nedjelja,avenue mall 17h
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 5 of 8
Page 5 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: nedjelja,avenue mall 17h
Ili trazis kurcaNoor wrote:pa zato i svratim kad vidim da ste opasno zabrazdili...šteta vas jemuckodjubre wrote:ode to previše u pederluk,treba žena
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
tako i treba, ipak je to digićka, a s tim se nije za igratDesert_fox wrote:Nju prevariti ???Noor wrote:ne bi on ni u mašti...dobar je on mužscorpion wrote:Antetova maštarija si ti. Ali jbg on je oženjen čovjek pa ne može ništaNoor wrote:a antetova?scorpion wrote:
Ronaldo je ničeova maštarija
Radje glavu na panj
U biti jos sam zaljubljen u nju kao kad sam je upoznao
znam ja
evo ode i ova tema u romantiku...romantika ili pederluk
Jbg... danas me Bog krunica sveta misa dica i najvise ona i njezina ljubav i strpljenje drze od svih negativnih zamisliscorpion wrote:Odličan filmDesert_fox wrote:Iman filing da bi se ja i noor dobro sprasili za vikend i otisli u stilu humprey bogart ingrid Bergman u casablancimuckodjubre wrote:Desert_fox wrote:Sta bi ja dao da me noorka silujemuckodjubre wrote:
auuu kakav volej,ante u knock downuDobro je da si danas živ uopćeJa sam do podne znao bocu jim beam maznit bez problema uz 3 4 pive satrat 3 kutije marlbora ko iz picke
A danas vise ni pivu nepijem a dim duhana mi smet
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Ma ona je treca generacija sicilijanaca u panami ali sicilijanka pravaNoor wrote:tako i treba, ipak je to digićka, a s tim se nije za igratDesert_fox wrote:Nju prevariti ???Noor wrote:ne bi on ni u mašti...dobar je on mužscorpion wrote:Antetova maštarija si ti. Ali jbg on je oženjen čovjek pa ne može ništaNoor wrote:
a antetova?
Radje glavu na panj
znam ja
Omerta
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
da je tako onda ne bi s tobom pričalaDesert_fox wrote:Ili trazis kurcaNoor wrote:pa zato i svratim kad vidim da ste opasno zabrazdili...šteta vas jemuckodjubre wrote:ode to previše u pederluk,treba žena
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Desert_fox wrote:Jedino su tvoje fore glupe .... ???Serbia Strong wrote:muckodjubre wrote:dogovorite dejt kada dođeš u Hr
Šta će ona sa pederčinom na dejtu...
Zasto
Mtoliko su glupe da se na svaki primaš kao mlad majmun i lepiš ko muva na govno. Kako si glup, debilčino pijana...
Guest- Guest
Noor wrote:da je tako onda ne bi s tobom pričalaDesert_fox wrote:Ili trazis kurcaNoor wrote:pa zato i svratim kad vidim da ste opasno zabrazdili...šteta vas jemuckodjubre wrote:ode to previše u pederluk,treba žena
AHAHAHHAHAHAHAHHAAHHAH
Guest- Guest
a ovi moj vuče korijene s kalabrijeDesert_fox wrote:Ma ona je treca generacija sicilijanaca u panami ali sicilijanka pravaNoor wrote:tako i treba, ipak je to digićka, a s tim se nije za igratDesert_fox wrote:Nju prevariti ???Noor wrote:ne bi on ni u mašti...dobar je on mužscorpion wrote:
Antetova maštarija si ti. Ali jbg on je oženjen čovjek pa ne može ništa
Radje glavu na panj
znam ja
Omerta
Ajme...Noor wrote:da je tako onda ne bi s tobom pričalaDesert_fox wrote:Ili trazis kurcaNoor wrote:pa zato i svratim kad vidim da ste opasno zabrazdili...šteta vas jemuckodjubre wrote:ode to previše u pederluk,treba žena
Ovo je bas volej...
:D
Guest- Guest
pa nepije više, kažeSerbia Strong wrote:Desert_fox wrote:Jedino su tvoje fore glupe .... ???Serbia Strong wrote:muckodjubre wrote:dogovorite dejt kada dođeš u Hr
Zasto
Mtoliko su glupe da se na svaki primaš kao mlad majmun i lepiš ko muva na govno. Kako si glup, debilčino pijana...
2017-10-06
pa kad me baš vuče...ae :Dfridrih_niche wrote:Ajme...Noor wrote:da je tako onda ne bi s tobom pričalaDesert_fox wrote:Ili trazis kurcaNoor wrote:pa zato i svratim kad vidim da ste opasno zabrazdili...šteta vas jemuckodjubre wrote:ode to previše u pederluk,treba žena
Ovo je bas volej...
