Golman Zvezde u napadu iskrenosti:Moja majka je 'Republika Srpska Krajina' tu sam rodjen a ne u Hrvatskoj
Page 6 of 7
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Golman Zvezde u napadu iskrenosti:Moja majka je 'Republika Srpska Krajina' tu sam rodjen a ne u Hrvatskoj
nestala sora cim joj padnu opipljivi kontraargumenti
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Golman Zvezde u napadu iskrenosti:Moja majka je 'Republika Srpska Krajina' tu sam rodjen a ne u Hrvatskoj
slidingdoorsoperator wrote:crvenkasti wrote:slidingdoorsoperator wrote:crvenkasti wrote:slidingdoorsoperator wrote:
Osudili su je za agresiju na Hrvatsku, Srbiju i političko vodstvo Srba u Hrvatskoj i to radi agresije zbog stvaranja etnički čiste proširene srpske države. Imaš upravo takvu formulaciju iz presude Međunarodnog suda pravde u Haagu povodom međusobnih tužbi Srbije i Hrvatske za genocid.
Makar presuda za genocid u agresiji na Hrvatsku nije pala, ipak su spomenute i taksativno pobrojene u presudi brojne tzv. genocidne radnje koje su počinjene prilikom te agresije od srpske strane. Sud je optužbe Srbije na račun Hrvatske proglasio bespredmetnima.
To su činjenice, a ti slobodno pjevaj borbene.
Za katarzu među Srbima zbog zločina koje su počinili me nije briga, što ju dulje odlažete, to ćete višu cijenu u konačnici platiti.
Pa piše ti sve na inernetu:
Međunarodni sud pravde (ICJ) u utorak je odbacio i hrvatsku i srpsku tužbu za počinjen genocid tijekom Domovinskog rata.
Objavljujući presudu po hrvatskoj tužbi, ICJ je utvrdio da su JNA i srpske snage ciljale hrvatsko stanovništvo koje predstavlja skupinu zaštićenu po konvenciji o sprečavanju i kažnjavanju genocida i da su nad Hrvatima počinjeni brojni zločini, rekao je predsjednik ICJ-a Peter Tomka. Međutim, ti zločini nisu počinjeni s genocidnom namjerom te se stoga hrvatska tužba protiv Srbije odbacuje, priopćio je.
Tomka je kazao kako je zaključak suda da su zločini protiv hrvatskog stanovništva počinjeni s namjerom da se etnički očiste područja koja su trebala ući u sastav srpske države, a ne s namjerom genocida.
Za utvrđenje genocida potrebno je utvrditi i da su se zločini koji čine genocid dogodili, ali i postojanje namjere za počinjenje genocida.
ICJ je odbacio i srpsku protutužbu o genocidu počinjenom nad Srbima tijekom Oluje.
Cijelu presudu na engleskom jeziku pročitajte u prilogu:
https://www.scribd.com/document/254566797/Odba%C4%8Dene-tu%C5%BEbe-za-genocid#download&from_embed
Upravo ono što ja govorim.
Srbija i političko vodstvo Srba u Hrvatskoj su osuđeni zbog agresije na RH, a obostrane međusobne tužbe za genocid su odbačene.
S tim da je ona srpska proglašena bespredmetnom.
Međutim, za Hrvatsku je puno značajnija presuda za agresiju nego što bi to bila presuda za počinjeni genocid sa srpske strane, a ionako su taksativno pobrojene tzv. genocidne radnje počinjene od strane srpskih snaga u Hrvatskoj.
Nigdje ne piše "Srbija." Nego piše "JNA i srpske snage".
I nitko nije osuđen, jer je u optužnici pisalo "genocid".
Naš primarni cilj da sjebemo Srbiju nije uspio.
Piše u daljnjem tekstu i Srbija, ali taj dio nisi naveo.
Sjebali smo vas u ratu, sad nam ostaje da posao završimo u miru.
Presuda za genocid nam nije od primarne važnosti, puno je važniji onaj diop presude koji govori o odgovornosti Srbije i političkog vodstva hrvatskih Srba za agresiju na RH radi stvaranja proširene etnički čiste srpske države.
