Golman Zvezde u napadu iskrenosti:Moja majka je 'Republika Srpska Krajina' tu sam rodjen a ne u Hrvatskoj
Page 1 of 7
Page 1 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Golman Zvezde u napadu iskrenosti:Moja majka je 'Republika Srpska Krajina' tu sam rodjen a ne u Hrvatskoj
https://direktno.hr/sport/skandalozni-golman-crvene-zvezde-nisam-roden-hrvatskoj-nego-krajini-121844/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Golman Zvezde u napadu iskrenosti:Moja majka je 'Republika Srpska Krajina' tu sam rodjen a ne u Hrvatskoj
Cestitke decko jedan od rijetkih si javno koji si iskren..ne volis hrvatsku,hrvate..velikosrbin si od glave do pete...i jebe ti se floskula sportas mora biti sportas i tolerantan...
2015-09-08
Re: Golman Zvezde u napadu iskrenosti:Moja majka je 'Republika Srpska Krajina' tu sam rodjen a ne u Hrvatskoj
Izgubljen u vremenu i prostoru lik...
darth_vader-
2014-04-17
jel mu neko rekao da je glup i to izrazito čak i za srpska mjerila?
vuksadinare wrote:Cestitke decko jedan od rijetkih si javno koji si iskren..ne volis hrvatsku,hrvate..velikosrbin si od glave do pete...i jebe ti se floskula sportas mora biti sportas i tolerantan...
Rece da je Kanadjanin.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
1988. njegove majke RSK ni teoretski nije bilo...tako da...da, eklatantan primjer velikosrpske indoktrinacije
...pa nek se odluci onda gdje ej rođen..lik je stupido na n-tu potencijuSerbinho-3 wrote:vuksadinare wrote:Cestitke decko jedan od rijetkih si javno koji si iskren..ne volis hrvatsku,hrvate..velikosrbin si od glave do pete...i jebe ti se floskula sportas mora biti sportas i tolerantan...
Rece da je Kanadjanin.
2015-09-08
interesantno kako je dobar dio njihovih sportasa bas ono nacionalno nabrijan do ibera...svako malo neki njihov sportas provali extremno srpstvo...i jos im lupe hvalospjeve njihovi mediji..a nasa blanka vlasic kad se samo prekrizila i rekla da uspjehe zasniva(la) i na vjeri razapeta je na kriz ko isus krist od 'nasih' medija..ili joe simunic..Noor wrote:1988. njegove majke RSK ni teoretski nije bilo...tako da...da, eklatantan primjer velikosrpske indoktrinacije
2015-09-08
Interesantno da se ima razlicita mjerila za svoje i njihovevuksadinare wrote:interesantno kako je dobar dio njihovih sportasa bas ono nacionalno nabrijan do ibera...svako malo neki njihov sportas provali extremno srpstvo...i jos im lupe hvalospjeve njihovi mediji..a nasa blanka vlasic kad se samo prekrizila i rekla da uspjehe zasniva(la) i na vjeri razapeta je na kriz ko isus krist od 'nasih' medija..ili joe simunic..Noor wrote:1988. njegove majke RSK ni teoretski nije bilo...tako da...da, eklatantan primjer velikosrpske indoktrinacije
Bas interesantno
Nor. Onaj Joe kojem je ustaski pozdrav se oteo kontroli .. mali micek je u usporedbi sa strahotom od srpskog ndoktriniranog ..bla bla
A nasi nisu indoktrinirani ..
Svasta svasta
Toliko ograničenosti unpoglefu UNIVERZALNIH PRINCIPA .?
Meni ti govori samo jedno MI SMO SVI ONDOKTRINIRANI I OVO JE DRUSTVO NESLOBODE
joe simunic je rijedak primjer kod nas..a kod njih je dosta takvih ko ovaj borjan da sad en nabrajam ispade doticnihSora wrote:Interesantno da se ima razlicita mjerila za svoje i njihovevuksadinare wrote:interesantno kako je dobar dio njihovih sportasa bas ono nacionalno nabrijan do ibera...svako malo neki njihov sportas provali extremno srpstvo...i jos im lupe hvalospjeve njihovi mediji..a nasa blanka vlasic kad se samo prekrizila i rekla da uspjehe zasniva(la) i na vjeri razapeta je na kriz ko isus krist od 'nasih' medija..ili joe simunic..Noor wrote:1988. njegove majke RSK ni teoretski nije bilo...tako da...da, eklatantan primjer velikosrpske indoktrinacije
Bas interesantno
Nor. Onaj Joe kojem je ustaski pozdrav se oteo kontroli .. mali micek je u usporedbi sa strahotom od srpskog ndoktriniranog ..bla bla
Svasta svasta
2015-09-08
Znam .
I Srba ima opcenito vise .
Ali Hrvati imaju veliki problem .
Nije bas da je Joe rijedak primjer
I Srba ima opcenito vise .
Ali Hrvati imaju veliki problem .
Nije bas da je Joe rijedak primjer
da je viko alahu ekber bio bi na pijedestalu ko drug titoSora wrote:Interesantno da se ima razlicita mjerila za svoje i njihovevuksadinare wrote:interesantno kako je dobar dio njihovih sportasa bas ono nacionalno nabrijan do ibera...svako malo neki njihov sportas provali extremno srpstvo...i jos im lupe hvalospjeve njihovi mediji..a nasa blanka vlasic kad se samo prekrizila i rekla da uspjehe zasniva(la) i na vjeri razapeta je na kriz ko isus krist od 'nasih' medija..ili joe simunic..Noor wrote:1988. njegove majke RSK ni teoretski nije bilo...tako da...da, eklatantan primjer velikosrpske indoktrinacije
Bas interesantno
Svasta svasta
Šandor Winnetou-
2017-12-31
A šta je tu tako skandalozno?
po meni nije..lik je jednostavno iskren i ne zeli glumiti i ja to cijenim..otvoreno kaze sto mu je na dusi...za njega bar znas kako mu se postaviti za razliku do mnogih drugih glumacadzango wrote:A šta je tu tako skandalozno?
