Irci legalizirali pobačaj
Page 6 of 18
Page 6 of 18 • 1 ... 5, 6, 7 ... 12 ... 18
Re: Irci legalizirali pobačaj
ne praviMetuzalem wrote:praviš se glupa ha, drugo ti i ne preostaje.kaja wrote:Pa kada se dijete rodi obje strane imaju obaveze .Metuzalem wrote:ok može to,ali pravo na abortus, tome tu nema mjesta....obostrana prava i obveze.kaja wrote:Tu istinsku demokraciju smo imali do 50 ih negdje .Metuzalem wrote:, treba uvesti pravo na abortus od alimentacije,dakle muškarac mora imati pravo odlučiti dali želi priznati to dijete ili ne, naravno jednom kada ga prizna više to prizanje ne bi mogao povlačiti.
Ovo je istinska demokracija i ravnopravnost,
Bilo je puno djece od milja zvanih kopile . Obicno ih je majka sama hranila i odgajala tako da su bili jadni, bijedni i gladni a otac se pravio da ih ne pozna. Nisu imali nikakva prava po očevoj strani jer je on u istinskom demokratskom duhu rekao da ih nije nikada vidio, “nisam majke mi !”
Onda je zakonodavac ipak odlučio stati malo na kraj tome pa rekao da se protiv demokrata moze podnijeti tužba i utvrđivanje očinstva .
To je trajalo dugo jer nije bio poznat DNK pa su utvrđivali sličnosti, krvne grupe.
Sada je jednostavnije, demokrata ako ne pozna dotičnu da DNK i sve je u redu, međutim ako se utvrdi da ju ipak pozna ima i obavezu.
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
s cime se ne slazesEroo wrote:Ne seri, kolega, ...da prostiš...prckov wrote:upravo takoMetuzalem wrote:ja kao muškarac moram imati pravo da odlučim želim li biti otac nerođenom djetetu, u protivnom treba najstrože zabraniti abortus.Sabina Spielrein wrote:Metuzalem wrote:Abrotus mora biti striktno vezan uz pravo odričanja od očinstva sve druge kombinacije su krajnje nedemokratske.
ako je abortus legalan za zene takode se muskarci mogu odrec djeteta ako zena odluci da rodi
dakle, moze abortus ali racunajte da mogu onda i muski biti slobodni od odgovornosti za dijete koje ne zele
zene imaju legalno pravo da abortiraju
to pravo kad ga vec hoce nosi i posljedice a to je da i muskarci dobiju istu mogucnost
to jest pravo da se odreknu obaveze alimentacije ako zena odluci da rodi
sta ti tu nije jasno
2014-04-19
imaju kontracepcijske pilule, spirale, tablete za dan poslije, tablete za abortus, p im je to malo da operu neodgovornost sa sebe, nego im treba još i vakum sisaljka da riješe svoje brige.prckov wrote:upravo takoMetuzalem wrote:ja kao muškarac moram imati pravo da odlučim želim li biti otac nerođenom djetetu, u protivnom treba najstrože zabraniti abortus.Sabina Spielrein wrote:Metuzalem wrote:Abrotus mora biti striktno vezan uz pravo odričanja od očinstva sve druge kombinacije su krajnje nedemokratske.
ako je abortus legalan za zene takode se muskarci mogu odrec djeteta ako zena odluci da rodi
dakle, moze abortus ali racunajte da mogu onda i muski biti slobodni od odgovornosti za dijete koje ne zele
ali eto muškarac mora preuzest odgovornost makar ni ne zna ženu,nego su se poseksali jedanput pijani i to kredit na 27godina pod prijetnjom zatvora.
ravnopravost , moš mislit...samo trpaj muse da vam izađe na uši:)
Guest- Guest
pa deda takve stranke ne postojianti-yoda wrote:prckov wrote:upravo takoMetuzalem wrote:ja kao muškarac moram imati pravo da odlučim želim li biti otac nerođenom djetetu, u protivnom treba najstrože zabraniti abortus.Sabina Spielrein wrote:Metuzalem wrote:Abrotus mora biti striktno vezan uz pravo odričanja od očinstva sve druge kombinacije su krajnje nedemokratske.
onda gasajte za političke stranke koje će to sprovesti u zakon, tako funkcionira sustav
zakonodavna vlast donosi zakone, a sudbena vlast ih provodi
zašto glasaš za one koji ne zastupaju tvoje interese?
a onda od sudbene vlasti tražiš da poštuju tvoja "ljucka prava" kojih nema u zakonu
to bi bila revolucija na ulicama
a samo je jednakost u pitanju
2014-04-19
ja tražim samo jednakost..ukoliko žena može odlučiti želi li biti ili ne majka bez iakakvih kosekvenci, tada to pravo moram imati i ja da odlučim želim li biti otac bez ikakvih kosekvenci.
ultimativna jednakost.,sa time da ja konzumacijom svoga prava da ne želim biti otac ,ne ubijam nikoga vakum sisaljkom.
ultimativna jednakost.,sa time da ja konzumacijom svoga prava da ne želim biti otac ,ne ubijam nikoga vakum sisaljkom.