Sud i presuda su vezani optužnicom, glupane. Ne može se presuditi za nešto što nismo tužili.
crvenkasti-
2014-04-17
ošla cugatvuksadinare wrote:nestala sora cim joj padnu opipljivi kontraargumenti
2014-12-30
pas slavi jos..njezini jucer oslobodili zagrebveber wrote:ošla cugatvuksadinare wrote:nestala sora cim joj padnu opipljivi kontraargumenti
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
veber wrote:noću je hladno.crvenkasti wrote:veber wrote:čim svratim u srbiju.crvenkasti wrote:Kad ćemo na piće?
trenutno sam u africi, navodno na istoku bi mogao vidjet madagaskar u ranu zoru.
Kako je tamo, jel vruće? Tanzanija, Mozambik?
ova srpska plemena ne znam. internet je nepoznanica dok se ne ukopčaš na mafiju.
a, znam, južna afrika
crvenkasti-
2014-04-17
oćerali crvenkove?vuksadinare wrote:pas slavi jos..njezini jucer oslobodili zagrebveber wrote:ošla cugatvuksadinare wrote:nestala sora cim joj padnu opipljivi kontraargumenti
2014-12-30
Sora je godinama prije prvih partizana ušla u Zagreb...prvoborka handžaravuksadinare wrote:pas slavi jos..njezini jucer oslobodili zagrebveber wrote:ošla cugatvuksadinare wrote:nestala sora cim joj padnu opipljivi kontraargumenti
2014-04-15
crvenkasti wrote:slidingdoorsoperator wrote:crvenkasti wrote:slidingdoorsoperator wrote:crvenkasti wrote:
Pa piše ti sve na inernetu:
Međunarodni sud pravde (ICJ) u utorak je odbacio i hrvatsku i srpsku tužbu za počinjen genocid tijekom Domovinskog rata.
Objavljujući presudu po hrvatskoj tužbi, ICJ je utvrdio da su JNA i srpske snage ciljale hrvatsko stanovništvo koje predstavlja skupinu zaštićenu po konvenciji o sprečavanju i kažnjavanju genocida i da su nad Hrvatima počinjeni brojni zločini, rekao je predsjednik ICJ-a Peter Tomka. Međutim, ti zločini nisu počinjeni s genocidnom namjerom te se stoga hrvatska tužba protiv Srbije odbacuje, priopćio je.
Tomka je kazao kako je zaključak suda da su zločini protiv hrvatskog stanovništva počinjeni s namjerom da se etnički očiste područja koja su trebala ući u sastav srpske države, a ne s namjerom genocida.
Za utvrđenje genocida potrebno je utvrditi i da su se zločini koji čine genocid dogodili, ali i postojanje namjere za počinjenje genocida.
ICJ je odbacio i srpsku protutužbu o genocidu počinjenom nad Srbima tijekom Oluje.
Cijelu presudu na engleskom jeziku pročitajte u prilogu:
https://www.scribd.com/document/254566797/Odba%C4%8Dene-tu%C5%BEbe-za-genocid#download&from_embed
Srbija i političko vodstvo Srba u Hrvatskoj su osuđeni zbog agresije na RH, a obostrane međusobne tužbe za genocid su odbačene.
Međutim, za Hrvatsku je puno značajnija presuda za agresiju nego što bi to bila presuda za počinjeni genocid sa srpske strane, a ionako su taksativno pobrojene tzv. genocidne radnje počinjene od strane srpskih snaga u Hrvatskoj.
Presuda za genocid nam nije od primarne važnosti, puno je važniji onaj diop presude koji govori o odgovornosti Srbije i političkog vodstva hrvatskih Srba za agresiju na RH radi stvaranja proširene etnički čiste srpske države.
Sud i presuda su vezani optužnicom, glupane. Ne može se presuditi za nešto što nismo tužili.
Međunarodni sud pravde u Haagu nije bilo kakav običan sud, glupane. U obrazloženju presude jasno stoji taj dio o agresiji i on je pravno valjan ma što god Srbi i Srbija mislili o tome.
Uostalom, u to ćeš se imati prilike uvjeriti kada pred istim sudom krene hrvatska tužba za nadkonadu ratne štete zbog agresije koja je presuđena, a grdno se varaš ako u skladu sa svojom srpskom pameću misliš da će sud samome sebi skočiti u usta i poništiti dio presude iz ranijeg predmeta.
