Irci legalizirali pobačaj
Page 8 of 18
Page 8 of 18 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 13 ... 18
Re: Irci legalizirali pobačaj
prckov wrote:
navodno oko milijun oceva samo u engleskoj ne mogu vidit djecu na razne zenske fazone a placaju za tu djecu
zato što su prijetnja društvu, ženama
mogli bi odgojiti svoju djecu da mrze
borba protiv mržnje, za ljubav, ne može dozvoliti takvim muškarcima odgoj djece
Guest- Guest
Ovaj graf je istinit, do jedna je bila ispod moga ranga, taman koliko ove linije i prikazuju.anti-yoda wrote:anti-yoda wrote:
no možda je biologija u krivu, možda su ideje i filozofija iznad životinjskih nagona
Guest- Guest
pa situacija je hipotetskaMetuzalem wrote:niko nije trudan.Noor wrote:pa nisi ti trudan od mene, nego ja od tebeMetuzalem wrote:Noor wrote:apsolutno...stavis kondom i to je to!Metuzalem wrote:
ja kao muškarac moram imati pravo da odlučim želim li biti otac
argument ti je šupalj, uzmeš pilulu kakav abortus....ali ok uz abortus mora postojat i institut odricanja od očinstva. dakle ili oboje ili nijedno.
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
ma da nitko ne pomisli da je netko trudan...hipotetski:)Noor wrote:pa situacija je hipotetskaMetuzalem wrote:niko nije trudan.Noor wrote:pa nisi ti trudan od mene, nego ja od tebeMetuzalem wrote:Noor wrote:
apsolutno...stavis kondom i to je to!
argument ti je šupalj, uzmeš pilulu kakav abortus....ali ok uz abortus mora postojat i institut odricanja od očinstva. dakle ili oboje ili nijedno.
Guest- Guest
pa da, muskarci su toksicnianti-yoda wrote:prckov wrote:
navodno oko milijun oceva samo u engleskoj ne mogu vidit djecu na razne zenske fazone a placaju za tu djecu
zato što su prijetnja društvu, ženama
mogli bi odgojiti svoju djecu da mrze
borba protiv mržnje, za ljubav, ne može dozvoliti takvim muškarcima odgoj djece
evo nek mi ero ne da lagat
da pojasnim, govorim o muskarcima kolektivno, jer kad kazes muskarci onda je to to
2014-04-19
Metuzalem wrote:Ovaj graf je istinit, do jedna je bila ispod moga ranga, taman koliko ove linije i prikazuju.anti-yoda wrote:anti-yoda wrote:
no možda je biologija u krivu, možda su ideje i filozofija iznad životinjskih nagona
https://theblog.okcupid.com/your-looks-and-your-inbox-8715c0f1561e
izbrisali su istraživanje sa dejting sajtova od kud su uzeti statistički podaci
nije dozvoljeno pričat o sexualnom ponašanju, to je tabu
Guest- Guest
a, okMetuzalem wrote:ma da nitko ne pomisli da je netko trudan...hipotetski:)Noor wrote:pa situacija je hipotetskaMetuzalem wrote:niko nije trudan.Noor wrote:pa nisi ti trudan od mene, nego ja od tebeMetuzalem wrote:
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Metuzalem wrote:
Ovaj graf je istinit
znanost ima odgovore, no ne možeš reć kako je zemlja okruga ili da se vrti oko sunca
Guest- Guest
Metuzalem wrote:Ovaj graf je istinit, do jedna je bila ispod moga ranga, taman koliko ove linije i prikazuju.anti-yoda wrote:anti-yoda wrote:
Onda stvarno imaš jako niske kriterije.
Ma uostalom ono šta kažu sa kim si, onakav si
i hipotetski su oboje isto odgovorniNoor wrote:pa situacija je hipotetskaMetuzalem wrote:niko nije trudan.Noor wrote:pa nisi ti trudan od mene, nego ja od tebeMetuzalem wrote:Noor wrote:
apsolutno...stavis kondom i to je to!
ali nije u tome stvar, ako zena ima mogucnost da odustane od roditeljstva treba imat i muskarac
to jest svaki po svojoj zelji, ako hoce ako nece
to bi bilo ravnopravno
samo govorim o duplim standardima ovim ljevicarima sto urlaju o abortusu i pravima zena a ne pada im na pamet takvo pravo omogucit muskarcima
2014-04-19
za sex ti ne trebaju veliki kriteriji. razlika između mene i tebe je što sam ja dovoljno muško da jasno kažem kako stavri stoje,a ti svoju muškost održavaš stvaranjem privida.Yehudim wrote:Metuzalem wrote:Ovaj graf je istinit, do jedna je bila ispod moga ranga, taman koliko ove linije i prikazuju.anti-yoda wrote:anti-yoda wrote:
Onda stvarno imaš jako niske kriterije.
