Vlatka Pokos
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Vlatka Pokos
https://direktno.hr/zivot/vlatka-pokos-primitivno-izvrijedala-kolindu-grabar-kitarovic-pogledajte-kakve-je-sramotne-izraze-upotrijebila-175197/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Vlatka Pokos
E kad kolindu ili nekog drugog kritizira ona u ciju je picku zavirilo pola mafijaske i javne scene..i koja od toga nista nije profitirala i ustedjela vec pobjegla u kanadu glumeci 'studenta' a u stvarnostibprodajuci jeftini perece(i sebe) onda je tu kraj..a pocinje teska bablja zavist i razmisljanje kad vidi koli 'eh kako sam i ja nekad bila pozeljna'
2015-09-08
Kritican sam prema koli..ali mk se jetra raspadnu kad vidim da je kritiziraj dronfulje na kvadrat koje od sve te jebacine sa svim tim mafijasima,politicarima,javnim osobama prosla je kao crkveni mis cak se nije uspjela udati za nekog takvog jos je izbacivali na ulicu ko vrscu smeca onda znas koliko vrijedis..valjda jedina sponzorusa u hrvatskoj koja nije unovcila tu svoju 'sposobnost' da bi samostalno mogla zivjet nakon 'karijere'..
2015-09-08
MA ko tu drolju šljivi za bilo šta i po čemu je ona uopće bitna.
KAd je bila mlada jebavali je lovatori a sad je neće niko. Možda poneki šljaker sa bauštele kad trenutno nema ništa drugo za jebat.
KAd je bila mlada jebavali je lovatori a sad je neće niko. Možda poneki šljaker sa bauštele kad trenutno nema ništa drugo za jebat.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ma dobijem napadaj kad odjedared 'moralne' vertikale postaju teske sponzoruse i dronfulje..koja pametuje a u stvarnosti glupaca..ja ne znam u konacnici ko nju nije izbacivao iz stana,vilw ko krpu sa stvarima..tu je pokosica rekorderRingo10 wrote:MA ko tu drolju šljivi za bilo šta i po čemu je ona uopće bitna.
2015-09-08
...ja kad vam pricam da u hrvatskoj i van hrvatske koji imaju veze sa hrvatskom postoji takva peta kolona da se smrznes..pa o tome su od davnina zborili najveci hrvatski umovi dakle ne moze biti samo izmisljotiba vec ima stvarbe korijene..ono kad se prodas za rostilj e to mi je nevjerojatno..hebrang je davbo rekao da je vidjao nase ljude koji su se prodavali doslovno za pola kile kave..misli na politicare ali i obicni svjet..
2015-09-08
Sjećam se negdje krajem devedesetih kad je dala interview nekim hrvatskim novinama - zavide mi jer sam lijepa, pametna i uspješna ... nikad mi se ne može dogodilti "kemija" sa nekim ko nije uspješan.vuksadinare wrote:Ma dobijem napadaj kad odjedared 'moralne' vertikale postaju teske sponzoruse i dronfulje..koja pametuje a u stvarnosti glupaca..ja ne znam u konacnici ko nju nije izbacivao iz stana,vilw ko krpu sa stvarima..tu je pokosica rekorderRingo10 wrote:MA ko tu drolju šljivi za bilo šta i po čemu je ona uopće bitna.
Pod kemijom je mislila na SEX.
Sjećam se da je javnost krepavala od smijeha na te njene nebuloze.
2015-09-24
Pa dobro joj je i rekla. Zna kurva šta je kurva.vuksadinare wrote:https://direktno.hr/zivot/vlatka-pokos-primitivno-izvrijedala-kolindu-grabar-kitarovic-pogledajte-kakve-je-sramotne-izraze-upotrijebila-175197/
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Pa gle stari..zato ja uvijek govorim..cuvaj se velikih moralista iza njih ostaje veliki smrad...to je peta kolona stvarna..ja kritiziram ljude,politicare ne vrijedjam drzavu..ja ne upotrebljavam za drzavu rijec govno,smece,perec...i ja ne zivim dobro i imao sam teskih zivotnih trenutaka..ali ne nabacujem se blatom na drzavu jer meni granice drzave,zivotinje,rijeke,brda nisu krivi a to sve cini drzavh a ne samo ljudi..ja sam sa 18 godina otisao u rat za ovu drzavu ..dijete..dok su petekolonasi sa 25,30,35 godina hvatali maglu,dezertirali,skrivali ispod maminih skuta..i sad mi takvi prodaju moral i znaju sto js dobro ili ne..ma metak u celo i prekrizi se..osveta je neprocjenjivo slatka i opustajucaRingo10 wrote:Sjećam se negdje krajem devedesetih kad je dala interview nekim hrvatskim novinama - zavide mi jer sam lijepa, pametna i uspješna ... nikad mi se ne može dogodilti "kemija" sa nekim ko nije uspješan.vuksadinare wrote:Ma dobijem napadaj kad odjedared 'moralne' vertikale postaju teske sponzoruse i dronfulje..koja pametuje a u stvarnosti glupaca..ja ne znam u konacnici ko nju nije izbacivao iz stana,vilw ko krpu sa stvarima..tu je pokosica rekorderRingo10 wrote:MA ko tu drolju šljivi za bilo šta i po čemu je ona uopće bitna.
