Teska provokacija 'srpskog humanitarca' na kninskoj tvrdjavi:'Ovo je Republika Srpska Krajina.Ovo je okupirani Knin.'
Page 1 of 11
Page 1 of 11 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Teska provokacija 'srpskog humanitarca' na kninskoj tvrdjavi:'Ovo je Republika Srpska Krajina.Ovo je okupirani Knin.'
https://slobodnadalmacija.hr/dalmacija/zagora/nevidena-provokacija-srpskog-humanitarca-na-kninskoj-tvrdavi-zivjela-srpska-krajina-ovo-je-okupirani-srpski-knin-gradonacelnik-bijesan-1073959?fbclid=IwAR1MDISJVYYtnMEJhLSIqtl0JBQQlvh7d7uLrMrKNB8a2u0S-U34W5LVFQk
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Teska provokacija 'srpskog humanitarca' na kninskoj tvrdjavi:'Ovo je Republika Srpska Krajina.Ovo je okupirani Knin.'
Nista cudno..forzu mu daje ovdasnja agentura tipa 'Banija je nasa kuca'(ne i vasa)..i ovaj abolirani sto baca bombe na hepovce..pa Mile Paspalj protiv koga se vodi istraga i osumnjicen za ratni zlocin..pa pronadjena ilegalna skladista..nista cudno..pokraj ovakve vlasti i dobrog dijela agenture cudime da nesto ne leti u zrak vec
2015-09-08
Re: Teska provokacija 'srpskog humanitarca' na kninskoj tvrdjavi:'Ovo je Republika Srpska Krajina.Ovo je okupirani Knin.'
vuksadinare wrote:https://slobodnadalmacija.hr/dalmacija/zagora/nevidena-provokacija-srpskog-humanitarca-na-kninskoj-tvrdavi-zivjela-srpska-krajina-ovo-je-okupirani-srpski-knin-gradonacelnik-bijesan-1073959?fbclid=IwAR1MDISJVYYtnMEJhLSIqtl0JBQQlvh7d7uLrMrKNB8a2u0S-U34W5LVFQk
Baš mi je drago ... sterali kurac i u guzicu gradonačelnika Knina Marka Jelića, ljubi ga majka blesavog u čelo kaj ih je lepo ugostil.
Ahahahahahahahahah ...
Guest- Guest
vuksadinare wrote:Nista cudno..forzu mu daje ovdasnja agentura tipa 'Banija je nasa kuca'(ne i vasa)..i ovaj abolirani sto baca bombe na hepovce..pa Mile Paspalj protiv koga se vodi istraga i osumnjicen za ratni zlocin..pa pronadjena ilegalna skladista..nista cudno..pokraj ovakve vlasti i dobrog dijela agenture cudime da nesto ne leti u zrak vec
Kaj veliju Pupi i Kenwood?
Guest- Guest
Nis..u opisu im poslaSovak wrote:vuksadinare wrote:Nista cudno..forzu mu daje ovdasnja agentura tipa 'Banija je nasa kuca'(ne i vasa)..i ovaj abolirani sto baca bombe na hepovce..pa Mile Paspalj protiv koga se vodi istraga i osumnjicen za ratni zlocin..pa pronadjena ilegalna skladista..nista cudno..pokraj ovakve vlasti i dobrog dijela agenture cudime da nesto ne leti u zrak vec
Kaj veliju Pupi i Kenwood?
2015-09-08
Ma lik je nes ko tetrijeb..pa nemre doc sebi..pa kak?..pa zasto?..a jucer sam pil sa njima i obecali mi da oni(on) nisu takvi/takavSovak wrote:vuksadinare wrote:https://slobodnadalmacija.hr/dalmacija/zagora/nevidena-provokacija-srpskog-humanitarca-na-kninskoj-tvrdavi-zivjela-srpska-krajina-ovo-je-okupirani-srpski-knin-gradonacelnik-bijesan-1073959?fbclid=IwAR1MDISJVYYtnMEJhLSIqtl0JBQQlvh7d7uLrMrKNB8a2u0S-U34W5LVFQk
Baš mi je drago ... sterali kurac i u guzicu gradonačelnika Knina Marka Jelića, ljubi ga majka blesavog u čelo kaj ih je lepo ugostil.
Ahahahahahahahahah ...
2015-09-08
Tko mu je kriv kad prima Srbe.
Sam pao sam se ubio.
Sam pao sam se ubio.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
lijepo mu je odgovorio Kninski gradonačelnik, inače:
https://radiosarajevo.ba/vijesti/regija/vucicev-spektakl-prerastao-u-farsu-srbija-u-nevjerici-zbog-23-metarskog-spomenika/404733
Hahahaha ispad ovog bisera me podsjetio na jedan izlet po Zemunu kad me neki lik vidio sa autom hrvatskih tablica. Prvo se osvrnuo oko sebe i lagano dreknuo "Hrvatska do Zemuna" i ispruzio desnu ruku, ja ga gledam, smijem se, mahnem, produzim. Vjerujem da mu je u tom momentu srce bilo puno a mene bolio kurac.
Pirate- Posts : 1512
2019-09-06
to je 100% neki jastrebov jaro...
max123- Posts : 2853
2015-10-28
Tebi je ovo smiješno jel ?Pirate wrote:Hahahaha ispad ovog bisera me podsjetio na jedan izlet po Zemunu kad me neki lik vidio sa autom hrvatskih tablica. Prvo se osvrnuo oko sebe i lagano dreknuo "Hrvatska do Zemuna" i ispruzio desnu ruku, ja ga gledam, smijem se, mahnem, produzim. Vjerujem da mu je u tom momentu srce bilo puno a mene bolio kurac.
2014-04-11
Ljut sam. Ovo neće proć bez posljedica za SPC.
2014-04-11
Idiot si..ovo je clan humanitarne delegacije na drzavnom nivou koju je primio gradonacelnik jednog grada a ne neki slucajni prolaznik..koji si ti jaracPirate wrote:Hahahaha ispad ovog bisera me podsjetio na jedan izlet po Zemunu kad me neki lik vidio sa autom hrvatskih tablica. Prvo se osvrnuo oko sebe i lagano dreknuo "Hrvatska do Zemuna" i ispruzio desnu ruku, ja ga gledam, smijem se, mahnem, produzim. Vjerujem da mu je u tom momentu srce bilo puno a mene bolio kurac.
2015-09-08
Ljut sam. Ako SPC neke stvari nisu jasne onda će letit iz Hrvatske.
Možda će vam onda bit jasnije
Možda će vam onda bit jasnije
2014-04-11
Ma jebes SPC..ovaj lik ne bi pisnuo da imamo pravu vlast..i da nemamo brdo agentureRayMabus wrote:Ljut sam. Ovo neće proć bez posljedica za SPC.
2015-09-08
Pa i humanitarci imaju pravo na političke stavove, iznošenje vlastitog mišljenja te na surfanje i objavljivanje video uradaka u živo...vuksadinare wrote:Idiot si..ovo je clan humanitarne delegacije na drzavnom nivou koju je primio gradonacelnik jednog grada a ne neki slucajni prolaznik..koji si ti jaracPirate wrote:Hahahaha ispad ovog bisera me podsjetio na jedan izlet po Zemunu kad me neki lik vidio sa autom hrvatskih tablica. Prvo se osvrnuo oko sebe i lagano dreknuo "Hrvatska do Zemuna" i ispruzio desnu ruku, ja ga gledam, smijem se, mahnem, produzim. Vjerujem da mu je u tom momentu srce bilo puno a mene bolio kurac.
Šta si mislio da će humanitarac iz srbije pjevati 'vilo velebita'?
T.- Posts : 17552
2014-04-14
Teolog i povjerenik za Hilandar.