Last edited by Metuzalem on 26/5/2018, 17:00; edited 1 time in total
Guest- Guest
čemu stranke, i mjenjanje zakona, kad možeš objaviti status na fejsu, ili lajkati nečijiprckov wrote:takve stranke ne postoji
idem jebat mater HDZu jer su lopovi na njihov zid, pa nek me blokiraju na tjedan dana
Guest- Guest
stvar je u tome ukoliko bi uvjet za slobodan abortus bio i da muskarci imaju istu mogucnost, tj odustajanja od obaveze izdrzavanja djeteta koje nije zelio na prvom mjestu, manje bi njih marsiralo za legalizaciju a vise bi pazili da se trudnoca ne desiMetuzalem wrote:imaju kontracepcijske pilule, spirale, tablete za dan poslije, tablete za abortus, p im je to malo da operu neodgovornost sa sebe, nego im treba još i vakum sisaljka da riješe svoje brige.prckov wrote:upravo takoMetuzalem wrote:ja kao muškarac moram imati pravo da odlučim želim li biti otac nerođenom djetetu, u protivnom treba najstrože zabraniti abortus.Sabina Spielrein wrote:Metuzalem wrote:Abrotus mora biti striktno vezan uz pravo odričanja od očinstva sve druge kombinacije su krajnje nedemokratske.
ali eto muškarac mora preuzest odgovornost makar ni ne zna ženu,nego su se poseksali jedanput pijani i to kredit na 27godina pod prijetnjom zatvora.
trudnoca koja ugrozava zdravlje majke svakako treba bit kao opcija za abortus, tu ne smije bit dileme
2014-04-19
prckov wrote:s cime se ne slazesEroo wrote:Ne seri, kolega, ...da prostiš...prckov wrote:upravo takoMetuzalem wrote:ja kao muškarac moram imati pravo da odlučim želim li biti otac nerođenom djetetu, u protivnom treba najstrože zabraniti abortus.Sabina Spielrein wrote:
to pravo kad ga vec hoce nosi i posljedice a to je da i muskarci dobiju istu mogucnost
sta ti tu nije jasno
Ne daješ ženi alimentaciju, nego djetetu, treći u priči.
Sabina Spielrein- Posts : 1040
2016-02-22
Metuzalem wrote:imaju kontracepcijske pilule, spirale, tablete za dan poslije, tablete za abortus, p im je to malo da operu neodgovornost sa sebe, nego im treba još i vakum sisaljka da riješe svoje brige.prckov wrote:upravo takoMetuzalem wrote:ja kao muškarac moram imati pravo da odlučim želim li biti otac nerođenom djetetu, u protivnom treba najstrože zabraniti abortus.Sabina Spielrein wrote:Metuzalem wrote:Abrotus mora biti striktno vezan uz pravo odričanja od očinstva sve druge kombinacije su krajnje nedemokratske.
Bidan, samo si se spotakao, a ona tako... :D
2016-02-22
žene ne žele jednakost, i ne žele muškarce koji su ispod njih...Metuzalem wrote:ja tražim samo jednakost
https://sh.wikipedia.org/wiki/Hipergamija
no možda je biologija u krivu, možda su ideje i filozofija iznad životinjskih nagona
Guest- Guest
Metuzalem wrote:ja tražim samo jednakost..ukoliko žena može odlučiti želi li biti ili ne majka bez iakakvih kosekvenci, tada to pravo moram imati i ja da odlučim želim li biti otac bez ikakvih kosekvenci.
Kažem ja, vazektomija, pa si miran
2016-02-22
dakako, čisti eugenički razlozi, život majke te malforacije ploda.točka!prckov wrote:stvar je u tome ukoliko bi uvjet za slobodan abortus bio i da muskarci imaju istu mogucnost, tj odustajanja od obaveze izdrzavanja djeteta koje nije zelio na prvom mjestu, manje bi njih marsiralo za legalizaciju a vise bi pazili da se trudnoca ne desiMetuzalem wrote:imaju kontracepcijske pilule, spirale, tablete za dan poslije, tablete za abortus, p im je to malo da operu neodgovornost sa sebe, nego im treba još i vakum sisaljka da riješe svoje brige.prckov wrote:upravo takoMetuzalem wrote:ja kao muškarac moram imati pravo da odlučim želim li biti otac nerođenom djetetu, u protivnom treba najstrože zabraniti abortus.Sabina Spielrein wrote:
trudnoca koja ugrozava zdravlje majke svakako treba bit kao opcija za abortus, tu ne smije bit dileme
Guest- Guest
to je jednakostMetuzalem wrote:ja tražim samo jednakost..ukoliko žena može odlučiti želi li biti ili ne majka bez iakakvih kosekvenci, tada to pravo moram imati i ja da odlučim želim li biti otac bez ikakvih kosekvenci.