2015-09-08
Metak u čelo ...vuksadinare wrote:Pa gle stari..zato ja uvijek govorim..cuvaj se velikih moralista iza njih ostaje veliki smrad...to je peta kolona stvarna..ja kritiziram ljude,politicare ne vrijedjam drzavu..ja ne upotrebljavam za drzavu rijec govno,smece,perec...i ja ne zivim dobro i imao sam teskih zivotnih trenutaka..ali ne nabacujem se blatom na drzavu jer meni granice drzave,zivotinje,rijeke,brda nisu krivi a to sve cini drzavh a ne samo ljudi..ja sam sa 18 godina otisao u rat za ovu drzavu ..dijete..dok su petekolonasi sa 25,30,35 godina hvatali maglu,dezertirali,skrivali ispod maminih skuta..i sad mi takvi prodaju moral i znaju sto js dobro ili ne..ma metak u celo i prekrizi se..osveta je neprocjenjivo slatka i opustajucaRingo10 wrote:Sjećam se negdje krajem devedesetih kad je dala interview nekim hrvatskim novinama - zavide mi jer sam lijepa, pametna i uspješna ... nikad mi se ne može dogodilti "kemija" sa nekim ko nije uspješan.vuksadinare wrote:Ma dobijem napadaj kad odjedared 'moralne' vertikale postaju teske sponzoruse i dronfulje..koja pametuje a u stvarnosti glupaca..ja ne znam u konacnici ko nju nije izbacivao iz stana,vilw ko krpu sa stvarima..tu je pokosica rekorderRingo10 wrote:MA ko tu drolju šljivi za bilo šta i po čemu je ona uopće bitna.
E pa trebalo bi ti mnogo metaka i morao bi mnogo da ih pobiješ.
2015-09-24
Pa moj rodjak davno davno je govorio..pola nas pobit pola ostavit i sve pet...ja cu od deset hrvata sigurno pet juda i cinkera prepoznat..tu ne mozes faliti..najmanje...oci i migovi sve otkrivaju..samo ih gledam u zjenicu oka i znam sto misle i kakav im je karakterRingo10 wrote:Metak u čelo ...vuksadinare wrote:Pa gle stari..zato ja uvijek govorim..cuvaj se velikih moralista iza njih ostaje veliki smrad...to je peta kolona stvarna..ja kritiziram ljude,politicare ne vrijedjam drzavu..ja ne upotrebljavam za drzavu rijec govno,smece,perec...i ja ne zivim dobro i imao sam teskih zivotnih trenutaka..ali ne nabacujem se blatom na drzavu jer meni granice drzave,zivotinje,rijeke,brda nisu krivi a to sve cini drzavh a ne samo ljudi..ja sam sa 18 godina otisao u rat za ovu drzavu ..dijete..dok su petekolonasi sa 25,30,35 godina hvatali maglu,dezertirali,skrivali ispod maminih skuta..i sad mi takvi prodaju moral i znaju sto js dobro ili ne..ma metak u celo i prekrizi se..osveta je neprocjenjivo slatka i opustajucaRingo10 wrote:Sjećam se negdje krajem devedesetih kad je dala interview nekim hrvatskim novinama - zavide mi jer sam lijepa, pametna i uspješna ... nikad mi se ne može dogodilti "kemija" sa nekim ko nije uspješan.vuksadinare wrote:Ma dobijem napadaj kad odjedared 'moralne' vertikale postaju teske sponzoruse i dronfulje..koja pametuje a u stvarnosti glupaca..ja ne znam u konacnici ko nju nije izbacivao iz stana,vilw ko krpu sa stvarima..tu je pokosica rekorderRingo10 wrote:MA ko tu drolju šljivi za bilo šta i po čemu je ona uopće bitna.
E pa trebalo bi ti mnogo metaka i morao bi mnogo da ih pobiješ.
