Irci legalizirali pobačaj
Page 7 of 18
Page 7 of 18 • 1 ... 6, 7, 8 ... 12 ... 18
Re: Irci legalizirali pobačaj
a ne, one su obespravljene od patrijarhalnog dedeMetuzalem wrote:uhh ovo sam zaboravija, i ovo pravo imaju, bez da imaju ikakve obveze prema tome djetetu. majko mila što su nas instinucionalno podredile.prckov wrote:u americi, (ne znam za HR)
zene mogu i poslije rodenja predat dijete drzavi bez vise ikakvih obaveza prema djetetu
ili ocu
toliko o zenskim sranjima i pravu
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
do jedan zakon su naštelali na svoju korist, a obveze su prebacile muškarcima.prckov wrote:a ne, one su obespravljene od patrijarhalnog dedeMetuzalem wrote:uhh ovo sam zaboravija, i ovo pravo imaju, bez da imaju ikakve obveze prema tome djetetu. majko mila što su nas instinucionalno podredile.prckov wrote:u americi, (ne znam za HR)
zene mogu i poslije rodenja predat dijete drzavi bez vise ikakvih obaveza prema djetetu
ili ocu
toliko o zenskim sranjima i pravu
pazi sad zabranit će i sex lutke-robote..jer su im postale buduća ugroza u primatu.
Guest- Guest
daješ daješ, negdi dok se opet ne uda, a negdi godinu dvi nakon razlaza.Sabina Spielrein wrote:prckov wrote:s cime se ne slazesEroo wrote:Ne seri, kolega, ...da prostiš...prckov wrote:upravo takoMetuzalem wrote:
ja kao muškarac moram imati pravo da odlučim želim li biti otac nerođenom djetetu, u protivnom treba najstrože zabraniti abortus.
ako je abortus legalan za zene takode se muskarci mogu odrec djeteta ako zena odluci da rodi
dakle, moze abortus ali racunajte da mogu onda i muski biti slobodni od odgovornosti za dijete koje ne zele
zene imaju legalno pravo da abortiraju
to pravo kad ga vec hoce nosi i posljedice a to je da i muskarci dobiju istu mogucnost
to jest pravo da se odreknu obaveze alimentacije ako zena odluci da rodi
sta ti tu nije jasno
Ne daješ ženi alimentaciju, nego djetetu, treći u priči.
Guest- Guest
drugo sto treba uvest u zakon je da ukoliko majka kojoj se po pravilu dodjeljuje dijeteMetuzalem wrote:daješ daješ, negdi dok se opet ne uda, a negdi godinu dvi nakon razlaza.Sabina Spielrein wrote:prckov wrote:s cime se ne slazesEroo wrote:Ne seri, kolega, ...da prostiš...prckov wrote:
upravo tako
ako je abortus legalan za zene takode se muskarci mogu odrec djeteta ako zena odluci da rodi
dakle, moze abortus ali racunajte da mogu onda i muski biti slobodni od odgovornosti za dijete koje ne zele
to pravo kad ga vec hoce nosi i posljedice a to je da i muskarci dobiju istu mogucnost
sta ti tu nije jasno
sprecava posjete oca onda on treba imat legalno pravo da prestane placat alimentaciju djetetu koje ne moze niti vidit
navodno oko milijun oceva samo u engleskoj ne mogu vidit djecu na razne zenske fazone a placaju za tu djecu
zene su ga bukvalno presrale sve mjere
2014-04-19
ma treba ukinut institut alimentacije...postaješ skrbnik djeteta 15 dana u mjesecu, to ti je alimentacija.najpoštenije.dakle podjeljeno skrbništvo.prckov wrote:drugo sto treba uvest u zakon je da ukoliko majka kojoj se po pravilu dodjeljuje dijeteMetuzalem wrote:daješ daješ, negdi dok se opet ne uda, a negdi godinu dvi nakon razlaza.Sabina Spielrein wrote:prckov wrote:s cime se ne slazesEroo wrote:
Ne seri, kolega, ...da prostiš...
sta ti tu nije jasno
sprecava posjete oca onda on treba imat legalno pravo da prestane placat alimentaciju djetetu koje ne moze niti vidit
navodno oko milijun oceva samo u engleskoj ne mogu vidit djecu na razne zenske fazone a placaju za tu djecu
a da ne govorimo da 80% žena koje su napustile djecu ne plaća alimentaciju...zamisli da je toliko očeva kolika bi halabuka bila...
Last edited by Metuzalem on 26/5/2018, 17:32; edited 1 time in total
Guest- Guest
epikur37 wrote:Irci su kanta od nacije, nije čudo da su ih briti guzili stoljećima... ostavilo traga
Samo radi katoličke crkve, koja ih uvelike koči, jesu. Za drugo nisu.
