istinskom demokratskom duhu rekao da ih nije nikada vidio, “nisam majke mi !”
Onda je zakonodavac ipak odlučio stati malo na kraj tome pa rekao da se protiv demokrata moze podnijeti tužba i utvrđivanje očinstva .
To je trajalo dugo jer nije bio poznat DNK pa su utvrđivali sličnosti, krvne grupe.
Sada je jednostavnije, demokrata ako ne pozna dotičnu da DNK i sve je u redu, međutim ako se utvrdi da ju ipak pozna ima i obavezu.
2014-04-19
Page 5 of 18 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11 ... 18
Similar topics
» IRCI SU KRVLJU NATOPILI SRPSKU ZEMLJU
» Demokrati legalizirali dječiju prostituciju
» Lukašenko- Bjelorusija - totalno legalizirali kriptonovac i bitcoin
» SDP za dostupan i besplatan pobačaj
» Prosvjed za pobačaj pred Ustavnim sudom
» Demokrati legalizirali dječiju prostituciju
» Lukašenko- Bjelorusija - totalno legalizirali kriptonovac i bitcoin
» SDP za dostupan i besplatan pobačaj