Golman Zvezde u napadu iskrenosti:Moja majka je 'Republika Srpska Krajina' tu sam rodjen a ne u Hrvatskoj
Page 2 of 7
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Golman Zvezde u napadu iskrenosti:Moja majka je 'Republika Srpska Krajina' tu sam rodjen a ne u Hrvatskoj
pa to da čovjek od 30 godina ne zna da srbija nema more i dalmaciju...dzango wrote:A šta je tu tako skandalozno?
Last edited by Noor on 9/5/2018, 08:11; edited 1 time in total
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Re: Golman Zvezde u napadu iskrenosti:Moja majka je 'Republika Srpska Krajina' tu sam rodjen a ne u Hrvatskoj
..uglavnom...da je naterenu neki štimac ili ante miše pa ovom u nekoj buducoj utakmici gdje ce biti ovaj klepne ga za glavu jer kose nema..ko sto je onomad 1991 u finalu kupa ante miše povukao za kosu sinisu mihajlovica zbog njegovih procetnickih izjava tada..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
..nitko mu to nije rekaoNoor wrote:pa to da čovjek od 30 godina ne zna da srbija nema more i dalmaciju...dzango wrote:A šta je tu tako skandalozno?
2015-09-08
dzango wrote:A šta je tu tako skandalozno?
Za Zvezdaša ovo, ali nije efektno kao cendranje za "krajinom":
„Misija OEBS-a na Kosovu zabrinuta je saznanjem da humanitarni meč između FK Crvena Zvezda i FK Gračanica zabranjen od strane Fudbalskog saveza Kosova”, navodi se u saopštenju te misije."
Guest- Guest
Hrvatsko Kanadska posla ...
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Kako bi opisao sebe, rođen si u Hrvatskoj, trenutno živiš u Srbiji, i igraš za Kanadu?
- Velika greška! Nisam rođen u Hrvatskoj. Rođen sam u Krajini, u Dalmaciji. To je bilo srpsko mesto. Ja sebe opisujem kao nekog ko je rodom iz Srbije, iz Dalmacije, a osećam se kao Kanađanin jer sam tamo proveo dosta godina. Kanada je pomogla mnogo, učinila je mnogo za moju porodicu i osećam se kao Kanađanin - rekao je Borjan.
- Velika greška! Nisam rođen u Hrvatskoj. Rođen sam u Krajini, u Dalmaciji. To je bilo srpsko mesto. Ja sebe opisujem kao nekog ko je rodom iz Srbije, iz Dalmacije, a osećam se kao Kanađanin jer sam tamo proveo dosta godina. Kanada je pomogla mnogo, učinila je mnogo za moju porodicu i osećam se kao Kanađanin - rekao je Borjan.
2014-08-25
Zar ne rece Yoda da su to Hrvati Pravoslavni
2014-08-25
A kad naš Josip Šimunić kaže "Za dom spremni", odmah svi dižu galamu...
Nepravda.
Nepravda.
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:A kad naš Josip Šimunić kaže "Za dom spremni", odmah svi dižu galamu...
Šimunić se rodio u Australiji, a ne u Krajini.
Guest- Guest
joe je rijedak slucaj..kod tvojih vrlo cesta pojavacrvenkasti wrote:A kad naš Josip Šimunić kaže "Za dom spremni", odmah svi dižu galamu...
Nepravda.
2015-09-08
Prokleta si sudbo kleta :(
Guest- Guest
jastreb reže vene uz ovo...
Kanadsko Australijska poslaslidingdoorsoperator wrote:crvenkasti wrote:A kad naš Josip Šimunić kaže "Za dom spremni", odmah svi dižu galamu...
Šimunić se rodio u Australiji, a ne u Krajini.
2014-08-25
Noor wrote:pa to da čovjek od 30 godina ne zna da srbija nema more i dalmaciju...dzango wrote:A šta je tu tako skandalozno?
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Inace dobar golman.
2014-08-25
Ovo ubija.... :( gore nego Ustaše
Guest- Guest
Serbinho-3 wrote:Inace dobar golman.
Jebe ga zemljopis jebiga. Ovi što su ga učili, još muku muče s činjenicama. Znaš li pametnog "fudbalera" ?
Guest- Guest
Totenkopf wrote:jastreb reže vene uz ovo...
Ne rugaj se istini. Nema krajine, a mogla je igrati na svjetskom prvenstvu u Rusiji.
Evo, ima i golman.
Guest- Guest
četnike najvole vuk, jer onda može brijati na opet počinje...vuksadinare wrote:Cestitke decko jedan od rijetkih si javno koji si iskren..ne volis hrvatsku,hrvate..velikosrbin si od glave do pete...i jebe ti se floskula sportas mora biti sportas i tolerantan...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Serbinho-3 wrote:Kako bi opisao sebe, rođen si u Hrvatskoj, trenutno živiš u Srbiji, i igraš za Kanadu?
Eto ;
I Srbinjo bolestan kao i ovaj srboJADOV - - - što znači njegova IZJAVA;
" to je bilo " srpsko" mesto " - " čovjek " RODOM " iz SRBIJE -- - rođen u DALMACIJI -- ehehe ;
za ovakvo što moraš biti posebno " talentiran " + totalka GLUPANTROP - o nacionalizmu ovdje uopće neću trošiti riječi - to što je USPUT još i " kanađanin " ;
Dečka pod HITNO u " KANADI " na PSIHIJATRIJSKO vještaćenje - neka Kanađani objave JAVNO njegovo PSIHO stanje !!
A u tri kukija ;
Idem van da se dobro " IŠAMARAM " - za Hrvate koji neznaju ovaj srpski izraz - da se ISPLJUSKAM - možda budem shvatio sve ovo !!
Guest- Guest
jednostavno volim iskrene ljude..mislim ne d avolim nego postujem..znam da ce me gledat u oci kad bude mozebitno ejdnom pucao a ja znam protiv koga da se branim..kaja wrote:četnike najvole vuk, jer onda može brijati na opet počinje...vuksadinare wrote:Cestitke decko jedan od rijetkih si javno koji si iskren..ne volis hrvatsku,hrvate..velikosrbin si od glave do pete...i jebe ti se floskula sportas mora biti sportas i tolerantan...
2015-09-08
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Teska provokacija 'srpskog humanitarca' na kninskoj tvrdjavi:'Ovo je Republika Srpska Krajina.Ovo je okupirani Knin.'
» Seselj:'Jednog dana kada se oslobodi Republika Srpska Krajina okupat cu se u novigradskom moru'
» Lazanski ima zanimljivu 'teoriju' o napadu na igrace Zvezde u Splitu!Proglasio crnogorca u moru kukavicom i izdajnikom 'srpstva' i Zvezde
» Vulin : Republika Srpska i Srbija će biti jedna srpska država
» Kako je moja majka postala ateistkinja
» Seselj:'Jednog dana kada se oslobodi Republika Srpska Krajina okupat cu se u novigradskom moru'
» Lazanski ima zanimljivu 'teoriju' o napadu na igrace Zvezde u Splitu!Proglasio crnogorca u moru kukavicom i izdajnikom 'srpstva' i Zvezde
» Vulin : Republika Srpska i Srbija će biti jedna srpska država
» Kako je moja majka postala ateistkinja
Page 2 of 7