2015-09-08
Čitam da je Vlatka bila udata za nekog krkana ili je živjela s njim, ne znam, i da je on otjerao ... valjda se jebavala okolo.vuksadinare wrote:Kritican sam prema koli..ali mk se jetra raspadnu kad vidim da je kritiziraj dronfulje na kvadrat koje od sve te jebacine sa svim tim mafijasima,politicarima,javnim osobama prosla je kao crkveni mis cak se nije uspjela udati za nekog takvog jos je izbacivali na ulicu ko vrscu smeca onda znas koliko vrijedis..valjda jedina sponzorusa u hrvatskoj koja nije unovcila tu svoju 'sposobnost' da bi samostalno mogla zivjet nakon 'karijere'..
2015-09-24
Ringo10 wrote:Čitam da je Vlatka bila udata za nekog krkana ili je živjela s njim, ne znam, i da je on otjerao ... valjda se jebavala okolo.vuksadinare wrote:Kritican sam prema koli..ali mk se jetra raspadnu kad vidim da je kritiziraj dronfulje na kvadrat koje od sve te jebacine sa svim tim mafijasima,politicarima,javnim osobama prosla je kao crkveni mis cak se nije uspjela udati za nekog takvog jos je izbacivali na ulicu ko vrscu smeca onda znas koliko vrijedis..valjda jedina sponzorusa u hrvatskoj koja nije unovcila tu svoju 'sposobnost' da bi samostalno mogla zivjet nakon 'karijere'..
Potražio na Net-u o tom Dikanu Radeljaku.
Vele kontraverzni biznismen.
KAd tako čujem odmah mi jasno da se radi o vrhunskom kriminalcu i lopovu.
Ali dobro, takvi samo uzmu sve što im život pruža.
Riskiraju a nekome upali a neko završi na robiji.
ne osuđujem ga. I vidim da je prčio vrhunske drolje.
2015-09-24
poanta je u tome da ova kokoš nije uspjela cak iskoristi brak kao zakonski akt da ovog iscjedi bar za pola imovine..jer prava ili bolje rec sponzorusa koja zna razmisljati a ulazi u brak vec ima pripremljen plan B prije stupanja u brak jer zna da ne mora biti vjecna kako u slucaju rastave dobije svoj dio...a ova je toliko glupa da nije o tom razmisljala vec joj dikan,maric,jozic kupli bundu a ova sva u transu 'jupiii sad sam faca i odmah trk na špicu'..a nije si dala dva minuta mozgovnog razmisljanja a sto ce bit kad prestanu kupovati i ne zele je viseRingo10 wrote:Potražio na Net-u o tom Dikanu Radeljaku.
2015-09-08
..nego e glupa kokos egositicno razmisljala kako je ovi vole,obozavaju toliko da bi se ubili zbog nje i da je ona vjecna..dok nie zavrsila na ulici bez icega i onda joj svi krivi..a ona ne..svi su lopovi,muljatori,krimosi,prokleta drzava er eto izigrali su nju 'postenu,pametnu,lijepu' koja e citav zivot samo dobro mislila i bavila se humanitarnim radom
2015-09-08
..i tu dolazimo do one vjecne postapalice kad lopov vice lopovu dr'z lopova..ili kad fufa vice ova je veca fufa od mene
2015-09-08
Aaaa pa dobro ... ali jedno je postigla mora joj se priznatvuksadinare wrote:..i tu dolazimo do one vjecne postapalice kad lopov vice lopovu dr'z lopova..ili kad fufa vice ova je veca fufa od mene
Naprimala se raznih kuraca a i to je nekakvo iskustvo
2015-09-24
problem je to od toga nista dugorocno nije profitirala naravno financijski i sad prodaje perece u kanadi ili pusi za sitnu lovu a onda su joj svi drugi krivi jer su u pusenju bolje prosli od nje naravno finacijski opet...jer su imali nesto vise soli u glavi od njeRingo10 wrote:Aaaa pa dobro ... ali jedno je postigla mora joj se priznatvuksadinare wrote:..i tu dolazimo do one vjecne postapalice kad lopov vice lopovu dr'z lopova..ili kad fufa vice ova je veca fufa od mene
Naprimala se raznih kuraca a i to je nekakvo iskustvo
2015-09-08
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Vlatka Pokos part.3 vs Dikan
» Vlatka Pokos diplomirala u 50toj
» Vlatka Pokos part.4:'Sve sto zelim sad,vratiti se'
» 'Kraljica' sponzorusa Vlatka Pokos part.2!Izvrjedjala Skoru
» Ma je'l moguce?Vlatka Pokos ostaje zauvijek u zaostaloj,primitivnoj Hrvatskoj
» Vlatka Pokos diplomirala u 50toj
» Vlatka Pokos part.4:'Sve sto zelim sad,vratiti se'