Irci legalizirali pobačaj
Page 12 of 18
Page 12 of 18 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 18
Re: Irci legalizirali pobačaj
očekujemo priručnik od marčela.
samo čekam drvlje i kamenje po alkoholu, cigaretama i jebačini.
samo čekam drvlje i kamenje po alkoholu, cigaretama i jebačini.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
Živi Zid wrote:Leteca Pegla wrote:a zar nije konsenzus na ovom forumu da je za to kriva nekakva emancipacija i zene koje su unistile ove nekakve judinekrscanske korjene i to?Živi Zid wrote:Hektorović wrote:
na balkanu je abortus u biti vid kontracepcije, strašno.
nije strašno, prije 100 godina imao si smrtnost novorođenčadi 20%+
nije bilo kontracepcije, ni moderne medicine, lijekova, pa je prirodna selekcija bila s obzirom na nasljeđen imunitet i pristupačnost hrani
sad sa abortusom prirodna selekcija je s obzirom na mentalno zdravlje
visoka smrtnost djece nije problem u prirodi
problem je imigracijski pritisak, kojeg kod nas doduše još nema, ali u zemljama poput Francuske već polako istiskuje domaće stanovništvo, a subvencionira ga država kroz programe socijalne pomoći i dječijeg doplatka
to je kao da Kinezi potiskuju fertilitet svojih građana i onda uvoze Indijce koje subvencioniraju dječijim doplatkom da imaju djecu
nitko drugi to ne radi osim kršćanskog zapada koji jedini vjeruje da su svi ljudi isti, imaju dušu i djeca su božja
dok god je judeokršćanstva na zapadu do tad će se nastaviti trendovi
jel mi soba dovoljno cista ili moram jos ic pospremat?...
gdje ćeš veće emancipacije od biblijske priče o Mariji i Josipu
spasio joj je život, nikad je nije pogledao s požudom ni dotaknuo, ali je prihvatio nju i njenog sina kojeg je čudesno začela, te ih uzdržava
to je isti gynocentrizam, samo je kontekst danas moderniji
Josip crnči da bi uzdržavao Mariju i Isusa, nema sexa, nema svoje potomke, i potpuno je marginalni lik u cijeloj priči, gotovo se ni ne spominje, žena i njeno dijete koje je začela s misterioznim strancem su bitni
:thefuf:
Panderin si je bio uzdržavan od strane Josipa ali Marija je sa njim imala još dice, najmanje još tri sina
koji se izrekom i imenom spominju u kršćanskoj Bibliji.
" Potomak Davidov mora biti po muškoj lozi. Ako ga je Josip usvojio, ništa od nastavka loze Davidove! Posvojenjem se ne može prenijeti pripadnost određenoj lozi. Kobna greška "Josipovog Isusovog rodoslovlja" je i u tome što uključuje Jekoniju (Matej 1, 11), za koga je rečeno da ga je Bog prokleo i da nitko od njegovih potomaka neće sjesti na Davidovo prijestolje kao "Mesija-Krist-Pomazanik".
"Ovako govori Jahve: 'Upišite za ovoga čovjeka: Bez djece. Život mu se nije posrećio. Nitko od potomstva njegova neće sjesti na prijesto Davidov ni vladati Judejom.'"
"Zato ovako govori Jahve protiv Jojakima, kralja judejskoga: 'On neće imati potomka da sjedne na prijestolje Davidovo, a njegovo mrtvo tijelo bit će bačeno na pripeku danju i noćni mraz. Kaznit ću njega, i potomstvo njegovo, i sluge njegove zbog njihova bezakonja, i svalit ću na Jeruzalemce i na Judejce sve zlo kojim sam im prijetio, a nisu me slušali.'"
Jeremija 22, 30; 36, 30 "
Ako ga je rodila " djevica ", nema "Davidova sjemena".
Žene se nisu računale u rodoslovlju naprosto zato, jer se smatralo da je čovjek u cijelosti prisutan u muškom sjemenu (žensko jajašce je otkriveno tek 1827, X/Y kromosomi još kasnije).
Ženska utroba je tek tlo u koje muškarac "posadi" sjeme. Upravo kao što tlo može biti jalovo, tako se u Bibliji govori o jalovim utrobama žena koje nisu u stanju donijeti ploda.
To se praznovjerje zadržalo do danas, o muškarcima se nikada nije govorilo kao o "jalovima".
