krstičević persona non grata
Page 3 of 19
Page 3 of 19 • 1, 2, 3, 4 ... 11 ... 19
Re: krstičević persona non grata
Šta mislite tko će prvi izgubit živce na kraju? Švabi? Ameri? EU?
Guest- Guest
Imaju previše svojih briga sada da bi se bavili ovim našim pizdarijamaMaximusDecimusMiridije wrote:Šta mislite tko će prvi izgubit živce na kraju? Švabi? Ameri? EU?
Ova dvojica će ostati na zabrani a sve ostalo ti je ide lito a do jeseni svi zaboravili i onda ispočetka
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Imam asa u rukavuMaximusDecimusMiridije wrote:Ti na svaku zabavu se moraš ispišati
https://www.blic.rs/vesti/svet/za-ulazak-u-eu-placacemo-taksu-od-7-evra-a-evo-i-od-kada/nbfdtqr
2014-04-11
Jel netko rekao Air Serbia?
Sedam eura po putniku
Sedam eura po putniku
2014-04-11
B)MaximusDecimusMiridije wrote:Šta mislite tko će prvi izgubit živce na kraju? Švabi? Ameri? EU?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Vučic stoji iza svih ovih zlodjela
Njegov projekt Air Serbia će doživit kolaps na linijama za EU
Treba dodati sedam eura po putniku
2014-04-11
RayMabus wrote:Vučic stoji iza svih ovih zlodjela
I onda još one protubrodske rakete, uskladišteni radioaktivni otpad na području bivšeg Jugovinila....Vuco se nije obrijao a u Coca Coli Zero aspartam!
Guest- Guest
Vulin je postavio Vučic tako da ja ne idem na sitne ribe nego najveću i to tamo gdje ga najviše boli a to je predložba kako je on uspješan EU srpski lider
Sledi potop
Sledi potop
2014-04-11
Potop prvi zabilježeni pisanim putem je bio u Goi u Indiji, rijeke popizdile, izlilo se sve, odnilo rižu,šenicu...slonovi u planinama,krokodili na stogovima...bože sačuvaj.
Guest- Guest
A ćuj Tiha voda brege dere
Odavno ja njih pratim i skužio sam ih a svodi se na to da treba sjebat Hrvatsku da bi oni došli u mogućnosti da ponove veliku Srbiju
Tko postavlja ministre i generale nego samo jedna osoba u Srbiji
Odavno ja njih pratim i skužio sam ih a svodi se na to da treba sjebat Hrvatsku da bi oni došli u mogućnosti da ponove veliku Srbiju
Tko postavlja ministre i generale nego samo jedna osoba u Srbiji
2014-04-11
Jasno jasno, a indikativno je i da nema nitko bradu više tamo. Pa ne znaš više tko je četnik a tko se pravi da nije!
Guest- Guest
MaximusDecimusMiridije wrote:Jasno jasno, a indikativno je i da nema nitko bradu više tamo. Pa ne znaš više tko je četnik a tko se pravi da nije!
Vojka, kao ćosavi vojvoda, implementirao je i bezbrade kao ravnopravne.
Guest- Guest
sad su na redu Englezi da proglase nepoželjnim nekog iz Srbije,dužni su nam a i mi smo u pravu.
vili40-
2015-08-02
Sve ovo postaje smiješno i degutantno:
tobože 2 decenije " gradimo " neke tobožnje " dobrosudsjedske " odnose -- s KIME - s ČETNICIMA koji su prije 20 godina napadali HR i pokušali ostvariti na teritoriju HR -- " veliku srbiju " ognjem i mačem ----- a danas su na političkoj vlasti u Srbiji -- iste one osobe koje su ratnohuškački djelovale na TERITORIJU HRVATSKE 91 i danas pokušavaju na teritoriju samostalne države HR opet provesti dio svoga nauma koji 91 nisu uspjeli provesti !
