Vlatku Pokos ostavio dečko: Uhodi me i ljubomorna je!
Page 2 of 10
Page 2 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Vlatku Pokos ostavio dečko: Uhodi me i ljubomorna je!
Pa to je bilo lijepo doba kad smo izlazili po diskačima,opijali se po plažama,a bilo je i puno para.kaja_333 wrote:jastreb zašto si tako depresivan.."posljednje lijepe godine"...
Poslije toga sve nekako sve više i više tone.
Čak su mi i te onda štupidne pjesme (Papageno, Al iza ponoći biću tu, Manitu o daj mi nju, Tuc-tuc...)sada nekako blaženo drage.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Kakva Jugoslavija,bestraga!!!ostrakon wrote:ajmo se pliz držati teme, zar baš morate tu o Jugoslaviji?kaja_333 wrote:jastreb zašto si tako depresivan.."posljednje lijepe godine"...
Pričam o razdoblju između 1993-1998.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Gotov si jastrebe, nacelo te, samo 'kukumavcis" :sprovod:jastreb wrote:Pa to je bilo lijepo doba kad smo izlazili po diskačima,opijali se po plažama,a bilo je i puno para.kaja_333 wrote:jastreb zašto si tako depresivan.."posljednje lijepe godine"...
Poslije toga sve nekako sve više i više tone.
Čak su mi i te onda štupidne pjesme (Papageno, Al iza ponoći biću tu, Manitu o daj mi nju, Tuc-tuc...)sada nekako blaženo drage.
dijagram-
2015-08-09
jastreb wrote:Kažem,bile su to posljednje lijepe godine.
Vlatka je i danas komad... tako da je to relativno
Guest- Guest
pa nismo o jugi, više o hitovima 90 ih. ali ta generacija je cijela zabavnija od ove danas. ovi jadnici kada izađu kao da neprijatelji sa ženama, oni na jednoj strani one na drugoj.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
istina, ona je komad i danas.
2015-08-15
kaja_333 wrote:pa nismo o jugi, više o hitovima 90 ih. ali ta generacija je cijela zabavnija od ove danas. ovi jadnici kada izađu kao da neprijatelji sa ženama, oni na jednoj strani one na drugoj.
TV utjecaj, te generacije iz 90ih su za uzor imale zavodnike poput Džoija Tribijanija, Čandlera i Rosa iz "Prijatelja", ove današnje generacije za uzor imaju one poluretardirane šmokljane iz "teorije velikog praska", pa njih oponašaju i misle da su kul.
Guest- Guest
Baš danas prelistawao Gloriu i widio taj naslow ....malo komentira ....izhebu pa ostawe.
Widio ju jednom užiwo , zgodna je , nije nešto wisoka al ok.
Jebulja.
Widio ju jednom užiwo , zgodna je , nije nešto wisoka al ok.
Jebulja.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
može biti, ja izađem tu i tamo pa gledam to čudo. nema nekog društva, oni na jednoj strani one na drugoj i onda oko njih sline 50 godišnjaci netom razvedeni a one sretne da bar netko obraća pažnju.ostrakon wrote:kaja_333 wrote:pa nismo o jugi, više o hitovima 90 ih. ali ta generacija je cijela zabavnija od ove danas. ovi jadnici kada izađu kao da neprijatelji sa ženama, oni na jednoj strani one na drugoj.
TV utjecaj, te generacije iz 90ih su za uzor imale zavodnike poput Džoija Tribijanija, Čandlera i Rosa iz "Prijatelja", ove današnje generacije za uzor imaju one poluretardirane šmokljane iz "teorije velikog praska", pa njih oponašaju i misle da su kul.
2015-08-15
Mislim da bi Ecija Ivušić mobla biiti nova Vlatka Pokos ako donese ispravne poslovne odluke za karijeru.
Guest- Guest
Za to su dobrim dijelom krive i cure.kaja_333 wrote:može biti, ja izađem tu i tamo pa gledam to čudo. nema nekog društva, oni na jednoj strani one na drugoj i onda oko njih sline 50 godišnjaci netom razvedeni a one sretne da bar netko obraća pažnju.ostrakon wrote:kaja_333 wrote:pa nismo o jugi, više o hitovima 90 ih. ali ta generacija je cijela zabavnija od ove danas. ovi jadnici kada izađu kao da neprijatelji sa ženama, oni na jednoj strani one na drugoj.
Emancipacija press
dijagram-
2015-08-09
Upozna je jednom , bila je kulturna , ženska je zgodna , elegantna , ono damsko držanje ....samo je sponza teška tako da ono ...to hebe tko ima para ....sad kad se ona tako postawila normalno da na takwe i naleće.
2014-04-11
ma baš, krive cure jer su oni debilidijagram wrote:Za to su dobrim dijelom krive i cure.kaja_333 wrote:može biti, ja izađem tu i tamo pa gledam to čudo. nema nekog društva, oni na jednoj strani one na drugoj i onda oko njih sline 50 godišnjaci netom razvedeni a one sretne da bar netko obraća pažnju.ostrakon wrote:kaja_333 wrote:pa nismo o jugi, više o hitovima 90 ih. ali ta generacija je cijela zabavnija od ove danas. ovi jadnici kada izađu kao da neprijatelji sa ženama, oni na jednoj strani one na drugoj.