Kod Židova, djeca mogu imati rodoslovlje samo preko svog (krvnog) oca ... usvojena djeca se ne ubrajaju! Ako je pripadnik plemena A usvojio dijete koje je krvnim srodstvom iz plemena B, onda se njegovo rodoslovlje računa po plemenu B, a ne plemenu A.
Dakle, ako je Isus imao rodoslovlje po Josipu... onda mu ovaj može biti samo otac, a ne staratelj ili usvojitelj.
Marija se ne spominje nigdje u 3. poglavlju kod Luke, a njezino tobožnje "rodoslovlje" počinje bez nje, s Isusom, a nastavlja se s Josipom i njegovim ocem. Kada bi to bilo njezino rodoslovlje, imali bismo posla s najvažnijom osobom evanđelja po Luki - Marijom - što je očita besmislica.
Osim toga, u tom rodoslovlju ne bi bilo Solomona. A to nikako ne valja, jer pobija proročanstva u 2Samuela 7, 12-16 i 1Ljetopisa 17, 11-14; 22, 9-10; 28, 4-6 - Isus mora biti potomak Solomonov - genealogija ide preko Davidova sina Natana, a ne Solomona (Luka 3, 31).
Naravno, to pobija i Novi Zavjet (Luka 1, 5), jer Marijina rođaka, Elizabeta, potječe od kuće Arona, tj. plemena Levijeva (još jedna nerotkinja kojoj Bog otvara utrobu), pa je i Marija roda Levijeva (računaju se samo preci po očevoj strani, a nikako majčinoj!).
"U dane Heroda, kralja judejskoga, bijaše neki svećenik imenom Zaharija iz razreda Abijina. Žena mu bijaše od kćeri Aronovih, a ime joj Elizabeta. ...A evo (Marijo) tvoje rođakinje Elizabete: ..."
A za Jekoniju sam Bog kaže:
"Nitko od potomstva njegova neće sjesti na prijesto Davidov ni vladati Judejom."
Jeremija 22, 30
Drugim riječima, Isus nikako nije mogao biti Mesija tj. od Boga odabrani židovski vladar, prema rodoslovljima koja su navedena.
Kasniji prepravljači i tumači u Djelima apostolskim odustaju od nemoguće misije tumačenja ovih kontradiktornih Isusovih rodoslovlja, kao i bajki iz Staroga Zavjeta, pa dižu ruke od jalova posla:
"Timotej - pobornik istine - Kao što sam te zamolio ... da zapovijediš nekima ... neka se ne zanose beskrajnim bajkama i rodoslovljima, koja više pogoduju rasprama negoli rasporedbi Božjoj po vjeri."
1Timoteju 1, 1-4
"A ludih se raspra, i rodoslovlja, i svađa, i sukoba zakonskih kloni: beskorisni su i isprazni."
Titu 3, 9
"Spominji se Isusa Krista, uskrsla od mrtvih, od potomstva Davidova - po mojem evanđelju."
2Timoteju 1, 1-4
Kršćanski branitelji vjere, odmah su shvatili da u raspravama sa židovskim rabinima nemaju nikakve šanse - Židovska je tradicija prejaka,
a kršćanska preuzimanja iz njihovih svetih spisa neznalački izvedena. Jedini izlaz je bio zabraniti svojim vjernicima da ulaze u bilo kakve rasprave sa židovskim teolozima.
To je smisao odredbe: "kloni se ludih rasprava o Zakonu!"
Valja još napomenuti da je ovaj grčevit pokušaj dokazivanja rodbinskih veza Isusa, s kraljem Davidom, da bi mu se priskrbilo nekakav kredibilitet, apsurdan, ako ne i smiješan.
ISUSOVA BRAĆA I SESTRE
Matej 12, 46:
"Dok on još govoraše mnoštvu, eto majke i braće njegove. Stajahu vani tražeći da s njime govore. Reče mu netko: 'Evo majke tvoje i braće tvoje, vani stoje i traže da s tobom govore.'"
Čak znamo i imena njegove braće. Sestre su ionako samo žene, pa se ne spominju poimence.
Marko 6, 3 - "Nije li ovo drvodjelja, sin Marijin, i brat Jakovljev, i Josipov, i Judin, i Šimunov? I nisu li mu sestre ovdje među nama?"
Usporedite ovo s podcrtanim: "Nije li ovo drvodjeljin sin? Nije li mu majka Marija, a braća Jakov, i Josip, i Šimun, i Juda? I sestre mu nisu li sve među nama?"
