Vlatku Pokos ostavio dečko: Uhodi me i ljubomorna je!
Page 8 of 10
Page 8 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Vlatku Pokos ostavio dečko: Uhodi me i ljubomorna je!
Sto ljudi sto čudi. Sto žena sto čudi. Šta ču se ja zahebawat sa Wlatkom kad znam kako bi bilo koji pokušaj približawanja nje meni zawršio. Opisao sam. Zato to niti nepokušawam. Moć jednostawnosti.ostrakon wrote:RayMabus wrote:
Oš neš Bangladeš.
Tvoj problem je što su sve žene koje ne žele biti s tobom kurve. Ako te odbije, odmah znaš kakva je.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
pa da prekontroliram telefondzepna_venera wrote:kaja_333 wrote:ne znam, grozan sam špijun, nešto poput mr.bean-a. sadašnjem ni lozinku u mobitelu nisam uspjela provaliti danima kada mi je bio sumnjiv nego sam ga iznervirana neuspjehom probudila vrišteći " RECI MI LOZINKU!" tako da svi moju pokušaji da uhodim padnu u vodu.ostrakon wrote:što rade žene kad uhode muškarce, kako to izgleda?maggie13 wrote:pocnem li te stalkat,gotov si..:Dkaja_333 wrote:prckov wrote:sta ima veze sto ga je uhodila, to je bas seksi
Zašto da ti kaže lozinku?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
omg,to se rijesi na nacin da on ni ne stavlja pass na mob i da ti sam nudi otvoren mob na pregled,a ti odbijes..ne zanima te..:Dkaja_333 wrote:ne znam, grozan sam špijun, nešto poput mr.bean-a. sadašnjem ni lozinku u mobitelu nisam uspjela provaliti danima kada mi je bio sumnjiv nego sam ga iznervirana neuspjehom probudila vrišteći " RECI MI LOZINKU!" tako da svi moju pokušaji da uhodim padnu u vodu.ostrakon wrote:što rade žene kad uhode muškarce, kako to izgleda?maggie13 wrote:pocnem li te stalkat,gotov si..:Dkaja_333 wrote:prckov wrote:sta ima veze sto ga je uhodila, to je bas seksi
2014-04-12
sto, os me i ti uhoditdzepna_venera wrote:prckov wrote:priznajem, ali sam u HR vec preko godinu dana....al vratce se barba opet na svoj Hvarmaggie13 wrote:nisam znala ni da nisi tamo privremeno..:Dprckov wrote:haha, malo si zakasnila, idem u australiju za koji danmaggie13 wrote:pocnem li te stalkat,gotov si..:Dkaja_333 wrote:prckov wrote:sta ima veze sto ga je uhodila, to je bas seksi
Priznaj,to namjerno tek sad kazes :P
Ol si sa Hvara
2014-04-19
uhodi ti mene..budes li umjeren i domisljat,mozda i bude..donekle :Dprckov wrote:eto, ne mozes me uhodit a bas bi bilo seksimaggie13 wrote:eto,tako blizu,a tako daleko B-)prckov wrote:priznajem, ali sam u HR vec preko godinu dana....al vratce se barba opet na svoj Hvarmaggie13 wrote:nisam znala ni da nisi tamo privremeno..:Dprckov wrote:haha, malo si zakasnila, idem u australiju za koji danmaggie13 wrote:pocnem li te stalkat,gotov si..:Dkaja_333 wrote:prckov wrote:sta ima veze sto ga je uhodila, to je bas seksi
2014-04-12
kaja_333 wrote:pa da prekontroliram telefondzepna_venera wrote:
Zašto... ...ta nije dječak od 10 godina..ja to ne kužim
Guest- Guest
prckov wrote:sto, os me i ti uhoditdzepna_venera wrote:
Ol si sa Hvara
Hvar je moja velika ljubav
Guest- Guest
ti to ne razumiješ ...dzepna_venera wrote:kaja_333 wrote:pa da prekontroliram telefondzepna_venera wrote:
Guest- Guest
zašto, nije te nikada zanimalo jel se netko s kim si dopisuje s nekim ili tako nešto?dzepna_venera wrote:kaja_333 wrote:pa da prekontroliram telefondzepna_venera wrote:
2015-08-15
jebiga, velik je Split, al za tebe vrijedii ga komplet pretrestmaggie13 wrote:uhodi ti mene..budes li umjeren i domisljat,mozda i bude..donekle :Dprckov wrote:eto, ne mozes me uhodit a bas bi bilo seksimaggie13 wrote:eto,tako blizu,a tako daleko B-)prckov wrote:priznajem, ali sam u HR vec preko godinu dana....al vratce se barba opet na svoj Hvarmaggie13 wrote:nisam znala ni da nisi tamo privremeno..:Dprckov wrote:haha, malo si zakasnila, idem u australiju za koji danmaggie13 wrote:pocnem li te stalkat,gotov si..:Dkaja_333 wrote:prckov wrote:sta ima veze sto ga je uhodila, to je bas seksi
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
kaja_333 wrote:zašto, nije te nikada zanimalo jel se netko s kim si dopisuje s nekim ili tako nešto?dzepna_venera wrote:kaja_333 wrote:pa da prekontroliram telefondzepna_venera wrote:
Ne, zašto bi me to zanimalo??
