Irci legalizirali pobačaj
Page 2 of 18
Page 2 of 18 • 1, 2, 3 ... 10 ... 18
Re: Irci legalizirali pobačaj
debo nikako da razvije poduzetnički duh, da prodaje tampone od konoplje sebi sličnima već bi bio na pola puta do bogatstva rotshilda a vrlo vjerojatno u rangu druga sorošan_razbojnik wrote:Pa jesmol' se orijetnirali na turizam ili nismo...konzervativni, al opet turizam
Šandor Winnetou- Posts : 19783
2017-12-31
melkior wrote:Koliko su vrijedne ideje, a koliko ljudi koji iza tih ideja stoje? Trebaju li nam dobre ideje, ili autentični, vjerodostojni ljudi kojima se može vjerovati? Jesu li dobri ljudi koji stoje iza dobrih ideja, i čine li oni svojom osobnom kvalitetom te ideje dobrima? Možemo li procjenjivati ideje bez da procjenjujemo ljude koje iza tih ideja stoje? Nisu li upravo ljudi ti koji idejama daju određen smisao i snagu?
Bi ste li dali svoje povjerenje idejama iza kojih stoje odlični argumenti, ali ih u praksi provode loši ljudi, ili bi ste, ako možete, radije svoje povjerenje dali onim ljudima iz suprotnog tabora, koji su dokazano vrijedni, vjerodostojni i autentični ljudi s osobnim kvalitetama?
Ahileja i Hektora puno više toga spaja nego što ih razdvaja, makar bili na suprotnim stranama:
Nikakve veze sa kiretažom ali hajde.
Inače kako je situacija sa Ahilejem i hektorom, takva je i danas sa vojnicima suprotstavljenih strana
Yehudim- Posts : 4913
2018-03-06
Jok, nositi mrtvo dijete u trbuhu i dobiti sepsu dok te ljubazni susjedi pitaju kako je mala i kad ces roditi , bas slatko . Jer veliki katolici kriminaliziraju pobačaj ...abraham wrote:Pobacaj kao kontracepcija??? Nesta kao DNRH????
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Irci su kanta od nacije, nije čudo da su ih briti guzili stoljećima... ostavilo traga
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Treba provjeriti statistike. Moja slobodna procjena je da je 95 % pobacene djece a i majki 100% zdravo. Pobacaj je uradjen iz drugih a ne medicinskih razloga. Rasprava u stilu , a majku vam jebem amerikansku sta ste vi uradili indijancima. Muhahahahhaha Kila mozga.....
2014-04-14
Vanbracna, omladinska ili djecija, omaklo se, puko kondom trudnoca i ajmo na pobacaj. Daklem pobacaj kao vid regulacija radjanja umjesto kontracepcije.
2014-04-14
Žao mi je zubarke i smatram da zakon ne bi trebao biti toliko rigorozan. S druge strane na tisuće dijece je spašeno jer ih majke nisu pobacile jer im je to neželjeni nisprodukt jexxčine.Yehudim wrote:Prije nekog vrimena je, u Irskoj, umrla jedna Indijka ( zubarica )
i to samo zato jer joj nisu smili naraviti abortus. Lječnici odbijali jer im je
prijetilo 10 god robije.
Bila je u boljnici 3.4 dana i mučila se, sa ditetom nešto nije bilo u redu,
i ona dobila sepsu, umrla. Njezini roditelji apelirali i sada prije glasovanja, referenduma,
da ljudi glasaju ZA.
Ispred crkvi popovi i ( ala markić aktivisti) dilili letke da se glasa NE ali uzaludu
Najbolje rješenje jest, ukoliko se u braku više ne želi djece, neka muž učini vazektomiju.
Sabina Spielrein- Posts : 1040
2016-02-22
Sabina Spielrein wrote:Najbolje rješenje jest, ukoliko se u braku više ne želi djece, neka muž učini vazektomiju.
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
ljudi nonšalantno spominju svakakove pizdarije,debotoijusto wrote:Sabina Spielrein wrote:Najbolje rješenje jest, ukoliko se u braku više ne želi djece, neka muž učini vazektomiju.
:mog:
regulacije gospodarstva, zabranu sadnje nekih biljki, skalper okolo pinca...
2014-04-16
debotoijusto wrote:Sabina Spielrein wrote:Najbolje rješenje jest, ukoliko se u braku više ne želi djece, neka muž učini vazektomiju.
