Irci legalizirali pobačaj
Page 18 of 18
Page 18 of 18 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18
Re: Irci legalizirali pobačaj
daj mi objasni termin "prekid trudnoće nakon poroda"prckov wrote:pa u americi imas neke koje se zalazu za prekid trudnoce u bilo kojem terminuKavran wrote:neka. ja bih legalizirao pobačaj do posljednjeg dana trudnoće pička vam materina idiotska glupa. s jedne strane tamanimo sebe još nerođene, s druge strane uvozimo onu arapsko-islamsku gamad u neograničenim količinama koji se još dodatno množe zahvaljujući izdašnoj socijali. ma samo trpaj .... buahahahahah.
cak i nakon poroda
nije to nista novo
narod.hr
veber- Posts : 53509
2014-12-30
a di si ti biseru procito "prekid trudnoce nakon poreda"veber wrote:daj mi objasni termin "prekid trudnoće nakon poroda"prckov wrote:pa u americi imas neke koje se zalazu za prekid trudnoce u bilo kojem terminuKavran wrote:neka. ja bih legalizirao pobačaj do posljednjeg dana trudnoće pička vam materina idiotska glupa. s jedne strane tamanimo sebe još nerođene, s druge strane uvozimo onu arapsko-islamsku gamad u neograničenim količinama koji se još dodatno množe zahvaljujući izdašnoj socijali. ma samo trpaj .... buahahahahah.
cak i nakon poroda
nije to nista novo
narod.hr
prekid trudnoce u bilo kojem terminu
cak nakon poroda je jasno svakoj budali osim tebe da vise nije abortus
a ako si se pravio budala pa ispo budala nemoj se vise pravit budala bez potrebe
kuis biseru
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
tu. boldano.prckov wrote:a di si ti biseru procito "prekid trudnoce nakon poreda"veber wrote:daj mi objasni termin "prekid trudnoće nakon poroda"prckov wrote:pa u americi imas neke koje se zalazu za prekid trudnoce u bilo kojem terminuKavran wrote:neka. ja bih legalizirao pobačaj do posljednjeg dana trudnoće pička vam materina idiotska glupa. s jedne strane tamanimo sebe još nerođene, s druge strane uvozimo onu arapsko-islamsku gamad u neograničenim količinama koji se još dodatno množe zahvaljujući izdašnoj socijali. ma samo trpaj .... buahahahahah.
cak i nakon poroda
nije to nista novo
narod.hr
a ako si se pravio budala pa ispo budala nemoj se vise pravit budala bez potrebe
kuis biseru
2014-12-30
boldan si ti umozakveber wrote:tu. boldano.prckov wrote:a di si ti biseru procito "prekid trudnoce nakon poreda"veber wrote:daj mi objasni termin "prekid trudnoće nakon poroda"prckov wrote:pa u americi imas neke koje se zalazu za prekid trudnoce u bilo kojem terminuKavran wrote:neka. ja bih legalizirao pobačaj do posljednjeg dana trudnoće pička vam materina idiotska glupa. s jedne strane tamanimo sebe još nerođene, s druge strane uvozimo onu arapsko-islamsku gamad u neograničenim količinama koji se još dodatno množe zahvaljujući izdašnoj socijali. ma samo trpaj .... buahahahahah.
cak i nakon poroda
nije to nista novo
narod.hr
kuis biseru
2014-04-19
koji ti dio tvog upisa nije jasan?prckov wrote:boldan si ti umozakveber wrote:tu. boldano.prckov wrote:a di si ti biseru procito "prekid trudnoce nakon poreda"veber wrote:daj mi objasni termin "prekid trudnoće nakon poroda"prckov wrote:
pa u americi imas neke koje se zalazu za prekid trudnoce u bilo kojem terminu
cak i nakon poroda
nije to nista novo
narod.hr
kuis biseru
ilipa u americi imas neke koje se zalazu za prekid trudnoce u bilo kojem terminu
cak i nakon poroda
2014-12-30
vec sam ti objasnio u prvom odgovoruveber wrote:koji ti dio tvog upisa nije jasan?prckov wrote:boldan si ti umozakveber wrote:tu. boldano.prckov wrote:a di si ti biseru procito "prekid trudnoce nakon poreda"veber wrote:
daj mi objasni termin "prekid trudnoće nakon poroda"
narod.hr
kuis biseruilipa u americi imas neke koje se zalazu za prekid trudnoce u bilo kojem terminucak i nakon poroda
ne smaraj me svojom gluposcu
2014-04-19
ne treba se pravit, budala bez ikakvog sadržaja.prckov wrote:a di si ti biseru procito "prekid trudnoce nakon poreda"veber wrote:daj mi objasni termin "prekid trudnoće nakon poroda"prckov wrote:pa u americi imas neke koje se zalazu za prekid trudnoce u bilo kojem terminuKavran wrote:neka. ja bih legalizirao pobačaj do posljednjeg dana trudnoće pička vam materina idiotska glupa. s jedne strane tamanimo sebe još nerođene, s druge strane uvozimo onu arapsko-islamsku gamad u neograničenim količinama koji se još dodatno množe zahvaljujući izdašnoj socijali. ma samo trpaj .... buahahahahah.
cak i nakon poroda
nije to nista novo
narod.hr
kuis biseru
Guest- Guest
otkrio coek da poslije poroda nije abortus ako ubijes dijeteMetuzalem wrote:ne treba se pravit, budala bez ikakvog sadržaja.prckov wrote:a di si ti biseru procito "prekid trudnoce nakon poreda"veber wrote:daj mi objasni termin "prekid trudnoće nakon poroda"prckov wrote:pa u americi imas neke koje se zalazu za prekid trudnoce u bilo kojem terminuKavran wrote:neka. ja bih legalizirao pobačaj do posljednjeg dana trudnoće pička vam materina idiotska glupa. s jedne strane tamanimo sebe još nerođene, s druge strane uvozimo onu arapsko-islamsku gamad u neograničenim količinama koji se još dodatno množe zahvaljujući izdašnoj socijali. ma samo trpaj .... buahahahahah.
cak i nakon poroda
nije to nista novo
narod.hr
kuis biseru
i potrco da mi javi,
a eto ja bi umro i ne bi znao
ma tip je cudo
2014-04-19
Page 18 of 18 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18
Similar topics
» IRCI SU KRVLJU NATOPILI SRPSKU ZEMLJU
» Demokrati legalizirali dječiju prostituciju
» Lukašenko- Bjelorusija - totalno legalizirali kriptonovac i bitcoin
» SDP za dostupan i besplatan pobačaj