Guest- Guest
iz ja teško da buš na istoku vidio madagaskarcrvenkasti wrote:veber wrote:noću je hladno.crvenkasti wrote:veber wrote:čim svratim u srbiju.crvenkasti wrote:Kad ćemo na piće?
trenutno sam u africi, navodno na istoku bi mogao vidjet madagaskar u ranu zoru.
ova srpska plemena ne znam. internet je nepoznanica dok se ne ukopčaš na mafiju.
a, znam, južna afrika
2014-12-30
slidingdoorsoperator wrote:crvenkasti wrote:slidingdoorsoperator wrote:crvenkasti wrote:slidingdoorsoperator wrote:
Međunarodni sud pravde u Haagu nije bilo kakav običan sud, glupane. U obrazloženju presude jasno stoji taj dio o agresiji i on je pravno valjan ma što god Srbi i Srbija mislili o tome.
Uostalom, u to ćeš se imati prilike uvjeriti kada pred istim sudom krene hrvatska tužba za nadkonadu ratne štete zbog agresije koja je presuđena, a grdno se varaš ako u skladu sa svojom srpskom pameću misliš da će sud samome sebi skočiti u usta i poništiti dio presude iz ranijeg predmeta.
Tako je! Slijedeći pu kad ih tužimo, sigurno dobijamo.
Ljudi su blesavi što sele iz Hrvatske.
Bit će love!
crvenkasti-
2014-04-17
veber wrote:iz ja teško da buš na istoku vidio madagaskarcrvenkasti wrote:veber wrote:noću je hladno.crvenkasti wrote:veber wrote:
čim svratim u srbiju.
a, znam, južna afrika
Čudi me što si otišao. Ovdje si imao sve.
Tko ti ovdje čuva brod, podmazuje auto, čisti bazen?
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:slidingdoorsoperator wrote:crvenkasti wrote:slidingdoorsoperator wrote:crvenkasti wrote:
Tako je! Slijedeći pu kad ih tužimo, sigurno dobijamo.
Ljudi su blesavi što sele iz Hrvatske.
Bit će love!
Pa i sad smo dobili. Ne doduše presudu za genocid, ali jesmo za agresiju, a to je puno važnije od presude za genocid.
Uostalom, BiH ima presudu za genocid u Srebrenici za što su okrivljeni bosanski Srbi pa opet nema nikakve koristi od toga.
Ne nužno love od ratne štete, jer znamo da ju vi nemate, ali ratna šteta se može naplatiti i na druge načine.
Guest- Guest
Pretpostavka za naplatu ratne odštete je postojanje ratnog stanja s definiranim stranama u tom ratu. Većina se štete koju je nanijela JNA dogodila i prije priznanja RH. Upitan je i zakonski okvir po kojem se traži odšteta. Ne postoji presuda međunarodnih sudova koji bi govorili o odgovornosti vlasti Srbije, već samo o pojedinačnim zločinima. U tom svijetlu ni tužba BIH za genocid nije prošla.
Prema tome Slingo prestani blefirati ove ovce kao i vodstvo HDZ koje kada radi sranja maze oci biračima o nekakvoj odšteti koju ce oni kakti tražiti na temelju sporazuma iz 90 i neke. Tražiti ce oni k. ..
Prema tome Slingo prestani blefirati ove ovce kao i vodstvo HDZ koje kada radi sranja maze oci biračima o nekakvoj odšteti koju ce oni kakti tražiti na temelju sporazuma iz 90 i neke. Tražiti ce oni k. ..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaja wrote:Pretpostavka za naplatu ratne odštete je postojanje ratnog stanja s definiranim stranama u tom ratu. Većina se štete koju je nanijela JNA dogodila i prije priznanja RH. Upitan je i zakonski okvir po kojem se traži odšteta. Ne postoji presuda međunarodnih sudova koji bi govorili o odgovornosti vlasti Srbije, već samo o pojedinačnim zločinima. U tom svijetlu ni tužba BIH za genocid nije prošla.
