nedjelja,avenue mall 17h
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 3 of 8
Page 3 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: nedjelja,avenue mall 17h
Bogati.... pa ja sam moj skorpijo u svoje vrime tuka 3 pive za dorucakscorpion wrote:hahahaha ma možda mjesečnomuckodjubre wrote:Dnevnoscorpion wrote:Ja sam skoro top forma - 187cm i 84kg. Teretana 5x tjedno, a alkohol ne pijem godinama. Tu i tamo pivo-dva i poneki pelin
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
hm, zvuči jako dobroscorpion wrote:Ja sam skoro top forma - 187cm i 84kg. Teretana 5x tjedno, a alkohol ne pijem godinama. Tu i tamo pivo-dva i poneki pelin
od 5x tjedno teretane mora da si tvrd ko kamen
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
ti da ćutišSerbia Strong wrote:Hahhahaha, gledaj kako noorka diskrecija loži dečka...
ne budi ljubomoran...nisam zaboravila na kaficu
2017-10-06
Koja pacenica.... lozi se na utegeSerbia Strong wrote:Hahhahaha, gledaj kako noorka diskrecija loži dečka...
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
ae, ja na utege, ti na gayeveDesert_fox wrote:Koja pacenica.... lozi se na utegeSerbia Strong wrote:Hahhahaha, gledaj kako noorka diskrecija loži dečka...
2017-10-06
auuu kakav volej,ante u knock downuNoor wrote:ae, ja na utege, ti na gayeveDesert_fox wrote:Koja pacenica.... lozi se na utegeSerbia Strong wrote:Hahhahaha, gledaj kako noorka diskrecija loži dečka...
Desert_fox wrote:Koja pacenica.... lozi se na utegeSerbia Strong wrote:Hahhahaha, gledaj kako noorka diskrecija loži dečka...
Guest- Guest
A ti si brate znao popit po litru jim beam za večer. Ja kad bi popio litru viskija ne bi mi ni ispumpavanje pomoglo. Nisam neki ljubitelj alkohola, valjda genetikaDesert_fox wrote:Bogati.... pa ja sam moj skorpijo u svoje vrime tuka 3 pive za dorucakscorpion wrote:hahahaha ma možda mjesečnomuckodjubre wrote:Dnevnoscorpion wrote:Ja sam skoro top forma - 187cm i 84kg. Teretana 5x tjedno, a alkohol ne pijem godinama. Tu i tamo pivo-dva i poneki pelin
Pogotovo kad radim čučnjeve, kao da sam viagru popio Ali nije to od utega toliko. Trebate prošetat po Mostaru u proljeće/ljeto. Boljih žena nema ni u Miamiu i mrtve dižu iz grobahm, zvuči jako dobroJa sam skoro top forma - 187cm i 84kg. Teretana 5x tjedno, a alkohol ne pijem godinama. Tu i tamo pivo-dva i poneki pelin
muckodjubre wrote:auuu kakav volej,ante u knock downuNoor wrote:ae, ja na utege, ti na gayeveDesert_fox wrote:Koja pacenica.... lozi se na utegeSerbia Strong wrote:Hahhahaha, gledaj kako noorka diskrecija loži dečka...
Gasi forum, kakvo uništavanje debilčine iz CR-a...
Guest- Guest
Noor wrote:ti da ćutišSerbia Strong wrote:Hahhahaha, gledaj kako noorka diskrecija loži dečka...
ne budi ljubomoran...nisam zaboravila na kaficu
Biće, biće-samo kada sa mnom piješ kafu...
Guest- Guest
gdje nađe ovo...to moja baba slušala dok je bila mladaoperw wrote:Desert_fox wrote:Koja pacenica.... lozi se na utegeSerbia Strong wrote:Hahhahaha, gledaj kako noorka diskrecija loži dečka...
Koje navedi na koga mislisNoor wrote:ae, ja na utege, ti na gayeveDesert_fox wrote:Koja pacenica.... lozi se na utegeSerbia Strong wrote:Hahhahaha, gledaj kako noorka diskrecija loži dečka...
2015-09-13
Boze sveti koliko si glup ko kuracSerbia Strong wrote:muckodjubre wrote:auuu kakav volej,ante u knock downuNoor wrote:ae, ja na utege, ti na gayeveDesert_fox wrote:Koja pacenica.... lozi se na utegeSerbia Strong wrote:Hahhahaha, gledaj kako noorka diskrecija loži dečka...
Gasi forum, kakvo uništavanje debilčine iz CR-a...
2015-09-13
Sta bi ja dao da me noorka silujemuckodjubre wrote:auuu kakav volej,ante u knock downuNoor wrote:ae, ja na utege, ti na gayeveDesert_fox wrote:Koja pacenica.... lozi se na utegeSerbia Strong wrote:Hahhahaha, gledaj kako noorka diskrecija loži dečka...
2015-09-13
Desert_fox wrote:Sta bi ja dao da me noorka silujemuckodjubre wrote:auuu kakav volej,ante u knock downuNoor wrote:ae, ja na utege, ti na gayeveDesert_fox wrote:Koja pacenica.... lozi se na utegeSerbia Strong wrote:Hahhahaha, gledaj kako noorka diskrecija loži dečka...
Ja sam do podne znao bocu jim beam maznit bez problema uz 3 4 pive satrat 3 kutije marlbora ko iz pickescorpion wrote:A ti si brate znao popit po litru jim beam za večer. Ja kad bi popio litru viskija ne bi mi ni ispumpavanje pomoglo. Nisam neki ljubitelj alkohola, valjda genetikaDesert_fox wrote:Bogati.... pa ja sam moj skorpijo u svoje vrime tuka 3 pive za dorucakscorpion wrote:hahahaha ma možda mjesečnomuckodjubre wrote:Dnevnoscorpion wrote:Ja sam skoro top forma - 187cm i 84kg. Teretana 5x tjedno, a alkohol ne pijem godinama. Tu i tamo pivo-dva i poneki pelinPogotovo kad radim čučnjeve, kao da sam viagru popio Ali nije to od utega toliko. Trebate prošetat po Mostaru u proljeće/ljeto. Boljih žena nema ni u Miamiu i mrtve dižu iz grobahm, zvuči jako dobroJa sam skoro top forma - 187cm i 84kg. Teretana 5x tjedno, a alkohol ne pijem godinama. Tu i tamo pivo-dva i poneki pelin
A danas vise ni pivu nepijem a dim duhana mi smet
2015-09-13
Iman filing da bi se ja i noor dobro sprasili za vikend i otisli u stilu humprey bogart ingrid Bergman u casablancimuckodjubre wrote:Desert_fox wrote:Sta bi ja dao da me noorka silujemuckodjubre wrote:auuu kakav volej,ante u knock downuNoor wrote:ae, ja na utege, ti na gayeveDesert_fox wrote:
Koja pacenica.... lozi se na utege
2015-09-13
dogovorite dejt kada dođeš u Hr
Odličan filmDesert_fox wrote:Iman filing da bi se ja i noor dobro sprasili za vikend i otisli u stilu humprey bogart ingrid Bergman u casablancimuckodjubre wrote:Desert_fox wrote:Sta bi ja dao da me noorka silujemuckodjubre wrote:auuu kakav volej,ante u knock downuNoor wrote:
ae, ja na utege, ti na gayeve
Dobro je da si danas živ uopćeJa sam do podne znao bocu jim beam maznit bez problema uz 3 4 pive satrat 3 kutije marlbora ko iz picke
A danas vise ni pivu nepijem a dim duhana mi smet
Page 3 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 3 of 8