2014-04-11
nevriđaj čovika.piratova anegdota je absolutno duhovita.drugi put kad humanitarac naiđe dobro ga nalemat i urezat mu slovo u na čelo.djela,ne priče i kmečanja.pa nismo srbi....vuksadinare wrote:Idiot si..ovo je clan humanitarne delegacije na drzavnom nivou koju je primio gradonacelnik jednog grada a ne neki slucajni prolaznik..koji si ti jaracPirate wrote:Hahahaha ispad ovog bisera me podsjetio na jedan izlet po Zemunu kad me neki lik vidio sa autom hrvatskih tablica. Prvo se osvrnuo oko sebe i lagano dreknuo "Hrvatska do Zemuna" i ispruzio desnu ruku, ja ga gledam, smijem se, mahnem, produzim. Vjerujem da mu je u tom momentu srce bilo puno a mene bolio kurac.
max123- Posts : 2853
2015-10-28
I onda kad to napraviš šta si postiga ? Mržnju.max123 wrote:nevriđaj čovika.piratova anegdota je absolutno duhovita.drugi put kad humanitarac naiđe dobro ga nalemat i urezat mu slovo u na čelo.djela,ne priče i kmečanja.pa nismo srbi....vuksadinare wrote:Idiot si..ovo je clan humanitarne delegacije na drzavnom nivou koju je primio gradonacelnik jednog grada a ne neki slucajni prolaznik..koji si ti jaracPirate wrote:Hahahaha ispad ovog bisera me podsjetio na jedan izlet po Zemunu kad me neki lik vidio sa autom hrvatskih tablica. Prvo se osvrnuo oko sebe i lagano dreknuo "Hrvatska do Zemuna" i ispruzio desnu ruku, ja ga gledam, smijem se, mahnem, produzim. Vjerujem da mu je u tom momentu srce bilo puno a mene bolio kurac.
Danas je dan Svetog Save. On je teolog i povjerenik za Hilandar i on šeta po Kistanjama , Đevrskama i Kninu skupa sa SPC
Lijepo lijepo
2014-04-11
Zbog cega idiot? Zbog ovog pacenika sto se sulja i kad nema nikog dere ovo je Krajina? Haj vuce, oladi malo.vuksadinare wrote:Idiot si..ovo je clan humanitarne delegacije na drzavnom nivou koju je primio gradonacelnik jednog grada a ne neki slucajni prolaznik..koji si ti jaracPirate wrote:Hahahaha ispad ovog bisera me podsjetio na jedan izlet po Zemunu kad me neki lik vidio sa autom hrvatskih tablica. Prvo se osvrnuo oko sebe i lagano dreknuo "Hrvatska do Zemuna" i ispruzio desnu ruku, ja ga gledam, smijem se, mahnem, produzim. Vjerujem da mu je u tom momentu srce bilo puno a mene bolio kurac.
Pirate- Posts : 1512
2019-09-06
Page 1 of 11 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Similar topics
» Golman Zvezde u napadu iskrenosti:Moja majka je 'Republika Srpska Krajina' tu sam rodjen a ne u Hrvatskoj
» Seselj:'Jednog dana kada se oslobodi Republika Srpska Krajina okupat cu se u novigradskom moru'
» Vulin : Republika Srpska i Srbija će biti jedna srpska država
» Opet provokacija!Srpskim lingvistima je hrvatski jezik varijanta srpskog jezika
» PROVOKACIJA SRPSKOG TEOLOGA: Na Kninsku tvrđavu umjesto hrvatske vratit ćemo našu srpsku zastavu!
» Seselj:'Jednog dana kada se oslobodi Republika Srpska Krajina okupat cu se u novigradskom moru'
» Vulin : Republika Srpska i Srbija će biti jedna srpska država
» Opet provokacija!Srpskim lingvistima je hrvatski jezik varijanta srpskog jezika
» PROVOKACIJA SRPSKOG TEOLOGA: Na Kninsku tvrđavu umjesto hrvatske vratit ćemo našu srpsku zastavu!
Page 1 of 11