Misliš? Pa zašto smo onda dizali tolike kredite? Tko bu to vratil?
crvenkasti-
2014-04-17
Danas nema, sutra ima, ne budi na kraj srca.Noor wrote:pa to da čovjek od 30 godina ne zna da srbija nema more i dalmaciju...dzango wrote:A šta je tu tako skandalozno?
Oni koji ne uspiju pobjeći odavde. Mozda.crvenkasti wrote:kaja wrote:Pretpostavka za naplatu ratne odštete je postojanje ratnog stanja s definiranim stranama u tom ratu. Većina se štete koju je nanijela JNA dogodila i prije priznanja RH. Upitan je i zakonski okvir po kojem se traži odšteta. Ne postoji presuda međunarodnih sudova koji bi govorili o odgovornosti vlasti Srbije, već samo o pojedinačnim zločinima. U tom svijetlu ni tužba BIH za genocid nije prošla.
Misliš? Pa zašto smo onda dizali tolike kredite? Tko bu to vratil?
Izlizani stari blef Hdz a sa odštetom. Da postoji ikakva mogućnost ne bi čekali 30 godina s njom.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaja wrote:Pretpostavka za naplatu ratne odštete je postojanje ratnog stanja s definiranim stranama u tom ratu. Većina se štete koju je nanijela JNA dogodila i prije priznanja RH. Upitan je i zakonski okvir po kojem se traži odšteta. Ne postoji presuda međunarodnih sudova koji bi govorili o odgovornosti vlasti Srbije, već samo o pojedinačnim zločinima. U tom svijetlu ni tužba BIH za genocid nije prošla.
Potrebno je utvrditi postojanje realnog ratnog okruženja pri čemu poroglašenje ratnog stanja ne predstavlja nikakvu obavezu.
Realno ratno okruženje je nedvojbeno utvrđeno u presudi tako da to nije problem.
Istu stvar imaš i kod optužbi tribunala za ratne zločine, nije potrebno proglađenje ratnog stanja da bi bilo koji političar ili vojnik ili pripadnik neke paravojne formacije bio optužen za ratne zločine.
Pogledaj slučaj sudanskog predsjednika koji je popio otužbu za ratne zločine u Darfouru premda je to dio Sudana koji čak nije ni proglasio samostalnost, premda su za te zločine krivi ne pripadnici sudanske vojske nego paravojni džandžavidi koji su doduše djelovali pod kontrolom vojske i uz njen pristanak.
Presuda doduše ne spominje vladu Srbije, ali jeste političko vodstvo Srbije što je realno ista stvar.
Tužba BiH za genocid u Srebrenici nije prošla zato jer nije utvrđena jasna odgovornost Srbije za genocid nego su za to okrivljeni bosanski Srbi i njihovo vodstvo.
To je suprotno od ove presude za rat u Hrvatskoj gdje je jasno utvrđena odgovornost političkog vodstva Srbije, nebitno što ne postoji presuda za genocid.
Vodstvo HDZ-a će kao i ova vlada tražiti k., ali pravna snaga ove presude ne zastarjeva kao što niti ratni zločini ne zastarjevaju pa ćemo tako prije ili kasnije ne samo tražiti nego i dobiti ratnu odštetu od Srbije, nebitno koja će to vlada učiniti i sa kakvom većinom u Saboru.
Tako će se na kraju, makar su vremenski rokovi ipak neizvjesni, jasno pokazati tko koga ovdje zapravo blefira, a to definitivno nisam ja, kao uostalom što to ni do sada nisam radio.
Last edited by slidingdoorsoperator on 9/5/2018, 16:01; edited 1 time in total
Guest- Guest
kaja wrote:
Izlizani stari blef Hdz a sa odštetom. Da postoji ikakva mogućnost ne bi čekali 30 godina s njom.
Sa njom čekaju jednostavno zato jer su kilavi mlitavci, glupi, pravno nekompetentni, a i podložni sugestijama iz EU kojima se ne sviđa pomisao da Srbija uđa potpuno gola, osramoćena i osiromašena u EU pa da ne može kupiti nikakvu robu iz Njemačke, a EU se na kraju ionako svodi na njemačku prćiju.
