krstičević persona non grata
Page 4 of 19
Page 4 of 19 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 11 ... 19
Re: krstičević persona non grata
To su kreteni, Vulinova izjava je podrivanje suvereniteta jedne članice NATO i kako će oni nama vratit baniraju ministra obrane jedne članice NATO
Idioti
Idioti
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Kako se zvao onaj, ..ah da, Roberto Carloskofein wrote:dijagram wrote:Ajme opet srblji.
Šutaš punom, uz blagu rotaciju
dijagram-
2015-08-09
Ljudi nisu idioti posebno ne ministri obrane članica NATO
Mi smo jedini tu kojem je netko to napravio i svakoga će to zanimati i kad vidi da ovi umjesto da se ispričaju zbog Vulinove izjave rade skroz suprotno tj tko nama šta može najebali su
Mi smo jedini tu kojem je netko to napravio i svakoga će to zanimati i kad vidi da ovi umjesto da se ispričaju zbog Vulinove izjave rade skroz suprotno tj tko nama šta može najebali su
2014-04-11
Šta Vučic bude više i duže inziatirao kako oni imaju pravo pljuvat po suverenitetu jedne članice NATO i tko njima šta može bolje za Hrvatsku
Oni su se u biti danas dugoročno pokopali a upravo nam takva igra odgovara
Oni su se u biti danas dugoročno pokopali a upravo nam takva igra odgovara
2014-04-11
a baš...reže žile :))abraham wrote:Mogu samo zamisliti kako je ovo pogodilo Gen Krsticevica. Da ne digne ruku na se.... TTstststststtstss kila mozga... Koji jebeni autogol....
RayMabus wrote:Oni su se u biti danas dugoročno pokopali a upravo nam takva igra odgovara
Da ovaj emotivni cliffhanger se sa zanimanjem promatra van balkana.
Guest- Guest
MaximusDecimusMiridije wrote:Serbinho-3 wrote:Sta ide posle ambasadora, povlacenje pevaljki i starleta
au...pa dješ odma u krajnost toliku. Doziraj malo...polakše
rofl :D
hrvatski i srpski političari se ispucavaju na terenu gdje su si jedino bitni, važni i moćni, u međusobnom lizanju pa čerupanju..
svezat i bacit u dunav sveskupa-
Budi siguran da je među ministrima obrane članica NATO koje će ovo neovisno istražiti pošto ovakva krupna stvar nije nešto šta se baš događa tako lakoMaximusDecimusMiridije wrote:RayMabus wrote:Oni su se u biti danas dugoročno pokopali a upravo nam takva igra odgovara
Da ovaj emotivni cliffhanger se sa zanimanjem promatra van balkana.
Da je ministarstvo Češke zabranilo ulaz ministru obrane Bjelorusije u Češku dali bi hrvatske obavještajne službe neovisno istražile o čemu se radi tu da je do tako čega došlo u Evropi?
Sam sebi odgovori i to ti je odgovor
2014-04-11
Ovo nije ministarstvo kulture
To se vi samo varate da jedan Portugal neće poslat svoje vojne obavještajne službe da neovisno istraže stvar zašto druga članica NATO banira ministra obrane jedne države u Evropi i ova njoj
Vojno obavještajna služba
Stvar je previše krupna iz sigurnosnih razloga da bi to neistražili
To se vi samo varate da jedan Portugal neće poslat svoje vojne obavještajne službe da neovisno istraže stvar zašto druga članica NATO banira ministra obrane jedne države u Evropi i ova njoj
Vojno obavještajna služba
Stvar je previše krupna iz sigurnosnih razloga da bi to neistražili
2014-04-11
Radi se ipak o zabrani ulaska jednog ministra obrane NATO i jednog ministra obrane države u Evropi koja nije NATOMaximusDecimusMiridije wrote:Portugal ha? Ajde zašto ne.