Ipak su uspili odjebali Engleze. A bilo je vrimena kad se, na ulici, nije smilo sastati više od 2 čovika,
engleski vojnici bi bili sa jedne i druge strane ulice na svakih 150 m sa dugim cijevima, za peći domaću
rakiju, krumpirušu, smrtna kazna, za perorez u djepu, smrtna kazna.........itd
Bilo je i kod njih izdajnika, kolaboracionista, okupatorskih sluga i dajguzića poput - usraša - u - ndh -
koji su prijavljivali, hapsili domoljube, zatvarali ih, mučili ih i ubijali.......a i postali protestanti, to su sada oni u S. Irskoj.
pa to bi bilo idealno ali navodno je za dijete bolje da je na jednom mjestuMetuzalem wrote:ma treba ukinut institut alimentacije...postaješ skrbnik djeteta 15 dana u mjesecu, to ti je alimentacija.najpoštenije.prckov wrote:drugo sto treba uvest u zakon je da ukoliko majka kojoj se po pravilu dodjeljuje dijeteMetuzalem wrote:daješ daješ, negdi dok se opet ne uda, a negdi godinu dvi nakon razlaza.Sabina Spielrein wrote:prckov wrote:
s cime se ne slazes
sta ti tu nije jasno
a da ne govorimo da 80% žena koje su napustile djecu ne plaća alimentaciju...zamisli da je toliko očeva kolika bi halabuka bila...
znas, interes djeteta prvo
velim, nije problem svoje dijete izdrzavat, problem je da se ne smije dozvolit svakoj ludari da ti zabrani imat odnos sa svojim djetetom a placas
2014-04-19
pa nisi ti trudan od mene, nego ja od tebeMetuzalem wrote:Noor wrote:apsolutno...stavis kondom i to je to!Metuzalem wrote:ja kao muškarac moram imati pravo da odlučim želim li biti otacSabina Spielrein wrote:Metuzalem wrote:Abrotus mora biti striktno vezan uz pravo odričanja od očinstva sve druge kombinacije su krajnje nedemokratske.
argument ti je šupalj, uzmeš pilulu kakav abortus....ali ok uz abortus mora postojat i institut odricanja od očinstva. dakle ili oboje ili nijedno.
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
prckov wrote:s cime se ne slazesEroo wrote:Ne seri, kolega, ...da prostiš...prckov wrote:upravo takoMetuzalem wrote:ja kao muškarac moram imati pravo da odlučim želim li biti otac nerođenom djetetu, u protivnom treba najstrože zabraniti abortus.Sabina Spielrein wrote:
sta ti tu nije jasno
I da ti ga odsjeku, također...
Eroo- Posts : 78957
2016-07-22
osim kad je vakum sisaljka u pitanju.prckov wrote:pa to bi bilo idealno ali navodno je za dijete bolje da je na jednom mjestuMetuzalem wrote:ma treba ukinut institut alimentacije...postaješ skrbnik djeteta 15 dana u mjesecu, to ti je alimentacija.najpoštenije.prckov wrote:drugo sto treba uvest u zakon je da ukoliko majka kojoj se po pravilu dodjeljuje dijeteMetuzalem wrote:daješ daješ, negdi dok se opet ne uda, a negdi godinu dvi nakon razlaza.Sabina Spielrein wrote:
znas, interes djeteta prvo
velim, nije problem svoje dijete izdrzavat, problem je da se ne smije dozvolit svakoj ludari da ti zabrani imat odnos sa svojim djetetom a placas
Guest- Guest
imaju ali nije legalnoEroo wrote:prckov wrote:s cime se ne slazesEroo wrote:Ne seri, kolega, ...da prostiš...prckov wrote:upravo takoMetuzalem wrote:
ja kao muškarac moram imati pravo da odlučim želim li biti otac nerođenom djetetu, u protivnom treba najstrože zabraniti abortus.
sta ti tu nije jasno
I da ti ga odsjeku, također...
sta tebi nije jasno
ispljuni argument ili suti
2014-04-19
niko nije trudan.Noor wrote:pa nisi ti trudan od mene, nego ja od tebeMetuzalem wrote:Noor wrote:apsolutno...stavis kondom i to je to!Metuzalem wrote:ja kao muškarac moram imati pravo da odlučim želim li biti otacSabina Spielrein wrote:
argument ti je šupalj, uzmeš pilulu kakav abortus....ali ok uz abortus mora postojat i institut odricanja od očinstva. dakle ili oboje ili nijedno.
