Vlatku Pokos ostavio dečko: Uhodi me i ljubomorna je!
Page 1 of 10
Page 1 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
http://www.tportal.hr/magazin/estrada/399381/Vlatku-Pokos-ostavio-decko-Uhodi-me-i-ljubomorna-je.html
KRAJ LJETA, KRAJ LJUBAVI
Vlatka Pokos deset je mjeseci ljubila 46-godišnjeg Kanađanina hrvatskog podrijetla Ivicu Biljana, a on ju je koncem ljeta, kako piše 24sata, ostavio zbog uhođenja, ali i burne ljubavne prošlosti
'Ostavio sam je. Nisam imao pojma o njezinoj prošlosti, pa kad sam sve doznao, više joj nisam mogao vjerovati', izjavio je za 24sata Ivica Biljan. Samo nekoliko mjeseci ranije voditeljica je za tportal progovorila o svojim snažnim osjećajima koje gaji prema markantnom poduzetniku.
'Upoznali smo se na vrlo romantičan način, a osvojio me svime. Prije svega izgledom, šarmom i inteligencijom', rekla nam je Vlatka krajem ožujka te otkrila da sve više razmišlja o tome da se preseli u Kanadu.
Njezin sada bivši dečko za 24sata izjavljuje da ga o tome nije pitala što on misli. Optužio je Vlatku da ga je kontrolirala i da je bila ljubomorna. Navodno je pregledavala njegove profile na društvenim mrežama i kontaktirala žene koje su mu lajkale fotografije. Također ju je optužio i da je neprimjereno komentirala njegove postove.
Razočarao se kad je nedavno pročitao njezinu knjigu 'Život u raju' i dio u kojem je opisala kako se u Fendijevu dućanu u Rimu ljubila s menadžerom u kabini dok ju je njezin suprug Dikan Radeljak čekao ispred. Bivši maneken je izjavio da ne želi da njegovi sinovi upoznaju takvu ženu.
KRAJ LJETA, KRAJ LJUBAVI
Vlatka Pokos deset je mjeseci ljubila 46-godišnjeg Kanađanina hrvatskog podrijetla Ivicu Biljana, a on ju je koncem ljeta, kako piše 24sata, ostavio zbog uhođenja, ali i burne ljubavne prošlosti
'Ostavio sam je. Nisam imao pojma o njezinoj prošlosti, pa kad sam sve doznao, više joj nisam mogao vjerovati', izjavio je za 24sata Ivica Biljan. Samo nekoliko mjeseci ranije voditeljica je za tportal progovorila o svojim snažnim osjećajima koje gaji prema markantnom poduzetniku.
'Upoznali smo se na vrlo romantičan način, a osvojio me svime. Prije svega izgledom, šarmom i inteligencijom', rekla nam je Vlatka krajem ožujka te otkrila da sve više razmišlja o tome da se preseli u Kanadu.
Njezin sada bivši dečko za 24sata izjavljuje da ga o tome nije pitala što on misli. Optužio je Vlatku da ga je kontrolirala i da je bila ljubomorna. Navodno je pregledavala njegove profile na društvenim mrežama i kontaktirala žene koje su mu lajkale fotografije. Također ju je optužio i da je neprimjereno komentirala njegove postove.
Razočarao se kad je nedavno pročitao njezinu knjigu 'Život u raju' i dio u kojem je opisala kako se u Fendijevu dućanu u Rimu ljubila s menadžerom u kabini dok ju je njezin suprug Dikan Radeljak čekao ispred. Bivši maneken je izjavio da ne želi da njegovi sinovi upoznaju takvu ženu.
Guest- Guest
Re: Vlatku Pokos ostavio dečko: Uhodi me i ljubomorna je!
Au, jadna Vlatka. Bas nema srece u ljubavi, a svakako je zasluzuje .
Trudi se oko svojih momaka ,a oni je sutnu ko krpu, tko zna zasto.
Trudi se oko svojih momaka ,a oni je sutnu ko krpu, tko zna zasto.
dijagram-
2015-08-09
I ja mrzim kraj ljeta. Čarolija uvijek nekako nestane sa dolaskom jeseni. Jesen nosi tugu.
No nije mi jasno zašto je on sa 46 godina očekivao da Vlatka bude djevica. Neki muškarci nikad ne odrastu.
No nije mi jasno zašto je on sa 46 godina očekivao da Vlatka bude djevica. Neki muškarci nikad ne odrastu.
Guest- Guest
odlična. čudan neki tip, saznao je da je imala druge znači prije njega. baš čudno. on je jadan malo glup izgleda, maneken.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
pa dobro i ona je tu negdje, manekenka, zabavljačica...kaja_333 wrote:odlična. čudan neki tip, saznao je da je imala druge znači prije njega. baš čudno. on je jadan malo glup izgleda, maneken.
bila mi je prije ljepša, kao npr. u ovom videu
Guest- Guest
Optužio je Vlatku da ga je kontrolirala i da je bila ljubomorna. Navodno je pregledavala njegove profile na društvenim mrežama i kontaktirala žene koje su mu lajkale fotografije.
