Vlatku Pokos ostavio dečko: Uhodi me i ljubomorna je!
Page 6 of 10
Page 6 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Vlatku Pokos ostavio dečko: Uhodi me i ljubomorna je!
i reknes hop poslije togared wolf wrote:Skok ljudskog društva i transformacija svijeta...ostrakon wrote:A što je važnije od ljubavi, ajde reci?red wolf wrote:Čime se ljudi bave, a tako važne stvari vam se događaju pred očima, a vi slijepi...
prckov- Posts : 34555
2014-04-18
Ne. Divit ćeš se novoj budućnosti. To je tako uzbudljivo.prckov wrote:
i reknes hop poslije toga
Guest- Guest
a di je u toj buducnosti ljubav i ono hipijevsko all we need is lovered wolf wrote:Ne. Divit ćeš se novoj budućnosti. To je tako uzbudljivo.prckov wrote:
i reknes hop poslije toga
prckov- Posts : 34555
2014-04-18
Tek tada ćeš shvatiti to..Svi smo mi Jedno...prckov wrote:
a di je u toj buducnosti ljubav i ono hipijevsko all we need is love
Guest- Guest
Pa što kaže tvoja žena na to da ti ljubav nije bitna? Ona je sretna i zadovoljna s tim?red wolf wrote:Ne. Ja sam oženjen.ostrakon wrote:Ti nemaš trenutno curu, zar ne?red wolf wrote:Skok ljudskog društva i transformacija svijeta...ostrakon wrote:A što je važnije od ljubavi, ajde reci?red wolf wrote:Čime se ljudi bave, a tako važne stvari vam se događaju pred očima, a vi slijepi...
Guest- Guest
Ne nedostaje joj ljubav...Ali, živjeti u jednom boljem svijetu, za to se treba žrtvovati...ostrakon wrote:Pa što kaže tvoja žena na to da ti ljubav nije bitna? Ona je sretna i zadovoljna s tim?red wolf wrote:Ne. Ja sam oženjen.ostrakon wrote:Ti nemaš trenutno curu, zar ne?red wolf wrote:Skok ljudskog društva i transformacija svijeta...ostrakon wrote:A što je važnije od ljubavi, ajde reci?red wolf wrote:Čime se ljudi bave, a tako važne stvari vam se događaju pred očima, a vi slijepi...
Guest- Guest
pocnem li te stalkat,gotov si..:Dkaja_333 wrote:prckov wrote:sta ima veze sto ga je uhodila, to je bas seksi
2014-04-11
što rade žene kad uhode muškarce, kako to izgleda?maggie13 wrote:pocnem li te stalkat,gotov si..:Dkaja_333 wrote:prckov wrote:sta ima veze sto ga je uhodila, to je bas seksi
Guest- Guest
tek bih vidjela,ako se dogovorim s prckovom da je sexy :Postrakon wrote:što rade žene kad uhode muškarce, kako to izgleda?maggie13 wrote:pocnem li te stalkat,gotov si..:Dkaja_333 wrote:prckov wrote:sta ima veze sto ga je uhodila, to je bas seksi
2014-04-11
mislim da se uhođenje ne dogovara, ono se izvodi potajnomaggie13 wrote:tek bih vidjela,ako se dogovorim s prckovom da je sexy :Postrakon wrote:što rade žene kad uhode muškarce, kako to izgleda?maggie13 wrote:pocnem li te stalkat,gotov si..:Dkaja_333 wrote:prckov wrote:sta ima veze sto ga je uhodila, to je bas seksi
počni što prije, čini se da ti treba više prakse a manje teorije
Guest- Guest
Zgodna je ona za popizditi al šta je mene ugodno iznenadilo kulturna je , nije bahata , nije riječ o zloj osobi ....porasla mi je dosta u očima zbog toga.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Ukratko rečeno.r_nevjesta wrote:Tip je bzvz...
2014-04-11
To je sve što imaš reći o cijeloj temi? Više komentiraš tamo gdje se piše o tenkovima...r_nevjesta wrote:Tip je bzvz...
Tip ti je bezveze. A koji ti nije bezveze?
Guest- Guest
Pa ne znam što bih rekla, ostavio je dečko, uff strašnoostrakon wrote:To je sve što imaš reći o cijeloj temi? Više komentiraš tamo gdje se piše o tenkovima...
Rijetko kojiostrakon wrote:A koji ti nije bezveze?
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Zato što je starkaja_333 wrote:jastreb zašto si tako depresivan.."posljednje lijepe godine"...
ovo je potencijalno izvanserijsko uhođenje :Dostrakon wrote:mislim da se uhođenje ne dogovara, ono se izvodi potajnomaggie13 wrote:tek bih vidjela,ako se dogovorim s prckovom da je sexy :Postrakon wrote:što rade žene kad uhode muškarce, kako to izgleda?maggie13 wrote:pocnem li te stalkat,gotov si..:Dkaja_333 wrote:prckov wrote:sta ima veze sto ga je uhodila, to je bas seksi
počni što prije, čini se da ti treba više prakse a manje teorije
2014-04-11
r_nevjesta wrote:Rijetko kojiostrakon wrote:A koji ti nije bezveze?
No, pa sigurno postoji neki ti koji ti odgovara, npr. karakterno da je poput Jamesa Bonda, tajnovit, a izgledom poput Gerogea Clooneya, crn, markantan...
Last edited by ostrakon on 6/10/2015, 20:06; edited 1 time in total
Guest- Guest
Tip uopće nije đentlemen. Obična seljačina.
Jesi prekinio sa ženskom ? Jesi ? Zašto ? Zato. Šta koga brige.
Jesi prekinio sa ženskom ? Jesi ? Zašto ? Zato. Šta koga brige.
2014-04-11
Razočarao se kad je nedavno pročitao njezinu knjigu 'Život u raju' i dio u kojem je opisala kako se u Fendijevu dućanu u Rimu ljubila s menadžerom u kabini dok ju je njezin suprug Dikan Radeljak čekao ispred. Bivši maneken je izjavio da ne želi da njegovi sinovi upoznaju takvu ženu.
2014-04-11
Page 6 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» JEZIVI DETALJI BRUTALNOG UBISTVA Manekenku dečko milioner ISKASAPIO, pa ostavio njeno unakaženo telo pored BEBE
» Konj se zaljubio u kravu, kobila ljubomorna
» Vlatka Pokos
» Dečko sje...o lezbe
» Dečko, oderi ih...
» Konj se zaljubio u kravu, kobila ljubomorna
» Vlatka Pokos
» Dečko sje...o lezbe
» Dečko, oderi ih...
Page 6 of 10