Matej 13, 55
Po Mateju imamo drvodjeljinog sina, a po Marku, drvodjelju, Marijina sina - iz čega se jasno vidi da je Matej ubacio spominjanje Isusova oca kako bi istaknuo da je Isus bračno, a ne izvan-bračno dijete kojemu se ne zna očevo ime! Uočite da su pobrojana imena sve braće, ali ne i sestara - "one su žene, pa ne zaslužuju da ih se imenuje".
(Neki katolički apologeti su "zaključili" da se ovdje ne radi o Isusovoj majci Mariji, nego o majci Zebedejevih sinova, ali:
- majka Zebedejevih sinova se ne zove Marija, ne znamo kako se zove ta žena, znamo samo da je majka Zebedejevih sinova (Jakova i Ivana)
- to nisu dva ista događaja pa da možemo povezati te likove preko mjesta i istog događaja naime u Marku 6, 1 govori se da je Isus u svom zavičaju i propovijeda u sinagogi, a tamo su "Nije li ovo drvodjelja, sin Marijin, i brat Jakovljev, i Josipov, i Judin, i Šimunov? I nisu li mu sestre ovdje među nama?' I sablažnjavahu se o njega."
- Citat završen -
Panderin sin, Marijin sin a Josipov posinak........................NIDJE veze sa Kraljem Davidom.
--------------------------------------------------------------------
Last edited by Yehudim on 27/5/2018, 09:30; edited 1 time in total
Yehudim- Posts : 4913
2018-03-06
abraham wrote:Zivot je stvarno cudo. Od Zrca do
https://narod.hr/dom-i-obitelj/malisane-jaslicke-dobi-navesti-da-vas-slusaju
Hehe......marcelo aj jed u o bocnoj tehnici zamjene pelena :)
Po moguc osti studiozan pristup
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
kada se sjetim da je tipkao; jebeš djecu...epikur37 wrote:abraham wrote:Zivot je stvarno cudo. Od Zrca do
https://narod.hr/dom-i-obitelj/malisane-jaslicke-dobi-navesti-da-vas-slusaju
Hehe......marcelo aj jed u o bocnoj tehnici zamjene pelena :)
Po moguc osti studiozan pristup
...a sada tipka priručnik; za roditelje u trećoj životnoj dobi.
a, tek da objavim fotke, tužio bi me
2014-12-30
Zato jer imitiraju USA kao predvodnika Zapada. Usa je primala sve prezrene u svijetu pa su postal dog br 1, pa tulavi Europljani kažu,ajmo se i mi tako ponašat pa ćemo postati dog br.1 u svijetu.Živi Zid wrote:Hektorović wrote:
nije bilo kontracepcije, ni moderne medicine, lijekova, pa je prirodna selekcija bila s obzirom na nasljeđen imunitet i pristupačnost hrani
problem je imigracijski pritisak, kojeg kod nas doduše još nema, ali u zemljama poput Francuske već polako istiskuje domaće stanovništvo, a subvencionira ga država kroz programe socijalne pomoći i dječijeg doplatka
to je kao da Kinezi potiskuju fertilitet svojih građana i onda uvoze Indijce koje subvencioniraju dječijim doplatkom da imaju djecu
nitko drugi to ne radi osim kršćanskog zapada koji jedini vjeruje da su svi ljudi isti, imaju dušu i djeca su božja
samo što ćemo sa kukavičjim jajem.
Guest- Guest
Metuzalem wrote:Zato jer imitiraju USA kao predvodnika Zapada. Usa je primala sve prezrene u svijetu pa su postal dog br 1, pa tulavi Europljani kažu,ajmo se i mi tako ponašat pa ćemo postati dog br.1 u svijetu.Živi Zid wrote:Hektorović wrote:
materijal koji je SAD primao se ne može usporediti s ovim šta mi primamo..
liberali kažu da su svi ljudi isti, čak ako je moj volumen mozga duplo veći nego tvoj jednako smo inteligentni, a raznolikost je dobra.:)kic wrote:Metuzalem wrote:Zato jer imitiraju USA kao predvodnika Zapada. Usa je primala sve prezrene u svijetu pa su postal dog br 1, pa tulavi Europljani kažu,ajmo se i mi tako ponašat pa ćemo postati dog br.1 u svijetu.Živi Zid wrote:Hektorović wrote:
Guest- Guest
Ebo Peterson talno kokodače ljudi ispod IQ 83 nisu funkcionalno sposobni obavljati nikakve poslove pa čak i one repetitivne, niti ih se može obučit za to..