No čini se da se stvarno zaljubila, i to previše.
Guest- Guest
čuj ovo, neprimjereno je komentirala njegove postove. bože kojih budala ima na ovom svijetu..
2015-08-15
a da ju je samo zguglao u pocetku ...
betty.boop-
2015-01-23
Postala je nesigurna , davila tipa i dobila nogu.ostrakon wrote:Optužio je Vlatku da ga je kontrolirala i da je bila ljubomorna. Navodno je pregledavala njegove profile na društvenim mrežama i kontaktirala žene koje su mu lajkale fotografije.
No čini se da se stvarno zaljubila, i to previše.
E da se drzala onog dilkana:)
dijagram-
2015-08-09
Vlatkina epoha bila je tamo onih godina od 1993-1998,a onda naglo nestaje.
Ovo zasigurno nije njezino doba.
Ovo zasigurno nije njezino doba.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
možda je tjerala kokoši koje su na njegovim fotografijama ostavljale neprimjerene porukekaja_333 wrote:čuj ovo, neprimjereno je komentirala njegove postove. bože kojih budala ima na ovom svijetu..
Guest- Guest
da, mislim "poduzetnik", lik je maneken i debil očito. a dobro, njima isto svako proda priču o poduzetništvu
2015-08-15
vjerojatno jest, Vlatka ima dosta dobrih fotografija na internetu, a i fotogenična jebetty.boop wrote:a da ju je samo zguglao u pocetku ...
Guest- Guest
ostrakon wrote:vjerojatno jest, Vlatka ima dosta dobrih fotografija na internetu, a i fotogenična jebetty.boop wrote:a da ju je samo zguglao u pocetku ...
Evo je 1987, prva desno, puno je ljepša od Vane (lijevo).
Guest- Guest
Bilo je to ono zadnje doba neke bezbrižnosti.
Privatizacija još nije uzela maha,tvornice i hoteli ,koji su sada uništeni ,još su radili punim kapacitetima,nije bilo ovakve skupoće i sve je bilo nekako razigrano.
Kod nas su te godine glazbeno obilježili pripadnici tzv cro dance pokreta,a čiji su glavni predstavnici bili Vanna, I Bee,Papageno,Kasandra, Nikita, Dalia, Senna M., Emilia,.....Ne,ne...Colonia se pojavila tek koju godinu poslije,kad su svi ovi umuknuli. Kod Srba je tada palio i žario Nino.
I Vlatka je tada počela nastupati....Kažem,bile su to posljednje lijepe godine.
Privatizacija još nije uzela maha,tvornice i hoteli ,koji su sada uništeni ,još su radili punim kapacitetima,nije bilo ovakve skupoće i sve je bilo nekako razigrano.
Kod nas su te godine glazbeno obilježili pripadnici tzv cro dance pokreta,a čiji su glavni predstavnici bili Vanna, I Bee,Papageno,Kasandra, Nikita, Dalia, Senna M., Emilia,.....Ne,ne...Colonia se pojavila tek koju godinu poslije,kad su svi ovi umuknuli. Kod Srba je tada palio i žario Nino.
I Vlatka je tada počela nastupati....Kažem,bile su to posljednje lijepe godine.
2014-04-22
s obzirom na to da je bila s dikanom dobro da je jadna i živa.
2015-08-15
jastreb zašto si tako depresivan.."posljednje lijepe godine"...
2015-08-15
ajmo se pliz držati teme, zar baš morate tu o Jugoslaviji?kaja_333 wrote:jastreb zašto si tako depresivan.."posljednje lijepe godine"...
Guest- Guest
Pa to je bilo lijepo doba kad smo izlazili po diskačima,opijali se po plažama,a bilo je i puno para.kaja_333 wrote:jastreb zašto si tako depresivan.."posljednje lijepe godine"...
Poslije toga sve nekako sve više i više tone.
Čak su mi i te onda štupidne pjesme (Papageno, Al iza ponoći biću tu, Manitu o daj mi nju, Tuc-tuc...)sada nekako blaženo drage.
2014-04-22
Page 1 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» JEZIVI DETALJI BRUTALNOG UBISTVA Manekenku dečko milioner ISKASAPIO, pa ostavio njeno unakaženo telo pored BEBE
» Konj se zaljubio u kravu, kobila ljubomorna
» Vlatka Pokos
» Dečko sje...o lezbe
» Dečko, oderi ih...
» Konj se zaljubio u kravu, kobila ljubomorna
» Vlatka Pokos
» Dečko sje...o lezbe
» Dečko, oderi ih...
Page 1 of 10