Svecani dan nedjelja
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1
Svecani dan nedjelja
Boze nisi uzalud nedilju ostavio za najcasniji dan
Stoga cemo sutra uprilicit sveti dan.
Prinit cemo zrtve u Tvoje ime
10.00 Kicinjo
10.30 Demonski
11.00 Amper
11.15 Niche i Zekonja
11.30. Shitting i Sat.
Onda ide zabava za mase od 12.00 do 14.00 uprilicit cemo
Igre u areni.
U 12.00 gole bose bez oruzja u arenu ulaze Meggica Noorka Phoebe Matilda Betty Boop ova Moxy koksy ili sta vec i onda pustamo tigrove koji nisu jeli 4 miseca jos cemo ih razdrazit krvlju.
14.00 strijeljamo Enda
14.15 Kurvickog
15.00 Brenda
15.45 Jimmija
16.30 Ivana
17.00 ocekujemo potvrdu nasih doktora da je Tominjo izdahnuo dok je drka na playboy. Naime srce ce fa od starosti izdati.
Dan se zavrsava svecanom vecerom za mene operwa scorpiju i bafala
Tijela ce uklanjati bracala sa svojom traktoron pa cemo ga poslje baciti krokodilima.
Sexuala doktora cemo postediti ovaj
Stoga cemo sutra uprilicit sveti dan.
Prinit cemo zrtve u Tvoje ime
10.00 Kicinjo
10.30 Demonski
11.00 Amper
11.15 Niche i Zekonja
11.30. Shitting i Sat.
Onda ide zabava za mase od 12.00 do 14.00 uprilicit cemo
Igre u areni.
U 12.00 gole bose bez oruzja u arenu ulaze Meggica Noorka Phoebe Matilda Betty Boop ova Moxy koksy ili sta vec i onda pustamo tigrove koji nisu jeli 4 miseca jos cemo ih razdrazit krvlju.
14.00 strijeljamo Enda
14.15 Kurvickog
15.00 Brenda
15.45 Jimmija
16.30 Ivana
17.00 ocekujemo potvrdu nasih doktora da je Tominjo izdahnuo dok je drka na playboy. Naime srce ce fa od starosti izdati.
Dan se zavrsava svecanom vecerom za mene operwa scorpiju i bafala
Tijela ce uklanjati bracala sa svojom traktoron pa cemo ga poslje baciti krokodilima.
Sexuala doktora cemo postediti ovaj
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Re: Svecani dan nedjelja
ok...ovo ce bit nasa tocka
poslije tko ziv, tko mrtav
Noor wrote:ok...ovo ce bit nasa tocka
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
<3Noor wrote:ok...ovo ce bit nasa tocka
Guest- Guest
A tko će pohvatati sve te Kicove altere...taj se zna sakriti...
darth_vader-
2014-04-17
Kic nijeproblem casperla je tajnajasambrend wrote:A tko će pohvatati sve te Kicove altere...taj se zna sakriti...
2015-09-13
Odgađaj streljanje, riješi se samo starih i nemoćnih jer tko zna koliko će ti ljudi trebati za obuzdati ovu hordu s "Mode i ljepote"...btw. Vraćala je tamo skoro pa moderator...
darth_vader-
2014-04-17
Ti se drzi samo svog rasporeda nepise se ni tebi bas dobro. Scorpio donio ruzne dokaze o tevo.jasambrend wrote:Odgađaj streljanje, riješi se samo starih i nemoćnih jer tko zna koliko će ti ljudi trebati za obuzdati ovu hordu s "Mode i ljepote"...btw. Vraćala je tamo skoro pa moderator...
On te obradjiva.
2015-09-13
A ti se riješi glasnika ako ti je lakše...a baš ti je Škorpija najsumnjiviji za moguću subverzivnu djelatnost...pripazi se ako ga vidiš da šeće okolo s nekim koferom...doduše, ti klošari danas nose ruksake...
darth_vader-
2014-04-17
Scorpio je odan kao i goebbelsjasambrend wrote:A ti se riješi glasnika ako ti je lakše...a baš ti je Škorpija najsumnjiviji za moguću subverzivnu djelatnost...pripazi se ako ga vidiš da šeće okolo s nekim koferom...doduše, ti klošari danas nose ruksake...
2015-09-13
Nisam druga, yeah.
2014-04-12
Kakva štakorčina sa bijednim i jalovim pokušajem! Ja sam odani nacionalsocijalist! Ali šta štakori znaju o odanosti i lojalnostiDesert_fox wrote:Scorpio je odan kao i goebbelsjasambrend wrote:A ti se riješi glasnika ako ti je lakše...a baš ti je Škorpija najsumnjiviji za moguću subverzivnu djelatnost...pripazi se ako ga vidiš da šeće okolo s nekim koferom...doduše, ti klošari danas nose ruksake...
Bože spasi nas od glupih i snishodljivih ljudi...znam da puno tražim jer sam na jebenom usranom Balkanu, ali ipak...
darth_vader-
2014-04-17
Dovoljno ti je viditi brenda i odmah znas zasto se toliko promovira istanbulska konvencijascorpion wrote:Kakva štakorčina sa bijednim i jalovim pokušajem! Ja sam odani nacionalsocijalist! Ali šta štakori znaju o odanosti i lojalnostiDesert_fox wrote:Scorpio je odan kao i goebbelsjasambrend wrote:A ti se riješi glasnika ako ti je lakše...a baš ti je Škorpija najsumnjiviji za moguću subverzivnu djelatnost...pripazi se ako ga vidiš da šeće okolo s nekim koferom...doduše, ti klošari danas nose ruksake...
Davno sam utvrdio da je 1933 do 1945 bilo najsavrsenije doba svih vremena.
Steta. Danas bi zivili u savrsenstvu ali ocito Bog neda covjeku da uziva nego
Pati i nosi svoj kriz
2015-09-13
Izgleda da Bog u periodu od 1933.-e do 1945.-e nije dovoljno dobro objasnija Poljacima, Rusima, Slavenima, Zidovima, Romima, ostalim ne-arijevcima kako žive u savršenstvu...Desert_fox wrote:Dovoljno ti je viditi brenda i odmah znas zasto se toliko promovira istanbulska konvencijascorpion wrote:Kakva štakorčina sa bijednim i jalovim pokušajem! Ja sam odani nacionalsocijalist! Ali šta štakori znaju o odanosti i lojalnostiDesert_fox wrote:Scorpio je odan kao i goebbelsjasambrend wrote:A ti se riješi glasnika ako ti je lakše...a baš ti je Škorpija najsumnjiviji za moguću subverzivnu djelatnost...pripazi se ako ga vidiš da šeće okolo s nekim koferom...doduše, ti klošari danas nose ruksake...
Davno sam utvrdio da je 1933 do 1945 bilo najsavrsenije doba svih vremena.
Steta. Danas bi zivili u savrsenstvu ali ocito Bog neda covjeku da uziva nego
Pati i nosi svoj kriz
Pa je resetira igricu i krenija iz početka od 45.-e...
;)
Guest- Guest
Similar topics
» Svečani doček za erbas A330 koji će leteti na liniji Beograd-Njujork
» Nedjelja 13
» Nedjelja
» .....sveta Nedjelja
» NEDJELJA
» Nedjelja 13
» Nedjelja
» .....sveta Nedjelja
» NEDJELJA