ista prava iste obaveze
ne kuzim sta tu nije nekom jasno
sto bi ja pristo da imam manja prava nego zene
2014-04-19
ja samo znam da ne želim ulaziti odnose u kojima sam institucionalno u podređenom položaju.anti-yoda wrote:žene ne žele jednakost, i ne žele muškarce koji su ispod njih...Metuzalem wrote:ja tražim samo jednakost
https://sh.wikipedia.org/wiki/Hipergamija
no možda je biologija u krivu, možda su ideje i filozofija iznad životinjskih nagona
bi li ti ulazio u ugovorni odnos u kojem stoji ti imaš plave oči te moraš snositi 90% troškova, te dobivati 10% dobiti. bi vraga:)
Last edited by Metuzalem on 26/5/2018, 17:11; edited 1 time in total
Guest- Guest
ni ti ne izdrzavas dijete jer si ga abortiralaSabina Spielrein wrote:prckov wrote:s cime se ne slazesEroo wrote:Ne seri, kolega, ...da prostiš...prckov wrote:upravo takoMetuzalem wrote:
ja kao muškarac moram imati pravo da odlučim želim li biti otac nerođenom djetetu, u protivnom treba najstrože zabraniti abortus.
sta ti tu nije jasno
to jest imas na to legalno pravo
ja posto tebe ne mogu natjerat da abortiras da bi imo isto pravo da to dijete za mene ne popstoji moram imat istu tu opciju ili sam neravnopravan u tom odnosu
tj ne moram imati nekakve legalne obaveze jer sam se njega odreko kao sto se ti odreknes kad ga abortiras
sta ti nije jasno
pa nije komplicirano
2014-04-19
u americi, (ne znam za HR)
zene mogu i poslije rodenja predat dijete drzavi bez vise ikakvih obaveza prema djetetu
ili ocu
toliko o zenskim sranjima i pravu
zene mogu i poslije rodenja predat dijete drzavi bez vise ikakvih obaveza prema djetetu
ili ocu
2014-04-19
i onda kažu da volumen mozga nije u korelaciji sa inteligencijom.:)prckov wrote:ni ti ne izdrzavas dijete jer si ga abortiralaSabina Spielrein wrote:prckov wrote:s cime se ne slazesEroo wrote:Ne seri, kolega, ...da prostiš...prckov wrote:
upravo tako
sta ti tu nije jasno
to jest imas na to legalno pravo
ja posto tebe ne mogu natjerat da abortiras da bi imo isto pravo da to dijete za mene ne popstoji moram imat istu tu opciju ili sam neravnopravan u tom odnosu
tj ne moram imati nekakve legalne obaveze jer sam se njega odreko kao sto se ti odreknes kad ga abortiras
sta ti nije jasno
pa nije komplicirano
Guest- Guest
anti-yoda wrote:
https://archive.is/kn0NC
https://www.reddit.com/r/MGTOW/comments/8guypx/okcupid_deletes_popular_8020_article/
http://thechive.com/2014/11/19/study-reveals-surprising-statistics-behind-tinder-hookups-10-photos/
http://news.gallup.com/poll/183515/fewer-young-people-say-relationship.aspx
https://www.cdc.gov/nchs/data/databriefs/db19.htm
http://www.apa.org/topics/divorce/
https://www.apa.org/pubs/journals/releases/gpr13159.pdf
https://www.sciencedaily.com/releases/2004/09/040920063537.htm
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/19498952
Guest- Guest
uhh ovo sam zaboravija, i ovo pravo imaju, bez da imaju ikakve obveze prema tome djetetu. majko mila što su nas instinucionalno podredile.prckov wrote:u americi, (ne znam za HR)
ili ocu
Guest- Guest
razlika je jedino u tome da zene kad se odreknu trudnoce one doslovno odstrane zivot
muskarci to ne odstrane ali nisu legalno za njega vezani
kao sto i zene nisu vezane za buduce dijete jer ga nema
pazi nisam ja za to, sto se mene tice
samo ukazujem na duple standarde
muskarci to ne odstrane ali nisu legalno za njega vezani
kao sto i zene nisu vezane za buduce dijete jer ga nema
pazi nisam ja za to, sto se mene tice
samo ukazujem na duple standarde
2014-04-19
a ne, one su obespravljene od patrijarhalnog dedeMetuzalem wrote:uhh ovo sam zaboravija, i ovo pravo imaju, bez da imaju ikakve obveze prema tome djetetu. majko mila što su nas instinucionalno podredile.prckov wrote:u americi, (ne znam za HR)
ili ocu
2014-04-19
Page 6 of 18 • 1 ... 5, 6, 7 ... 12 ... 18
Similar topics
» IRCI SU KRVLJU NATOPILI SRPSKU ZEMLJU
» Demokrati legalizirali dječiju prostituciju
» Lukašenko- Bjelorusija - totalno legalizirali kriptonovac i bitcoin
» SDP za dostupan i besplatan pobačaj
» Prosvjed za pobačaj pred Ustavnim sudom
» Demokrati legalizirali dječiju prostituciju