nedjelja,avenue mall 17h
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 8
Page 2 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: nedjelja,avenue mall 17h
muckodjubre wrote:End wrote:fridrih_niche wrote:Desert_fox wrote:bafalo wrote:demo samo dovede na fajt svojih 20 altova i nema nikih problema
Guest- Guest
scorpion-
2014-04-18
muckodjubre wrote:17h vracala vs end
17:05 niče vs bull
17:10 ja vs operw.
17:15 ja vs end (ako ja budem prvi s endom neće od njega ništa ostati za vracalu)
17:20 škorpija vs niče
i veliko finale:
17:30 amper vs sport
sudac mečeva:ante...gubitnici će biti streljani i obješeni,ne nužno tim redom
1. Vracala s lakocom ce pomesti zagorca ,osim ako end ne dođe na sve četiri prije toga
2 niće vs bull ...shiting to mućki dobiva .ipak tattini podanici imaju dozvole za oruzje
3. Demonski vs operw najneizvjesniji par , ali đubre će to na staminu altera izvući
4. Demonski uspješno brani čast MM-a i LM-a
5. Mladi škorpio je u naponu snage ,ali niće se ugojio i prešao u tešku kategoriju , to je kao da se nate diaz potuče sa cormierom . Niće dobiva na masu (iskustva)
6. Ovdje možda ni ne dođe do bitke s obzirom da sportu istječe biološki sat ,svakog trenutka može odapeti i prdnuti o fenjer
Last edited by Dybala on 3/5/2018, 17:03; edited 1 time in total
Guest- Guest
Ne bi se ni tukao. Jesi retardiran, ali bi popio pivo sa tobomfridrih_niche wrote:3:1 je za mene...
Već san te izdominira...
B-)
Pa normalno da bi popili pivu...
Tuče su za Bracalu, Seagala i ostale borce...
:D
Tuče su za Bracalu, Seagala i ostale borce...
Guest- Guest
I jesan se malo ugojia...
Ne previše, skinit cu priko lita...
Ne previše, skinit cu priko lita...
Guest- Guest
Nemojte mi sad otici u gej spike,grlite se nakon meče
Ja sam skoro top forma - 187cm i 84kg. Teretana 5x tjedno, a alkohol ne pijem godinama. Tu i tamo pivo-dva i poneki pelin
muckodjubre wrote:Nemojte mi sad otici u gej spike,grlite se nakon meče
Dnevnoscorpion wrote:Ja sam skoro top forma - 187cm i 84kg. Teretana 5x tjedno, a alkohol ne pijem godinama. Tu i tamo pivo-dva i poneki pelin
Kad kazeš godinama čovjek bi pomislio da si star kao tominjoscorpion wrote:Ja sam skoro top forma - 187cm i 84kg. Teretana 5x tjedno, a alkohol ne pijem godinama. Tu i tamo pivo-dva i poneki pelin
Guest- Guest
hahahaha ma možda mjesečnomuckodjubre wrote:Dnevnoscorpion wrote:Ja sam skoro top forma - 187cm i 84kg. Teretana 5x tjedno, a alkohol ne pijem godinama. Tu i tamo pivo-dva i poneki pelin
Pa jbg nisam ni mlad, imam 28. U srednjoj i na faxu sam se razvaljivao svaki vikend. Sad več to ne radim duže vrijeme. Samo sportski životDybala wrote:Kad kazeš godinama čovjek bi pomislio da si star kao tominjoscorpion wrote:Ja sam skoro top forma - 187cm i 84kg. Teretana 5x tjedno, a alkohol ne pijem godinama. Tu i tamo pivo-dva i poneki pelin
fridrih_niche wrote:muckodjubre wrote:End wrote:fridrih_niche wrote:Desert_fox wrote:
Guest- Guest
Tko bi pobjedio da se potuku Marija šerifović vs Žak Hudek?
marija bi mu uvalila kurčinu u usta do jaja ovaj bi se ugušio
Page 2 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 8