Emancipacija press
2015-08-15
Nije mi ništa naprawila loše da bi je negatiwno komnetira , brzo čitam ljude , kulturna je to osoba , fina , nije zla , zgodna je za popizdit , doduše nije nešto wisoka i to al je pičkića ....samo to je naučilo na žiwot na wisokoj nozi , ima standarde , lowa te lowaše ....jbga kad se tako postawiš onda takwe i dobiwaš ....oni to izhebu zasite se , wide da je ona malo prezahtjewna i to je to.
2014-04-11
slicno ti je to i s muske strane.kaja_333 wrote:ma baš, krive cure jer su oni debilidijagram wrote:Za to su dobrim dijelom krive i cure.kaja_333 wrote:može biti, ja izađem tu i tamo pa gledam to čudo. nema nekog društva, oni na jednoj strani one na drugoj i onda oko njih sline 50 godišnjaci netom razvedeni a one sretne da bar netko obraća pažnju.ostrakon wrote:kaja_333 wrote:pa nismo o jugi, više o hitovima 90 ih. ali ta generacija je cijela zabavnija od ove danas. ovi jadnici kada izađu kao da neprijatelji sa ženama, oni na jednoj strani one na drugoj.
Emancipacija press
kakvih glupana i glupaca se moze naci, strava.
no toga nije postedjena ni moja generacija,ni one prije mene itd
dijagram-
2015-08-09
istina, lova lovaše a njih baš i nema, pa dobije folirante i nogu.RayMabus wrote:Nije mi ništa naprawila loše da bi je negatiwno komnetira , brzo čitam ljude , kulturna je to osoba , fina , nije zla , zgodna je za popizdit , doduše nije nešto wisoka i to al je pičkića ....samo to je naučilo na žiwot na wisokoj nozi , ima standarde , lowa te lowaše ....jbga kad se tako postawiš onda takwe i dobiwaš ....oni to izhebu zasite se , wide da je ona malo prezahtjewna i to je to.
2015-08-15
neki dan djevojka dobila poruku od ginekologa u kasnim 40im, poziv na piće i druženje, raspituje se kako jekaja_333 wrote:oko njih sline 50 godišnjaci netom razvedeni a one sretne da bar netko obraća pažnju
reko sam da ne može
možda se nemam pravo mješati u pitanja ženske intime, no ako već moram podnositi da ju gleda i dira dolje, ne moram i to da vode razgovore uz piće
Guest- Guest
a baš je profesionalan..ostrakon wrote:neki dan djevojka dobila poruku od ginekologa u kasnim 40im, poziv na piće i druženje, raspituje se kako jekaja_333 wrote:oko njih sline 50 godišnjaci netom razvedeni a one sretne da bar netko obraća pažnju
reko sam da ne može
možda se nemam pravo mješati u pitanja ženske intime, no ako već moram podnositi da ju gleda i dira dolje, ne moram i to da vode razgovore uz piće
2015-08-15
A šta da ti kažem ....baš sam danas owaj naslow pročita u GLoriji pa sma se nasmija i komentira to da owi to izhebu i onda šup karta ono .....a ćuj jet set , ima standarde a pri tome mislim standarde finaćijske prirode i onda ono zahtjewa i ophođenje pa onda to owi hebu neko wrime posli kad im dopizde odhebu ....tu je onda malo izgade pa onda dobije negatiwnu kritiku i to je to ....al to je tako ....štša drugo očekiwat kad ona sam samo takwe i wata.kaja_333 wrote:istina, lova lovaše a njih baš i nema, pa dobije folirante i nogu.RayMabus wrote:Nije mi ništa naprawila loše da bi je negatiwno komnetira , brzo čitam ljude , kulturna je to osoba , fina , nije zla , zgodna je za popizdit , doduše nije nešto wisoka i to al je pičkića ....samo to je naučilo na žiwot na wisokoj nozi , ima standarde , lowa te lowaše ....jbga kad se tako postawiš onda takwe i dobiwaš ....oni to izhebu zasite se , wide da je ona malo prezahtjewna i to je to.
2014-04-11
samo brine o njenom zdravlju:)ostrakon wrote:neki dan djevojka dobila poruku od ginekologa u kasnim 40im, poziv na piće i druženje, raspituje se kako jekaja_333 wrote:oko njih sline 50 godišnjaci netom razvedeni a one sretne da bar netko obraća pažnju
reko sam da ne može
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:
slicno ti je to i s muske strane.
kakvih glupana i glupaca se moze naci, strava.
nije slično, žene su više prosječne, zato i kruži ona izreka a su sve žene obre ili lijepe
dok muškarci idu više u ekstreme, više je onih iznad, ali je i više onih koji su ispod prosjeka
Guest- Guest
Page 2 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» JEZIVI DETALJI BRUTALNOG UBISTVA Manekenku dečko milioner ISKASAPIO, pa ostavio njeno unakaženo telo pored BEBE
» Konj se zaljubio u kravu, kobila ljubomorna
» Vlatka Pokos
» Dečko sje...o lezbe
» Dečko, oderi ih...
» Konj se zaljubio u kravu, kobila ljubomorna
» Vlatka Pokos
» Dečko sje...o lezbe
» Dečko, oderi ih...
Page 2 of 10