Irci legalizirali pobačaj
Page 10 of 18
Page 10 of 18 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 14 ... 18
Re: Irci legalizirali pobačaj
U Irskoj? Samo ih sad gledaj...Sora wrote:Jasam naoravila 3cassanowa wrote:Sad ćeš vidit i više pobačaja.Sora wrote:Vidis kAk pisete pizdarijecassanowa wrote:Netko je za kulturu života, a netko je za kulturu smrti. Irci su za kulturu smrti, bljak!
Ja nisam vidjela vise zivota, mladosti , stvaranja, uživanja nigdje kso u Irskoj
I bravo za odluku o pobacaju
Pak sam ih vidjela dovoljno za mog zivota
Guest- Guest
Sora wrote:Nego sto ?kic wrote:Sora wrote:Vidis kAk pisete pizdarijecassanowa wrote:Netko je za kulturu života, a netko je za kulturu smrti. Irci su za kulturu smrti, bljak!
Ja nisam vidjela vise zivota, mladosti , stvaranja, uživanja nigdje kso u Irskoj
ima zivota, samo ne za pobacene..
Trebaju se roditi na silu?
Treba jos djece koje ce popovi silovati i casne maltretirati ili ubijati kao szo su i činile bas u Irskoj
Odim toga prirodnih spontanih pobacaja ima koliko hoces
Sto cemo s tim?
Jbt
svi se rode na silu..
a sta treba napraviti u vezi spontanih pobacaja odnosno sto se moze uopce? ovdje s druge strane sve pociva na odluci..
opa,Noor wrote:pa nisi ti trudan od mene, nego ja od tebeMetuzalem wrote:Noor wrote:apsolutno...stavis kondom i to je to!Metuzalem wrote:ja kao muškarac moram imati pravo da odlučim želim li biti otacSabina Spielrein wrote:
argument ti je šupalj, uzmeš pilulu kakav abortus....ali ok uz abortus mora postojat i institut odricanja od očinstva. dakle ili oboje ili nijedno.
A uzaasssscassanowa wrote:U Irskoj? Samo ih sad gledaj...Sora wrote:Jasam naoravila 3cassanowa wrote:Sad ćeš vidit i više pobačaja.Sora wrote:Vidis kAk pisete pizdarijecassanowa wrote:Netko je za kulturu života, a netko je za kulturu smrti. Irci su za kulturu smrti, bljak!
Cuj To ti je vrlo krvavo
Ja mislim muski bi radje da si odsjeku kurac nego to
Narocito ovi protivnici pobacaja
Odluci da se napravi ili ne napravi pobacaj, da.kic wrote:Sora wrote:Nego sto ?kic wrote:Sora wrote:Vidis kAk pisete pizdarijecassanowa wrote:Netko je za kulturu života, a netko je za kulturu smrti. Irci su za kulturu smrti, bljak!
Treba jos djece koje ce popovi silovati i casne maltretirati ili ubijati kao szo su i činile bas u Irskoj
Sto cemo s tim?
Jbt
svi se rode na silu..
a sta treba napraviti u vezi spontanih pobacaja odnosno sto se moze uopce? ovdje s druge strane sve pociva na odluci..
Ali ne na odluci zabraniti ili ne pravo na pobacaj.
2014-04-12
Artificial wombs could soon be a reality. What will this mean for women?
We are approaching a biotechnological breakthrough. Ectogenesis, the invention of a complete external womb, could completely change the nature of human reproduction.
Women’s rights are never more emotive than when it comes to a woman’s right to choose. While pregnancy occurs inside a woman’s body, women have some control over it, at least. But what happens when a foetus can survive entirely outside the body? How will our legislation stand up when viability begins at conception?
muškarci će eliminirati žene, nepotrebne su
Guest- Guest
Odluka moze bitikic wrote:Sora wrote:Nego sto ?kic wrote:Sora wrote:Vidis kAk pisete pizdarijecassanowa wrote:Netko je za kulturu života, a netko je za kulturu smrti. Irci su za kulturu smrti, bljak!
Sto cemo s tim?
Jbt
svi se rode na silu..
Za i Protiv
Samo toliko o odlukama .
Zasto bi zeni bila nametnuta jedna odluka kad ne postoji nikakav razlog
Zametak moze ispasti, umrijeti u utrobi, biti ostrugane
U cemu je tvoj problem ?
Ti bi na silu stvarao ljude
Svako ubojstvo je krvavo. Što masovnije to krvavije...Sora wrote:A uzaasssscassanowa wrote:U Irskoj? Samo ih sad gledaj...Sora wrote:Jasam naoravila 3cassanowa wrote:Sad ćeš vidit i više pobačaja.Sora wrote:
Vidis kAk pisete pizdarije
Cuj To ti je vrlo krvavo
Guest- Guest
znas li ti da je nekad bolje istinu zamotati nego tako ogoljelu iznosit :(kaja wrote:Onda dobro ...:)
Prckov je tetkica koja kuka o nepravdi a metuzalem ne hebe od kad je izbila epidemija velikih boginja u Beogradu 1975 ...
Cuj To ti je vrlo krvavo
A pobacaj nije ubojstvo
Za sada se zakonom tako ne regulira
Bude li, imat cete jos manje Hrvata
A biće da je onda to slavljenje života i stvaranja...
A pobacaj nije ubojstvo....
