Irci legalizirali pobačaj
Page 11 of 18
Page 11 of 18 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 14 ... 18
Re: Irci legalizirali pobačaj
Da fak..!!!Kupijo sam Forcu 7 i sad idem uzivati u 4K igranju,,,.
Guest- Guest
Pobačaj je ubojstvo, ma šta tko o tome mislio/la.Sora wrote:I porod je krvavcassanowa wrote:Svako ubojstvo je krvavo. Što masovnije to krvavije...Sora wrote:A uzaasssscassanowa wrote:U Irskoj? Samo ih sad gledaj...Sora wrote:
Jasam naoravila 3
Pak sam ih vidjela dovoljno za mog zivota
Cuj To ti je vrlo krvavo
Ja mislim muski bi radje da si odsjeku kurac nego to
Narocito ovi protivnici pobacaja
A pobacaj nije ubojstvo
Za sada se zakonom tako ne regulira
Bude li, imat cete jos manje Hrvata
Čovjek je definiran već s prvim dijeljenjem ćelije....
Eroo- Posts : 78953
2016-07-22
je. i u međugorju se ukazala gospa.
daj sančo, odi spat.
daj sančo, odi spat.
2014-12-30
Sabina Spielrein wrote:Najbolje rješenje jest, ukoliko se u braku više ne želi djece, neka muž učini vazektomiju.
Ja to nisam dao da se napraviti niti mačorima niti psima... a ti bi čovjeku...
na balkanu je abortus u biti vid kontracepcije, strašno.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Baš nešto čitam, Index prska, katolibani na aparatima, čekamo da Marčelo napiše neki članak u kojemu će sve relativizirati :)
Hektorović wrote:
nije strašno, prije 100 godina imao si smrtnost novorođenčadi 20%+
nije bilo kontracepcije, ni moderne medicine, lijekova, pa je prirodna selekcija bila s obzirom na nasljeđen imunitet i pristupačnost hrani
sad sa abortusom prirodna selekcija je s obzirom na mentalno zdravlje
visoka smrtnost djece nije problem u prirodi
problem je imigracijski pritisak, kojeg kod nas doduše još nema, ali u zemljama poput Francuske već polako istiskuje domaće stanovništvo, a subvencionira ga država kroz programe socijalne pomoći i dječijeg doplatka
to je kao da Kinezi potiskuju fertilitet svojih građana i onda uvoze Indijce koje subvencioniraju dječijim doplatkom da imaju djecu
nitko drugi to ne radi osim kršćanskog zapada koji jedini vjeruje da su svi ljudi isti, imaju dušu i djeca su božja
dok god je judeokršćanstva na zapadu do tad će se nastaviti trendovi
Guest- Guest
Nemoj zajebavat da u tome možeš uživat...pismejker wrote:Da fak..!!!Kupijo sam Forcu 7 i sad idem uzivati u 4K igranju,,,.
Guest- Guest
igra ko igra je krc...grafika je nes drugo...inace potpuno drugo igramcassanowa wrote:Nemoj zajebavat da u tome možeš uživat...pismejker wrote:Da fak..!!!Kupijo sam Forcu 7 i sad idem uzivati u 4K igranju,,,.
Guest- Guest
Nađi još 5 poznanika i bacite na balote...Garantiram bolju zabavu.pismejker wrote:igra ko igra je krc...grafika je nes drugo...inace potpuno drugo igramcassanowa wrote:Nemoj zajebavat da u tome možeš uživat...pismejker wrote:Da fak..!!!Kupijo sam Forcu 7 i sad idem uzivati u 4K igranju,,,.
Guest- Guest
slabo tko ovdje ima vremena.,..eto i danas mi ona moja zasjela i dok je se nisam rjesio proso dan..eto,sad po notji imam vremna...ucim Elite Dangerous..od muke i bijesa strgao jedan kontroler,cekam ponedjeljak da kupim HOTAScassanowa wrote:Nađi još 5 poznanika i bacite na balote...Garantiram bolju zabavu.pismejker wrote:igra ko igra je krc...grafika je nes drugo...inace potpuno drugo igramcassanowa wrote:Nemoj zajebavat da u tome možeš uživat...pismejker wrote:Da fak..!!!Kupijo sam Forcu 7 i sad idem uzivati u 4K igranju,,,.