Guest- Guest
Sora wrote:E jeboteredder4 wrote:vuksadinare wrote:...nije lik to samo izjavio...prosle godine je provalio...'jednog dana kad dođem u knin sa delijama cu razviti transparent na kninskoj tvrđavi delije knin da se zna tko smo i ko smo'kaja wrote:pa da.vuksadinare wrote:
ima kome..vlada 'sao krajine' u egzilu..njihove isprave su vjerodostojne od knez mihajlove do topcidera
ima načina za vratiti, samo opasku staviš u maticu rođenih..
kada zatraži, žao nam je nismo nadležni, obratite se tamo gdje ste se rodili
Dali je to netko od " TAKOZVANIH " HR vlasti koji se " BRINU " o sigurnosti HR države ( nešto slično Izraelcima ) DETEKTIRAO - ZABILJEŽIO i ovakve OSOBE -- STAVIO na SPISAK -- s čitavom njegovom obitelji 3 KOLJENA UNAZAD - NEPOŽELJNIMA - po POTREBI i KAZNENO ODGOVORNIMA - NARAVNO NE - jer su HRVATI obična GOVNA - NAŽALOST ---ovdje govorim o VELIKOJ većini HRVATA koji će SPREMNO prijeći PREKO svih PONIŽENJA i PODMETANJA - dovoljno nam govori 91 -- ;
Koliko se takozvanih " HRVATA " -- DRAGOVOLJNO uključilo u obranu HR -- ne samo HR nego u OBRANU svoje OBITELJI i svoga DOMA - NITI 10% - govorim o 91 -- stoga -- i vi HRVATI - koji sebe tako NAZIVATE - a POBJEGLI ste i OSTAVILI nas DRAGOVOLJCE da se BORIMO i u konačnici smo MI OSTVARILI HR državu - NABIJEM sve takve " PRAVE " Hrvate koji danas LAMENTIRAJU preko " JUNAČKIH " društvenih MREŽA !!
Nabijem sve takve -- idem da se ispovraćam - SMRADOVI !!
PLJUC !!
Ti si neki egzaltirani inabtijsni tip
Kojem je ego velik ko bundava
1. TKO JE NAPAO HRVATSKU ?
Nitko
NITKO NAM NIJE OBJAVIO RAT.
NITKO NIJE SVOJOM DRZAVNOM VOJSKOM USAO U RH .
OSIM PARAVOJNIH POSTROJBI SAO KRAJINE .
Te ostataka JNA koja nije bila JNA nego vojska Srba uglsvnom.
Vecinu jedinica i oruzja JNA je Tuđman pustio da mirno ode iz hrbatske.
Laz o agresiji na hrvatsku ima dug nos
Nitko nije napao Zagreb, nitko Zagorje , nitko Dalmaciju , rijeku , Istru ..
Imali smo pobunu Srba u krajevima gdje su bilo u vecini a gdje ih danas nema NI POL POSTO
A kojinsu se faktički otcjepili .
2. U obranu rh se uključili dragovoljci.
I mnogi drugi.
Civilna zastita npr.
Policija.
Itd
Vi dragovoljci odviše se napuhujete i ucjrnjujete hrvatsku.
Da su partizani nakon 25 godina trazili koliko i vi, nisu. Radili su na svojim radnim mjestima i bili čestiti i obicni građani sfrj.
Oladi ti prika i spusti ..se na tlo.
E jebote...nije lik to samo izjavio...prosle godine je provalio...'jednog dana kad dođem u knin sa delijama cu razviti transparent na kninskoj tvrđavi delije knin da se zna tko smo i ko smo'pa da.
ima kome..vlada 'sao krajine' u egzilu..njihove isprave su vjerodostojne od knez mihajlove do topcidera
ima načina za vratiti, samo opasku staviš u maticu rođenih..