HALO ;
HRVATSKI političari ---- SVI od onda - bez obzira jesu li bili dio vlasti - ili manja strančica ( svi osim HSPa - govorim o HSPu 90 - a ne za vrijeme debele svinje ) - KOLIKA je vaša KRIVICA što ste svih ovih 20 godina govorili hrvatskom narodu - kako smo mi to eto Hrvati " CIVILIZIRANI " - kako je jedino rješenje međusobni razgovor i međusobno uvažavanje - IAKOje 91 pokazala upravo SUPROTNO - a SADA 20 godina poslije ISTA ŠPRANCA od ČETNIKA -- - a naši političari stidljivo iz PODRUMA uspiju poslati neku nemuštu prostu rečenicu prema ČETNICIMA ;
NA SILU moraš ići SILOM -- tek onda te uvažavaju -- to smo dobro vidjeli 91 kada smo mi Hrvati došli do boljeg naoružanja i kada smo konačno mogli PARIRATI njihovim razaranjima teritorija HR -- i gle čuda ;
" Hrabri VIKEND ratnici " iz Srbije su brzo shvatili da bi preko VIKENDA mogli izgubiti glavu u HR i onda su svoje glavno djelovanje prebacili u BiH gdje je Alija " Sirotanović " glumio TIPA ;
" mene se taj rat ne tiče " I ONDA MU ČETNICI U bIh masakriraju PREKO STOTINU TISUĆA CIVILA - ETO TOLIKO JE " sposoban SIROTANOVIĆ BIO - ovo je bilo samo onako usput što su srbočetnici radili po bivšoj PLYUGI !!
Da mi nastavima s HR ;
Politički IDIOTI u HR ( nije tu niti Tuđman bez krivice -- koji nas vode godinama su u cijelosti KRIVI za sve ovo što se nama Hrvatima u odnosu na Srbiju danas događa -- njihova nestručnost, neznanje, manjak domoljublja, nezainteresiranost , IZDAJA prema HR narodu - pogotovo nakon veličanstvene pobjede HR vojske nad SRBOČETNICIMA -- u normalnim državama bi se PREISPITALE okolnosti zbog čega je danas sve tako -- odgovorni bi bili DEGRADIRANI - poslani u zatvore na dugogodišnje kazne zbog;
U najmanju ruku -- NEČINJENJA ničega u obrani i opstojnosti Hrvatske -- što bi trebalo biti usko povezano s pojmom VELEIZDAJE !!
Nažalost čak i sada nakon svih ovih četničkih ESKAPADA se u HR NEĆE ništa PROMIJENITI-- naši političari nisu na NIVOU zadatka i ne mogu shvatiti PRAVU opasnost koja prijeti iz SRBIJE - od koje za ovih 20 godina USTUPAKA ustvari nisu -- HR nije dobila ništa -- osim OMALOVAŽAVANJA i vrijeđanja s druge strane što su naši političari svih ovih 20 ak godina spremno prihvatili - " nadajući se da će PRIMITIVCI doći k sebi !
Gospodo JADNA - HR političari !
PRIMITIVCI neće doći sebi niti još idućih 1000 godina - jeli to vama JASNO ;
Ako vam to nije JASNO -- GONITE se u tri PIZDE materine - dajte OSTAVKE i spasite hrvatski narod !!
NABIJEM vas !
PLJUC !!
tobože 2 decenije " gradimo " neke tobožnje " dobrosudsjedske " odnose -- s KIME - s ČETNICIMA koji su prije 20 godina napadali HR i pokušali ostvariti na teritoriju HR -- " veliku srbiju " ognjem i mačem ----- a danas su na političkoj vlasti u Srbiji -- iste one osobe koje su ratnohuškački djelovale na TERITORIJU HRVATSKE 91 i danas pokušavaju na teritoriju samostalne države HR opet provesti dio svoga nauma koji 91 nisu uspjeli provesti !
HALO ;
HRVATSKI političari ---- SVI od onda - bez obzira jesu li bili dio vlasti - ili manja strančica ( svi osim HSPa - govorim o HSPu 90 - a ne za vrijeme debele svinje ) - KOLIKA je vaša KRIVICA što ste svih ovih 20 godina govorili hrvatskom narodu - kako smo mi to eto Hrvati " CIVILIZIRANI " - kako je jedino rješenje međusobni razgovor i međusobno uvažavanje - IAKOje 91 pokazala upravo SUPROTNO - a SADA 20 godina poslije ISTA ŠPRANCA od ČETNIKA -- - a naši političari stidljivo iz PODRUMA uspiju poslati neku nemuštu prostu rečenicu prema ČETNICIMA ;
NA SILU moraš ići SILOM -- tek onda te uvažavaju -- to smo dobro vidjeli 91 kada smo mi Hrvati došli do boljeg naoružanja i kada smo konačno mogli PARIRATI njihovim razaranjima teritorija HR -- i gle čuda ;
" Hrabri VIKEND ratnici " iz Srbije su brzo shvatili da bi preko VIKENDA mogli izgubiti glavu u HR i onda su svoje glavno djelovanje prebacili u BiH gdje je Alija " Sirotanović " glumio TIPA ;
" mene se taj rat ne tiče " I ONDA MU ČETNICI U bIh masakriraju PREKO STOTINU TISUĆA CIVILA - ETO TOLIKO JE " sposoban SIROTANOVIĆ BIO - ovo je bilo samo onako usput što su srbočetnici radili po bivšoj PLYUGI !!
