Golman Zvezde u napadu iskrenosti:Moja majka je 'Republika Srpska Krajina' tu sam rodjen a ne u Hrvatskoj
Page 7 of 7
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Golman Zvezde u napadu iskrenosti:Moja majka je 'Republika Srpska Krajina' tu sam rodjen a ne u Hrvatskoj
od tokija do milvokijaprckov wrote:pa i kanada je lepo srpsko mesto
Šandor Winnetou- Posts : 19783
2017-12-31
Re: Golman Zvezde u napadu iskrenosti:Moja majka je 'Republika Srpska Krajina' tu sam rodjen a ne u Hrvatskoj
Mogu i ja reci da sam rodjen na Marsu ... tako i ovaj mamlaz sa svojom RSK.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
koje ganglije kod kravetine sa kravljim ludilom?max123 wrote:vidi balinkuse i karaktera.jel to bona fala Ustasama sto vas ceteresprve i devedesprve od cetnicke kame spasishe.nabijem ti ovaj moj Ustaski u ganglije...Sora wrote:
1. TKO JE NAPAO HRVATSKU ?
Nitko
NITKO NAM NIJE OBJAVIO RAT.
NITKO NIJE SVOJOM DRZAVNOM VOJSKOM USAO U RH .
OSIM PARAVOJNIH POSTROJBI SAO KRAJINE .
Te ostataka JNA koja nije bila JNA nego vojska Srba uglsvnom.
Vecinu jedinica i oruzja JNA je Tuđman pustio da mirno ode iz hrbatske.
Laz o agresiji na hrvatsku ima dug nos
Nitko nije napao Zagreb, nitko Zagorje , nitko Dalmaciju , rijeku , Istru ..
Šandor Winnetou-
2017-12-31
u jednom intervjuu za tadasnje novine 'nova dob' ili tako nekako..negdje neposredno prije atentata na radica...kad ga je novinar pitao sto misli o srpskim politicarima i srbima opcenito..rekao ej d aje jedan mali dio srba relativno ok..ali da su u globalu 'prijetvorni,šibicari' ..da profitiraju uvijek na racun drugih
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
ups post na krivoj te4mi..ispricavam se..vuksadinare wrote:u jednom intervjuu za tadasnje novine 'nova dob' ili tako nekako..negdje neposredno prije atentata na radica...kad ga je novinar pitao sto misli o srpskim politicarima i srbima opcenito..rekao ej d aje jedan mali dio srba relativno ok..ali da su u globalu 'prijetvorni,šibicari' ..da profitiraju uvijek na racun drugih
2015-09-08
Vidio sam odmah, ali nema vezevuksadinare wrote:ups post na krivoj te4mi..ispricavam se..vuksadinare wrote:u jednom intervjuu za tadasnje novine 'nova dob' ili tako nekako..negdje neposredno prije atentata na radica...kad ga je novinar pitao sto misli o srpskim politicarima i srbima opcenito..rekao ej d aje jedan mali dio srba relativno ok..ali da su u globalu 'prijetvorni,šibicari' ..da profitiraju uvijek na racun drugih
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
ides li u rusiju na mundijalvuksadinare wrote:ups post na krivoj te4mi..ispricavam se..vuksadinare wrote:u jednom intervjuu za tadasnje novine 'nova dob' ili tako nekako..negdje neposredno prije atentata na radica...kad ga je novinar pitao sto misli o srpskim politicarima i srbima opcenito..rekao ej d aje jedan mali dio srba relativno ok..ali da su u globalu 'prijetvorni,šibicari' ..da profitiraju uvijek na racun drugih
ne..odavno sam ispao iz navijackog đira...Leviathan2 wrote:ides li u rusiju na mundijalvuksadinare wrote:ups post na krivoj te4mi..ispricavam se..vuksadinare wrote:u jednom intervjuu za tadasnje novine 'nova dob' ili tako nekako..negdje neposredno prije atentata na radica...kad ga je novinar pitao sto misli o srpskim politicarima i srbima opcenito..rekao ej d aje jedan mali dio srba relativno ok..ali da su u globalu 'prijetvorni,šibicari' ..da profitiraju uvijek na racun drugih
2015-09-08
ovo je 3x bolje nego kad se srbi upinju dokazati kako tesla nije iz hrvatske nego iz austrougarske :D
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
Gle, ljubo je došao!
Gdje si, ljubo?
Gdje si, ljubo?
crvenkasti-
2014-04-17
jebote kad se ljubo pojavi gotovo svi forumski srbi kolege iznikose odjedared odnekud...ljubo ko magnet vec godinama..za srbice
2015-09-08
nemoram ni mahati srdelicama, hebga, pavlovljev refleks...
2015-08-02
ljubo oni msile d asi ti njihov mislim srbin i evo to ih godinama muci jesi ili nisi pa svaki tvoj psot analiziraju da te u tome uhvate
2015-09-08
vuksadinare wrote:jebote kad se ljubo pojavi gotovo svi forumski srbi kolege iznikose odjedared odnekud...ljubo ko magnet vec godinama..za srbice
On mi je odmah iza marcelusa. Nešto mi dođe toplo, neki žmarci ...
Ne možete vi to razumjeti..
crvenkasti-
2014-04-17
nitko ih ne moze toliko napaliti ni tre ni norka ni marcelo ni ja ni dijagram kao ljubo..cak evo ti i jastreba..
2015-09-08
misliti je drek znati, pogotovo kad to pokušavaju s obje ganglije istovremeno
2015-08-02
ljubo1212 wrote:misliti je drek znati, pogotovo kad to pokušavaju s obje ganglije istovremeno
Već si ispucao srdelice i ganglije. Daj sad još sijeno i omega 3.
I to bi bilo to.
crvenkasti-
2014-04-17
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Teska provokacija 'srpskog humanitarca' na kninskoj tvrdjavi:'Ovo je Republika Srpska Krajina.Ovo je okupirani Knin.'
» Seselj:'Jednog dana kada se oslobodi Republika Srpska Krajina okupat cu se u novigradskom moru'
» Lazanski ima zanimljivu 'teoriju' o napadu na igrace Zvezde u Splitu!Proglasio crnogorca u moru kukavicom i izdajnikom 'srpstva' i Zvezde
» Vulin : Republika Srpska i Srbija će biti jedna srpska država
» Kako je moja majka postala ateistkinja
» Seselj:'Jednog dana kada se oslobodi Republika Srpska Krajina okupat cu se u novigradskom moru'
» Lazanski ima zanimljivu 'teoriju' o napadu na igrace Zvezde u Splitu!Proglasio crnogorca u moru kukavicom i izdajnikom 'srpstva' i Zvezde
» Vulin : Republika Srpska i Srbija će biti jedna srpska država
» Kako je moja majka postala ateistkinja
Page 7 of 7