Pa sad kad se trpaš sa populacijom u kojoj je pola ljudi ispod te granice, postane ti jasno zašto su na socijali i ne mogu radit.
Pa sad kad se trpaš sa populacijom u kojoj je pola ljudi ispod te granice, postane ti jasno zašto su na socijali i ne mogu radit.
Last edited by Metuzalem on 27/5/2018, 10:34; edited 1 time in total
Guest- Guest
ma, klasična priča, cilj im je nomadsko zauzimanje prostora i bogatstva koje su drugi stekli radom, a oni zamjenom stanovništva..
Objasni to ženama koje misle za čiuvave da su im ljudska djeca.kic wrote:
ma, klasična priča, cilj im je nomadsko zauzimanje prostora i bogatstva koje su drugi stekli radom, a oni zamjenom stanovništva..
Guest- Guest
nijeLeteca Pegla wrote:a zar nije konsenzus na ovom forumu da je za to kriva nekakva emancipacija i zene koje su unistile ove nekakve judinekrscanske korjene i to?Živi Zid wrote:Hektorović wrote:
jel mi soba dovoljno cista ili moram jos ic pospremat?...
mislim na konsenzus, otkud ti to
- ali jest feminizam i njegova nedonscad
emancipaciju vidi sa logijem,
ja s tim nemam problem niti primjedbu
2014-04-19
lijevi liberali i ostali leftardiMetuzalem wrote:liberali kažu da su svi ljudi isti, čak ako je moj volumen mozga duplo veći nego tvoj jednako smo inteligentni, a raznolikost je dobra.:)kic wrote:Metuzalem wrote:Zato jer imitiraju USA kao predvodnika Zapada. Usa je primala sve prezrene u svijetu pa su postal dog br 1, pa tulavi Europljani kažu,ajmo se i mi tako ponašat pa ćemo postati dog br.1 u svijetu.Živi Zid wrote:Hektorović wrote:
i ne samo ljudi nego i kulture i rase i spolovi
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
i vrste.... pogledaj koji je film dobio najviše nominacija za oskara https://hr.wikipedia.org/wiki/Oblik_vode_(2017.)prckov wrote:lijevi liberali i ostali leftardiMetuzalem wrote:liberali kažu da su svi ljudi isti, čak ako je moj volumen mozga duplo veći nego tvoj jednako smo inteligentni, a raznolikost je dobra.:)kic wrote:Metuzalem wrote:Zato jer imitiraju USA kao predvodnika Zapada. Usa je primala sve prezrene u svijetu pa su postal dog br 1, pa tulavi Europljani kažu,ajmo se i mi tako ponašat pa ćemo postati dog br.1 u svijetu.Živi Zid wrote:
film koji promovira sex među vrstama.
Guest- Guest
bice da je to uvod u nesto zesceMetuzalem wrote:i vrste.... pogledaj koji je film dobio najviše nominacija za oskara https://hr.wikipedia.org/wiki/Oblik_vode_(2017.)prckov wrote:lijevi liberali i ostali leftardiMetuzalem wrote:liberali kažu da su svi ljudi isti, čak ako je moj volumen mozga duplo veći nego tvoj jednako smo inteligentni, a raznolikost je dobra.:)kic wrote:Metuzalem wrote:
Zato jer imitiraju USA kao predvodnika Zapada. Usa je primala sve prezrene u svijetu pa su postal dog br 1, pa tulavi Europljani kažu,ajmo se i mi tako ponašat pa ćemo postati dog br.1 u svijetu.
2014-04-19
a po brojnosti upisa...prckov wrote:
nije
a nis, aj se vi lijepo dogovorite ko je odgovoran za seobu neslavena i ostale cirkuse, judinokrscanstvo ili emancipacija & zene, cijepljenje protiv velikih boginja ili nesto cetvrto peto sesto, pa mi se onda javite, ja do tada cistim sobu...
Guest- Guest
uzas zivi....sjetih se filma Čudoviste iz Crne lagune...Monster se "zaljubio" u curu,a cura bjez glavom bez obzira...Metuzalem wrote:i vrste.... pogledaj koji je film dobio najviše nominacija za oskara https://hr.wikipedia.org/wiki/Oblik_vode_(2017.)prckov wrote:lijevi liberali i ostali leftardiMetuzalem wrote:liberali kažu da su svi ljudi isti, čak ako je moj volumen mozga duplo veći nego tvoj jednako smo inteligentni, a raznolikost je dobra.:)kic wrote:Metuzalem wrote:
Zato jer imitiraju USA kao predvodnika Zapada. Usa je primala sve prezrene u svijetu pa su postal dog br 1, pa tulavi Europljani kažu,ajmo se i mi tako ponašat pa ćemo postati dog br.1 u svijetu.
sad kome ovakve boleštarije idu u korist ne bih znao..Kad konji budu legalno poceli yebavati zene,kao st ovidimo i hrpetina slika gdje zene optje sa psima,..ma sve oslo u qrc blagi..