Ma uostalom ono šta kažu sa kim si, onakav si
Last edited by Metuzalem on 26/5/2018, 18:17; edited 2 times in total
Guest- Guest
kaže grčki komunist Yanis Varoufakis, kako Grčka propada zbog žena
komentar je na 23:00, čak ni okorjela ljevica ne može vjerovat u što se to pretvorilo
Guest- Guest
vidi se na konstituciji čovjeka da ima visoke razie testosterona i ne da se podčiniti.anti-yoda wrote:
komentar je na 23:00, čak ni okorjela ljevica ne može vjerovat u što se to pretvorilo
samo jake jedinke govore istinu, makar ima ista radi štetu.testosteron.
Last edited by Metuzalem on 26/5/2018, 18:16; edited 1 time in total
Guest- Guest
Preporučam za pogledati tj. POSLUŠATI šta lik govori
slazem se ja s tobom, šalila sam se s metuzalemomprckov wrote:i hipotetski su oboje isto odgovorniNoor wrote:pa situacija je hipotetskaMetuzalem wrote:niko nije trudan.Noor wrote:pa nisi ti trudan od mene, nego ja od tebeMetuzalem wrote:
ali nije u tome stvar, ako zena ima mogucnost da odustane od roditeljstva treba imat i muskarac
to bi bilo ravnopravno
samo govorim o duplim standardima ovim ljevicarima sto urlaju o abortusu i pravima zena a ne pada im na pamet takvo pravo omogucit muskarcima
al stojim pri stavu da kontracepcija nudi razne mogucnosti zastite...i da o nezeljenoj trudnoci treba misliti prije, a ne poslije
no, lako je o tome mlatiti...
Konacno.
Samo usporedo s nekim drugim trendovima, pa dobiva pogresnu konotaciju.
Samo usporedo s nekim drugim trendovima, pa dobiva pogresnu konotaciju.
2014-04-12
ma naravno, na prevenciju treba stavit naglasakNoor wrote:slazem se ja s tobom, šalila sam se s metuzalemomprckov wrote:i hipotetski su oboje isto odgovorniNoor wrote:pa situacija je hipotetskaMetuzalem wrote:niko nije trudan.Noor wrote:
pa nisi ti trudan od mene, nego ja od tebe
to bi bilo ravnopravno
al stojim pri stavu da kontracepcija nudi razne mogucnosti zastite...i da o nezeljenoj trudnoci treba misliti prije, a ne poslije
no, lako je o tome mlatiti...
nije ni muskarcima svejedno kad zena abortira a pogotovo zenama
2014-04-19
Metuzalem wrote:ma ti si bre moderan, još da posvojite kojeg 30godišnjeg Arapa koji se vodi kao 11godišnjak ,nema vam ravna.Eroo wrote:Problem je u onom koji je iša pravit dite takvoj "ludari"...Njega bi tribalo kastrirat.problem je da se ne smije dozvolit svakoj ludari da ti zabrani imat odnos sa svojim djetetom a placas
Moja najmlađa princeza ima : dvije mame i dva tate, kao i dvije bake i dva dida. Zar to nije super?
Pa i ne baš, kad je obitelj u pitanju...
Moderan sam utoliko što mislim da dvoje ne moraju živjeti do groba skupa, ako tako odluče...
A djeca? Što s djecom? E, vidiš, tu stvarno nemam što dodat osim ono boldano ponovit.
Moja najmlađa princeza usprkos sve ima sve dva puta više. I ljubav također, da se razumijemo.
Eroo- Posts : 78956
2016-07-22
Metuzalem wrote:vidi se na konstituciji čovjeka da ima visoke razie testosterona i ne da se podčiniti.anti-yoda wrote:
samo jake jedinke govore istinu, makar ima ista radi štetu.testosteron.
A koji je to glupson stavio hitlera kao fol zadovoljnog pederima
Glupa propaganda za glupe sitnozube
kad se zna da je on pederčine trpa u konc logore i plinske komore, jednako kao Rome, Slavene, Židove itd
Po njemu su Njemice tj. žene, samo tribale radjati a muškarci su morali biti pravi muškarci, borbeni i jaki
Yehudim- Posts : 4913
2018-03-06
Page 8 of 18 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 13 ... 18
Similar topics
» IRCI SU KRVLJU NATOPILI SRPSKU ZEMLJU
» Demokrati legalizirali dječiju prostituciju
» Lukašenko- Bjelorusija - totalno legalizirali kriptonovac i bitcoin
» SDP za dostupan i besplatan pobačaj
» Prosvjed za pobačaj pred Ustavnim sudom
» Demokrati legalizirali dječiju prostituciju
» Lukašenko- Bjelorusija - totalno legalizirali kriptonovac i bitcoin
» SDP za dostupan i besplatan pobačaj