kada zatraži, žao nam je nismo nadležni, obratite se tamo gdje ste se rodili
Dali je to netko od " TAKOZVANIH " HR vlasti koji se " BRINU " o sigurnosti HR države ( nešto slično Izraelcima ) DETEKTIRAO - ZABILJEŽIO i ovakve OSOBE -- STAVIO na SPISAK -- s čitavom njegovom obitelji 3 KOLJENA UNAZAD - NEPOŽELJNIMA - po POTREBI i KAZNENO ODGOVORNIMA - NARAVNO NE - jer su HRVATI obična GOVNA - NAŽALOST ---ovdje govorim o VELIKOJ većini HRVATA koji će SPREMNO prijeći PREKO svih PONIŽENJA i PODMETANJA - dovoljno nam govori 91 -- ;
Koliko se takozvanih " HRVATA " -- DRAGOVOLJNO uključilo u obranu HR -- ne samo HR nego u OBRANU svoje OBITELJI i svoga DOMA - NITI 10% - govorim o 91 -- stoga -- i vi HRVATI - koji sebe tako NAZIVATE - a POBJEGLI ste i OSTAVILI nas DRAGOVOLJCE da se BORIMO i u konačnici smo MI OSTVARILI HR državu - NABIJEM sve takve " PRAVE " Hrvate koji danas LAMENTIRAJU preko " JUNAČKIH " društvenih MREŽA !!
Nabijem sve takve -- idem da se ispovraćam - SMRADOVI !!
PLJUC !!
Ti si neki egzaltirani inabtijsni tip
Kojem je ego velik ko bundava
1. TKO JE NAPAO HRVATSKU ?
Nitko
NITKO NAM NIJE OBJAVIO RAT.
NITKO NIJE SVOJOM DRZAVNOM VOJSKOM USAO U RH .
OSIM PARAVOJNIH POSTROJBI SAO KRAJINE .
Te ostataka JNA koja nije bila JNA nego vojska Srba uglsvnom.
Vecinu jedinica i oruzja JNA je Tuđman pustio da mirno ode iz hrbatske.
Laz o agresiji na hrvatsku ima dug nos
Nitko nije napao Zagreb, nitko Zagorje , nitko Dalmaciju , rijeku , Istru ..
Imali smo pobunu Srba u krajevima gdje su bilo u vecini a gdje ih danas nema NI POL POSTO
A kojinsu se faktički otcjepili .
2. U obranu rh se uključili dragovoljci.
I mnogi drugi.
Civilna zastita npr.
Policija.
Itd
Vi dragovoljci odviše se napuhujete i ucjrnjujete hrvatsku.
Da su partizani nakon 25 godina trazili koliko i vi, nisu. Radili su na svojim radnim mjestima i bili čestiti i obicni građani sfrj.
Oladi ti prika i spusti ..se na tlo.
Ehh - evo 5 kolone ;
" TKO je napao HR - NITKO " tvoj odgovor ;
Ja ću ipak reći da je HR napao ČETNIČKOSRPSKI žrvanj - POSLUŽUJIĆI se takozvanom JNA - konkretno Vukovar je napao NOVOSADSKI KORPUS JNA - to je za tebe NITKO - BUDALO !!
" imali smo pobunu Srba " koja je bila VOĐENA OFICIRIMA iz BEOGRADA - s PLAĆAMA srpskih časnika iz Beograda - s TENKOVIMA iz BEOGRADA i bacanja cvijeća na te iste tenkove od strane SRBA kada su kretali na VUKOVAR - o čemu ti trkeljaš budalo ??
Pazi ovo - molim te " NITKO nam nije OBJAVIO RAT " jesi ti toliko BLESAVA - BOLESNA - pa tko je onda UBIO 15000 Hrvata - razorio i OKUPIRAO četvrtinu HR države - tko si ti UOPĆE da daješ svoj SUD o DOGAĐANJIMA - koja USTVARI NEGIRAŠ ??
Tvoj UPIS tko se sve uključio u obranu Hrvatske - NARAVNO - KRAVETINO na prvom mjestu - MI DRAGOVOLJCI - tu svakako računam I POLICIJU - da nas nije bilo nebi bilo NIKAKVE civilne zaštite i nekih drugih -- takozvanih " civilnih zaštita u Vukovaru " za najvećih borbi u Vukovaru -- znaš kada su se ONE pojavile ;
ONDA kada su vidjeli da mogu ostvarit neka materijalna prava - a za vrijeme borbi uopće nisu postojale ( barem u Vukovaru ) - ne govorim o " ŠMINKERSKIM " " CIVILNIM UDRUGAMA " koje su se oformile na područjima i mjestima gdje praktično nije bilo rata - npr. Zagreb !