Kaj?
Vidiš kak muški nonšalantno najpametnije raspravljaju o ženskim tijelima, zakaj mi ne bi mogle isto tak s muškim tijelima?
2016-02-22
aben wrote:ljudi nonšalantno spominju svakakove pizdarije,debotoijusto wrote:Sabina Spielrein wrote:Najbolje rješenje jest, ukoliko se u braku više ne želi djece, neka muž učini vazektomiju.
regulacije gospodarstva, zabranu sadnje nekih biljki, skalper okolo pinca...
Baš tak.
2016-02-22
ali ni isto,Sabina Spielrein wrote:debotoijusto wrote:Sabina Spielrein wrote:Najbolje rješenje jest, ukoliko se u braku više ne želi djece, neka muž učini vazektomiju.
Kaj?
Vidiš kak muški nonšalantno najpametnije raspravljaju o ženskim tijelima, zakaj mi ne bi mogle isto tak s muškim tijelima?
third party is involved
2014-04-16
Sabina Spielrein wrote:debotoijusto wrote:Sabina Spielrein wrote:Najbolje rješenje jest, ukoliko se u braku više ne želi djece, neka muž učini vazektomiju.
Kaj?
razumin ja tebe ma isto me prisiklo ka ono kad sam nakon 100g. vozio biciklu par sati... nemij vise ovo spominjat ako boga znades
2014-04-12
debotoijusto wrote:Sabina Spielrein wrote:debotoijusto wrote:Sabina Spielrein wrote:Najbolje rješenje jest, ukoliko se u braku više ne želi djece, neka muž učini vazektomiju.
Kaj?
razumin ja tebe ma isto me prisiklo ka ono kad sam nakon 100g. vozio biciklu par sati... nemij vise ovo spominjat ako boga znades
Onda neću više, nećemo nove traume stvarati
2016-02-22
aben wrote:ali ni isto,Sabina Spielrein wrote:debotoijusto wrote:Sabina Spielrein wrote:Najbolje rješenje jest, ukoliko se u braku više ne želi djece, neka muž učini vazektomiju.
Kaj?
third party is involved
U neko doba, u neko ne.
A svakako tretirati ženu kao komad mesa o kojem netko drugi odlučuje, ne bu išlo.
2016-02-22
pa, soma si rekla,Sabina Spielrein wrote:aben wrote:ali ni isto,Sabina Spielrein wrote:debotoijusto wrote:Sabina Spielrein wrote:Najbolje rješenje jest, ukoliko se u braku više ne želi djece, neka muž učini vazektomiju.
Kaj?
third party is involved
U neko doba, u neko ne.
A svakako tretirati ženu kao komad mesa o kojem netko drugi odlučuje, ne bu išlo.
u neko doba ste meso, u neko ne
2014-04-16
Najbolje rješenje je dati dijete na posvajanje nekome tko ga želi.Sabina Spielrein wrote:Najbolje rješenje jest, ukoliko se u braku više ne želi djece, neka muž učini vazektomiju.
Koje crno jebeno meso???? Tko radi pobacaj????? Musko ili zensko???? Daklem ako ti je stalo do tvog sopstvenog mesa i unutarnjih reproduktivnih organa, tvoja je odgovornost najveca. Tu dolazimo do cijele price o abortusu i kenjanja o tudjem mesu. Naime lako dostupan abort upravo svodi zenu na meso. Vazektomija je jedno od rjesenja ali ponavljam da je zenina odgovornost o vlastitom tijelu na prvom mjestu.
2014-04-14
mutava baštarda wrote:Najbolje rješenje je dati dijete na posvajanje nekome tko ga želi.Sabina Spielrein wrote:Najbolje rješenje jest, ukoliko se u braku više ne želi djece, neka muž učini vazektomiju.
u svetog frane bi mogli primit par komada , muskica
oni mi pare ka da zele
2014-04-12
Page 2 of 18 • 1, 2, 3 ... 10 ... 18
Similar topics
» IRCI SU KRVLJU NATOPILI SRPSKU ZEMLJU
» Demokrati legalizirali dječiju prostituciju
» Lukašenko- Bjelorusija - totalno legalizirali kriptonovac i bitcoin
» SDP za dostupan i besplatan pobačaj
» Prosvjed za pobačaj pred Ustavnim sudom
» Demokrati legalizirali dječiju prostituciju