Znam kad pogledam oči. Ako nanjuše moji senzori da mu je neko drugi u fokusu, nema milosti ni žaljenja, gotovo je i to je to
Guest- Guest
a kada pogledaš oči znaš..hahahaha, dobardzepna_venera wrote:kaja_333 wrote:zašto, nije te nikada zanimalo jel se netko s kim si dopisuje s nekim ili tako nešto?dzepna_venera wrote:kaja_333 wrote:pa da prekontroliram telefondzepna_venera wrote:
Znam kad pogledam oči. Ako nanjuše moji senzori da mu je neko drugi u fokusu, nema milosti ni žaljenja, gotovo je i to je to
2015-08-15
a odakle si tidzepna_venera wrote:prckov wrote:sto, os me i ti uhoditdzepna_venera wrote:
Ol si sa Hvara
Hvar je moja velika ljubav
2014-04-19
veber-
2014-12-30
;-)prckov wrote:jebiga, velik je Split, al za tebe vrijedii ga komplet pretrestmaggie13 wrote:uhodi ti mene..budes li umjeren i domisljat,mozda i bude..donekle :Dprckov wrote:eto, ne mozes me uhodit a bas bi bilo seksimaggie13 wrote:eto,tako blizu,a tako daleko B-)prckov wrote:priznajem, ali sam u HR vec preko godinu dana....al vratce se barba opet na svoj Hvarmaggie13 wrote:nisam znala ni da nisi tamo privremeno..:Dprckov wrote:haha, malo si zakasnila, idem u australiju za koji danmaggie13 wrote:pocnem li te stalkat,gotov si..:Dkaja_333 wrote:prckov wrote:sta ima veze sto ga je uhodila, to je bas seksi
Ostavljala bih ja mrvice kruha za trag8-)
2014-04-12
kaja_333 wrote:
ne znam, grozan sam špijun, nešto poput mr.bean-a. sadašnjem ni lozinku u mobitelu nisam uspjela provaliti danima kada mi je bio sumnjiv nego sam ga iznervirana neuspjehom probudila vrišteći " RECI MI LOZINKU!" tako da svi moju pokušaji da uhodim padnu u vodu.
2014-04-11
Usput rečeno poruke i poziwi se mogu brisati. To je onaj kojem si dalal nogu jel ? Očito nije nešto preinteligentan. Probudio ti je ćrwa sumnje.
2014-04-11
galebovi, golubovi tj štakori s krilima, štakori bez krila... svega imaš u gradu Splitumaggie13 wrote:
;-)
mrvice bi nestale
Guest- Guest
za svog strasnog pijetlamaggie13 wrote:;-)prckov wrote:jebiga, velik je Split, al za tebe vrijedii ga komplet pretrestmaggie13 wrote:uhodi ti mene..budes li umjeren i domisljat,mozda i bude..donekle :Dprckov wrote:eto, ne mozes me uhodit a bas bi bilo seksimaggie13 wrote:eto,tako blizu,a tako daleko B-)prckov wrote:priznajem, ali sam u HR vec preko godinu dana....al vratce se barba opet na svoj Hvarmaggie13 wrote:nisam znala ni da nisi tamo privremeno..:Dprckov wrote:haha, malo si zakasnila, idem u australiju za koji danmaggie13 wrote:pocnem li te stalkat,gotov si..:Dkaja_333 wrote:prckov wrote:sta ima veze sto ga je uhodila, to je bas seksi
2014-04-19
kaja_333 wrote:a kada pogledaš oči znaš..hahahaha, dobardzepna_venera wrote:
Živa istina. Muški su jednostavni.
Guest- Guest
da ali se osjećaj krivnje ne može izbrisatiRayMabus wrote:Usput rečeno poruke i poziwi se mogu brisati. To je onaj kojem si dalal nogu jel ? Očito nije nešto preinteligentan. Probudio ti je ćrwa sumnje.
Guest- Guest
Page 8 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» JEZIVI DETALJI BRUTALNOG UBISTVA Manekenku dečko milioner ISKASAPIO, pa ostavio njeno unakaženo telo pored BEBE
» Konj se zaljubio u kravu, kobila ljubomorna
» Vlatka Pokos
» Dečko sje...o lezbe
» Dečko, oderi ih...
» Konj se zaljubio u kravu, kobila ljubomorna
» Vlatka Pokos
» Dečko sje...o lezbe
» Dečko, oderi ih...
Page 8 of 10