Previše su to krupne i za Evropu neuobičajene stvari da ministarstva obrane država u Europi nebi neovisno poslale svoje vojno obavještajne agente da donesu raport
Jbga stvar je sigurnosna moraju radi sebe saznati šta se dešava točno
2014-04-11
To će ti oni svi neovisno istražitRayMabus wrote:Radi se ipak o zabrani ulaska jednog ministra obrane NATO i jednog ministra obrane države u Evropi koja nije NATOMaximusDecimusMiridije wrote:Portugal ha? Ajde zašto ne.
Previše su to krupne i za Evropu neuobičajene stvari da ministarstva obrane država u Europi nebi neovisno poslale svoje vojno obavještajne agente da donesu raport
Jbga stvar je sigurnosna moraju radi sebe saznati šta se dešava točno
Zato se i zove ministarstvo obrane
Oni moraju znati kako i zašto je do toga došlo
2014-04-11
Da nisu pizde kao što jesu, ne da bi povukli veleposlanika iz Beograda, već bi protjerali njihovu ambasadoricu iz Zagreba
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
jos pride i onog sdpovca iz prijedoramelkior wrote:Da nisu pizde kao što jesu, ne da bi povukli veleposlanika iz Beograda, već bi protjerali njihovu ambasadoricu iz Zagreba
kako se ono blento zvase
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Šta ovi naši posle da rade sa vašim ambasadorom? Da ga vešaju po Terazijama?melkior wrote:Da nisu pizde kao što jesu, ne da bi povukli veleposlanika iz Beograda, već bi protjerali njihovu ambasadoricu iz Zagreba
Suljo:'Plenki pusi mi kurac'
Plenki:'Ti meni 2X'
Suljo:'ti ces meni..'
Plenki:'Ne,ti ces meni..'
Suljo:'Meni je sarma pusio 2X..'
Plenki:'Ko?Sarma se jede a ne pusi kurac::'
Suljo:'Ne znas sarmu?koji si ti neznalica..a parangala?
Plenki:'Pa ja sam sa mora idiote...najbolje d ane znam sto je parangal'
Suljo:'Jebes tebe..'
Plenki:'Ja tebe puta 3'
Plenki:'Ti meni 2X'
Suljo:'ti ces meni..'
Plenki:'Ne,ti ces meni..'
Suljo:'Meni je sarma pusio 2X..'
Plenki:'Ko?Sarma se jede a ne pusi kurac::'
Suljo:'Ne znas sarmu?koji si ti neznalica..a parangala?
Plenki:'Pa ja sam sa mora idiote...najbolje d ane znam sto je parangal'
Suljo:'Jebes tebe..'
Plenki:'Ja tebe puta 3'
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
prckov wrote:jos pride i onog sdpovca iz prijedoramelkior wrote:Da nisu pizde kao što jesu, ne da bi povukli veleposlanika iz Beograda, već bi protjerali njihovu ambasadoricu iz Zagreba
kako se ono blento zvase
Bojan. Prezime mu neću spominjati, jer ga nije dostojan.
Guest- Guest
fali jos stotinjak avijuna sa jedne i druge strane...i lepo vreme..Stanojko wrote:Jel poceo rat?
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
eo saće...samo da krstičević izreže vene do krajaStanojko wrote:Jel poceo rat?
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Page 4 of 19 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 11 ... 19
Similar topics
» Persona non grata ------- đoković
» Komšić persona non grata i u RS
» HR: Vulin do daljnjeg persona non gratta u Hrvatskoj
» Sarajevo se ruga:Komsic 'persona non grata' u Sarajevu
» Azem Vllasi za Z1:Dordje Balasevic je za nas kosovske Albance persona non grata.Nikad se nije pokajao sto je napisao antialbansku i sovinisticku pjesmu 'Ne lomite mi bagrenje'
» Komšić persona non grata i u RS
» HR: Vulin do daljnjeg persona non gratta u Hrvatskoj
» Sarajevo se ruga:Komsic 'persona non grata' u Sarajevu
» Azem Vllasi za Z1:Dordje Balasevic je za nas kosovske Albance persona non grata.Nikad se nije pokajao sto je napisao antialbansku i sovinisticku pjesmu 'Ne lomite mi bagrenje'
Page 4 of 19