Da mi nastavima s HR ;
Politički IDIOTI u HR ( nije tu niti Tuđman bez krivice -- koji nas vode godinama su u cijelosti KRIVI za sve ovo što se nama Hrvatima u odnosu na Srbiju danas događa -- njihova nestručnost, neznanje, manjak domoljublja, nezainteresiranost , IZDAJA prema HR narodu - pogotovo nakon veličanstvene pobjede HR vojske nad SRBOČETNICIMA -- u normalnim državama bi se PREISPITALE okolnosti zbog čega je danas sve tako -- odgovorni bi bili DEGRADIRANI - poslani u zatvore na dugogodišnje kazne zbog;
U najmanju ruku -- NEČINJENJA ničega u obrani i opstojnosti Hrvatske -- što bi trebalo biti usko povezano s pojmom VELEIZDAJE !!
Nažalost čak i sada nakon svih ovih četničkih ESKAPADA se u HR NEĆE ništa PROMIJENITI-- naši političari nisu na NIVOU zadatka i ne mogu shvatiti PRAVU opasnost koja prijeti iz SRBIJE - od koje za ovih 20 godina USTUPAKA ustvari nisu -- HR nije dobila ništa -- osim OMALOVAŽAVANJA i vrijeđanja s druge strane što su naši političari svih ovih 20 ak godina spremno prihvatili - " nadajući se da će PRIMITIVCI doći k sebi !
Gospodo JADNA - HR političari !
PRIMITIVCI neće doći sebi niti još idućih 1000 godina - jeli to vama JASNO ;
Ako vam to nije JASNO -- GONITE se u tri PIZDE materine - dajte OSTAVKE i spasite hrvatski narod !!
NABIJEM vas !
PLJUC !!
Guest- Guest
vili40 wrote:sad su na redu Englezi da proglase nepoželjnim nekog iz Srbije,dužni su nam a i mi smo u pravu.
Jok. Vratiše nam Todorića. 1-1
Guest- Guest
Mogu samo zamisliti kako je ovo pogodilo Gen Krsticevica. Da ne digne ruku na se.... TTstststststtstss kila mozga... Koji jebeni autogol....
2014-04-14
MaximusDecimusMiridije wrote:vili40 wrote:sad su na redu Englezi da proglase nepoželjnim nekog iz Srbije,dužni su nam a i mi smo u pravu.
Jok. Vratiše nam Todorića. 1-1
Ovo je točno u svim verzijama.
Guest- Guest
dijagram wrote:Ajme opet srblji.
Šutaš punom, uz blagu rotaciju
Guest- Guest
To su kreteni, Vulinova izjava je podrivanje suvereniteta jedne članice NATO i kako će oni nama vratit baniraju ministra obrane jedne članice NATO
Idioti
Idioti
2014-04-11
Page 3 of 19 • 1, 2, 3, 4 ... 11 ... 19
Similar topics
» Persona non grata ------- đoković
» Komšić persona non grata i u RS
» HR: Vulin do daljnjeg persona non gratta u Hrvatskoj
» Sarajevo se ruga:Komsic 'persona non grata' u Sarajevu
» Azem Vllasi za Z1:Dordje Balasevic je za nas kosovske Albance persona non grata.Nikad se nije pokajao sto je napisao antialbansku i sovinisticku pjesmu 'Ne lomite mi bagrenje'
» Komšić persona non grata i u RS
» HR: Vulin do daljnjeg persona non gratta u Hrvatskoj
» Sarajevo se ruga:Komsic 'persona non grata' u Sarajevu
» Azem Vllasi za Z1:Dordje Balasevic je za nas kosovske Albance persona non grata.Nikad se nije pokajao sto je napisao antialbansku i sovinisticku pjesmu 'Ne lomite mi bagrenje'
Page 3 of 19