Moj osobni " EGO " uopće nije nimalo problematičan - nikada se nisam gurao u prvi plan - no svakako NEMOGU i neću DOZVOLITI da mi KOMUNJARSKI VAMPIRI POPUT TEBE pokušavaju " OBJASNITI " kako sam ja eto u KRIVU - a tvoj IDOL i MASOVNI UBOJICA u pravu -- ODJEBI !
Osobno ( u Vukovaru ) priznajem osoblje vukovarske bolnice - bez SRBOČETNIKA liječnika i medicinskih sestara koje su nakon pada VUkovara upirale u ranjene pripadnike HR vojske i koji su na kraju pogubljeni na OVČARI !
Isto tako priznanje treba odati i vatrogasnim postrojbama Vukovara - Borova koji su često pod bombardiranjima obavljale svoju zadaću - u tom trenutku pričati o nekim " CIVILNIM UDRUGAMA " koje su tobože " zaslužne " ;
JEBOTE;
SVI - osim nas DRAGOVOLJACA - jer Vukovar su OBRANILI DRAGOVOLJCI - nama nitko nije trebao slati poziv za MOBILIZACIJU - MI SMO SAMI ostali braniti grad - državu Hrvatsku i još smo pri tome MORALI SAMI KUPOVATI ORUŽJE - ZNAŠ LI TI JADO KOLIKO JE KOŠTAO jedan KALAŠNJIKOV 91 u Vukovaru - 4000 DM - nabijem hr DRŽAVU GDJE SMO MI BRANITELJI MORALI KUPOVATI ORUŽJE ZA OBRANU HRVATSKE !!
Čak i pri samom padu Vukovara cijena KALAŠNJIKOVA je bila 700 - 900 DM - ovisno kod kojeg ratnog profitera si ga kupovao - dok je u isto vrijeme HR država kupovala od MADŽARA KALAŠNJIKOVE za 180 DM - Madžari su nam prodali puške po nabavnoj cijeni !
O čemu ti još ovdje pokušavaš lamentirati - jebo te marx i titoslav !
PLJUC xxxxx !!
Guest- Guest
ha, ovaj je u rangu sore i njene priče kako su je ustaše protjerale u zagrebSerbinho-3 wrote:Kako bi opisao sebe, rođen si u Hrvatskoj, trenutno živiš u Srbiji, i igraš za Kanadu?
- Velika greška! Nisam rođen u Hrvatskoj. Rođen sam u Krajini, u Dalmaciji. To je bilo srpsko mesto. Ja sebe opisujem kao nekog ko je rodom iz Srbije, iz Dalmacije, a osećam se kao Kanađanin jer sam tamo proveo dosta godina. Kanada je pomogla mnogo, učinila je mnogo za moju porodicu i osećam se kao Kanađanin - rekao je Borjan.
Šandor Winnetou-
2017-12-31
od tokija do milvokijaprckov wrote:pa i kanada je lepo srpsko mesto
Šandor Winnetou-
2017-12-31
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Teska provokacija 'srpskog humanitarca' na kninskoj tvrdjavi:'Ovo je Republika Srpska Krajina.Ovo je okupirani Knin.'
» Seselj:'Jednog dana kada se oslobodi Republika Srpska Krajina okupat cu se u novigradskom moru'
» Lazanski ima zanimljivu 'teoriju' o napadu na igrace Zvezde u Splitu!Proglasio crnogorca u moru kukavicom i izdajnikom 'srpstva' i Zvezde
» Vulin : Republika Srpska i Srbija će biti jedna srpska država
» Kako je moja majka postala ateistkinja
» Seselj:'Jednog dana kada se oslobodi Republika Srpska Krajina okupat cu se u novigradskom moru'
» Lazanski ima zanimljivu 'teoriju' o napadu na igrace Zvezde u Splitu!Proglasio crnogorca u moru kukavicom i izdajnikom 'srpstva' i Zvezde
» Vulin : Republika Srpska i Srbija će biti jedna srpska država
» Kako je moja majka postala ateistkinja
Page 6 of 7