Vlatku Pokos ostavio dečko: Uhodi me i ljubomorna je!
Page 5 of 10
Page 5 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Vlatku Pokos ostavio dečko: Uhodi me i ljubomorna je!
pa tako razmišljaju sve žene koje igraju ulogu ljubavnicekaja_333 wrote:
živa istina, samo su one blesave i misle deda ima par nekretnina i smotaće ga, ali to je nemoguće pa ih na kraju još izvoza. a dobiju za sladoled, i to samo kada malu šetaju.
rijetko koja priča završi sretno
Guest- Guest
ne znam jel ju je išamaro ali nije joj htio dati garderobu, izbacio ju golu maltene. eto kakav muškarac i jad.ostrakon wrote:kaja_333 wrote:
ma lažljivac, pusti to što izjavljuje za novine. bezobrazan prema ženama, škrt, nastrani starkelja. ovoj je davao kuna 10 dnevno i to da kupi sladoled maloj.
može biti, slabo pratim tu tematiku
da li je bio onaj neki događaj da je Dikan izšamarao Vlatku, pa je imala plavo oko, ili je to bio neko drugi?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
ma ne žalim ju, samo komentiram. kaj bi žalila. žalim bolesne ne nju.RayMabus wrote:Jadna Wlatka ....ajmo je sad swi žalit : kme kmeee kmeeeeeeeeeeeeee
2015-08-15
jedna se uvalila starkelji, cijeli zivot okolo pricala kako samo ceka da rikne , on dozivio 85, ona bila vec u 51-52...cim je umro za par mjeseci zavrsi u bolnici, tumor, izvukla se,umirovljena,slomljena,kraj s krajem krpa,stari sve djeci prepisao,pare potrosioostrakon wrote:pa tako razmišljaju sve žene koje igraju ulogu ljubavnicekaja_333 wrote:
živa istina, samo su one blesave i misle deda ima par nekretnina i smotaće ga, ali to je nemoguće pa ih na kraju još izvoza. a dobiju za sladoled, i to samo kada malu šetaju.
pusiona press
dijagram-
2015-08-09
meni je malo žao, šteta mogla je bolje proći u životu s obzirom na svoj izgledRayMabus wrote:Jadna Wlatka ....ajmo je sad swi žalit : kme kmeee kmeeeeeeeeeeeeee
trebala je ganjati kakvog nogometaša, no oni su joj možda bili preglupi pa traži biznismene
Guest- Guest
sta ima veze sto ga je uhodila, to je bas seksi
2014-04-19
prckov wrote:sta ima veze sto ga je uhodila, to je bas seksi
2015-08-15
A šta da ti kažem ....mogu samo ponowit isto : nije mi ništa loše naprawila , upoznao sam je osobno : nije zla ni bahata , kulturna je ....meni je to dowoljno da ništa negatiwno o njoj napišem.....u smislu da je zla ili tako šta nego je takwa kakwa je ...al nije zlo biće i meni je to dowoljno.ostrakon wrote:meni je malo žao, šteta mogla je bolje proći u životu s obzirom na svoj izgledRayMabus wrote:Jadna Wlatka ....ajmo je sad swi žalit : kme kmeee kmeeeeeeeeeeeeee
trebala je ganjati kakvog nogometaša, no oni su joj možda bili preglupi pa traži biznismene
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
I nije mi ništa loše naprawila.
NIje zlo biće i nije mi ništa loše naprawila ....to su dwa sastojka da ja nikad o nikome neću reć izmišljenu laž da bi ga ćrnio.
NIje zlo biće i nije mi ništa loše naprawila ....to su dwa sastojka da ja nikad o nikome neću reć izmišljenu laž da bi ga ćrnio.
2014-04-11
pa svako ima ponekad želju da malo uhodi nekoga, ja jedino kod prve prepreke odustanem. recimo kod svoga sam mjesecima pokušavala pregledati mobitel ali zaustavila me lozinka koju nikako da provalim..pas mater. a kada isprobavam varijacije mogu samo dva puta fulati...
2015-08-15
to rade zene koje imaju problema sa orgazmom kao kompenzaciju, normalne zene se zapale za dobrim jebacem, sa dobrim izgledom i mogucnoscu braka i normalna zivotaostrakon wrote:pa tako razmišljaju sve žene koje igraju ulogu ljubavnicekaja_333 wrote:
2014-04-19
kajo kajo, nikad dobar spijun od tebekaja_333 wrote:pa svako ima ponekad želju da malo uhodi nekoga, ja jedino kod prve prepreke odustanem. recimo kod svoga sam mjesecima pokušavala pregledati mobitel ali zaustavila me lozinka koju nikako da provalim..pas mater. a kada isprobavam varijacije mogu samo dva puta fulati...
dijagram-
2015-08-09
Čime se ljudi bave, a tako važne stvari vam se događaju pred očima, a vi slijepi...
Guest- Guest
da nije dobro imati otključan mobitel, ili istu lozinku na svim mailovima, facebooku itd.kaja_333 wrote:pa svako ima ponekad želju da malo uhodi nekoga, ja jedino kod prve prepreke odustanem. recimo kod svoga sam mjesecima pokušavala pregledati mobitel ali zaustavila me lozinka koju nikako da provalim..pas mater. a kada isprobavam varijacije mogu samo dva puta fulati...
to zna stvoriti neugodnosti i nesporazume
Guest- Guest
A što je važnije od ljubavi, ajde reci?red wolf wrote:Čime se ljudi bave, a tako važne stvari vam se događaju pred očima, a vi slijepi...
Guest- Guest
Seks ?ostrakon wrote:A što je važnije od ljubavi, ajde reci?red wolf wrote:Čime se ljudi bave, a tako važne stvari vam se događaju pred očima, a vi slijepi...
2014-04-11
Skok ljudskog društva i transformacija svijeta...ostrakon wrote:A što je važnije od ljubavi, ajde reci?red wolf wrote:Čime se ljudi bave, a tako važne stvari vam se događaju pred očima, a vi slijepi...
Guest- Guest
Ti nemaš trenutno curu, zar ne?red wolf wrote:Skok ljudskog društva i transformacija svijeta...ostrakon wrote:A što je važnije od ljubavi, ajde reci?red wolf wrote:Čime se ljudi bave, a tako važne stvari vam se događaju pred očima, a vi slijepi...
Guest- Guest
Ne. Ja sam oženjen.ostrakon wrote:Ti nemaš trenutno curu, zar ne?red wolf wrote:Skok ljudskog društva i transformacija svijeta...ostrakon wrote:A što je važnije od ljubavi, ajde reci?red wolf wrote:Čime se ljudi bave, a tako važne stvari vam se događaju pred očima, a vi slijepi...
Guest- Guest
daedalos, saiyajinkaja_333 wrote:kako si ti ostrakon imao nick prije?
Guest- Guest
i reknes hop poslije togared wolf wrote:Skok ljudskog društva i transformacija svijeta...ostrakon wrote:A što je važnije od ljubavi, ajde reci?red wolf wrote:Čime se ljudi bave, a tako važne stvari vam se događaju pred očima, a vi slijepi...
2014-04-19
Page 5 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» JEZIVI DETALJI BRUTALNOG UBISTVA Manekenku dečko milioner ISKASAPIO, pa ostavio njeno unakaženo telo pored BEBE
» Konj se zaljubio u kravu, kobila ljubomorna
» Vlatka Pokos
» Dečko sje...o lezbe
» Dečko, oderi ih...
» Konj se zaljubio u kravu, kobila ljubomorna
» Vlatka Pokos
» Dečko sje...o lezbe
» Dečko, oderi ih...
Page 5 of 10