Guest- Guest
Problem je u onom koji je iša pravit dite takvoj "ludari"...Njega bi tribalo kastrirat.problem je da se ne smije dozvolit svakoj ludari da ti zabrani imat odnos sa svojim djetetom a placas
Moja najmlađa princeza ima : dvije mame i dva tate, kao i dvije bake i dva dida. Zar to nije super?
2016-07-22
ma ti si bre moderan, još da posvojite kojeg 30godišnjeg Arapa koji se vodi kao 11godišnjak ,nema vam ravna.Eroo wrote:Problem je u onom koji je iša pravit dite takvoj "ludari"...Njega bi tribalo kastrirat.problem je da se ne smije dozvolit svakoj ludari da ti zabrani imat odnos sa svojim djetetom a placas
Moja najmlađa princeza ima : dvije mame i dva tate, kao i dvije bake i dva dida. Zar to nije super?
Guest- Guest
i krovovi od marmeladeEroo wrote:Problem je u onom koji je iša pravit dite takvoj "ludari"...Njega bi tribalo kastrirat.problem je da se ne smije dozvolit svakoj ludari da ti zabrani imat odnos sa svojim djetetom a placas
spusti se na zemlju, naime postoji nesto sto se zove stvarnost
a ne postoji taj fildzan iz kojeg ces ti vidit buducnost i citat
ne sudi po sebi
ni ja ne sudim po sebi
2014-04-19
nije svijet prckov i eroprckov wrote:i krovovi od marmeladeEroo wrote:Problem je u onom koji je iša pravit dite takvoj "ludari"...Njega bi tribalo kastrirat.problem je da se ne smije dozvolit svakoj ludari da ti zabrani imat odnos sa svojim djetetom a placas
ne sudi po sebi
ni ja ne sudim po sebi
velko je to mjesto
i sareno
2014-04-19
Sudim po sebi, kao dobroj praksi...prckov wrote:i krovovi od marmeladeEroo wrote:Problem je u onom koji je iša pravit dite takvoj "ludari"...Njega bi tribalo kastrirat.problem je da se ne smije dozvolit svakoj ludari da ti zabrani imat odnos sa svojim djetetom a placas
ne sudi po sebi
ni ja ne sudim po sebi
U lošoj praksi, koju si gore spomenio, ne okrivljuj samo jednu stranu...Samo to sam htio reći.
2016-07-22
ma ti si prava zenaNoor wrote:pa nisi ti trudan od mene, nego ja od tebeMetuzalem wrote:Noor wrote:apsolutno...stavis kondom i to je to!Metuzalem wrote:ja kao muškarac moram imati pravo da odlučim želim li biti otacSabina Spielrein wrote:
svako bi bio sretan da budes trudna od njega
2014-04-19
relativizirasEroo wrote:Sudim po sebi, kao dobroj praksi...prckov wrote:i krovovi od marmeladeEroo wrote:Problem je u onom koji je iša pravit dite takvoj "ludari"...Njega bi tribalo kastrirat.problem je da se ne smije dozvolit svakoj ludari da ti zabrani imat odnos sa svojim djetetom a placas
ne sudi po sebi
ni ja ne sudim po sebi
U lošoj praksi, koju si gore spomenio, ne okrivljuj samo jednu stranu...Samo to sam htio reći.
sudi se po onom ko jeste kriv a to je onaj ko staje na put odnosu roditelja i djeteta
odnos roditelja i djeteta ne smije bit nicija stvar sem tog roditelja i djeteta
sasvim je drugo odnos samih roditelja
da ne pricam kakve sve nemoguce i razne situacije imas
ali za svaku mora bit to pravilo, naravno ako je rijec o normalnim ljudima
a to sto ti ili bilo ko drugi je ostvario jedan odnos ne znaci da igdje drugo takav odnos postoji
svaki je drugaciji, bas svaki
2014-04-19
prckov wrote:
zato što su prijetnja društvu, ženama
mogli bi odgojiti svoju djecu da mrze
borba protiv mržnje, za ljubav, ne može dozvoliti takvim muškarcima odgoj djece
Guest- Guest
Page 7 of 18 • 1 ... 6, 7, 8 ... 12 ... 18
Similar topics
» IRCI SU KRVLJU NATOPILI SRPSKU ZEMLJU
» Demokrati legalizirali dječiju prostituciju
» Lukašenko- Bjelorusija - totalno legalizirali kriptonovac i bitcoin
» SDP za dostupan i besplatan pobačaj
» Prosvjed za pobačaj pred Ustavnim sudom
» Demokrati legalizirali dječiju prostituciju