nedjelja,avenue mall 17h
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 4 of 8
Page 4 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: nedjelja,avenue mall 17h
Odličan filmDesert_fox wrote:Iman filing da bi se ja i noor dobro sprasili za vikend i otisli u stilu humprey bogart ingrid Bergman u casablancimuckodjubre wrote:Desert_fox wrote:Sta bi ja dao da me noorka silujemuckodjubre wrote:auuu kakav volej,ante u knock downuNoor wrote:
ae, ja na utege, ti na gayeve
Dobro je da si danas živ uopćeJa sam do podne znao bocu jim beam maznit bez problema uz 3 4 pive satrat 3 kutije marlbora ko iz picke
A danas vise ni pivu nepijem a dim duhana mi smet
scorpion- Posts : 7484
2014-04-18
muckodjubre wrote:dogovorite dejt kada dođeš u Hr
Šta će ona sa pederčinom na dejtu...
Guest- Guest
Desert_fox wrote:Koje navedi na koga mislisNoor wrote:ae, ja na utege, ti na gayeveDesert_fox wrote:Koja pacenica.... lozi se na utegeSerbia Strong wrote:Hahhahaha, gledaj kako noorka diskrecija loži dečka...
čime bi volio?Desert_fox wrote:Sta bi ja dao da me noorka silujemuckodjubre wrote:auuu kakav volej,ante u knock downuNoor wrote:ae, ja na utege, ti na gayeveDesert_fox wrote:Koja pacenica.... lozi se na utegeSerbia Strong wrote:Hahhahaha, gledaj kako noorka diskrecija loži dečka...
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Ronaldo je ničeova maštarijaNoor wrote:Desert_fox wrote:Koje navedi na koga mislisNoor wrote:ae, ja na utege, ti na gayeveDesert_fox wrote:Koja pacenica.... lozi se na utegeSerbia Strong wrote:Hahhahaha, gledaj kako noorka diskrecija loži dečka...
a antetova?scorpion wrote:Ronaldo je ničeova maštarijaNoor wrote:Desert_fox wrote:Koje navedi na koga mislisNoor wrote:ae, ja na utege, ti na gayeveDesert_fox wrote:
Koja pacenica.... lozi se na utege
2017-10-06
auuu rafalna paljba...Noor wrote:čime bi volio?Desert_fox wrote:Sta bi ja dao da me noorka silujemuckodjubre wrote:auuu kakav volej,ante u knock downuNoor wrote:ae, ja na utege, ti na gayeveDesert_fox wrote:
Koja pacenica.... lozi se na utege
Last edited by muckodjubre on 3/5/2018, 21:39; edited 1 time in total
ajme gospe moja, pa u šta si se to izrodija...Desert_fox wrote:Ja sam do podne znao bocu jim beam maznit bez problema uz 3 4 pive satrat 3 kutije marlbora ko iz pickescorpion wrote:A ti si brate znao popit po litru jim beam za večer. Ja kad bi popio litru viskija ne bi mi ni ispumpavanje pomoglo. Nisam neki ljubitelj alkohola, valjda genetikaDesert_fox wrote:Bogati.... pa ja sam moj skorpijo u svoje vrime tuka 3 pive za dorucakscorpion wrote:hahahaha ma možda mjesečnomuckodjubre wrote:
DnevnoPogotovo kad radim čučnjeve, kao da sam viagru popio Ali nije to od utega toliko. Trebate prošetat po Mostaru u proljeće/ljeto. Boljih žena nema ni u Miamiu i mrtve dižu iz grobahm, zvuči jako dobroJa sam skoro top forma - 187cm i 84kg. Teretana 5x tjedno, a alkohol ne pijem godinama. Tu i tamo pivo-dva i poneki pelin
od 5x tjedno teretane mora da si tvrd ko kamen
A danas vise ni pivu nepijem a dim duhana mi smet
ti ko i moj digić
Antetova maštarija si ti. Ali jbg on je oženjen čovjek pa ne može ništaNoor wrote:a antetova?scorpion wrote:Ronaldo je ničeova maštarijaNoor wrote:Desert_fox wrote:Koje navedi na koga mislisNoor wrote:
oh, RickDesert_fox wrote:Iman filing da bi se ja i noor dobro sprasili za vikend i otisli u stilu humprey bogart ingrid Bergman u casablancimuckodjubre wrote:Desert_fox wrote:Sta bi ja dao da me noorka silujemuckodjubre wrote:auuu kakav volej,ante u knock downuNoor wrote:
to su bili filmovi, da da
2017-10-06
Ovo je dobro, Demo...muckodjubre wrote:
<3
A Noorka je razvalila forum hahaha...
Antu ima u knock downu...
:D
Guest- Guest
ode to previše u pederluk,treba žena
ne bi on ni u mašti...dobar je on mužscorpion wrote:Antetova maštarija si ti. Ali jbg on je oženjen čovjek pa ne može ništaNoor wrote:a antetova?scorpion wrote:Ronaldo je ničeova maštarijaNoor wrote:Desert_fox wrote:
Koje navedi na koga mislis
Noor wrote:Desert_fox wrote:Koje navedi na koga mislisNoor wrote:ae, ja na utege, ti na gayeveDesert_fox wrote:Koja pacenica.... lozi se na utegeSerbia Strong wrote:Hahhahaha, gledaj kako noorka diskrecija loži dečka...
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Nju prevariti ???Noor wrote:ne bi on ni u mašti...dobar je on mužscorpion wrote:Antetova maštarija si ti. Ali jbg on je oženjen čovjek pa ne može ništaNoor wrote:a antetova?scorpion wrote:Ronaldo je ničeova maštarijaNoor wrote:
Radje glavu na panj
U biti jos sam zaljubljen u nju kao kad sam je upoznao
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Nepozeli tudjeg zenidbenog drugascorpion wrote:Antetova maštarija si ti. Ali jbg on je oženjen čovjek pa ne može ništaNoor wrote:a antetova?scorpion wrote:Ronaldo je ničeova maštarijaNoor wrote:Desert_fox wrote:
Koje navedi na koga mislis
2015-09-13
pa zato i svratim kad vidim da ste opasno zabrazdili...šteta vas jemuckodjubre wrote:ode to previše u pederluk,treba žena
Jedino su tvoje fore glupe .... ???Serbia Strong wrote:muckodjubre wrote:dogovorite dejt kada dođeš u Hr
Šta će ona sa pederčinom na dejtu...
Zasto
2015-09-13
Ili trazis kurcaNoor wrote:pa zato i svratim kad vidim da ste opasno zabrazdili...šteta vas jemuckodjubre wrote:ode to previše u pederluk,treba žena
2015-09-13
Page 4 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 4 of 8