\
Guest- Guest
Jesi li ti ikad razmišljao o smislu postojanja?slabo tko ovdje ima vremena.,..eto i danas mi ona moja zasjela i dok je se nisam rjesio proso dan..eto,sad po notji imam vremna...ucim Elite Dangerous..od muke i bijesa strgao jedan kontroler,cekam ponedjeljak da kupim HOTAS
\
Guest- Guest
a zar nije konsenzus na ovom forumu da je za to kriva nekakva emancipacija i zene koje su unistile ove nekakve judinekrscanske korjene i to?Živi Zid wrote:Hektorović wrote:
nije bilo kontracepcije, ni moderne medicine, lijekova, pa je prirodna selekcija bila s obzirom na nasljeđen imunitet i pristupačnost hrani
problem je imigracijski pritisak, kojeg kod nas doduše još nema, ali u zemljama poput Francuske već polako istiskuje domaće stanovništvo, a subvencionira ga država kroz programe socijalne pomoći i dječijeg doplatka
to je kao da Kinezi potiskuju fertilitet svojih građana i onda uvoze Indijce koje subvencioniraju dječijim doplatkom da imaju djecu
nitko drugi to ne radi osim kršćanskog zapada koji jedini vjeruje da su svi ljudi isti, imaju dušu i djeca su božja
jel mi soba dovoljno cista ili moram jos ic pospremat?...
Guest- Guest
To nije tocno kretenu blesaviEroo wrote:Pobačaj je ubojstvo, ma šta tko o tome mislio/la.Sora wrote:I porod je krvavcassanowa wrote:Svako ubojstvo je krvavo. Što masovnije to krvavije...Sora wrote:A uzaasssscassanowa wrote:
U Irskoj? Samo ih sad gledaj...
Cuj To ti je vrlo krvavo
Ja mislim muski bi radje da si odsjeku kurac nego to
Narocito ovi protivnici pobacaja
A pobacaj nije ubojstvo
Za sada se zakonom tako ne regulira
Bude li, imat cete jos manje Hrvata
Čovjek je definiran već s prvim dijeljenjem ćelije....
Ontogeneza je rekapitulacija filogeneze
Zametak u jednom trenutku ima rep i škrge
Nista tu nije definirano tako kako ti hoces reci
Zametak nije covjek u malom
Last edited by Sora on Sun 27 May - 8:16; edited 1 time in total
Smisao postojanja je da svaki DAN tražiš SMISAO tog sto taj dan ce biti smisao tvog zivotacassanowa wrote:Jesi li ti ikad razmišljao o smislu postojanja?slabo tko ovdje ima vremena.,..eto i danas mi ona moja zasjela i dok je se nisam rjesio proso dan..eto,sad po notji imam vremna...ucim Elite Dangerous..od muke i bijesa strgao jedan kontroler,cekam ponedjeljak da kupim HOTAS
\
Za pravo na pobačaj glasalo 70 posto žena
Osmi ustavni amandman za zabranu pobačaja uveden je 1983. također referendumom i to sa sličnom većinom s kojom je sada srušen
Na referendumu koji je održan u petak i za koji su svi analitičari mjesecima predviđali da će biti izjednačen, ipak se pokazalo da je glas javnosti, koji je bio sve liberalniji kako se referendum primicao, prevagnuo na stranu “za”. Čim su birališta u 22 sata zatvorena, dnevnik Irish Times objavio je izlazne ankete koje su toj strani davale 68 posto, a ankete državne televizije RTÉ još su joj naklonjenije. Zbog svega toga, službeno jučerašnje brojanje glasova malo je koga zanimalo. Tako je i John McGuirk, poznati aktivist za prava nerođene djece rekao da se pomirio s odlukom većine.
Pročitajte više na: https://www.vecernji.hr/vijesti/za-pravo-na-pobacaj-glasalo-70-posto-zena-1248125 - www.vecernji.hr
Osmi ustavni amandman za zabranu pobačaja uveden je 1983. također referendumom i to sa sličnom većinom s kojom je sada srušen
Na referendumu koji je održan u petak i za koji su svi analitičari mjesecima predviđali da će biti izjednačen, ipak se pokazalo da je glas javnosti, koji je bio sve liberalniji kako se referendum primicao, prevagnuo na stranu “za”. Čim su birališta u 22 sata zatvorena, dnevnik Irish Times objavio je izlazne ankete koje su toj strani davale 68 posto, a ankete državne televizije RTÉ još su joj naklonjenije. Zbog svega toga, službeno jučerašnje brojanje glasova malo je koga zanimalo. Tako je i John McGuirk, poznati aktivist za prava nerođene djece rekao da se pomirio s odlukom većine.
Pročitajte više na: https://www.vecernji.hr/vijesti/za-pravo-na-pobacaj-glasalo-70-posto-zena-1248125 - www.vecernji.hr
Leteca Pegla wrote:a zar nije konsenzus na ovom forumu da je za to kriva nekakva emancipacija i zene koje su unistile ove nekakve judinekrscanske korjene i to?Živi Zid wrote:Hektorović wrote:
jel mi soba dovoljno cista ili moram jos ic pospremat?...
gdje ćeš veće emancipacije od biblijske priče o Mariji i Josipu
spasio joj je život, nikad je nije pogledao s požudom ni dotaknuo, ali je prihvatio nju i njenog sina kojeg je čudesno začela, te ih uzdržava
to je isti gynocentrizam, samo je kontekst danas moderniji
Josip crnči da bi uzdržavao Mariju i Isusa, nema sexa, nema svoje potomke, i potpuno je marginalni lik u cijeloj priči, gotovo se ni ne spominje, žena i njeno dijete koje je začela s misterioznim strancem su bitni
:thefuf:
Last edited by Živi Zid on Sun 27 May - 8:28; edited 1 time in total
Guest- Guest
Bilo kako bilo a ja ostah suha kurca jucer. Umjesto da odoh na Irsku, ja gledam nogomet. Tststststststsss kila mozga......
2014-04-14
pa zar nije Isus imao bracu i sestre? Ono ne po duhu nego po krvi, ima neki redak negdje o tome, pa ocito je bilo tih nekih potomaka...Živi Zid wrote:
gdje ćeš veće emancipacije od biblijske priče o Mariji i Josipu
spasio joj je život, nikad je nije pogledao s požudom ni dotaknuo, ali je prihvatio nju i njenog sina kojeg je čudesno začela, te ih uzdržava
to je isti gynocentrizam, samo je kontekst danas moderniji
Josip crnči da bi uzdržavao Mariju i Isusa, nema sexa, nema svoje potomke, i potpuno je marginalni lik u cijeloj priči, gotovo se ni ne spominje, žena i njeno dijete koje je začela s misterioznim strancem su bitni
:thefuf:
da ne govorimo da je Isus isto crncio i uzdrzavao sve zivo okolo, pa su ga opet ovi neemancipirani, ja, svoje, moje, ne njeno a kamoli tvoje razapeli?
ja uzdrzavam, ti uzdrzavas, on uzdrzava, mi uzdrzavo, itd itd...
Aj puno posla, ja lakse je cistit sobu...
Guest- Guest
[quote defaultattr=""]gdje ćeš veće emancipacije od biblijske priče o Mariji i Josipu
spasio joj je život, nikad je nije pogledao s požudom ni dotaknuo [/quote]
Nije točno. Biblija jasno kaže.
Kad se Josip probudi oda sna, učini kako mu naredi anđeo Gospodnji: uze k sebi svoju ženu. I ne upozna je dok ne rodi sina. I nadjenu mu ime Isus.
spasio joj je život, nikad je nije pogledao s požudom ni dotaknuo [/quote]
Nije točno. Biblija jasno kaže.
Kad se Josip probudi oda sna, učini kako mu naredi anđeo Gospodnji: uze k sebi svoju ženu. I ne upozna je dok ne rodi sina. I nadjenu mu ime Isus.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Zivot je stvarno cudo. Od Zrca do
https://narod.hr/dom-i-obitelj/malisane-jaslicke-dobi-navesti-da-vas-slusaju
https://narod.hr/dom-i-obitelj/malisane-jaslicke-dobi-navesti-da-vas-slusaju
2014-04-14
očekujemo priručnik od marčela.
samo čekam drvlje i kamenje po alkoholu, cigaretama i jebačini.
samo čekam drvlje i kamenje po alkoholu, cigaretama i jebačini.
2014-12-30
Page 11 of 18 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 14 ... 18
Similar topics
» IRCI SU KRVLJU NATOPILI SRPSKU ZEMLJU
» Demokrati legalizirali dječiju prostituciju
» Lukašenko- Bjelorusija - totalno legalizirali kriptonovac i bitcoin
» SDP za dostupan i besplatan pobačaj
» Prosvjed za pobačaj pred Ustavnim sudom
» Demokrati legalizirali dječiju prostituciju
» Lukašenko- Bjelorusija - totalno legalizirali kriptonovac i bitcoin
» SDP za dostupan i besplatan pobačaj
» Prosvjed za pobačaj pred Ustavnim sudom