Guest- Guest
kaja wrote:Onda dobro ...:)
Prckov je tetkica koja kuka o nepravdi a metuzalem ne hebe od kad je izbila epidemija velikih boginja u Beogradu 1975 ...
Yehudim- Posts : 4913
2018-03-06
aaaah
zasto se jebete kad ne znate
meni nije jasno kako se nekom omakne djete u danasnje doba
istina da su se i meni omakla djeca al nije bilo u pitanju da ce smetat, poslije kad bio pun kufer djece i pelena,
hop
nema vise ,
ahhhh, jel se smije jel se ne smije,
nema veze jel se smije oli se ne smije, nego jel u redu
no, ljudi ionako previse pa
eto, prijateljica od moje bivse zene ganjala karijeru, ostala prvi put trudna s 19 pa ocistila, pa jos 3 puta
i ostala sterilna sa 35 jer joj smetalo za karijeru
sad bi rado da joj trbuh poraste al nema, em je i u godinama em jebiga, neprima se
zasto se jebete kad ne znate
meni nije jasno kako se nekom omakne djete u danasnje doba
istina da su se i meni omakla djeca al nije bilo u pitanju da ce smetat, poslije kad bio pun kufer djece i pelena,
hop
nema vise ,
ahhhh, jel se smije jel se ne smije,
nema veze jel se smije oli se ne smije, nego jel u redu
no, ljudi ionako previse pa
eto, prijateljica od moje bivse zene ganjala karijeru, ostala prvi put trudna s 19 pa ocistila, pa jos 3 puta
i ostala sterilna sa 35 jer joj smetalo za karijeru
sad bi rado da joj trbuh poraste al nema, em je i u godinama em jebiga, neprima se
Bilo kako bilo ja , kao i obicno, na krivom mjestu u pravo vrijeme. Veceras ce se jebavat i piti na Irskoj kao nikada do sada. Abort inace ide nekako na ruku katolicima. Naime sujes Boga, krades, varas i lijepo se ispovjedis i ko nova osoba. Tako i ovo, izjebes se zatrudnis, ocistis i sutra je novi dan. Ginekolozi, pickini ispovjednici Muhahahhahahahahahahahahaaaaa Kila mozga...
2014-04-14
nije zadovoljan pederima nego se smije kobiYehudim wrote:Metuzalem wrote:vidi se na konstituciji čovjeka da ima visoke razie testosterona i ne da se podčiniti.anti-yoda wrote:
kaže grčki komunist Yanis Varoufakis, kako Grčka propada zbog žena
komentar je na 23:00, čak ni okorjela ljevica ne može vjerovat u što se to pretvorilo
samo jake jedinke govore istinu, makar ima ista radi štetu.testosteron.
A koji je to glupson stavio hitlera kao fol zadovoljnog pederima
Glupa propaganda za glupe sitnozube
kad se zna da je on pederčine trpa u konc logore i plinske komore, jednako kao Rome, Slavene, Židove itd
Po njemu su Njemice tj. žene, samo tribale radjati a muškarci su morali biti pravi muškarci, borbeni i jaki
Šandor Winnetou-
2017-12-31
To ko kad ti se pas posere na cesti, a ti pokupiš plastičnom vrećicom ;P Jes da te plastika štiti, al' ipak držiš govno u ruciNoor wrote:apsolutno...stavis kondom i to je to!Metuzalem wrote:ja kao muškarac moram imati pravo da odlučim želim li biti otacSabina Spielrein wrote:Metuzalem wrote:Abrotus mora biti striktno vezan uz pravo odričanja od očinstva sve druge kombinacije su krajnje nedemokratske.
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
Katolička crkva je doživila potpuni poraz u Irskoj
KC nepovratno pada na prostoru cijelog evropskog kontinenta i sa ovim potpunim porazom u Irskoj prestali su biti bitan političko društveni faktor u Evropi tj na evropskoj razini
KC nepovratno pada na prostoru cijelog evropskog kontinenta i sa ovim potpunim porazom u Irskoj prestali su biti bitan političko društveni faktor u Evropi tj na evropskoj razini
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Yebe me se za crkvu..razviti tehnologiju umjetnih Maternica i odhebati zene ako ne zele dijete...Dijete mora zivjeti..pod uvjetom da je zdrevo i ne pati od kriticnih i deformativnih bolesti...Zene nek se i dalje yebu...hu ker
Guest- Guest
Kršćanstvo je umrtvljeno ,pasivizirano i samim time nezanimljivo
Wehabdije za sada najzanimljivija grupa u smislu akcije
Wehabdije za sada najzanimljivija grupa u smislu akcije
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Da fak..!!!Kupijo sam Forcu 7 i sad idem uzivati u 4K igranju,,,.
Guest- Guest
Page 10 of 18 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 14 ... 18
Similar topics
» IRCI SU KRVLJU NATOPILI SRPSKU ZEMLJU
» Demokrati legalizirali dječiju prostituciju
» Lukašenko- Bjelorusija - totalno legalizirali kriptonovac i bitcoin
» SDP za dostupan i besplatan pobačaj
» Prosvjed za pobačaj pred Ustavnim sudom
» Demokrati legalizirali dječiju prostituciju
» Lukašenko- Bjelorusija - totalno legalizirali kriptonovac i bitcoin
» SDP za dostupan i besplatan pobačaj
» Prosvjed za pobačaj pred Ustavnim sudom