Guest- Guest
polakoLeteca Pegla wrote:a po brojnosti upisa...prckov wrote:
nije
a nis, aj se vi lijepo dogovorite ko je odgovoran za seobu neslavena i ostale cirkuse, judinokrscanstvo ili emancipacija & zene, cijepljenje protiv velikih boginja ili nesto cetvrto peto sesto, pa mi se onda javite, ja do tada cistim sobu...
smiri se
pogledaj post iznad pa ces vidit da sam ti vec javio
2014-04-19
Sora wrote:Nego sto ?kic wrote:Sora wrote:Vidis kAk pisete pizdarijecassanowa wrote:Netko je za kulturu života, a netko je za kulturu smrti. Irci su za kulturu smrti, bljak!
Ja nisam vidjela vise zivota, mladosti , stvaranja, uživanja nigdje kso u Irskoj
I bravo za odluku o pobacaju
ima zivota, samo ne za pobacene..
Trebaju se roditi na silu?
Treba jos djece koje ce popovi silovati i casne maltretirati ili ubijati kao szo su i činile bas u Irskoj
Odim toga prirodnih spontanih pobacaja ima koliko hoces
Sto cemo s tim?
Jbt
kako misliš na silu
na silu se ubija fetuse, nitko se ne rađa silom, svi se žele roditi.
prirodni spontani pobačaji su druga stvar, i oni su tragedija, a meni je nevjerojatno da današnje aktivistice popizde kad netko ubije zeca ili nosi krzno, jer ubija slatke male životinjice, ali se zalažu za ubijanje ljudskih bića bez jebemti
kic wrote:
Nomadsko stočarski, selilački narodi, koji su okruživali i okružuju gradove oduvik su ih preuzimali, na ovaj ili onaj način
Tako je svuda i uvik, " seljaci " dolaze u gradove diljem planete
Yehudim- Posts : 4913
2018-03-06
Ehhh..ti bi sad da one moraju radjati i razvaliti si jedinu valutu kojom u zivotu mogu trgovati...eeeeee Marc,Marc....marcellus wrote:Sora wrote:Nego sto ?kic wrote:Sora wrote:Vidis kAk pisete pizdarijecassanowa wrote:Netko je za kulturu života, a netko je za kulturu smrti. Irci su za kulturu smrti, bljak!
Ja nisam vidjela vise zivota, mladosti , stvaranja, uživanja nigdje kso u Irskoj
Treba jos djece koje ce popovi silovati i casne maltretirati ili ubijati kao szo su i činile bas u Irskoj
Sto cemo s tim?
Jbt
kako misliš na silu
prirodni spontani pobačaji su druga stvar, i oni su tragedija, a meni je nevjerojatno da današnje aktivistice popizde kad netko ubije zeca ili nosi krzno, jer ubija slatke male životinjice, ali se zalažu za ubijanje ljudskih bića bez jebemti
Guest- Guest
od tebe još samo očekujem da se zarediš.marcellus wrote:Sora wrote:Nego sto ?kic wrote:Sora wrote:Vidis kAk pisete pizdarijecassanowa wrote:Netko je za kulturu života, a netko je za kulturu smrti. Irci su za kulturu smrti, bljak!
Sto cemo s tim?
Jbt
kako misliš na silu
jebeš mi mater pokojnu doći ću ti na prvu misu.
2014-12-30
Page 12 of 18 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 18
Similar topics
» IRCI SU KRVLJU NATOPILI SRPSKU ZEMLJU
» Demokrati legalizirali dječiju prostituciju
» Lukašenko- Bjelorusija - totalno legalizirali kriptonovac i bitcoin
» SDP za dostupan i besplatan pobačaj
» Prosvjed za pobačaj pred Ustavnim sudom
» Demokrati legalizirali dječiju prostituciju
» Lukašenko- Bjelorusija - totalno legalizirali kriptonovac i bitcoin
» SDP za dostupan i besplatan pobačaj
» Prosvjed za pobačaj pred Ustavnim sudom