Golman Zvezde u napadu iskrenosti:Moja majka je 'Republika Srpska Krajina' tu sam rodjen a ne u Hrvatskoj
Page 3 of 7
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Golman Zvezde u napadu iskrenosti:Moja majka je 'Republika Srpska Krajina' tu sam rodjen a ne u Hrvatskoj
jednostavno volim iskrene ljude..mislim ne d avolim nego postujem..znam da ce me gledat u oci kad bude mozebitno ejdnom pucao a ja znam protiv koga da se branim..kaja wrote:četnike najvole vuk, jer onda može brijati na opet počinje...vuksadinare wrote:Cestitke decko jedan od rijetkih si javno koji si iskren..ne volis hrvatsku,hrvate..velikosrbin si od glave do pete...i jebe ti se floskula sportas mora biti sportas i tolerantan...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Golman Zvezde u napadu iskrenosti:Moja majka je 'Republika Srpska Krajina' tu sam rodjen a ne u Hrvatskoj
inače dečku će kada tada nešto zatrebati, taman izvadak iz matice rođenih...to je nešto što svakome treba u životu.
treba ga umemorirati u knjigu rođenih pod - ne izdati list uz obrazloženje da se obrati nadležnim tijelima srpske krajine za sve potrebno.
treba ga umemorirati u knjigu rođenih pod - ne izdati list uz obrazloženje da se obrati nadležnim tijelima srpske krajine za sve potrebno.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
pa i kanada je lepo srpsko mesto
2014-04-19
Serbinho-3 wrote:Kanadsko Australijska poslaslidingdoorsoperator wrote:crvenkasti wrote:A kad naš Josip Šimunić kaže "Za dom spremni", odmah svi dižu galamu...
Šimunić se rodio u Australiji, a ne u Krajini.
Hajde;
Ne seri ;
SRPSKOČETNIČKA POSLA -- dobro ti to znaš i ne PODVALJUJ smrade četnički !
Guest- Guest
ne voliš iskrene ljude nego sereš..vuksadinare wrote:jednostavno volim iskrene ljude..mislim ne d avolim nego postujem..znam da ce me gledat u oci kad bude mozebitno ejdnom pucao a ja znam protiv koga da se branim..kaja wrote:četnike najvole vuk, jer onda može brijati na opet počinje...vuksadinare wrote:Cestitke decko jedan od rijetkih si javno koji si iskren..ne volis hrvatsku,hrvate..velikosrbin si od glave do pete...i jebe ti se floskula sportas mora biti sportas i tolerantan...
2015-08-15
Serbinho-3 wrote:Kanadsko Australijska poslaslidingdoorsoperator wrote:crvenkasti wrote:A kad naš Josip Šimunić kaže "Za dom spremni", odmah svi dižu galamu...
Šimunić se rodio u Australiji, a ne u Krajini.
Hajde;
Ne seri ;
SRPSKOČETNIČKA POSLA -- dobro ti to znaš i ne PODVALJUJ smrade četnički !
Guest- Guest
nemoj da ti dođem u hrvatski zemun..dzango wrote:A šta je tu tako skandalozno?
al dobro, na tebe sam slaba pa ništa od toga...
idem se nekom drugom prijetiti
2015-08-15
prckov wrote:pa i kanada je lepo srpsko mesto
...i zvuči srpski. Kanada-šume-Šumadija sve jasno. Deretić press
Guest- Guest
volim..neiskreni su me umalo zivota kostali..a ja jednom kad se opecem drugi put toga vise nemakaja wrote:ne voliš iskrene ljude nego sereš..vuksadinare wrote:jednostavno volim iskrene ljude..mislim ne d avolim nego postujem..znam da ce me gledat u oci kad bude mozebitno ejdnom pucao a ja znam protiv koga da se branim..kaja wrote:četnike najvole vuk, jer onda može brijati na opet počinje...vuksadinare wrote:Cestitke decko jedan od rijetkih si javno koji si iskren..ne volis hrvatsku,hrvate..velikosrbin si od glave do pete...i jebe ti se floskula sportas mora biti sportas i tolerantan...
2015-09-08
a moj vučko, tko ti je danas više iskren, nitko..vuksadinare wrote:volim..neiskreni su me umalo zivota kostali..a ja jednom kad se opecem drugi put toga vise nemakaja wrote:ne voliš iskrene ljude nego sereš..vuksadinare wrote:jednostavno volim iskrene ljude..mislim ne d avolim nego postujem..znam da ce me gledat u oci kad bude mozebitno ejdnom pucao a ja znam protiv koga da se branim..kaja wrote:četnike najvole vuk, jer onda može brijati na opet počinje...vuksadinare wrote:Cestitke decko jedan od rijetkih si javno koji si iskren..ne volis hrvatsku,hrvate..velikosrbin si od glave do pete...i jebe ti se floskula sportas mora biti sportas i tolerantan...
2015-08-15
ima kome..vlada 'sao krajine' u egzilu..njihove isprave su vjerodostojne od knez mihajlove do topciderakaja wrote:inače dečku će kada tada nešto zatrebati, taman izvadak iz matice rođenih...to je nešto što svakome treba u životu.
2015-09-08
ima kako ne..evo ovaj npr.borjan...zna koga ne voli i kome bi najrajse...sportas..nije politicar...covjek iskren do boli pa sto kosta da kostakaja wrote:a moj vučko, tko ti je danas više iskren, nitko..vuksadinare wrote:volim..neiskreni su me umalo zivota kostali..a ja jednom kad se opecem drugi put toga vise nemakaja wrote:ne voliš iskrene ljude nego sereš..vuksadinare wrote:jednostavno volim iskrene ljude..mislim ne d avolim nego postujem..znam da ce me gledat u oci kad bude mozebitno ejdnom pucao a ja znam protiv koga da se branim..kaja wrote:
četnike najvole vuk, jer onda može brijati na opet počinje...
2015-09-08
pa da.vuksadinare wrote:ima kome..vlada 'sao krajine' u egzilu..njihove isprave su vjerodostojne od knez mihajlove do topciderakaja wrote:inače dečku će kada tada nešto zatrebati, taman izvadak iz matice rođenih...to je nešto što svakome treba u životu.
ima načina za vratiti, samo opasku staviš u maticu rođenih..
kada zatraži, žao nam je nismo nadležni, obratite se tamo gdje ste se rodili
2015-08-15
jestkofein wrote:prckov wrote:pa i kanada je lepo srpsko mesto
...i zvuči srpski. Kanada-šume-Šumadija sve jasno. Deretić press
a i lepse zvuci sumadija
2014-04-19
...nije lik to samo izjavio...prosle godine je provalio...'jednog dana kad dođem u knin sa delijama cu razviti transparent na kninskoj tvrđavi delije knin da se zna tko smo i ko smo'kaja wrote:pa da.vuksadinare wrote:ima kome..vlada 'sao krajine' u egzilu..njihove isprave su vjerodostojne od knez mihajlove do topciderakaja wrote:inače dečku će kada tada nešto zatrebati, taman izvadak iz matice rođenih...to je nešto što svakome treba u životu.
2015-09-08
vuksadinare wrote:jednostavno volim iskrene ljude..mislim ne d avolim nego postujem..znam da ce me gledat u oci kad bude mozebitno ejdnom pucao a ja znam protiv koga da se branim..kaja wrote:četnike najvole vuk, jer onda može brijati na opet počinje...vuksadinare wrote:Cestitke decko jedan od rijetkih si javno koji si iskren..ne volis hrvatsku,hrvate..velikosrbin si od glave do pete...i jebe ti se floskula sportas mora biti sportas i tolerantan...
Nabolje bi bilo da ljudi nose dresove kao u nogometu, pa da znaš čim ga vidiš tko ti je neprijatelj, a tko prijatelj.
Ako ne to, onda bar neku traku na ruci ili tako nešto.
crvenkasti-
2014-04-17
a ne ne ne mora..namirisem takve na kilometar.. ..vise me strah onih koji mi trci rasirenih ruku u zagrljaj..a sutradan 'brajko ima te na nisanu'crvenkasti wrote:vuksadinare wrote:jednostavno volim iskrene ljude..mislim ne d avolim nego postujem..znam da ce me gledat u oci kad bude mozebitno ejdnom pucao a ja znam protiv koga da se branim..kaja wrote:četnike najvole vuk, jer onda može brijati na opet počinje...vuksadinare wrote:Cestitke decko jedan od rijetkih si javno koji si iskren..ne volis hrvatsku,hrvate..velikosrbin si od glave do pete...i jebe ti se floskula sportas mora biti sportas i tolerantan...
Nabolje bi bilo da ljudi nose dresove kao u nogometu, pa da znaš čim ga vidiš tko ti je neprijatelj, a tko prijatelj.
Ako ne to, onda bar neku traku na ruci ili tako nešto.
2015-09-08
kaja wrote:a moj vučko, tko ti je danas više iskren, nitko..vuksadinare wrote:volim..neiskreni su me umalo zivota kostali..a ja jednom kad se opecem drugi put toga vise nemakaja wrote:ne voliš iskrene ljude nego sereš..vuksadinare wrote:jednostavno volim iskrene ljude..mislim ne d avolim nego postujem..znam da ce me gledat u oci kad bude mozebitno ejdnom pucao a ja znam protiv koga da se branim..kaja wrote:
četnike najvole vuk, jer onda može brijati na opet počinje...
Hajde ne PIZDI -SPONZORUŠO ;
JA SAM ISKREN - SVIH OVIH GODINA - UVIJEK ISTO PIŠEM i STOJIM IZA SVOJIH NAČELA - IZA TOGA STOJIM SVOJOM GLAVOM - pokušaj naći neki moj post unazad gdje mi možeš dati KONTRAARGUMENT !
PLJUC - za sve one koji nisu dostojni da se drže svojih ljudskih NORMATIVA i MIJENJAJU svoja razmišljanja " PO POTREBI " - TI me svakako dobro RAZUMIJEŠ !!
PLJUC !!
Guest- Guest
PLJUC !!redder4 wrote:kaja wrote:a moj vučko, tko ti je danas više iskren, nitko..vuksadinare wrote:volim..neiskreni su me umalo zivota kostali..a ja jednom kad se opecem drugi put toga vise nemakaja wrote:ne voliš iskrene ljude nego sereš..vuksadinare wrote:
jednostavno volim iskrene ljude..mislim ne d avolim nego postujem..znam da ce me gledat u oci kad bude mozebitno ejdnom pucao a ja znam protiv koga da se branim..
JA SAM ISKREN - SVIH OVIH GODINA - UVIJEK ISTO PIŠEM i STOJIM IZA SVOJIH NAČELA - IZA TOGA STOJIM SVOJOM GLAVOM - pokušaj naći neki moj post unazad gdje mi možeš dati KONTRAARGUMENT !
PLJUC - za sve one koji nisu dostojni da se drže svojih ljudskih NORMATIVA i MIJENJAJU svoja razmišljanja " PO POTREBI " - TI me svakako dobro RAZUMIJEŠ !!
PLJUC !!
crvenkasti-
2014-04-17
vuksadinare wrote:...nije lik to samo izjavio...prosle godine je provalio...'jednog dana kad dođem u knin sa delijama cu razviti transparent na kninskoj tvrđavi delije knin da se zna tko smo i ko smo'kaja wrote:pa da.vuksadinare wrote:ima kome..vlada 'sao krajine' u egzilu..njihove isprave su vjerodostojne od knez mihajlove do topciderakaja wrote:inače dečku će kada tada nešto zatrebati, taman izvadak iz matice rođenih...to je nešto što svakome treba u životu.
Dali je to netko od " TAKOZVANIH " HR vlasti koji se " BRINU " o sigurnosti HR države ( nešto slično Izraelcima ) DETEKTIRAO - ZABILJEŽIO i ovakve OSOBE -- STAVIO na SPISAK -- s čitavom njegovom obitelji 3 KOLJENA UNAZAD - NEPOŽELJNIMA - po POTREBI i KAZNENO ODGOVORNIMA - NARAVNO NE - jer su HRVATI obična GOVNA - NAŽALOST ---ovdje govorim o VELIKOJ većini HRVATA koji će SPREMNO prijeći PREKO svih PONIŽENJA i PODMETANJA - dovoljno nam govori 91 -- ;
Koliko se takozvanih " HRVATA " -- DRAGOVOLJNO uključilo u obranu HR -- ne samo HR nego u OBRANU svoje OBITELJI i svoga DOMA - NITI 10% - govorim o 91 -- stoga -- i vi HRVATI - koji sebe tako NAZIVATE - a POBJEGLI ste i OSTAVILI nas DRAGOVOLJCE da se BORIMO i u konačnici smo MI OSTVARILI HR državu - NABIJEM sve takve " PRAVE " Hrvate koji danas LAMENTIRAJU preko " JUNAČKIH " društvenih MREŽA !!
Nabijem sve takve -- idem da se ispovraćam - SMRADOVI !!
PLJUC !!
Guest- Guest
PLJUC !!crvenkasti wrote:PLJUC !!redder4 wrote:kaja wrote:a moj vučko, tko ti je danas više iskren, nitko..vuksadinare wrote:volim..neiskreni su me umalo zivota kostali..a ja jednom kad se opecem drugi put toga vise nemakaja wrote:
ne voliš iskrene ljude nego sereš..
PLJUC !!
Guest- Guest
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Teska provokacija 'srpskog humanitarca' na kninskoj tvrdjavi:'Ovo je Republika Srpska Krajina.Ovo je okupirani Knin.'
» Seselj:'Jednog dana kada se oslobodi Republika Srpska Krajina okupat cu se u novigradskom moru'
» Lazanski ima zanimljivu 'teoriju' o napadu na igrace Zvezde u Splitu!Proglasio crnogorca u moru kukavicom i izdajnikom 'srpstva' i Zvezde
» Vulin : Republika Srpska i Srbija će biti jedna srpska država
» Kako je moja majka postala ateistkinja
» Seselj:'Jednog dana kada se oslobodi Republika Srpska Krajina okupat cu se u novigradskom moru'
» Lazanski ima zanimljivu 'teoriju' o napadu na igrace Zvezde u Splitu!Proglasio crnogorca u moru kukavicom i izdajnikom 'srpstva' i Zvezde
» Vulin : Republika Srpska i Srbija će biti jedna srpska država
» Kako je moja majka postala ateistkinja
Page 3 of 7