2015-09-08
..plus onaj gurovic..lik kaze da postuje drazu i cetnike pa nek s edrugi postave na glavu hoce li ga netko kritizirat ili nece fucka mu se..on ima svoje misljenje i tocka
2015-09-08
znaju likovi d ace ih napadati u hrvatskoj,bosni bili oni govorili ili ne ovo sto govore isto im se pise pa bolje onda istinu reci..
2015-09-08
..ko i onaj hrvac iz srbije navodno 'hrvat'..lik kaze da je srbin,voli srbiju nije mu draga hrvatska i to je ok...zasto to potiskivati u sebi i glumiti nesto sto nisi radi medija,drugih sportasa ili međun.zajednice..ionako je fair play davno nestao
2015-09-08
Sora wrote:Interesantno da se ima razlicita mjerila za svoje i njihovevuksadinare wrote:interesantno kako je dobar dio njihovih sportasa bas ono nacionalno nabrijan do ibera...svako malo neki njihov sportas provali extremno srpstvo...i jos im lupe hvalospjeve njihovi mediji..a nasa blanka vlasic kad se samo prekrizila i rekla da uspjehe zasniva(la) i na vjeri razapeta je na kriz ko isus krist od 'nasih' medija..ili joe simunic..Noor wrote:1988. njegove majke RSK ni teoretski nije bilo...tako da...da, eklatantan primjer velikosrpske indoktrinacije
Bas interesantno
Svasta svasta
nego kaj nego indoktrinirano?! krajina nije srbija ni bila nit će biti, a da je to ovaj Borjan izjavio zbog lošeg poznavanja geografije - nije, izjavio je odašiljući određenu političku poruku...znamo koju i kakvu, u čemu ti ne vidiš problem. ali, da je netko od naših rekao da je rođen u Zemunu, Zenici ili Banja Luci u Hrvatskoj (NDH), skočila bi ko kobra, ali i dalje besramno bulazniš o različitim mjerilima.
Joe je zbog ZDS bio od FIFA-e kažnjen s 30.000 švicarskih franaka, a također i na Sudu u Zagrebu, prvo s 5.000 kuna, pa mu je onda kazna i povećana na 25.000 kuna.
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
ne samo ndh-a..da su rekli u herceg bosni ili vojvodini republici..sora bi iskezila panđeNoor wrote:Sora wrote:Interesantno da se ima razlicita mjerila za svoje i njihovevuksadinare wrote:interesantno kako je dobar dio njihovih sportasa bas ono nacionalno nabrijan do ibera...svako malo neki njihov sportas provali extremno srpstvo...i jos im lupe hvalospjeve njihovi mediji..a nasa blanka vlasic kad se samo prekrizila i rekla da uspjehe zasniva(la) i na vjeri razapeta je na kriz ko isus krist od 'nasih' medija..ili joe simunic..Noor wrote:1988. njegove majke RSK ni teoretski nije bilo...tako da...da, eklatantan primjer velikosrpske indoktrinacije
Bas interesantno
Svasta svasta
nego kaj nego indoktrinirano?! krajina nije srbija ni bila nit će biti, a da je to ovaj Borjan izjavio zbog lošeg poznavanja geografije - nije, izjavio je odašiljući određenu političku poruku...znamo koju i kakvu, u čemu ti ne vidiš problem. ali, da je netko od naših rekao da je rođen u Zemunu, Zenici ili Banja Luci u NDH, skočila bi ko kobra, ali i dalje besramno bulazniš o različitim mjerilima.
Joe je zbog ZDS bio od FIFA-e kažnjen s 30.000 švicarskih franaka, a također i na Sudu u Zagrebu, prvo s 5.000 kuna, pa mu je onda kazna i povećana na 25.000 kuna.
2015-09-08
pa to da čovjek od 30 godina ne zna da srbija nema more i dalmaciju...dzango wrote:A šta je tu tako skandalozno?
Last edited by Noor on 9/5/2018, 08:11; edited 1 time in total
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Page 1 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Teska provokacija 'srpskog humanitarca' na kninskoj tvrdjavi:'Ovo je Republika Srpska Krajina.Ovo je okupirani Knin.'
» Seselj:'Jednog dana kada se oslobodi Republika Srpska Krajina okupat cu se u novigradskom moru'
» Lazanski ima zanimljivu 'teoriju' o napadu na igrace Zvezde u Splitu!Proglasio crnogorca u moru kukavicom i izdajnikom 'srpstva' i Zvezde
» Vulin : Republika Srpska i Srbija će biti jedna srpska država
» Kako je moja majka postala ateistkinja
» Seselj:'Jednog dana kada se oslobodi Republika Srpska Krajina okupat cu se u novigradskom moru'
» Lazanski ima zanimljivu 'teoriju' o napadu na igrace Zvezde u Splitu!Proglasio crnogorca u moru kukavicom i izdajnikom 'srpstva' i Zvezde
» Vulin : Republika Srpska i Srbija će biti jedna srpska država
» Kako je moja majka postala ateistkinja
Page 1 of 7