2017-10-06
više nije rafalna sada je
WarNoor wrote:ajme gospe moja, pa u šta si se to izrodija...Desert_fox wrote:Ja sam do podne znao bocu jim beam maznit bez problema uz 3 4 pive satrat 3 kutije marlbora ko iz pickescorpion wrote:A ti si brate znao popit po litru jim beam za večer. Ja kad bi popio litru viskija ne bi mi ni ispumpavanje pomoglo. Nisam neki ljubitelj alkohola, valjda genetikaDesert_fox wrote:Bogati.... pa ja sam moj skorpijo u svoje vrime tuka 3 pive za dorucakscorpion wrote:
hahahaha ma možda mjesečnoPogotovo kad radim čučnjeve, kao da sam viagru popio Ali nije to od utega toliko. Trebate prošetat po Mostaru u proljeće/ljeto. Boljih žena nema ni u Miamiu i mrtve dižu iz grobahm, zvuči jako dobroJa sam skoro top forma - 187cm i 84kg. Teretana 5x tjedno, a alkohol ne pijem godinama. Tu i tamo pivo-dva i poneki pelin
od 5x tjedno teretane mora da si tvrd ko kamen
A danas vise ni pivu nepijem a dim duhana mi smet
ti ko i moj digić
Krieg
Ili kako hoces
2015-09-13
Al dobri ste, zanimljivi...Noor wrote:pa kad me baš vuče...ae :Dfridrih_niche wrote:Ajme...Noor wrote:da je tako onda ne bi s tobom pričalaDesert_fox wrote:Ili trazis kurcaNoor wrote:
pa zato i svratim kad vidim da ste opasno zabrazdili...šteta vas je
Ovo je bas volej...
Guest- Guest
Zato je i obozaavam.fridrih_niche wrote:Ajme...Noor wrote:da je tako onda ne bi s tobom pričalaDesert_fox wrote:Ili trazis kurcaNoor wrote:pa zato i svratim kad vidim da ste opasno zabrazdili...šteta vas jemuckodjubre wrote:ode to previše u pederluk,treba žena
Ovo je bas volej...
Baca mi na moju zenu na svaku ima odgovor
2015-09-13
Pa dosla je tu radi mene.fridrih_niche wrote:Al dobri ste, zanimljivi...Noor wrote:pa kad me baš vuče...ae :Dfridrih_niche wrote:Ajme...Noor wrote:da je tako onda ne bi s tobom pričalaDesert_fox wrote:
Ili trazis kurca
Ovo je bas volej...
Ispocetka se jidila na mene
Poslje je prihvatila
A i juveee je
2015-09-13
Vec 10 miseci ni pivu skoro 3 godine cigareteNoor wrote:pa nepije više, kažeSerbia Strong wrote:Desert_fox wrote:Jedino su tvoje fore glupe .... ???Serbia Strong wrote:muckodjubre wrote:dogovorite dejt kada dođeš u Hr
Zasto
2015-09-13
Uuuuf ... moji bas nevole tvojeNoor wrote:a ovi moj vuče korijene s kalabrijeDesert_fox wrote:Ma ona je treca generacija sicilijanaca u panami ali sicilijanka pravaNoor wrote:tako i treba, ipak je to digićka, a s tim se nije za igratDesert_fox wrote:Nju prevariti ???Noor wrote:
ne bi on ni u mašti...dobar je on muž
Radje glavu na panj
znam ja
Omerta
2015-09-13
vidi ga, sad mi je, ko bajage..rat objaviofridrih_niche wrote:Al dobri ste, zanimljivi...Noor wrote:pa kad me baš vuče...ae :Dfridrih_niche wrote:Ajme...Noor wrote:da je tako onda ne bi s tobom pričalaDesert_fox wrote:
Ili trazis kurca
Ovo je bas volej...
Ti si jedan veliki šarmer...Desert_fox wrote:Pa dosla je tu radi mene.fridrih_niche wrote:Al dobri ste, zanimljivi...Noor wrote:pa kad me baš vuče...ae :Dfridrih_niche wrote:Ajme...Noor wrote:
da je tako onda ne bi s tobom pričala
Ovo je bas volej...
Ispocetka se jidila na mene
Poslje je prihvatila
A i juveee je
Normalno da ce te prihvatit...
(Y)
Guest- Guest
Page 5 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet