nedjelja,avenue mall 17h
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 6 of 8
Page 6 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: nedjelja,avenue mall 17h
Ti si jedan veliki šarmer...Desert_fox wrote:Pa dosla je tu radi mene.fridrih_niche wrote:Al dobri ste, zanimljivi...Noor wrote:pa kad me baš vuče...ae :Dfridrih_niche wrote:Ajme...Noor wrote:
da je tako onda ne bi s tobom pričala
Ovo je bas volej...
:D
Ispocetka se jidila na mene
Poslje je prihvatila
A i juveee je
Normalno da ce te prihvatit...
(Y)
Guest- Guest
A kako ti znas koliki je kurac u mene jeli noorkaNoor wrote:pa kad me baš vuče...ae :Dfridrih_niche wrote:Ajme...Noor wrote:da je tako onda ne bi s tobom pričalaDesert_fox wrote:Ili trazis kurcaNoor wrote:
pa zato i svratim kad vidim da ste opasno zabrazdili...šteta vas je
Ovo je bas volej...
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
I kavalirfridrih_niche wrote:Ti si jedan veliki šarmer...Desert_fox wrote:Pa dosla je tu radi mene.fridrih_niche wrote:Al dobri ste, zanimljivi...Noor wrote:pa kad me baš vuče...ae :Dfridrih_niche wrote:
Ajme...
Ovo je bas volej...
Poslje je prihvatila
A i juveee je
(Y)
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
sve je to cosa nostraDesert_fox wrote:Uuuuf ... moji bas nevole tvojeNoor wrote:a ovi moj vuče korijene s kalabrijeDesert_fox wrote:Ma ona je treca generacija sicilijanaca u panami ali sicilijanka pravaNoor wrote:tako i treba, ipak je to digićka, a s tim se nije za igratDesert_fox wrote:
Nju prevariti ???
Radje glavu na panj
U biti jos sam zaljubljen u nju kao kad sam je upoznao
znam ja
Omerta
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
reko mi ronaldoDesert_fox wrote:A kako ti znas koliki je kurac u mene jeli noorkaNoor wrote:pa kad me baš vuče...ae :Dfridrih_niche wrote:Ajme...Noor wrote:da je tako onda ne bi s tobom pričalaDesert_fox wrote:
Ili trazis kurca
Ovo je bas volej...
2017-10-06
Mozes ti i bolje.Noor wrote:reko mi ronaldoDesert_fox wrote:A kako ti znas koliki je kurac u mene jeli noorkaNoor wrote:pa kad me baš vuče...ae :Dfridrih_niche wrote:Ajme...Noor wrote:
da je tako onda ne bi s tobom pričala
Ovo je bas volej...
Ovo ti je bas bilo lose
2015-09-13
kad si među vucima..nema drugeDesert_fox wrote:Zato je i obozaavam.fridrih_niche wrote:Ajme...Noor wrote:da je tako onda ne bi s tobom pričalaDesert_fox wrote:Ili trazis kurcaNoor wrote:
pa zato i svratim kad vidim da ste opasno zabrazdili...šteta vas je
Ovo je bas volej...
Baca mi na moju zenu na svaku ima odgovor
dobro, drugi put te neću šteditDesert_fox wrote:Mozes ti i bolje.Noor wrote:reko mi ronaldoDesert_fox wrote:A kako ti znas koliki je kurac u mene jeli noorkaNoor wrote:pa kad me baš vuče...ae :Dfridrih_niche wrote:
Ajme...
Ovo je bas volej...
Ovo ti je bas bilo lose
2017-10-06
Ekipa, kakvo je vrime kod vas?
Ovo danas u Dubrovniku je tako užasno...
Ka da san u Dublinu...
Samo kiša i prolomi oblaka...
:((
Ka da san u Dublinu...
Guest- Guest
ovdje je dobro,sparno i padne kiša,ali danas je OK
U alajuelu padaju sikire i vile sa nebafridrih_niche wrote:Ekipa, kakvo je vrime kod vas?
Ka da san u Dublinu...
2015-09-13
Do sad je bilo lito, al danas je lagana jesen...
Jos su rekli da ce ovako bit narednih 5-6 dana...
:(
Jos su rekli da ce ovako bit narednih 5-6 dana...
:(
Guest- Guest
Boli me kurac
2015-09-13
jučer u unutrašnjosti nevrijeme s tučom, danas odem na obalu i to sranje se dovuče za mnom
Ma možeš mislit koja je ura kad je i u Dubrovniku bilo nevrime...
;)
;)
Guest- Guest
je, jidila sam se ravno 10 minuta, u onoj noci kad smo lovili milijunti post ...eeee, da mi je bio na dohvat, satrala bi ga :)fridrih_niche wrote:Ti si jedan veliki šarmer...Desert_fox wrote:Pa dosla je tu radi mene.fridrih_niche wrote:Al dobri ste, zanimljivi...Noor wrote:pa kad me baš vuče...ae :Dfridrih_niche wrote:
Ajme...
Ovo je bas volej...
Poslje je prihvatila
A i juveee je
(Y)
bio je prost ko šlapa, a onda sam mu nasla botun :)
2017-10-06
nikad ovakav travanj...a ovo sad je rezultatfridrih_niche wrote:Ma možeš mislit koja je ura kad je i u Dubrovniku bilo nevrime...
;)
2017-10-06
muckodjubre wrote:više nije rafalna sada je
Ostavi se ti mojih atomskih, jesi cuo?
darth_vader-
2014-04-17
Takav je efekt Ante...Noor wrote:je, jidila sam se ravno 10 minuta, u onoj noci kad smo lovili milijunti post ...eeee, da mi je bio na dohvat, satrala bi ga :)fridrih_niche wrote:Ti si jedan veliki šarmer...Desert_fox wrote:Pa dosla je tu radi mene.fridrih_niche wrote:Al dobri ste, zanimljivi...Noor wrote:
pa kad me baš vuče...ae :D
Poslje je prihvatila
A i juveee je
(Y)
bio je prost ko šlapa, a onda sam mu nasla botun :)
Al iza svih tih prostota se krije zlatno srce...
Guest- Guest
Noor wrote:nikad ovakav travanj...a ovo sad je rezultatfridrih_niche wrote:Ma možeš mislit koja je ura kad je i u Dubrovniku bilo nevrime...
;)
ja sam se jedva dovukao do posla. 90% vlaznosti na 25 stepeni, jutarnjih...
Guest- Guest
Bar san spava ka mala beba...Serbia Strong wrote:Noor wrote:nikad ovakav travanj...a ovo sad je rezultatfridrih_niche wrote:Ma možeš mislit koja je ura kad je i u Dubrovniku bilo nevrime...
;)
ja sam se jedva dovukao do posla. 90% vlaznosti na 25 stepeni, jutarnjih...
;)
Guest- Guest
Page 6 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 6 of 8